Νέα

Πρόταση για επένδυση σε σάιτ

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα pornliberal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 101
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ωρίων

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Μηνύματα
6.390
Κριτικές
2
Like
18.318
Πόντοι
3.836
O Αντισθενης ειναι στο st. Baths τωρα με τα μυρια που βγαζει , σιγα μην ασχολειται με φραγκοδιφραγκα :badair:
Μπα, δεν νομίζω. Κάπου εδώ μέσα είναι και παλεύει για το μεροκάματο και αυτός.
 

George71

Μέγας
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Μηνύματα
8.343
Like
10.846
Πόντοι
3.556
σε αυτά τα καφέ, είναι χειρότερα και από το μετάξι, από αυτά που διάβασα (που δεν πάω κιόλας στο μετάξι) : όλα κοστολογουνται στα τρία (3) λεπτά, όλες οι υπηρεσίες!

καλό σαν ιδέα, αλλά υπερβολικό για την ώρα υπηρεσιών και τις χρεώσεις.
$27 το μισαωρο/$54 η ωρα ειναι η συνηθης χρεωση απ οτι διαβασα
 

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Μηνύματα
67.667
Like
67.816
Πόντοι
12.756
Έχω δει όλα τα επεισόδια του "Επιχείρηση, αλλάζουμε την Ελλάδα", όπως και του "Dragons΄ Den" οπότε άφησέ με να γνωρίζω κάτι περισσότερο για τις επιχειρήσεις...σε λίγο θα δίνει και διπλόπιτο αυτός.
κατσε δες και ολο τον Πεντρετζικη να σου ανοιξω ενα εστιατόριο
 

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Μηνύματα
3.968
Like
3.263
Πόντοι
1.706
Ειδάλλως θα καταλήξεις με καμια μαλακία σαν το σαιτ του μεντορα που δεν μπαινει ουτε ο ιδιος.

Μαλακίες μπορεί να κάνεις εσύ, όχι εγώ. Τo site ήταν ένα side project και τότε περίπου που το λανσάρισα βγήκε και το chatGPT, που λίγοι έχουν καταλάβει την επανάσταση που φέρνει στην επιχειρηματικότητα.

Τώρα εσύ σαν επιχειρηματίας-μαγαζάκι-μασάζ :grin: ίσως να μην ξέρεις αν και πώς μπορείς να το χρησιμοποιήσεις, αλλά δεν συμβαίνει το ίδιο και με μένα που έχω επικεντρώσει τη δραστηριότητά μου στα domain names και σε κτηματομετοχές.
Ενδεικτικά στους 9 μήνες που ασχολούμαι με domains και όντας ακόμα αρχάριος, έχω κάνει τζίρο κοντά στα 50Κ (τα 2/3 περίπου είναι κέρδος). Είναι μία σειρά από διαδικασίες που πρέπει να τις κάνω μία προς μία αυτή τη στιγμή για κάθε domain και με ΑΙ θα απαλλαγώ από αυτόν τον μαραθώνιο και θα πολλαπλασιάσω τα κέρδη μου.

Ειλικρινά, με ένα site που άνοιξα για το χαβαλέ θα ασχολούμαι τώρα; Το έχω κλείσει κι έχω διαγράψει όλα τα δευτερεύοντα projects για να ασχοληθώ αποκλειστικά με chatGPT. Και συμφωνίες με τρίτους που θα με δέσμευαν με ποινική ρήτρα θα μπορούσα να σπάσω πληρώνοντας το αντίτιμο, αν έκρινα ότι με παρεμπόδιζαν να εκμεταλλευτώ μία μεγάλη ευκαιρία. Πόσω μάλλον που εδώ πρόκειται για επανάσταση που θα κάνει πολλούς εκατομμυριούχους. Σκέψου εσύ, τι εισόδημα θα έχεις του χρόνου τέτοιον καιρό.

Αυτά στα λέω, γιατί από την πρώτη στιγμή που σε συνάντησα εδώ μου κάνεις το μάγκα. Μάθε μπαλίτσα αγόρι μου και μην είσαι ξερόλας. :sunglasses:
 

Rand0m1

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2019
Μηνύματα
5.938
Κριτικές
1
Like
5.455
Πόντοι
2.356
Με επαναστατικες δυνατοτητες ωστοσο, που παρομοιες δεν εχουν υπαρξει στην ανθρωπινη ιστορια.
Το ρωτησα ποσο μεγαλο ηταν το αρχειο εκπαιδευσης του και μου ειπε 570GB μονο
Και με αυτο το αρχειο ειναι ικανο να απανταει πανεξυπνα σχεδον σαν ανθρωπος
Συμφωνώ, αλλά είναι άλλη συζήτηση. Μου έκανε εντύπωση αυτό που διάβασα για την επιχειρηματικότητα.

Σε μελλοντική version (ας πούμε το 2030), ένα τέτοιο σύστημα θα περνάει άνετα Turing test χιλιάδων ερωτήσεων.

Σε καμία περίπτωση όμως, δεν θα είναι ανθρώπινη συμπεριφορά. Advanced Machine learning είναι ουσιαστικά.
 

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Μηνύματα
1.124
Like
3.163
Πόντοι
456
Το chatGpt είναι αξιόλογο αλλά το θεωρώ πολύ ύποπτο.
Δηλαδή τι εμποδίζει τους διαχειριστές να αναλύουν όλα τα ερωτήματα που υποβαλλονται στην εφαρμογή;
Αν είμουν εγώ διαχειριστής και εντόπιζα ενα πραγματικά αξιόλογο ερώτημα θα το κράταγα για την πάρτη μου για να παρουσιάσω κάτι πραγματικά αξιόλογο και ολοκληρωμένο αργότερα. Πίσω από πολλά ερωτήματα μπορεί να υπάρχουν πραγματικά επαναστατικές ιδέες.
Στο μεταξύ σε αυτόν που υπέβαλε το ερώτημα η εφαρμογη θα του δίνει ένα τυράκι αλλά όχι το 100% μιας λύσης.
Έως τώρα θα έχουν χιλιάδες δεδομένα από πολλούς χρήστες. Φαντάζομαι ήδη θα έχουν εξάγει χιλιάδες συμπεράσματα.
 

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Μηνύματα
3.968
Like
3.263
Πόντοι
1.706
Πως μπορεί να γίνει αυτό; Ένα AI tool είναι.
Μαν, αν είσαι developer, υπάρχει API και μπορείς να δεις και μερικά παραδείγματα από applications OpenAI API

Τώρα μπαίνει το θέμα αν μπορείς να φανταστείς τις δυνατότητες που δίνει η κάθε application (και οι άλλες που θα προστεθούν αργότερα). Εγώ πάντως τις βλέπω σαν frameworks πάνω στα οποία οι developers θα χτίσουν τελικά προιόντα.

Ας πάρουμε την application: Keywords Η επανάσταση που φέρνει είναι στον τρόπο που θα γίνονται στο εξής οι αναζητήσεις. Δεν θα χρειάζεσαι λέξεις-κλειδιά για να ψάχνεις. θα κάνεις απλά μία περιγραφή για το τι ζητάς. Η εφαρμογή θα βγάζει τα κλειδιά από το κείμενο, θα προσθέτει και παρεμφερή και θα κάνει πλήρη αναζήτηση. Ενώ πριν θα είχες περιορισμένα αποτελέσματα επειδή πολλά κλειδιά δεν θα σου περνούσαν από το μυαλό ή δεν θα ήξερες καλά τον τομέα που ψάχνεις ώστε να τα σκεφτείς.

Ας δούμε τώρα το όφελος στην πράξη στο χώρο των ακινήτων που είναι ο τομέας μου.
Αν ψάξεις ευκαιρίες με λέξεις-κλειδιά θα βρεις αυτές που αντιστοιχούν σε αυτά τα κλειδιά. Ο μέσος άνθρωπος θα βρει ευκαιρίες σε ακίνητα για κατοίκηση, επαγγελματική εκμετάλλευση για καταστήματα, γραφεία και μερικά άλλα ή έστω και για τουριστική εκμετάλλευση. Δηλαδή μέχρι εκεί που φτάνουν οι γνώσεις του για τον τομέα, αλλά και η υπομονή του για ψάξιμο.

Όταν όμως κάνεις αναζήτηση με περιγραφή πχ ψάχνω ένα ακίνητο στην περιοχή τάδε για να επενδύσω τόσα λεφτά, το σύστημα θα σου βγάλει κι επενδύσεις σε malls, datacenters, αποθήκες σε βιομηχανικούς χώρους, αθλητικές εγκαταστάσεις... και ο,τιδήποτε άλλο έχει καταχωρηθεί ως ακίνητο και πληρεί τα κριτήρια που έβαλες. Δηλαδή θα βγάλει και πράγματα που ούτε καν σου είχαν περάσει από το νου.

Τώρα στην τελική application που θα κάνει ο developper, αν εντάξει κι άλλα frameworks ώστε να μπορείς να κάνεις λεπτομερέστερη περιγραφή αναζήτησης κι αξιολόγησης αποτελεσμάτων οι δυνατότητες είναι άπειρες. Θα μπορείς πχ να λες θέλω να επενδύσω σε ακίνητα στην τάδε περιοχή με αυτά τα λεφτά, με τόσο ρίσκο και περιμένω τόση απόδοση. Το σύστημα θα ψάχνει τις αποδόσεις ακινήτων προηγούμενων ετών κι ένα σωρό άλλους παράγοντες, θα κάνει υπολογισμούς και θα σου δίνει πιο στοχευμένα αποτελέσματα.

Προφανώς κι εγώ που είμαι επαγγελματίας των ακινήτων βλέπω όφελος από κάτι τέτοιο διότι όχι μόνο θα κάνω στοχευμένες αναζητήσεις, αλλά θα μπορώ και να βάζω αλέρτ για πιθανές ευκαιρίες για τις οποίες βλέπω κάποιες τάσεις. Πχ μία τέτοια τάση είναι τα rooftops (ταράτσες), που θα ανέβουν αν πετύχει το εγχείρημα παράδοσης παραγγελιών με drones. Όταν το έχω στο alert, θα μπορώ να δέχομαι ειδοποιήσεις για το τι γίνεται με αυτήν την τάση.
 

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Μηνύματα
3.968
Like
3.263
Πόντοι
1.706
Thanks. Δεν πήγε το μυαλό μου στο business, παρά μόνο στο smart AI κομμάτι.
Αν το bou βάλει το chatGPT θα περιγράφεις την πουτάνα όπως τη θες, θα λες χώρο, χρόνο, extra κλπ, θα λες και πόσα δίνεις και θα στη βρίσκει αμέσως. Να και το business κομμάτι :grin:
 

Rebirthed Sapiens Sapiens

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Μηνύματα
9.723
Κριτικές
30
Like
19.900
Πόντοι
8.746
Το σεξ ανήκει στο παρελθόν . Το μέλλον ανήκει στους αγάμητους. Στοχευσε τις νεες γενιες της επομενης δεκαετιας οχι εμας. Συνεπώς θα πρότεινα κάτι σε εφαρμογή AI , ίσως με πιο meta χαρακτηριστικά , που θα μπορεί να επιλύσει το πρόβλημα , βοηθώντας τα ναυάγια να τον παίξουν εντός ενός ρεαλιστικού πλαισίου αλληλεπίδρασης . Βέβαια κάτι τέτοιο θέλει πολλά φράγκα (επιπεδο μεγιστάνα Kalogero και πάνω).

Αν έχεις εως 50-100 k παίξει με apps. Έχει αρκετά κενά ο χώρος . βεβαια δε θεωρω την Ελλαδα καταλληλη , μικρη αγορά και προβληματική εκτος Αθηνας αντε και θεσ/νικης.
Σάη που θα ματσάρει τύπους σαντμαν με γυναίκες....
Εγγυημένη επένδυση :confused:
 

George71

Μέγας
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Μηνύματα
8.343
Like
10.846
Πόντοι
3.556
Εγω χτιζω τωρα μια εφαρμογη που θα σε ειδοποιει με ηχο οταν τελειωνουν οι διαφημισεις στο καναλι που παρακολουθεις. Οποτε μπορεις να πας να ανακατεψεις το φαι, να κανεις ζαπινγκ σε αλλο καναλι, να βγεις στο μπαλκονι, κλπ χωρις να φοβασαι μηπως χασεις σκηνες απο την αγαπημενη σου σειρα η εκπομπη.
Στοχος ειναι να την πουλησω στο BBC για 9ψηφιο νουμερο
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom