Νέα

Πώς βρίσκω βίζιτα σε νέα πόλη ;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Readytogo22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Μηνύματα
829
Like
1.377
Πόντοι
206
Δεν ανοίγω αυτό το θέμα για εμένα προσωπικά αλλά για πολλά άτομα που έχω ακούσει να παραπονιούνται σε κοινές παρέες.

Πες λοιπόν πως εγώ φεύγω από τη πόλη μου και μετακομίζω κάπου αλλού. Εκεί που πάω θέλω να γαμήσω και επειδή δεν έχω όρεξη / δε θέλω / δεν είμαι σε θέση η έστω επειδή έχω καταλάβει τη ματαιότητα του φλερτ στο γυναικοκρατούμενο κόσμο θέλω να γαμήσω.

Αλλά δε θέλω μπουρδέλο τα οποία ως επι τω πλείστον είναι και πανεύκολο να τα βρεις ( με εξαίρεση ίσως κάποιο νησί ) θέλω μια κυρία να μου κάνει παρέα το βράδυ.

Τι κάνω ; Τσεκάρω εδώ ; Μετά τι ; Έχω ακούσει διάφορες "" στρατηγικές "' . Άλλο λένε να ρωτήσεις έναν ταρίφα ( για κάποιο λόγο έχουν μέσο για τα πάντα ) , άλλοι κλείσε ξενοδοχείο και ρώτα τον ιδιοκτήτη και άλλοι κάτσε μέχρι αργά κάτω , μέχρι να δεις κάποια ' ύποπτη ' παρουσία να κυκλοφορεί.

Τι λέτε λοιπόν ; Εσάς σας έχει τύχει κάποια τέτοια κατάσταση ; Ποια ήταν η στρατηγική σας ;
 

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Μηνύματα
9.999
Κριτικές
67
Like
29.008
Πόντοι
10.336
Δεν ανοίγω αυτό το θέμα για εμένα προσωπικά αλλά για πολλά άτομα που έχω ακούσει να παραπονιούνται σε κοινές παρέες.

Πες λοιπόν πως εγώ φεύγω από τη πόλη μου και μετακομίζω κάπου αλλού.
Οταν πας στην καινουρια πολη, γραψε εδω. Τωρα τι θες να σου πουμε για ΟΤΑΝ φυγεις, ΑΝ φυγεις; Αν δεν πας σε κανα κωλοχωρι, ολο και καποιος θα σου δωσει πληροφοριες και σαιτς να κανεις τη δουλεια σου. Τι θες τωρα, λινκ για υποθετικο σαιτ που να εξυπηρετει την υποθετικη πολη που υποτιθεται οτι θα πας; :think:

γυναικοκρατούμενο κόσμο
Αν ο κοσμος ηταν γυναικοκρατουμενος δεν θα συζηταγαμε για το ποσο ευκολο ειναι να βρεις πουτανες σε ολες τις πολεις της γης, να τους φορας το καβλι σου για μια ωρα στην κωλοτρυπιδα για 100-200 ευρω. Οσες βιζιτες κι αν εξυψωσουν οι μουνοδουλοι, ο κοσμος θα κουμανταρεται απο αντρες, τουλαχιστον με τα δεδομενα της γενιας μας. Σε 100 χρονια να πα να γαμηθουν ας ειναι ολοι γκευ, στα παπαρια μας δεν θα ζουμε
 

Stories

Νέο!

Stories

Δείτε τα όλα τα  escorts  στον κατάλογο
Top Bottom