Νέα

Sexworkers μέσα σε ένα βούρκο Ελλήνων…

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα SuggarDaddy-gay
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 42
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SuggarDaddy-gay

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2024
Μηνύματα
72
Like
80
Πόντοι
0
*Τrigger warning» ( στο κείμενο αυτό περιγράφονται και κρίνονται σεξιστικές/ρατσιστικές πρακτικές και δημοσιεύματα. Όποια/ος δεν έχει όρεξη να έρθει αντιμέτωπη με εχθρικό λόγο να μην τα διαβάσει)
Αναδημοσιεύτηκε σήμερα στα περισσότερα ειδησεογραφικά sites του ελληνικού βούρκου μια είδηση με την εμετική επικεφαλίδα: «ρωσίδες εξέδιδαν ελληνίδα για 150 ευρώ.» ή σε μια άλλη λίγο παραλλαγμένη εκδοχή της «δύο ρωσίδες εξέδιδαν ελληνίδα σε μπαρ της Σκάλας Λακωνίας».
Ένα μπάτσοsite το police voice, που προετοιμάζει με την πληροφόρηση που παρέχει τις επόμενες σκούπες και κυνηγητά ξένων στην περιοχή προσθέτει στον τίτλο τη φράση «έγινε κι αυτό» με στόχο να συμπυκνώνει την ελληνική οργή για το περιστατικό. police-voice.blogspot.gr/2014/02/blog-post_6421.html Ένα άλλο αθλητικό site το sportdog sportdog.gr/article/215591/h-ellinida-poy-egine-rosida φτιαγμένο κυρίως για straight cis ανδρες (γιατί στη μισογυνική ελλάδα ο αθλητισμός θεωρείται ανδρική υπόθεση) το πηγαίνει ακόμα πιο πέρα γράφοντας «η ελληνίδα που έγινε ρωσίδα».
Φυσικά όλοι αυτοί οι τίτλοι εκτός από φασιστικά ξερατά αποτελούν και κάτι ακόμα: υλικό για την οργάνωση νέων κυνηγιών γυναικών με συγκεκριμένο στόχο τις μετανάστριες και ευρύτερα τις εργαζόμενες στη βιομηχανία του σεξ. Συμπυκνώνουν σε τέσσερις-πέντε λέξεις τον εθνικιστικό λόγο που χτίζεται μέσα από την αφήγηση περί ελληνικής κρίσης, το ρατσιστικό βλέμμα εναντίον των ξένων γυναικών και την antisexwork ρητορική μίσους. Γι’ αυτό άλλωστε αναδημοσιεύτηκε ταχύτατα σε όλα τα ελληνικά sites τα οποία ανεξάρτητα από τα αν στηρίζουν ανοικτά τη χρυση αυγή, ένας από τους κύριους λόγους ύπαρξης τους είναι η παραγωγή υλικού για πογκρόμ εναντίον μεταναστών/τριων με κύριο όχημα την αφήγηση περί του προβλήματος της μετανάστευσης και τον αντιεγκληματικό λόγο. Η συνταγή τους δεν είναι πρωτότυπη. Είναι κλασική και δοκιμασμένη, παρμένη από την πλούσια αντισημιτική παράδοση στην ελλάδα.
Η αναπαράσταση του/της εβραίου/ας ως εγκληματία-τέρατος, που η ύπαρξη του απειλεί με διαφθορά και εκφυλισμό τους χριστιανικούς πληθυσμούς, αποτελεί μια από τις βασικές μήτρες του ρατσιστικού λόγου στη νεωτερικότητα. Διαχρονικά λοιπόν το μίσος εναντίον των ξένων χτίζεται κυρίως με τη σύνδεση τους με εγκλήματα που απειλούν τις γυναίκες, τα παιδιά, τα ζώα, τα σώματα δηλαδή που αναπαρίστανται ως ανεπαρκή κι ευάλωτα για να νομιμοποιείται η εξουσία, η βία και τα προνόμια των αρτιμελών striαght cis έλληνων ανδρών.
Anti-sexwork bingo…
Αλλά ας εστιάσουμε τώρα στο εν λόγω ξερατό. Το σκεπτικό του συντάκτη είναι ξεκάθαρο, δομείται από αυτονόητα γι’ αυτόν αξιώματα και διαπερνούν το ύφος όλου του κειμένου. Θεωρεί ντροπιαστικό να είναι μια γυναίκα σεξεργάτρια, είναι σίγουρος ότι δεν είναι μια δουλειά που μπορεί να επιλέγει μια γυναίκα ελεύθερα όπως όλες τις άλλες που παράγει ο καπιταλιστικός καταμερισμός και το σύστημα εξουσίας της αφηρημένης εργασίας. Οι σεξεργάτριες αντιμετωπίζονται πάντα ως θύματα κάποιου κυκλώματος, εξαναγκασμένες σκλάβες. Στην περίπτωση που δεν αμφισβητείται ότι επιλέγουν μόνες τους τη δουλειά τους θεωρούνται είτε εξαθλιωμένες και απελπισμένες, είτε αλλοτριωμένες από το σύγχρονο δυτικό τρόπο ζωής, την άνοδο της ασημαντότητας και τον καταναλωτισμό. Το να είσαι σεξεργάτρια από επιλογή περιγράφεται ως η χειρότερη ένδειξη της παρακμής του καπιταλισμού, ενώ το να συνάπτεις μια σύμβαση straight γάμου είναι σεβαστό και αναγκαίο για την κοινωνική αναπαραγωγή. Συχνά ακούμε και δραματικές ιστορίες για τις κοπέλες που εκδίδονται για να πάρουν τη δόση τους. Σε αυτή την περίπτωση συναρθρώνεται στη ρητορική κι ο ρατσισμός ενάντια στους/στις χρήστες/τριες ψυχοτρόπων ουσιών. Οι λέξεις πουτάνα, πόρνη στην ελληνική γλώσσα παραμένουν όχι μόνο υποτιμητικές αλλά αποτελούν και τις πιο προσβλητικές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν εναντίον μιας γυναίκας. Το ίδιο θα ίσχυε και για τους άντρες αν η εγχώρια ετεροσεξιστική ηγεμονία δεν κρατούσε για αυτούς σε πρώτη θέση τη λέξη πούστης.
Αυτό το μπίνγκο είναι το καθεστώς αλήθειας με το οποίο έχει διαμορφωθεί μια κοινή εθνική αφήγηση στιγματισμού της σεξουαλικής εργασίας που διαπερνά κατά πλειοψηφία όλο το εγχώριο πολιτικό φάσμα, τους έλληνες φασίστες, τους έλληνες φιλελεύθερους, τους έλληνες αριστερούς/αναρχικούς, από την αρχιεπισκοπή αθηνών μέχρι το καφέ ΒΟΞ εν συντομία. Έτσι για να συνεχίσουμε το μπίνγκό, το να υπάρχουν ελληνίδες σε τέτοιες δουλειές είναι προσβολή για την τιμή του έθνους, εξευτελισμός της ιδεολογικής λειτουργίας της σωστής συζύγου και μητέρας, μη σεβασμός στο ρόλο της γυναίκας ως εθνική-μήτρα. Άλλωστε οι εκδιδόμενες γυναίκες σύμφωνα με τη νομοθεσία του ελληνικού κράτους απαγορεύεται να παντρεύονται, ειδάλλως δεν μπορούν να ασκούν νόμιμα το επάγγελμα. Είναι μια δουλειά για την οποία ο εθνικός κορμός τα τελευταία 25 χρόνια προορίζει αποκλειστικά για τους/τις ξένους/ες όπως και κάθε άλλη που αναπαριστά σαν ντροπιαστική για τα ήθη και τις αξίες του.

