Νέα

Συμβουλές για μια σχέση με κοπέλα από στριπ

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Vagostri
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SexShopBlueBox

Sex Shop
Εγγρ.
27 Ιουλ 2021
Μηνύματα
34
Like
88
Πιτσιρίκο εγώ στην ηλικία σου (είσαι δεν εισαι 19, εγω 18 ημουν τοτε), Θεσσαλονίκη, είχα γνωρίσει έξω σε ένα μαγαζί πολυ after στην Κορομηλα, μια τύπισσα ΑΚΡΙΒΩΣ ίδια φάση.

Η τύπισσα μου την επεσε χοντρα, και παρόλο που δουλευε στριπ και έκανε σαφως και βιζιτες, ήταν 1 χρόνο μεγαλυτερη μου (και Ελληνιδα). Η "σχέση" κράτησε 3 μηνες. Και την έληξα εγώ, όταν παρόλο το νεαρό της ηλικίας έβλεπα πως πήγαινα ντουγρου για γκρεμο.

Ένα θα σου πω....ΜΑΚΡΥΑ. Μακρυα, γιατί όσες παρτουζες και αν κανεις μαζι της, όσες φίλες και αν κουβαλήσει για κόλπα, ότι και να σου κάνει, θα ΨΑΧΤΕΙ 100000% ΝΑ ΣΕ ΔΕΣΕΙ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΦΟΡΤΩΘΕΙ.

Το φόρτωμα μπορεί να είναι ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ, και να είναι μέχρι και μια βραδιά που θα είστε πατημενοι σε τίποτα σκονες (πολύ σπάνια θα βρεις τετοια που δεν ειναι στα κοκο), θα σου πει κανένα "χύσε μεσα" και μετά θα τρέχεις.

Μακρυά, και κυρίως για την ψυχική σου υγεία. Τέτοια ατομάκια είναι μαστορισσες στο να εκμεταλεύονται συναισθηματικα τον άλλο, και αν είσαι πιτσιρικας μπορεί να βγάλεις μεγάλες φρίκες.
 
OP
OP
V

Vagostri

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2021
Μηνύματα
159
Like
182
Πόντοι
1
Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους βοήθησαν πραγματικά το εκτιμώ. Και το εκτιμώ που αφιερώστε χρόνο και γράψατε πολλά πράγματα. Εν τέλει κρατάω μια απόσταση και το πράμα όπου είναι να πάει θα πάει προσέχοντας ολα όσα μου είπατε τα οποία ήξερα και τα άλλα που μου είπατε και δεν τα ήξερα. Να είστε όλοι καλά!!
 

Stelios_el_Conquistador

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2016
Μηνύματα
68
Κριτικές
16
Like
580
Πόντοι
310
Καλησπέρα και από εμένα,

Θα είμαι όσο το δυνατόν πιο συνοπτικός με βάση όχι θεωρίες , αλλά προσωπικές μου εμπειρίες με τάνες/ στριπερ/ στουντιοκόριτσα.

Οι περισσότερες έχουν ή προβάλουν ένα background που είναι ή θα μπορούσε να είναι πολύ πιο γαμημένο από την μέση κοπελίτσα από ένα μέσο σπιτι στην Ελλάδα, με απλά λόγια είναι πολύ βαρυά τραυματισμένες και έχουν χάσει κάθε σεβασμό στο ανδρικό φύλο.
Φυσικά εφόσον τις αντιμετώζαν μια ζωή οι άντρες σαν χυσαποθήκη αντίστοιχα και οι ίδιες ειναι τοσο απευαισθητοποιημένες απέναντί μας που θα σε πατήσουν κάτω και χωρίς τύψεις όταν αντιληφθούν πόσο ευάλωτος είσαι ενδεχομένως συναισθηματικά.

Γιατί κακά τα ψέμματα πολλοί από εμάς επιδιώκουμε "σχέσεις" με κοπέλες "10αρια" τις νύχτας διότι ενδεχομένως θεωρούμε ότι είναι πιο δύσκολο να επιτύχουμε κάτι αντίστοιχο εκτός στριπ.

Από προσωπική εμπειρία θα πω ότι μου έχουν τύχει και τα 2 πιθανά σενάρια, δηλαδή και

  • κοπέλες ( ή μεγαλοκοπέλες) αλάνια και γαμώ τα παιδιά με τις οποίες πάντα θα έχεις μια γλυκειά ανάμνηση και ενδεχομένως να κάνετε και παρεΪστικα πράγματα πέρα από γαμήσια, δίχως να πληρώνεις περισσότερο από ότι με μια νορμαλ κοπέλα ή και τσάμπα ακόμα. Φυσικά, για να μην έχεις αυταπάτες, αυτό σημαίνει ότι προφανώς παράλληλα τα τρώνε από άλλους οπότε δεν τις νοιάζει να σε γδύσουν. Απλά κάνουν την πλάκα τους μαζί σου. Ισχύει ιδιαίτερα ότι είσαι νεότερος και ακόμα δεν έχεις προλάβει να πετάξεις μπάκα/ καράφλα και να συνειδητοποιήσεις το αδιέξοδο του πράγματος ή τους ενδεχόμενους κινδύνους των εκμεταλλευτών της. Μπορεί να είναι συνομίλικη ή και μεγαλύτερη που τα τρώει παράλληλα από παππούδες, όχι όμως 10αρι.
  • κοπέλες 10άρια οι οποίες είναι και ότι πιο εύφλεκτο υλικό μπορείς να νταραβεριστείς για πάρα πολλούς λόγους. Επειδή ενδέχεται να έχουν γράψει άπειρα χιλιόμετρα στο κουρμπέτι την ίδια στιγμή που εσύ ντρέπεσαι να ζητήσεις κουπόνι από τον σερβιτόρο του στριπ για να πάρεις ένα χορό και 1 ποτό μισή τιμή, χρειάζεται ΑΠΕΙΡΗ προσοχή και ψύχραιμη ενσυνείδητη αντιμετώπιση, επουδενί συμπεριφορά πυρφόρου αγαπούλη διότι τα αποτελέσματα θα είναι ολέθρια! Οι πιο επιτυχημένες πουτάνες είναι αυτές που θα σε κάνουν να πιστέψεις ότι είναι εντελώς ανιδιοτελείς απέναντι σου και ότι έχουν συναισθήματα την στιγμή που το ΜΟΝΟ που τις ενδιαφέρει είναι να σε ξεζουμύσουν και να σε πετάξουν, όπως ακριβώς κάνουν και οι άντρες διαχρονικά μαζί τους από τότε που έχασαν μια δια παντός την εμπιστοσύνη στο αντρικό φύλο, όταν δηλαδή ο πατέρας τους τις άφηνε νηστικές για να πάρει βόντκα να γίνει σκατά και όταν ο πρώτος γκόμενος που γούσταραν πραγματικά τις έβγαλε στο κλαρί να κονομήσει και το έκαναν αυτές για την αποδοχή του καταλήγοντας στο μπουρδέλο/ στούντιο που ακουμπάς τον οβολό σου.
  • Τα στριποκόριτσα είναι μια ελαφριά διαφορετική κατηγορία, αλλα μας βλέπουν εξίσου αναλώσιμους. Σε αυτήν την περίπτωση πρέπει να κάνεις μια ανάλυση κόστους - οφέλους για να δεις εάν αξίζει. Προσωπικά βγάινω με μια από στριπ αυτήν την περίοδο δηθεν γκομενιλίκι αλλά το σπονσοράρισμα που κάνω για την παρούσα φάση δεν ξεπερνάει το ποσό που θα έδινα για να έχω μια νορμαλ κοπέλα, πολύ πιο άσχημη όμως συγκριτικά με το ουκρανάκι φωτιά που κυκλοφορώ τώρα. Όσο και εάν γουστάρω όμως γνωρίζω καλά ότι δεν μπορώ να έχω υψηλές απαιτήσεις, διότι είναι θέμα χρόνου κάποιος να αποδειχθεί μεγαλύτερο ψάρι από εμένα και να την χάσω. Οπότε απολαμβάνω το παρόν δίχως να επιτρέπω άγρια γδυσίματα για όσο κρατήσει και βλέπουμε. Ελπίζω να βοήθησα.
 

Cantfindname

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2017
Μηνύματα
530
Like
738
Πόντοι
86
Προσωπικά βγάινω με μια από στριπ αυτήν την περίοδο δηθεν γκομενιλίκι αλλά το σπονσοράρισμα που κάνω για την παρούσα φάση δεν ξεπερνάει το ποσό που θα έδινα για να έχω μια νορμαλ κοπέλα, πολύ πιο άσχημη όμως συγκριτικά με το ουκρανάκι φωτιά που κυκλοφορώ τώρα. Όσο και εάν γουστάρω όμως γνωρίζω καλά ότι δεν μπορώ να έχω υψηλές απαιτήσεις, διότι είναι θέμα χρόνου κάποιος να αποδειχθεί μεγαλύτερο ψάρι από εμένα και να την χάσω. Οπότε απολαμβάνω το παρόν δίχως να επιτρέπω άγρια γδυσίματα για όσο κρατήσει και βλέπουμε. Ελπίζω να βοήθησα.
Μη πέσεις από τα σύννεφα αν βγαίνει και με μερικούς ακόμα πάντως :confused: Ντάξει το θέμα είναι να περνάμε καλά. 'Ολοι με Ουκρανάκια βγαίνουμε
 

Stelios_el_Conquistador

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2016
Μηνύματα
68
Κριτικές
16
Like
580
Πόντοι
310
Μη πέσεις από τα σύννεφα αν βγαίνει και με μερικούς ακόμα πάντως :confused: Ντάξει το θέμα είναι να περνάμε καλά. 'Ολοι με Ουκρανάκια βγαίνουμε
Προφανώς και το περιμένω, δεν είμαι αλεξιπτωτιστής στο χώρο. Έτερον εκάτερον όμως, με αντίστοιχο ελληνακι 10ρι θεωρω ότι δεν έχω ελπίδες για πολλούς λόγους. Όποτε βολεύομαι με το ουκρανακι μέχρι να πάει να με δαγκώσει Για τα καλά, όποτε και θα αναχωρήσω ησύχως για αλλά. Υγεία και καλά γαμησια σε όλους!
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom