Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 164.403
Άψογα τοτε!!Το προφιλ φαινεται κανονικα!
Λοιπον θα ζητήσω ποσοστά από τον Αντισθένη για τις νέες εγγραφές που γίνονται για χάρη μου
Άψογα τοτε!!Το προφιλ φαινεται κανονικα!
Άψογα τοτε!!
Λοιπον θα ζητήσω ποσοστά από τον Αντισθένη για τις νέες εγγραφές που γίνονται για χάρη μου
Goddess...Jo! Πολύ μ αρέσει καλε!!!Θα τραλαθω τελείως. Που ειμουν τοσο καιρο απορώ. ευτιχως επεστρεψα και επεσα πάνω στην jo την Θεά!
Σταθερότητα το καλύτερο!Αυτή την φωτο την τράβηξα νωριτερα που ειχα ραντεβού σπιτι μου,ο νεαρός ειναι πελάτης μου από τα 19 του κι έφτασε 23..4χρονια μαζί μου σταθερά!
Και πλουσια τα ελέη του
(ξερω οτι θα μας διαβάσεις μπέμπη μου )
Α,απο το 2016 εχω σχεδόν το 98% των πελατών που ξεκίνησα από τότε μέχρι κ σήμερα ...και δεν βαριόμαστε ποτέ αγορι,περαν εμπιστοσύνης και ασφάλειας μεταξύ μας που έχουμε!!Σταθερότητα το καλύτερο!
Απο μικρος στα βασανα κι'αυτος..Αυτή την φωτο την τράβηξα νωριτερα που ειχα ραντεβού σπιτι μου,ο νεαρός ειναι πελάτης μου από τα 19 του κι έφτασε 23..4χρονια μαζί μου σταθερά!
Και πλουσια τα ελέη του
(ξερω οτι θα μας διαβάσεις μπέμπη μου )
αυτα τα πατουσια.ΑχΑχΑχ για τρελο γλυψιμοΚαύλαρέ μου εσυ... Άγαλμα....
Τ άκρα σημαντικό να είναι περιποιημένα, πάντα!αυτα τα πατουσια.ΑχΑχΑχ για τρελο γλυψιμο
Τυχερέ ντελιβερά!!Να πέσεις πάνω στην Jo,να έχει όρεξη,που έχει πάντα,να σε βουτήξει μέσα και να χάσεις τα αυγά και τα πασχάλιαΚαλημέρα στ αγόρια μου, που πίνουν το καφεδάκι τους..μόλις παράγγειλα εγω..!
Ο πρωινός ντελιβερας είναι ξινός, ούτε πίπα δεν του χαρίζω αγαπη χαχαχαχαχα!!!Τυχερέ ντελιβερά!!Να πέσεις πάνω στην Jo,να έχει όρεξη,που έχει πάντα,να σε βουτήξει μέσα και να χάσεις τα αυγά και τα πασχάλια
Όταν θα έρθω πάλι,θα σου φέρω καφέ εγώ τότε να το παίξω ντελιβεράς να γίνει σενάριοΟ πρωινός ντελιβερας είναι ξινός, ούτε πίπα δεν του χαρίζω αγαπη χαχαχαχαχα!!!
Χαχα, θα το ξέρουμε να σου φέρνουμε και κέικ, να φεύγει η ξυνίλα, να μας κάνεις και μια ωραία πίπα <3Ο πρωινός ντελιβερας είναι ξινός, ούτε πίπα δεν του χαρίζω αγαπη χαχαχαχαχα!!!
Τ άκρα σημαντικό να είναι περιποιημέ
Τ άκρα σημαντικό να είναι περιποιημένα, πάντα!
να, πάντα!
ετσι ακριβως! να εχουμε να γλυφουμε κ εμεις οι φετιχιστες!!Τ άκρα σημαντικό να είναι περιποιημένα, πάντα!