Νέα

Τύπος σκοτώνει πεθερά, γυναίκα και την τρίχρονη κορούλα του

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 246
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ILIAS1339

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Σεπ 2017
Μηνύματα
539
Κριτικές
21
Like
1.110
Πόντοι
1.016
[move]Φτάσανε τα χριστούγεννα
θα φάμε και γαλοπουλόνι,
ΜΠΑΤΣΟΙ-ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ[/move]
Φτάσανε τα χριστούγεννα
θα φάμε και γαλοπουλόνι,
ΜΠΑΤΣΟΙ-ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ
 

Συνημμένα

  • ΜΠmat_gunaikes7.jpg
    ΜΠmat_gunaikes7.jpg
    142,1 KB · Εμφανίσεις: 32

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Μηνύματα
692
Κριτικές
4
Like
356
Πόντοι
26
πάντως πήγε ειδικος ψυχιατρος στους μπάτσους και αφαίρεσε το όπλο απο 300 καραβαναδες επειδή τους βρήκε λιγο πειραγμένους ...και καλά τους έκανε , αλλά πάντα πρέπει να θρηνήσουμε θύματα πρώτα

Δεν ήταν όλοι "πειραγμένοι"...Μερικοί "το παίζουν τρελίτσα" για να φύγουν από το πεζοδρόμιο, τις μάχιμες υπηρεσίες, τα νυχτέρια κλπ και να τρυπώσουν σε γραφεία...
 

Han Psolo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Μηνύματα
982
Like
1.471
Πόντοι
206
Αλλη μια εκδηλωση της λανθανουσας σαπιλας και δυστυχιας που εμφυλλοχωρει στην ελλ.Κοινωνια, ειδικα μετα την οικονομικη κριση μια κοινωνια του παρτακισμου του κομπασμου του φθονου της αδιαφοριας της υποκρισιας και του μισανθρωπισμου.RIP μονο στο αθωο κοριτσακι που του στερηθηκε μια ζωη ισως και καλυτερα αν ηταν να την περασει με τοσα γαιδουρια εντος και εκτος σπιτιου...Το οτι χωριάταροι κωλοβλαχοι/σαρακατσαναιοι μπατσοι/ένστολοι γενικα  διακατέχονται απο απυθμενη κακια τρελα και μικροαστικα συνδρομα ψωροπερηφανειας και εντονης επαρσης υστερικου βαθμου ναρκισισμο ειναι γνωστο αλλα αυτα που συμβαινουν τα τελευταια χρονια ειναι πρωτοφανή και αποτρόπαια και μονη αιτιολογια ειναι η ΑΦΡΑΓΚΙΑ και ο ακρατος Υλισμος που περασε ο παναριστερισμος κυριως με το Πασοκ και το γαλαζιο Πασοκ την ΝΔ.Παντως δεν πρεπει να κανει εντυπωση οτι ένστολοι και καραβαναδες γενικα  ειναι ικανοι για τετοια εγκληματα ανθρωποι που σπαταλάνε τα νιατα τους σε υπηρεσίες σε περιπολιες και στρατοπεδα και  γαμανε τον κοσμακη για ενα κωλο 800αρι ευρω ενω οι μεγαλοι εγκληματιες ειναι απιαστοι και καμια φορα και χορηγοι τους,μεγαλυτερους γυφτουλες ζητουλες και φραγκοφονιαδες  απο τους μπατσους δεν εχει σκοτωνουν και την μανα τους για 10 ευρω και στην προκειμενη κατασταση γυναικα πεθερα και 4χρονη κορη(πλην ελαχιστων εξαιρεσεων παντα)
 

sexdreamer

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2014
Μηνύματα
389
Κριτικές
83
Like
447
Πόντοι
361
Σωστά τά είπες. Είναι μία σάπια φιλοσοφία ζωής που έχει φωλιάσει στην Ελληνική κοινωνία και ενδεχομένως να είναι υπεύθυνη για τέτοια εγκλήματα. Απαξιώ καν να αναφερθώ στο καθίκι που εκτέλεσε άναδρα την οικογένεια του και κυρίως τη κόρη του.
 

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Μηνύματα
13.759
Like
29.336
Πόντοι
6.056
Οικογενειακή τραγωδία στην Ξάνθη: Σκότωσε την κόρη του και κρεμάστηκε

Μια απίστευτη οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής, στη Σμίνθη της ορεινής Ξάνθης, όταν πατέρας σκότωσε την κόρη του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Συγκεκριμένα, το 18χρονο κορίτσι βρέθηκε νεκρό στο σπίτι του, ενώ ο 49χρονος πατέρας της κρεμασμένος σε παρακείμενη δασική έκταση με τα χέρια του ματωμένα.  Ο πατέρας, που φέρεται να είχε ψυχολογικά προβλήματα, αφού σκότωσε την κόρη του έβαλε τέλος στη ζωή του, σύμφωνα με το xanthi2.gr.

Δίπλα στο σημείο όπου βρέθηκε κρεμασμένος άφησε σημείωμα όπου εξηγεί ότι το έκανε ο ίδιος, επειδή η κόρη του διατηρούσε σχέση με νεαρό που ο ίδιος δεν ενέκρινε.

Στο σημείο έσπευσαν αμέσως αστυνομικές δυνάμεις που ερευνούν τις συνθήκες του περιστατικού.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή που εξέτασε τις δύο σωρούς, στο 18χρονο κορίτσι διαπιστώθηκαν σοβαρές κακώσεις στο κεφάλι και την τραχηλική χώρα, οι οποίες πιθανότατα προκλήθηκαν από μαχαίρι. Όπως σημειώνει, ήταν ένας βίαιος και όχι αιφνίδιος θάνατος.


in.gr

Τα εχει παίξει πολλοίς κοσμος εκει εξω :idiot: :uglystupid:
 

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Μηνύματα
2.837
Like
1.280
Πόντοι
216
Διάβασα ότι ήταν τρόφιμος ψυχιατρείου με πολλά προβλήματα και του είχαν δώσει άδεια να επισκεφθεί την οικογένεια του.
Μπορεί και να μην ισχύει αυτό.

:zombie:

 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom