DAMDIM100
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 20
- Like
- 3.787
- Πόντοι
- 1.446
Στην άσκηση του ΝΑΤΟ και εγώ το ίδιο το πρώτο τρίμηνο, κάπου τόσο...20 μερες θα παει, τι να παχυνει?
Εγω παντως το πρωτο τετραμηνο στο στρατο εχασα 16 κιλα
Στην άσκηση του ΝΑΤΟ και εγώ το ίδιο το πρώτο τρίμηνο, κάπου τόσο...20 μερες θα παει, τι να παχυνει?
Kαι ετρωγα και σαν γουρουνι. Ούτε ξερω πως εγινεΣτην άσκηση του ΝΑΤΟ και εγώ το ίδιο το πρώτο τρίμηνο, κάπου τόσο...
Ψυχολογικό μάλλον...Kαι ετρωγα και σαν γουρουνι. Ούτε ξερω πως εγινε
Στέφανος Κασσελάκης: Κούρεμα «ΣΥΡΙΖΑ» και χωρίστρα αριστερά πριν παρουσιαστεί στη Θήβα
Στη Θήβα παρουσιάζεται αύριο Παρασκευή (15.03.2024) ο Στέφανος Κασσελάκης για την στρατιωτική του θητεία. Λίγες ώρες πριν μπει στο στρατόπεδο της Θήβας, οwww.newsit.gr
Και σου κανε ένα μαλλί...
Ο συγκεκριμένος θα είχε το βίτσιο να κάνει λούσιμο με χύσια αράπη...
Ναι, ναι...
Όταν βλέπεις τέτοια ζευγάρια να χωρίζουν δακρύζεις...Στέφανος Κασσελάκης: Η στιγμή που αποχαιρετά τον Τάιλερ στο αεροδρόμιο πριν παρουσιαστεί στον στρατό | Zappit
Ο Στέφανος Κασσελάκης συνόδευσε τον σύντροφό του στο αεροδρόμιο - Τα αποκλειστικά πλάνα που μετέδωσε η εκπομπή "Το Πρωινό".www.zappit.gr
Αλλά θα ξανανταμώσουν στην πρώτη άδεια του Κασσέλα και θα κάνουν παθιασμένο έρωτα (εκτός αν τα έχει φτιάξει με κανέναν άλλο προπαιδευόμενο στρατιώτη στο μεταξύ)...
Και για να επανέλθουμε (ετε) στην πολιτική: Ο Σκουρής ανησυχεί - εξ ευωνύμων, βεβαίως-βεβαίως - για τα... εύσημα Μουμτζή στις προτάσεις Κασσελάκη για την οικονομία!!!
Από εδώ:
Τα... ύστερα του κόσμου - Μουμτζής υμνεί Κασσελάκη!
Ο γνωστός φιλελεύθερος χαρακτηρίζει ως... «ευχάριστη έκπληξη» τις προτάσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για την οικονομία! Στο πρόσωπο του Σάκη Μουμτζή βρήκε υποστηρικτή των οικονομικών του προτάσεων ο Στέφανος Κασσελάκης! Ο γνωστός αντι-ΣΥΡΙΖΑ και ακραία φιλελεύθερος οικονομολόγος, αρθρογραφεί στην...www.dnews.gr
Όταν βλέπεις τέτοια ζευγάρια να χωρίζουν δακρύζεις...Στέφανος Κασσελάκης: Η στιγμή που αποχαιρετά τον Τάιλερ στο αεροδρόμιο πριν παρουσιαστεί στον στρατό | Zappit
Ο Στέφανος Κασσελάκης συνόδευσε τον σύντροφό του στο αεροδρόμιο - Τα αποκλειστικά πλάνα που μετέδωσε η εκπομπή "Το Πρωινό".www.zappit.gr
Αλλά θα ξανανταμώσουν στην πρώτη άδεια του Κασσέλα και θα κάνουν παθιασμένο έρωτα (εκτός αν τα έχει φτιάξει με κανέναν άλλο προπαιδευόμενο στρατιώτη στο μεταξύ)...
τι θυμηθηκα ειμασταν 3 φιλοι 18 οι 2 και στα 20 ο μεγαλυτερος της παρεας ,και ηταν να παρουσιαστει φανταρος.Γνωρισε εναν αξιωματικο μεγαλο βαθμο ειχε δεν θυμαμαι ακριβως γυρω στα 45 με 50 που ηταν κρυφη αδερφη.Και τον πηδαγε γιατι θα τιου εκανε καλη μεταθεση Αθηνα.Ηταν ενας φαινομενικα αρρενωπός , με τιποτα δεν καταλαβαινες κατι να υποψιαστεις.Ε αυτο δεν το ξεχνω ,μολις του ειπε πως κξερουμε για την ας πουμε σχεση τους , ξαφνικα σε ενα δευτερολεπτο, λεπταινει τη φωνή του και άρχισε να λεει τι ωραια παιδια που είσται ,ειπαμε να το διασκεδασουμε το θεμα ,αρχισε να πιανει τα εργαλεια ,το πηγαινε για παρτουζα ,ε κάπου εκει εγω την έκανα γιατι σιχαινόμουν .να ήξερες πόσοι ακόμα και μόνιμοι είναι ομοφυλόφιλοι, αλλά κουκουλώνονται πολύ καλά και τους έχεις για σούπερ στρέητ (παίζει να μην έχουν ακουμπήσει καν γυναίκα, αλλά το σύστημα αγαπάει τη συγκάλυψη και εχθρεύεται όποια το παραδέχεται)
Σπίρτο είσαι ρε Sub... Για πλάκα το είπα, δεν το κατάλαβες;Για πόσο θα χωρίσουν,για 1 μέρα;Θα κάτσει παραπάνω μέσα;
Γι' αυτο εφευρεθηκαν τα νηματαΤυπε κανα πουτσο ριχνεις;
Μπαινω στο bou και νομιζω μπαινω στη σελιδα της ναυτεμπορικης.
Στον μπουτσον μας και για τον συριζα στον μπουτσον μας και για το κουλοκομμα.
Λες και χεν υπαρχουν τοσα νηματα,πρεπει να ανοιγουνε και για το τι ειπε ο καθενας
Ησουνα σπασικλας και σου κανανε μπουλινγκ20 μερες θα παει, τι να παχυνει?
Ρε συ Κοντοτετοιε , το προβλημα ειναι οι κρυφες αρσενικεςΟι τουρκοι τρεχουν 600 εξοπλιστικα προγράμματα ,τριτη χωρα σε μη επανδρωμενα στον κοσμο
Εχουν εθνικο μαχητικο, χτιζουν φρεγάτες.
Εμεις στειλαμε σημερα μια αμερικάνικη λουγκρα στη θηβα.
Τί ψηφίσαμε ρε χοντρέ.