Νέα

Πολωνέζες vs Ελληνίδες

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα cool11
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 119K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

midas69

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Μηνύματα
14.857
Like
10.203
Πόντοι
2.406
Θυμάμαι όταν είχα την πρώτη Πολωνέζα γκόμενα το 2002 που τη γνώρισα Παραλία(μια ξανθιά από το Βρότσλαβ) τη ρώτησα:
Τι μου βρίσκεις?Απορώ πώς ήρθες να μείνεις μαζί μου.
Μου απαντάει όντως χάλια καμάκι μου έκανες.Απλά σε είδα στην παραλία έτοιμο να μιλήσεις σε μια Τσέχα πολύ ωραία που έμενε δίπλα μας και σου μίλησα πριν προλάβεις.Because I like Balkans.
Ετσι φωτίστηκε το μυστήριο.Η γκόμενα γούσταρε Βαλκάνιους.Κατάλαβα το κουμπί των Πολωνέζων.
Μετά άρχισε να μου λέει polish girls are now open to foreigners.Polish women are very romantic.Please do not get involved with any polish woman.I am very jealous to see you with other women κτλ.
Ωραίες εποχές.
Να γαμάς την άλλη παραλία το απόγευμα και μετά να κυκλοφορείς στις σκιές για να μη δουν οι γκόμενες που έχεις μετά ραντεβού οτι είσαι γεμάτος άμμο.Και η γκόμενα δίπλα να κινείται επίσης στη σκιά για να μη λαμπυρίζουν τα χύσια στα βυζιά.Να χαιρετάς την Πολωνέζα που γάμησες και μετά να γυρίζεις και να κάθεσαι με τις μούνες συμπατριώτισσές της 20 μέτρα πιο πίσω στο καφέ ενώ η άλλη κατευθύνεται σπίτι.
Αλλά με τις Τσέχες γίνονταν πιο τρελλά τότε.Γαμήσια μέσα στη θάλασσα στο Λιτόχωρο,της άλλης 183 σήκωσα τη φούστα και έδειχνα τον κώλο της σε όλους στο κέντρο της Κατερίνης η γκόμενα χαμογελούσε από ευχαρίστηση.Αλλες έβγαιναν χωρίς κυλότα με το μουνί έξω στο μπαλκόνι και οι απέναντι χαιρετούσαν και η άλλη η Τσέχα τα πέταξε όλα Κατερινόσκαλα και ήρθαν καμιά ντουζίνα Ελληνάρες γύρω και τον παίζανε.
Την άλλη Τσέχα 187 τη δαχτύλιαζα Παραλία Ρόδου μπροστά από το Ενυδρείο τίγκα στον κόσμο γύρω και κάτι Αγγλίδες σκανδαλίστηκαν και τράβηξαν φωτό.Γενικά ήταν πολύ χύμα τότε.Ωραίες εποχές.

Ανεβαίναμε τότε 2-3 κάμακερς μαζί,ο ένας έβαζε το αμάξι ο άλλος το διαμέρισμα ο άλλος πλήρωνε τα έξοδα κίνησης και κάναμε θραύση.Εκεί έμαθα για τις Σλάβες γιατί ήταν όλες μαζί.Σκηνικό παρόμοιο με Παραλία έχω δει μόνο Βρότσλαβ το καλοκαίρι ίδια ατμόσφαιρα.
νικαραγουα ντρημ!!!! :coolcondom: :coolcondom: :coolcondom:
 

DR_LOVE

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Μηνύματα
1.519
Like
1.888
Πόντοι
216
Θυμάμαι όταν είχα την πρώτη Πολωνέζα γκόμενα το 2002 που τη γνώρισα Παραλία(μια ξανθιά από το Βρότσλαβ) άναμε θραύση.Εκεί έμαθα για τις Σλάβες γιατί ήταν όλες μαζί.Σκηνικό παρόμοιο με Παραλία έχω δει μόνο Βρότσλαβ το καλοκαίρι ίδια ατμόσφαιρα.

Πότε θα καταλάβεται πως το 2002 με το 2017 δεν έχει καμία Σχέση?
ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!

Πόσο σχέση έχει η Ελλάδα το 2004 με το 2017??????

Αυτά που γράφει ο kman συνέβεναν μέχρι το 2011 max...Πλέον σε μια πενταετία αλλάξαν τα πράγματα τελείως..Τα έχουμε χιλλιο-αναλύσει!!