Πως στοχοποιήθηκε η Ρωσίδα σεξεργάτρια? -
Η κατασκευή της μαστροπού-τέρατος

Λυσσασμένη ανθελληνική παρεμβολή στη σκάλα λακωνίας

1 Μαρτίου, 2014
 

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Μηνύματα
1.247
Like
1.695
Πόντοι
216
Άρθρο-ποίημα!!!
Το καλύτερο όμως είναι το "site" τους!
Έτσι μία ματιά που του έριξα είδα και ένα κειμενάκι-αδάμαντα!
<< Ένα βραδάκι της προηγούμενης εβδομάδας βγήκαμε μια βόλτα στους έρημους δρόμους της Σκάλας Λακωνίας. Σκοπός της βόλτας ήταν να βάλουμε αυτοκόλλητα ενάντια στον αντισημιτισμό και με κομμουνιστικό περιεχόμενο σε σημεία του κέντρου. Η πράξη αυτή εκτιμούμε ότι είναι ιδιαίτερα σημαντική σε μια επαρχιακή κωμόπολη που ηγεμονεύει η φασιστική και αντισημιτική αντίληψη.>>
(Επειδή έχω πάει μερικές φορές στην Σκάλα - με πρώτη επίσκεψη το μακρυνό 1997)
Φαντάζομαι τους συντρόφους και τις συντρόφισες να βγαίνουνε (τρίγωνο Αγία Σωτήρα-Νεκροταφείο-ΠροφήτΗλίας) στα μουλωχτά και καμπουριαστά με μικρά και γρήγορα βήματα για να κολλήσουνε τα στικεράκια σε κολώνες ΔΕΗ,τζαμαρίες μαγαζιών και αυλόπορτες ούτως ώστε να σπάσουνε τον Ελληνικό κυρΠαντελισμό,να δημιουργήσουνε ρήγμα στον Ελληνικό φασιστικό Καπιταλισμό και να φέρουνε με το μέρος τους Πάκιδες που ζούνε λίγο παρακάτω για να ανατρέψουμε την ρατσιστική Κυβέρνηση των Αθηνών!
 
OP
OP
S

SuggarDaddy-gay

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2024
Μηνύματα
72
Like
80
Πόντοι
0
Για την ιστορία ο Ριζοσπάστης δεν θα έβγαζε ποτέ ένα τέτοιο κείμενο.

Όσο για τους "Πάκιδες" μια χαρά άνθρωποι είναι.

Το ίδιο και οι Ρωσίδες.

Οι πελάτες των μπουρδέλων με τις Ρωσίδες δεν το έχουν συνειδητοποιήσει αλλά μέσα στο μυαλό του μέσου δεξιού και της μέσης δεξιάς σήμερα - αλλά περισσότερο της μέσης Αριστερής - είναι το ίδιο παράνομοι με τις Ρωσίδες αλλά και τους Πάκιδες.

Για αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ στο διάστημα που κυβέρνησε ήθελε να απαγορεύσει την σεξεργασία με το σουηδικό μοντέλο της ενοχοποίησης του πελάτη.

Όταν λοιπόν κάποιοι στρέφονται κατά μιάς Ρωσίδας ή ακόμα κι ενός Πάκι - αφού στην Αθήνα πολλοί είναι σεξεργάτες - στην ουσία στρέφονται κατά της πελατείας τους, δηλαδή όλων υμών και ημών.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

 

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Μηνύματα
1.361
Κριτικές
72
Like
12.798
Πόντοι
25.036
Ήρθες σε αυτό το site να μιλήσεις για την απαγόρευση της πορνείας;;;;
Είσαι πειραγμένος τέκνον μου;;;;
Τσάκα μια προσευχούλα να ξαναβρείς τα λογικά σου :priest:
 
OP
OP
S

SuggarDaddy-gay

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2024
Μηνύματα
72
Like
80
Πόντοι
0
Ήρθες σε αυτό το site να μιλήσεις για την απαγόρευση της πορνείας;;;;
Είσαι πειραγμένος τέκνον μου;;;;
Τσάκα μια προσευχούλα να ξαναβρείς τα λογικά σου :priest:

Καλά, εσύ είσαι άλλο φρούτο.

Πρώτα έρχομαι και ανεβάζω ένα άρθρο όπου λέγεται ξεκάθαρα ότι η Πορνεία θα πρέπει να είναι νόμιμη επιλογή μιάς γυναίκας ή ενός άντρα και κανείς να μην τους διαπομπεύει επειδή εξασκούν αυτό το επάγγελμα, και μου λένε ότι είμαι δήθεν ΚΚΕ και υποστηρικτής των Πάκιδων.

ΚΚΕ δεν είμαι βέβαια γιατί το ΚΚΕ δεν είναι υποστηρικτής των Πακιστανών εργατών της γης στη Λακωνία, ούτε των Ρωσίδων σεξεργατριών.

Έπειτα εξηγώ ότι όποιος είναι κατά των Ρωσίδων είναι και κατά των πελατών τους.

Οι οποίοι πελάτες είναι μια χαρά άνθρωποι.

Όμως θα πρέπει να καταλάβουν ότι όταν συμβάλλουν σε ρητορικές μίσους κατά των Ρωσίδων που εκπορνεύονται αλλά και των Ρώσων, των Ουκρανών, ακόμα και των Πακιστανών, τότε απλά σκάβουν τον δικό τους λάκο.

Δεν μπορείς να είσαι υπέρ της μετανάστευσης για τις γυναίκες και να αποκλείεις τους άντρες μετανάστες.

Εκτός αν νομίζουν κάποιοι ότι μπορεί να γίνεται διαλογή στα σύνορα και να δίνουν πράσινη κάρτα μόνο στις γυναίκες για άσκηση πορνείας.

Εφόσον προφανώς είμαι κατά της απαγόρευσης της πορνείας και υπέρ του να την ασκούν γυναίκες από Ρωσία, αλλά και Κίνα και οπουδήποτε αλλού, προσωπικά θεωρώ ότι θα πρέπει να δεχόμαστε και τους άντρες ανεξαρτήτως επαγγέλματος.

Δυστυχώς η απαγόρευση της πορνείας επιχειρήθηκε από την Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αλλά ευτυχώς πολλά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ήταν αντίθετα οπότε εμποδίστηκε εκ των έσω.

Το άρθρο από το Μωβ περιγράφει την θέση της τότε ΓΓ Ισότητας των Φύλων, Φωτεινής Κούβελα.

Πρόκειται για μια απαρχαιωμένη θέση με την οποία ο σύγχρονος φεμινισμός δεν συμφωνεί.

Οπότε κι εγώ διαφωνώ, δεν την παρέθεσα επειδή συμφωνώ όπως λανθασμένα εσύ κατάλαβες.

Πελάτες των Μπουρδέλων,
Έλληνες διεθνιστές, Πάκιδες και Ρωσίδες πουτάνες,
μαζί στον κοινό αγώνα κατά της απαγόρευσης, και της σεμνοτυφίας.
 
Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
S

SuggarDaddy-gay

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2024
Μηνύματα
72
Like
80
Πόντοι
0
Συν τοις άλλοις, η σεξουαλική εργασία πέρα από αυτή τη θέαση της ηθικής ανωτερότητας, που μπορεί να την ερμηνεύσει αλλά και να την εργαλειοποιήσει με όρους κινηματικούς (στην ουσία εξυπηρετώντας μόνο μια βαθιά συντήρηση που διαιωνίζει τον στιγματισμό, τον αποκλεισμό και δικαιολογεί την κακοποίηση) υπάρχει και η θέαση εκ προνομίου όσων υποστηρίζουν ότι ο έρωτας είναι ένα αγαθό που δεν πωλείται ή δεν ενοικιάζεται. Και λέω εκ προνομίου, γιατί ρε μάγκες και μάγκισσες σας διαφεύγει ότι δεν μιλάμε για έρωτα αλλά για σεξ και ίσως υπάρχουν άνθρωποι που το σεξ μόνο το φαντάζονται, που δεν το έχουν ζήσει, που δεν μπορούν να το βρουν με τον τρόπο ή τα άτομα που θέλουν, που δεν έχουν την εμφάνιση ή τις κοινωνικές σας δεξιότητες, που δεν έχουν την όραση ή τις κινητικές σας ευκολίες ή που δεν επιθυμούν την οποία δέσμευση… κι αυτό είναι πέρα από κοινωνικά κατασκευάσματα, όπως η τόσο ευέλικτη ηθική αλλά και η αισθητική.

 

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Μηνύματα
1.361
Κριτικές
72
Like
12.798
Πόντοι
25.036
Καλά, εσύ είσαι άλλο φρούτο.

Πρώτα έρχομαι και ανεβάζω ένα άρθρο όπου λέγεται ξεκάθαρα ότι η Πορνεία θα πρέπει να είναι νόμιμη επιλογή μιάς γυναίκας ή ενός άντρα και κανείς να μην τους διαπομπεύει επειδή εξασκούν αυτό το επάγγελμα, και μου λένε ότι είμαι δήθεν ΚΚΕ και υποστηρικτής των Πάκιδων.

ΚΚΕ δεν είμαι βέβαια γιατί το ΚΚΕ δεν είναι υποστηρικτής των Πακιστανών εργατών της γης στη Λακωνία, ούτε των Ρωσίδων σεξεργατριών.

Έπειτα εξηγώ ότι όποιος είναι κατά των Ρωσίδων είναι και κατά των πελατών τους.

Οι οποίοι πελάτες είναι μια χαρά άνθρωποι.

Όμως θα πρέπει να καταλάβουν ότι όταν συμβάλλουν σε ρητορικές μίσους κατά των Ρωσίδων που εκπορνεύονται αλλά και των Ρώσων, των Ουκρανών, ακόμα και των Πακιστανών, τότε απλά σκάβουν τον δικό τους λάκο.

Δεν μπορείς να είσαι υπέρ της μετανάστευσης για τις γυναίκες και να αποκλείεις τους άντρες μετανάστες.

Εκτός αν νομίζουν κάποιοι ότι μπορεί να γίνεται διαλογή στα σύνορα και να δίνουν πράσινη κάρτα μόνο στις γυναίκες για άσκηση πορνείας.

Εφόσον προφανώς είμαι κατά της απαγόρευσης της πορνείας και υπέρ του να την ασκούν γυναίκες από Ρωσία, αλλά και Κίνα και οπουδήποτε αλλού, προσωπικά θεωρώ ότι θα πρέπει να δεχόμαστε και τους άντρες ανεξαρτήτως επαγγέλματος.

Δυστυχώς η απαγόρευση της πορνείας επιχειρήθηκε από την Κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ αλλά ευτυχώς πολλά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ ήταν αντίθετα οπότε εμποδίστηκε εκ των έσω.

Το άρθρο από το Μωβ περιγράφει την θέση της τότε ΓΓ Ισότητας των Φύλων, Φωτεινής Κούβελα.

Πρόκειται για μια απαρχαιωμένη θέση με την οποία ο σύγχρονος φεμινισμός δεν συμφωνεί.

Οπότε κι εγώ διαφωνώ, δεν την παρέθεσα επειδή συμφωνώ όπως λανθασμένα εσύ κατάλαβες.

Πελάτες των Μπουρδέλων,
Έλληνες διεθνιστές και Ρωσίδες πουτάνες,
μαζί στον κοινό αγώνα κατά της απαγόρευσης. και της σεμνοτυφείας.
Σε αυτή την περίπτωση λοιπόν, έχεις δίκιο, φυσικά συμφωνούμε για την πλήρη νομιμοποίηση κάθε είδους πορνείας χωρίς διακρίσεις, όπως ακριβώς στην Ολλανδία. Φυσικά και στο θέμα των μεταναστών συμφωνούμε να μην υπάρχουν φυλετικές διακρίσεις. Αγαπάμε Ρωσίδες ενώ στα υπόλοιπα που λες δεν παίρνω θέση...
Χάρηκα που τα είπαμε
Καλό βράδυ...
 

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Μηνύματα
1.361
Κριτικές
72
Like
12.798
Πόντοι
25.036
OP
OP
S

SuggarDaddy-gay

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2024
Μηνύματα
72
Like
80
Πόντοι
0
Η προσευχή :priest: έπιασε πάντως...

Εγώ που τα γράφω, δεν έχω τι να κάνω το Σαββατόβραδο.

Ο @Michael Scott που μπαίνει εδώ μέσα για να μελετήσει τα μανιφέστα μου και να ασχοληθεί κιόλας με την πάρτη μου για να κάνει σχόλια, τι έχει ακριβώς να κάνει το Σαββατόβραδο, και πόσα μπουκάλια τεκίλα χρειάζεται να πιεί για να σταματήσει να ασχολείται μαζί μου;
 

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Μηνύματα
1.361
Κριτικές
72
Like
12.798
Πόντοι
25.036
Εγώ που τα γράφω, δεν έχω τι να κάνω το Σαββατόβραδο.

Ο @Michael Scott που μπαίνει εδώ μέσα για να μελετήσει τα μανιφέστα μου και να ασχοληθεί κιόλας με την πάρτη μου για να κάνει σχόλια, τι έχει ακριβώς να κάνει το Σαββατόβραδο, και πόσα μπουκάλια τεκίλα χρειάζεται να πιεί για να σταματήσει να ασχολείται μαζί μου;
Πλάκα σε κάνει, είναι σύνηθες τα Σαββατοκύριακα που είμαστε όλοι λίγο πιο χαρούμενοι να πέφτει και λίγο πείραγμα παραπάνω, πάντα με σκοπό την πλάκα και όχι την προσβολή...
 
OP
OP
S

SuggarDaddy-gay

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2024
Μηνύματα
72
Like
80
Πόντοι
0
Μην ενοχλείστε από την παρουσία μου.


Απλά μένω εδώ για να μαθαίνω από τα γαμάτα σχόλια που θα κάνουν όσοι σε αντίθεση με μένα κάθε Σαββατόβραδο γαμάνε αβέρτα ή παρτάρουν ως το πρωί.
 

Συνημμένα

  • mv8nm.jpg
    mv8nm.jpg
    24,7 KB · Εμφανίσεις: 9
OP
OP
S

SuggarDaddy-gay

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2024
Μηνύματα
72
Like
80
Πόντοι
0
Πλάκα σε κάνει, είναι σύνηθες τα Σαββατοκύριακα που είμαστε όλοι λίγο πιο χαρούμενοι να πέφτει και λίγο πείραγμα παραπάνω, πάντα με σκοπό την πλάκα και όχι την προσβολή...

Πλάκα κι εγώ. Ίσα - ίσα που χαίρομαι που το θρεντ μου έχει τόση ανταπόκριση.
 

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Μηνύματα
31.798
Κριτικές
62
Like
40.178
Πόντοι
8.530
Δε μπόρεσα να το διαβάσω, είναι σαν να διαβάζω ριζοσπάστη
...βούρκος Ελλήνων.
Ενώ ο μπερδεμένος τερψιπρωκτος που δεν νιώθει άνετα με το να είναι Έλληνας αλλά δεν μας αδειάζει την γωνία να πάει σε κάνα πολιτισμένο μέρος Αφρικής η Ασίας ΔΕΝ ανήκει στον βούρκο...μάλιστα!!!
 

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Μηνύματα
6.520
Κριτικές
20
Like
22.823
Πόντοι
8.346
Κανείς δεν ασχολείται με την πάρτη σου τύπε. Μεγάλη ιδέα έχεις για τον εαυτό σου
 

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Μηνύματα
786
Like
1.301
Πόντοι
206
Εμένα ζαιος με έλεγε βιαστή όταν τον είπα πως πήγα στις πουτάνες. Τα άτομα δε πάνε καλά και καθόλου μάλιστα.

Είπαμε η κοινωνία είναι γυναικοκρατούμενη. Οι φεμινιστης κάνουν ότι θέλουν τα γύναια. Εμείς οι υπόλοιποι που δε θέλουμε να γίνουμε δούλοι αυτού που έχουν ανάμεσα στα πόδια τους κατευθείαν στοχοποιούμαστε.

Είναι και βόδια εν τω μεταξύ. Άμα το κάνουν παράνομο μόνο χειρότερα θα γίνουν τα πράγματα ρε βόδια.
 
OP
OP
S

SuggarDaddy-gay

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2024
Μηνύματα
72
Like
80
Πόντοι
0
Εμένα ζαιος με έλεγε βιαστή όταν τον είπα πως πήγα στις πουτάνες. Τα άτομα δε πάνε καλά και καθόλου μάλιστα.

Είπαμε η κοινωνία είναι γυναικοκρατούμενη. Οι φεμινιστης κάνουν ότι θέλουν τα γύναια. Εμείς οι υπόλοιποι που δε θέλουμε να γίνουμε δούλοι αυτού που έχουν ανάμεσα στα πόδια τους κατευθείαν στοχοποιούμαστε.

Είναι και βόδια εν τω μεταξύ. Άμα το κάνουν παράνομο μόνο χειρότερα θα γίνουν τα πράγματα ρε βόδια.

Like για κάποια από τα λεγόμενά σου αν και οι γυναίκες που είναι κατά της σεξεργασίας δεν είναι φεμινίστριες.

Θα ήταν φεμινίστριες αν διεκδικούσαν πλήρη νομιμοποίηση της πορνείας γιατί μόνο έτσι θα αντιμετωπιζόταν το φαινόμενο της εκμετάλλευσης των σεξεργατριών από τον υπόκοσμο.
 
OP
OP
S

SuggarDaddy-gay

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2024
Μηνύματα
72
Like
80
Πόντοι
0
...βούρκος Ελλήνων.
Ενώ ο μπερδεμένος τερψιπρωκτος που δεν νιώθει άνετα με το να είναι Έλληνας αλλά δεν μας αδειάζει την γωνία να πάει σε κάνα πολιτισμένο μέρος Αφρικής η Ασίας ΔΕΝ ανήκει στον βούρκο...μάλιστα!!!

Προφανώς θέλεις διακαώς ένα μασαζάκι στον προστάτη σου από κανέναν Πάκι, για αυτό έχεις λυσσάξει με τους Πάκιδες αλλά κι εμάς που παίζουμε με τον κώλο μας χωρίς τα δικά σου κόμπλεξ.

Μήπως να πας καλύτερα εσύ στην Αιθιοπία ή την Ινδία; Ίσως τότε η Ελλάδα να σταματήσει να είναι βούρκος.

Άλλωστε σε όλη την Αφρική και την Ασία είχε πάει και ο Μέγας Αλέξανδρος κι από τότε οι Αφρικανοί και οι Ασιάτες μας περιμένουν πώς και πώς για να παίξουν μαζί μας.

Ποιός τη χάρη σου.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom