Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 164.401
Αμε Αμε!!Αυτά δεν τα ρωτανε!Να στον φερω εγω που είμαι 2 χ 20?
Αμε Αμε!!Αυτά δεν τα ρωτανε!Να στον φερω εγω που είμαι 2 χ 20?
Εγώ που είμαι 2.5×20 κερδίζω κάτι?Αμε Αμε!!Αυτά δεν τα ρωτανε!
Εξτρα διάρκεια στην πιπουλα μωρο...!Εγώ που είμαι 2.5×20 κερδίζω κάτι?
...η Άννα φτιάχνει είπε γαλακτομπουρεκο, εγώ παστίτσιο, τα έμπλεξες βρε ξεκουτη χαχαχαχα!!ακου κυρα τζο
για να τα εχουμε καλα
ετσι και σε πιασω να δινεις γαλακτομπουρεκα αλλου σε εσφαξα
θα γινει η πρωτη γαλακτομπουρεκτοκτονια στην Ελλαδα
βρε με τις πιπες...η Άννα φτιάχνει είπε γαλακτομπουρεκο, εγώ παστίτσιο, τα έμπλεξες βρε ξεκουτη χαχαχαχα!!
Ελα να σου παρω μια πιπουλα κολωνα του σπιτιού μου να πας για νάνι..
Αγορι τωρα εγκρίθηκε το ποστ σου ,ως νέο μέλος.Φυσικα δεν μπορώ να ξέρω ποιος είσαι ,αλλα σ ευχαριστώ πολυ για τα καλά σου λόγια..!!Σοβαρά 3 φορές βρεθήκαμε σε τόσες λίγες μερες;;!!Χαίρομαι που πέρασες όμορφα αυτό έχει σημασία για μένα!Σου εύχομαι καλή παραμονή εδω.Χαιρετώ την παρέα! Είμαι νέο μέλος αλλά παλιός στο πουτανιλικι κ επισκέπτης του bou.. Την jo την γνώρισα όταν από εδώ της την έπεφταν άσχημα. Είναι κυρία, γκομεναρα κ πανέξυπνη. Κάναμε τρία ραντεβού σε 15 μέρες. Το ένα καλύτερο από το άλλο. (συγνώμη για τυχόν λάθη, δεν είμαι καλός με τη σύγχρονη τεχνολογία)
Πως το πίνεις το καφεδάκι σου να στο φέρω τζο? Θα σου κάνω και έξτρα δωράκιΑσε ρε μωρο,δεν μ άρεσε ο ντελιβερας, μες στην ξινιλα ήταν , θα παραγγείλω αυριο με τον καφέ έναν μέχρι 20χρ αν έχουν Χαχαχαχαχαχαχαχα
Άρα εγώ που το αγαπημένο μου φαγητό είναι το παστίτσιο, και γλυκό είναι το γαλακτομπούρεκο πρέπει να σας πάρω και τις 2 μαζί???...η Άννα φτιάχνει είπε γαλακτομπουρεκο, εγώ παστίτσιο, τα έμπλεξες βρε ξεκουτη χαχαχαχα!!
Ελα να σου παρω μια πιπουλα κολωνα του σπιτιού μου να πας για νάνι..
Με βλέπω να έρχομαι τόσο τούρμπο που ούτε να μου τον ακουμπήσεις δε θα προλάβεις!Εξτρα διάρκεια στην πιπουλα μωρο...!
Είπα να μπω να δω αν είσαι άτακτο κορίτσιΚαλέ τι κάνεις έτσι αργά εσύ εδώ;!
Αμε Αμε!!Αυτά δεν τα
Γιατι δεν με θες κυρά μου?? Επειδη είμαι ψαράς... που λέει και το άσμα.. ωπ την έπιασα την γοργόνα!Καλημερουδια!
Καλημερουδια!
..."ειμαι λιγο αλανιαρης, σαν π'τσαρας και σαν βαρκαρης"Γιατι δεν με θες κυρά μου?? Επειδη είμαι ψαράς... που λέει και το άσμα.. ωπ την έπιασα την γοργόνα!
Καλημερουδια!
Σε θέλω καλε!!χαχα!Γιατι δεν με θες κυρά μου?? Επειδη είμαι ψαράς... που λέει και το άσμα.. ωπ την έπιασα την γοργόνα!
Το καλό πράγμα αργεί.. υπομονή και θ απολαύσεις...!!!Αυτό στο 3ο ραντεβού !!
Μας πέθανες πρωινιάτικα !! Ευτυχώς που δεν είσαι κοντά! Κάθε πρωί κοπάνα από τη δουλειά θα έκανα! Γιατί ωραίες οι φωτό αλλά απλά σου υπενθυμίζουν τι χάνεις!!
..."ειμαι λιγο αλανιαρης, σαν π'τσαρας και σαν βαρκαρης"
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σε θέλω καλε!!χαχα!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
όπως η μάνα το παιδί
όπως η φλόγα το δαδί
όπως ο γέρος τη ζωή που τον αφήνει,
όπως η άβυσσος το φως
όπως τα όνειρα ο φτωχός
κι ο κουρασμένος στρατιώτης την ειρήνη.
Εγω φταίω που σου κάνω καντάδα πρωινιατικα... Ohhh Myyyy Gooood!!One more..
Χαχαχαχαχ εσένα από πιπινιφαγο σε κόβω μιλφοφαγο σύντομα!!!Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εγω φταίω που σου κάνω καντάδα πρωινιατικα... Ohhh Myyyy Gooood!!
Είμαι επιρρεπής στην αμαρτία αλλά μην το πεις πουθενά!Χαχαχαχαχ εσένα από πιπινιφαγο σε κόβω μιλφοφαγο σύντομα!!!
...εεεεε χαϊ τωρα!!!! Στο στομα μας εφτασε μαναμ' πρωινιατικαOne more..