Σας γράφει πιο πάνω ο άλλος πήγε ο φίλος του Πολωνία και του δώσαν 2000 ευρώ ενώ ο ίδιος πέρνει 800 Ελλάδα για την ίδια δουλειά και κλαίει!! Αυτό δεν σας λέει τίποτα?

Ο κολλητός μου που έχει μείνει Warsaw είναι Γάλλος...Υπήρχε Γάλλος ποτέ στην Πολωνια? Θα τρελαθούμε? Και δεν έμεινε εκεί γαι τις γυναίκες..Έμεινε γιατι μου λεεί ο μισθός που παίρνει σαν manageer σε ξενοδοχείο του επιτρέπει να ζεί πολύ πολύ καλύτερα απο το Παρίσι που τα έβγαζε οριακά αν και είχε διπλάσιο μισθό.Αλλάξαν τα πράγματα αλλάξτε μυαλά.
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
13.992
Πόντοι
2.606
Αυτό λέω οτι πάω Πολωνία από το 2002 και τώρα είναι καλύτερα από το 2002.Είναι χειρότερα από το 2008 σίγουρα.Ετσι είναι αυτά τα μέρη ανεβαίνουν και πέφτουν.Τώρα π.χ. έχει βελτιωθεί η κατάσταση σε σχέση με το 2015 γιατί έχουν έρθει πολλές Ουκρανές Πολωνία.Δεν μπορείς να προβλέψεις τις εξελίξεις.
Με την ένταξη στην ΕΕ το 2004 η Πολωνία βελτιώθηκε γιατί μετανάστευσαν πολλοί Πολωνοί άντρες αφήνοντας πίσω τους καυλωμένες γκόμενες και συζύγους και έσπασε ο κοινωνικός ιστός.
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
13.992
Πόντοι
2.606
Θυμάμαι το 2002 άραζα με τη γκόμενα σε καφέ κέντρο Βρότσλαβ και είχα κουφαθεί.Παντού μπάζα.Μόνο μπάζα.Καλά λέω τόσο χάλια είναι Πολωνία?Τι μπάζα είναι αυτά?Αργότερα κατάλαβα οτι το Βρότσλαβ ήταν έτσι,η πόλη δεν είναι αντιπροσωπευτική της Πολωνίας.Και τώρα μπάζα έχει κυρίως αλλά είναι οι ευκολότερες στη χώρα.
Παρόλα αυτά παρέμεινε η ισχυρή εντύπωση και για αυτό εξακολούθησα να προτιμάω Τσεχία με τους σούπερ μούνους και τα νυμφίδια.Η σύγκριση Πράγας Βρότσλαβ(7 ώρες με το τρένο) είναι καταιγιστική υπέρ της πρώτης.
Τώρα όμως αφού μεγάλωσα θα προτιμούσα το Βρότσλαβ με τα εξαράκια από την Πράγα με τα εννιάρια γιατί Βρότσλαβ γαμάω εύκολα και κάνω θυσία στην ποιότητα για την ποσότητα.
Αυτό είναι γενικά το σύστημα για να γαμήσεις πολλές απλώς ρίχνεις τα στάνταρ σου και η Πολωνία προσφέρει αυτή την ευκαιρία απλόχερα(άπειρα εξάρια δε δυσκολεύεσαι καθόλου).
Νομίζω για μπαζογαμιάδες,μιλφάκηδες κτλ η Πολωνία παραμένει ιδανική.(μπάζα στο πρόσωπο,το σώμα συνήθως γαμάει και η πίπα είναι άλφα ποιότητα η κορυφαία στην Ευρώπη).
 

zookero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2016
Μηνύματα
372
Κριτικές
12
Like
552
Πόντοι
311
Δεν υπάρχει Πολωνέζα που να μην είναι πουτάνα , όλες το παίζουν και καλά στο ταχα μου, ενδόμυχα έχουν μέσα τους την πουτανιά γιατί πιστεύουν στο γαμήσι στη καλοπέραση και στο χρήμα
:fuck2:
 

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Μηνύματα
13.369
Like
487
Πόντοι
186
Krakow έχει πολλές εταιρείες Πληροφορικής. Σε junior θέσεις ακόμη και χωρίς εμπειρία δίνουν κοντά στα 1000. Όσοι ενδιαφέρεστε ψάξτε την ομάδα στο φεις :Greeks in Krakow και πιάστε κουβέντα με τους διαχειριστές της ομάδας. Από εκεί μπορείτε να βρείτε Έλληνες recruiters να σας προωθήσουν το βιογραφικό αφού σας στείλουν θέσεις εργασίας που δεν αναρτώνται στα γνωστά σάιτ στο ιντερνετ.
ΥΓ Εμείς δίνουμε συγκεκριμένες πληροφορίες για να τις αξιοποιήσουν όσοι ενδιαφέρονται κι όχι γενικες κι αόριστες του στυλ : "υπάρχουν εταιρείες που δουλεύουν γνωστοί μου με 2 & 3000 €", που έχουν δώσει στο παρελθόν κάποιοι εδώ μέσα κι όταν τους ρωτουσες να μάθεις περισσότερα κανανε τον Κινέζο.

Ευχαριστω φιλε.
 

zookero

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2016
Μηνύματα
372
Κριτικές
12
Like
552
Πόντοι
311
Υπάρχουν γυναίκες που έχουν υπερβεί τον εαυτό τους και σε αυτές τις γυναίκες εγώ βγάζω το καπέλο μου, γιατί πιστεύουν και παλεύουν για τις ιδέες τους και υποφέρουν και ανέχονται , έχουν ακλόνητα οριοθέσια για την ζωή  ....... ε ... αυτές είναι ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ !!!!!!!!!!!!!!!
 
OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Μηνύματα
4.800
Like
1.249
Πόντοι
216
Ειναι μια μικρουλα, 23 ετων, που δειχνει να 'τσιμπάει' με το προφιλ μου σε dating site....
Φαινεται δε οτι μαλλον ειναι και αρκετα πλούσια...
Μιας και κανουμε συγκριση με ελληνιδες, τετοια κρουση απο τετοιο ομορφο μικρο, δυσκολα θα συνεβαινε ποτε στην Ελλαδα...εδω υπαρχουν σοβαρα ταμπου, σε θεματα ηλικιας/χρηματων κλπ.
Αλλα οταν σκεφτομαι τι παθη εχουν περασει οι συναγωνιστες εδω μεσα, λεω 'ασε, κι αυτη τρελη θα ειναι'....
 

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Μηνύματα
9.651
Κριτικές
41
Like
2.914
Πόντοι
3.237
Δεν υπάρχει Πολωνέζα που να μην είναι πουτάνα
:fuck2:
Δεν υπαρχει γυναικα που να μην ειναι πουτανα, το θεμα ειναι οτι δεν εχουν ολες τα ιδια προσοντα...βλεπεις κατι μπαζα τελευταιες με υφος σταρ ελλας και ζητανε 250αρια, που δεν κανουν ουτε για μπουρδελο των 25 ευρω...
 
OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Μηνύματα
4.800
Like
1.249
Πόντοι
216
Παρα το δικαιολογημενο θαψιμο που πεφτει τελευταια για τις πολωνεζες,
ανακαλυτπω ενα ακομη θετικο, σε σχεση οχι με τις ελλεεινιδες μονο, αλλα ακομη και με ουκρανεζες....
οτι δεν ειναι σνομπ!
Μιλανε! Αμα τσαταρεις σε μερικες, θα σου μιλησουν, και ευγενικα, αρκετες!
Ελλεεινιδες, καμενο χαρτι και ουτε αξιζει να χαλασεις χρονο για παρτυ τους....
Οι δε ουκρανεζες, εγω μεχρι ωρας σε dating sites, τις βρισκω απροσιτες...
θες η γλωσσα, θες κατι αλλο, δεν απαντανε ποτε στις λιγες κρουσεις που εκανα, και ουτε ποτε ειδα να στελνει μηνυμα....
Απελπισμενες μπορει να ειναι , η χωρα μπορει να ειναι σε πολεμο, φτωχες μπορει να ειναι,
αλλα για να κανεις δικτυακο κονε με νορμαλ ουκρανεζα, δεν παιζει....
αντιθετως, πολωνεζες ειναι προσιτες, ασχετα τι θα γινει στο τελος κα αν αξιζει....
 
OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Μηνύματα
4.800
Like
1.249
Πόντοι
216
Τα εχετε αναφερει πολλοι πολωνογνωστες, οποτε τα περι τρομερης αναπτυξης στην Πολωνια και το γεγονος οτι τιποτε δεν θυμιζει το πως ηταν πριν 10 χρονια,
το εχω εμπεδωσει καλα...
Χαμενος παραδεισος...απο πλευρας γυναικων....

Σημερα, διαβαζοντας αυτο αρθρο απο ...Ελβετια μερια, και βλεποντας και το βιντεο,
καταλαβαινει κανεις οτι η Πολωνια ειναι πανω σε πυραυλο και ανεβαινει,
και εμεις ειμαστε στην Ελλαδα στην απολυτη καθιζηση....

Οποτε το θεμα πολωνεζα, εκ των πραγματων κλεινει,
αφου περα απο τα τρελα μυαλα που λετε οτι εχουν,
μια χωρα με τρομερη αναπτυξη, γυναικες ανεξαρτητες με καλους μισθους που δεν εχουν αναγκη τον αντρα,
και την επακολουθη δυτικοποιηση,
σημαινει οτι το θεμα 'πολωνεζα' απλα τελειωσε....

Πλεον παρα τα βλαμενα μυαλα τους, πιο προσιτη θα ειναι μια ....ελλεεινιδα στον Ελληνα, παρα η Πολωνεζα...
Τι να τον κανει τον Ελληνα η Πολωνεζα;
Να χαιρομαστε τους πολιτικους μας παιδια, και τις επιλογες που καναμε ολα τα χρονια...
Τοσα χρονια μες την ΕΕ, κι αντι να ειμαστε στον ουρανο,
καταληξαμε οι φτωχομπινεδες της Ευρωπης....απολυτη ντροπη....

Στη διαθεση σας, το αρθρο, και το βιντεο....και να σκεφτει καλα, οτι τα λενε αυτα για την Πολωνια, οχι τιποτε ασχετοι, αλλα οι πλούσιοι και με στιβαρή χώρα...Ελβετοι!!!!

 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
13.992
Πόντοι
2.606
Την Ελλάδα χάρη στους παπαρες ΣΥΡΙΖα,ψωλαδες,γόνους και ΣΙΑ την έχουν ξεπεράσει πλέον όλες οι χώρες της ΕΕ δηλαδή Τσεχία,Σλοβακία,Σλοβενία,Βαλτικη και Πολωνία απο το 2016 με εξαίρεση Ρουμανία,Βουλγαρία που θαμας ξεπερασουν σε καμιά πενταετία.
Συνεπώς άργησες.Περίμενες σα ΔΥ. Να σου στείλουν τις Πολωνεζες στο ταχυδρομείο ενω τις ξεσκιζαν οι αραπηδες,οι αραβοτουρκοι και οι ινδοπακιστανοι που βρέθηκαν απλά στα ίδια γκεττο.
Τώρα πια μόνο μεταχειρισμένα μοντέλα και σε σαραντάρες ΜΙΛΦ θα είναι διαθέσιμα.
 
OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Μηνύματα
4.800
Like
1.249
Πόντοι
216
Σημερινα νεα, πραγματικης αναπτυξης (οχι ελληνικες μουφες) της Πολωνιας...

Τα πολωνικά καλλυντικά κατακτούν τον κόσμο

Κλάψτε για την Ελλαδα...
 

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Μηνύματα
1.316
Κριτικές
33
Like
3.436
Πόντοι
1.446
Οντως δεν είμαι τόσο καλός στο μαστίγωμα θέλουν χοντρό οι άτιμες.Κυριώς να τους βασανίζεις το μουνί και τα βυζιά απεριόριστα.Αν δεν το κάνεις καλά παίρνουν το μαστίγιο μόνες τους και αυτομαστιγώνονται.Αυτά που βλέπεις στις ταινιές deep throat,face fucking,gagging,asphyxia,DP,dogging,partouge τα έχουν για πλάκα οι Πολνέζες.Είναι τρομερές νυμφομάνκες θέλουν συνέχεια να τις γαμάνε με χίλιους δυο τρόπους.Δεν ντρέπονται ιδιαίτερα γουστάρω χυμεία.
Επίσης τους αρέσει το ostry sex να τις καις,να τις μαστιγώνεις να τους καις τα βυζιά να τις βάζεις να ρουφάνε τα χύσια σκύλου γενικά ό,τι πιο εξευτελιστικό.Οπως και οι Τσέχες γουστάρουν να τους ανεβάzεις τη κυλότα δημοσίως στο δρόμο και να βλέπουν τον κώλο τους οι  πάντες.Είναι ανεξήγητο.Σλαβικός παράδεισος.Αρκεί να περάσεις ανατολικά του Οντερ και όλα είναι εντάξει για πουτσαράδες.

Ε όχι και σκύλου αν είναι δυνατόν !!!! για όλα τα άλλα φεύγω και αύριο που λένε αλλά όλοι έχουμε και όρια μας... :headbang:
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
13.992
Πόντοι
2.606
Τυπικες Πολωνεζες κωλαρουδες φωτογραφιζονται μπροστα μου Pascha club Poznan.Τετοιους γεματους κωλους δε βλεπεις ποτε Ουκρανια η Τσεχια ειναι αμιγως πολωνικοι.

5reZJj.jpg


Πολωνεζα στην πιστα του Pascha.Πολλοι αραπηδες κυνηγανε εκει με επιτυχια.

IajCjk.jpg


Τυπικη Πολωνεζα στην πιστα.Τα δινουν ολα που λενε.Θελουν να τις προσεξεις οπως κουνανε τις κωλαρες τους ταυτοχρονα.

sP9v5F.jpg


Πολωνεζα δειχνει την αγαπη της σε ισπανογενη,Λατινο.Γενικα ολοι εχουν την εντυπωση οτι τους αγαπανε ειναι καλες στις αγκαλιες,φιλια,πιπα.

3f1RnA.jpg


Πολωνεζα με inviting language στο bar.Ετσι καθονται ολες.Τιποτα πιο ευκολο απο το να πλησιασεις.

a46vph.jpg


O8aTmB.jpg


Η καταληξη της βραδυας.Πολωνεζα με πακη που την παει διαμερισμα στο κεντρο του Ποζναν.

S6sJMl.jpg


Η Πολωνεζα με αράπη που μόλις γνώρισε Cuba Libre και φορτώθηκε.

BbiQU2.jpg


Είναι γενικά παράδεισος για μαυριδερούς.




 

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Μηνύματα
10.069
Like
3.700
Πόντοι
606
Τέτοιες έχει και στην Ελλάδα αρχηγέ.
 

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Μηνύματα
1.514
Κριτικές
37
Like
1.446
Πόντοι
1.096
Τα εχετε αναφερει πολλοι πολωνογνωστες, οποτε τα περι τρομερης αναπτυξης στην Πολωνια και το γεγονος οτι τιποτε δεν θυμιζει το πως ηταν πριν 10 χρονια,
το εχω εμπεδωσει καλα...
Χαμενος παραδεισος...απο πλευρας γυναικων....

Σημερα, διαβαζοντας αυτο αρθρο απο ...Ελβετια μερια, και βλεποντας και το βιντεο,
καταλαβαινει κανεις οτι η Πολωνια ειναι πανω σε πυραυλο και ανεβαινει,
και εμεις ειμαστε στην Ελλαδα στην απολυτη καθιζηση....

Οποτε το θεμα πολωνεζα, εκ των πραγματων κλεινει,
αφου περα απο τα τρελα μυαλα που λετε οτι εχουν,
μια χωρα με τρομερη αναπτυξη, γυναικες ανεξαρτητες με καλους μισθους που δεν εχουν αναγκη τον αντρα,
και την επακολουθη δυτικοποιηση,
σημαινει οτι το θεμα 'πολωνεζα' απλα τελειωσε....

Πλεον παρα τα βλαμενα μυαλα τους, πιο προσιτη θα ειναι μια ....ελλεεινιδα στον Ελληνα, παρα η Πολωνεζα...
Τι να τον κανει τον Ελληνα η Πολωνεζα;
Να χαιρομαστε τους πολιτικους μας παιδια, και τις επιλογες που καναμε ολα τα χρονια...
Τοσα χρονια μες την ΕΕ, κι αντι να ειμαστε στον ουρανο,
καταληξαμε οι φτωχομπινεδες της Ευρωπης....απολυτη ντροπη....

Στη διαθεση σας, το αρθρο, και το βιντεο....και να σκεφτει καλα, οτι τα λενε αυτα για την Πολωνια, οχι τιποτε ασχετοι, αλλα οι πλούσιοι και με στιβαρή χώρα...Ελβετοι!!!!


αγαπητέ έτσι ακριβώς πρέπει να είναι. Έχω  3 διαφορετικούς φίλους που εργάζονται και ζουν στην Πολωνία και μου κάνει εντύπωση ότι και οι 3 (σε διαφορετικό τομέα ο καθένας) μου λένε το ίδιο πράγμα, ότι δηλαδή η Πολωνία προοδεύει γοργά  !  Σε λίγο καιρό θα τους κοιτάζουμε με το κιάλι εδώ στην Ελλαδίτσα με τους αναχρονιστικούς ιδεοληπτικούς που κυβερνάνε  ! 
 
OP
OP
C

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Μηνύματα
4.800
Like
1.249
Πόντοι
216
αγαπητέ έτσι ακριβώς πρέπει να είναι. Έχω  3 διαφορετικούς φίλους που εργάζονται και ζουν στην Πολωνία και μου κάνει εντύπωση ότι και οι 3 (σε διαφορετικό τομέα ο καθένας) μου λένε το ίδιο πράγμα, ότι δηλαδή η Πολωνία προοδεύει γοργά  !  Σε λίγο καιρό θα τους κοιτάζουμε με το κιάλι εδώ στην Ελλαδίτσα με τους αναχρονιστικούς ιδεοληπτικούς που κυβερνάνε  ! 

Ειναι να μας κλαις εδω στην Ελλαδα....
Δουλειες 0,
Γυναικες 0,
Προοπτικες 0....
Το απολυτο τιποτε....
 

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
20.997
Κριτικές
1
Like
13.992
Πόντοι
2.606
Ειναι να μας κλαις εδω στην Ελλαδα....
Δουλειες 0,
Γυναικες 0,
Προοπτικες 0....
Το απολυτο τιποτε....

Ε,ναι αν δεν κουνήσεις τον κώλο σου δεν κάνεις τίποτα.Ξέρεις πόσο εύκολα ήτανε το 2009 να γαμήσεις Πόζναν ή Στεττίν?Απλά έμπαινες στο κλαμπ,χούφτωνες τη μία,δαχτύλιαζες την άλλη,τσίμπαγες παντού τηλέφωνα ενώ τη βασική την είχες κλειδωμένη στο ξενοδοχείο να σε περιμένει με το στόμα ανοιχτό για πίπα.
Πού ήσουνα τότε?Εκανες αναλύσεις μακρόθεν όπως και τώρα.Εντωμεταξύ εκατοντάδες χιλιάδες γαμήθηκαν και έκαναν παιδιά με πάκηδες και αράπηδες οι πιο εύκολες δηλαδή που μπορούσες να έχεις με ένα τσακ.
Τώρα κάτσε και κλάψε τη μοίρα σου που σε ξεπέρασαν οι καιροί γιατί ήσουν άτολμος και συντηρητικός.
 

whois

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2007
Μηνύματα
4.415
Like
467
Πόντοι
36
Οντως δεν είμαι τόσο καλός στο μαστίγωμα θέλουν χοντρό οι άτιμες.Κυριώς να τους βασανίζεις το μουνί και τα βυζιά απεριόριστα.Αν δεν το κάνεις καλά παίρνουν το μαστίγιο μόνες τους και αυτομαστιγώνονται.Αυτά που βλέπεις στις ταινιές deep throat,face fucking,gagging,asphyxia,DP,dogging,partouge τα έχουν για πλάκα οι Πολνέζες.Είναι τρομερές νυμφομάνκες θέλουν συνέχεια να τις γαμάνε με χίλιους δυο τρόπους.Δεν ντρέπονται ιδιαίτερα γουστάρω χυμεία.
Επίσης τους αρέσει το ostry sex να τις καις,να τις μαστιγώνεις να τους καις τα βυζιά να τις βάζεις να ρουφάνε τα χύσια σκύλου γενικά ό,τι πιο εξευτελιστικό.Οπως και οι Τσέχες γουστάρουν να τους ανεβάzεις τη κυλότα δημοσίως στο δρόμο και να βλέπουν τον κώλο τους οι  πάντες.Είναι ανεξήγητο.Σλαβικός παράδεισος.Αρκεί να περάσεις ανατολικά του Οντερ και όλα είναι εντάξει για πουτσαράδες.
οπως τα λεει ο πανσοφος γκουρου..
τυπικο δειγμα πολωνεζας
παρτε ματι τα βιντεακια κ βγαλτε συμπερασμα
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom