Readytogo22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Σεπ 2022
- Like
- 2.112
- Πόντοι
- 456
Ας αφήσω αυτό δίχως σχόλια.
Ghosting είναι όταν η άλλη εξαφανίζεται εντελώς και δεν απαντάει καν.Καλημέρα!
Έπεσες θύμα ghosting!
Οι νέες γυναίκες δεν μπαίνουν στη διαδικασία να εξηγήσουν. Όταν βαρεθούν, όταν κάτι τις χαλάσει, σταματάνε την επικοινωνία.
Ακόμα μια καθαρά αντρική συμπεριφορά που έχει υιοθετηθεί από το γυναικείο φύλο.
Από την άλλη ξέρω άτομα που με επιμονή έριξαν πολλές... Δύσκολο να πεις μέχρι που αξίζει να ασχοληθείς...Ghosting είναι όταν η άλλη εξαφανίζεται εντελώς και δεν απαντάει καν.
Στη δική μου περίπτωση δεν έστειλα κάτι που έμεινε αναπάντητο, απλά παρέμεινε στάσιμη η κατάσταση. Δεν επιδίωξα κάποια συνέχεια από μόνος μου (σπάνια το κάνω αν δε στέλνει η άλλη) ώστε να ξέρω αν έμεινε αναπάντητο.
Στην τελική με τρώνε στη μάπα λόγω κοινών παρεών.
Btw είχαμε update, η τελευταία εμφανίστηκε δριμύτερη οπότε όλα καλά!
Είμαι της άποψης πως εάν γουστάρει έστω και λίγο η άλλη, κάποια κίνηση θα κάνει, δεν θα της πέσει ο κώλος ούτε και θα ντραπεί, συνεπώς κανένα νόημα δεν έχει να τις πρήζουμε-κακό σε εμάς κάνουμε.
Δε πα να καίγεσαι, θέλει λάου λάου και να δείξεις χαρακτήρα, τουλάχιστον και τίποτα να μη γίνει, θα σώσεις την αξιοπρέπεια σου
παρακαλετό μουνί=ξινό γαμήσι λένε.....Από την άλλη ξέρω άτομα που με επιμονή έριξαν πολλές... Δύσκολο να πεις μέχρι που αξίζει να ασχοληθείς...
Πρφανως ξεφτιλιστηκαν μέχρι αηδιας ώστε να καταλάβουν οι γκόμενες ότι είναι ακίνδυνα ανθρωπάκια/ φιλεναδιτσοι και να εκτονώνουν πάνω τους τα ορμονικά και τα ψυχολογικά τους.Από την άλλη ξέρω άτομα που με επιμονή έριξαν πολλές... Δύσκολο να πεις μέχρι που αξίζει να ασχοληθείς...
Χούψια=;Ζήτω οι γερομπαμπαλήδες
που ξερογλείφονται με μικρούλες και σκάνε από τη ζήλεια κάτι μπουταρούδες...
Βρες κι εσύ μωρή χούψια κάποιον να σε ταΐζ€ι γιατί η μπογιά σου θα περάσει, έχει ημερομηνία λήξης.
Απόσπασμα πελοποννησιακής διαλέκτου το "χούψια";Ζήτω οι γερομπαμπαλήδες
Βρες κι εσύ μωρή χούψια κάποιον να σε ταΐζ€ι γιατί η μπογιά σου θα περάσει, έχει ημερομηνία λήξης.
Βλάχικα άνω Μεσσηνίας, αλλά κοίτα καμμιά απόδοσηΑπόσπασμα πελοποννησιακής διαλέκτου το "χούψια";
κι άσε τις χούψιες που καβαλιώνται κι από Κόλο ΚόλοΚΟΓΙΟΤ ΕΔΩ
Καβαλιωνται κι από Κόλο Κόλο και από ημίχρονο..Βλάχικα άνω Μεσσηνίας, αλλά κοίτα καμμιά απόδοση
κι άσε τις χούψιες που καβαλιώνται κι από Κόλο Κόλο
Εντωμεταξυ στο τουιτερ το τι τσουλια έχει δεν περιγράφεταιΖήτω οι γερομπαμπαλήδες
Tυποι 26 Χρονων η αλλη
Πολιστρια της εθνικης
Και σταματαει το πολο
Σου λεει εχω γκομενο εκατομμυριουχο(βεζενκοφ)
Να τρεχω τωρα για προπονησεις αγωνες κλπ ενω μπορω να βγαλω παραπανω σαν "ινφλουενσερ"
Κλασικη περιπτωση Ελλεεινιδας
θα ακολουθησω την τακτικη του φιλου μου που τα παρατησε ολα στην Αθηνα για να παει να μεινει κοντά στην γκομενα που ηθελε πανω σε μια κωμόπολη εξω απο την Θεσσαλονικη.Θα γινω τερμα μουνόδουλος και προσκυνητής των γυναικων,ισως ετσι με αυτη την αλλαγη με λυπηθει καμία και την εχω μονιμη σχεση.Θα της κανω καντάδες,δειπνο σε ακριβά εστιατόρια,βολτες με θέα το ηλιοβασίλεμα κτλ.
Διότι με τα καφριλίκια δεν βγαινει γκομενα παιδιά.Σχεδον ολες τα σιχαινονται αυτά τα πραγματα.Γι αυτο απο σημερα θα γινω μέγας ερωτίλος και τρυφερογαργαλοπιτσινομουνίτσας!