Νέα

Petite Mistresses - Μικροκαμωμένες Αφέντρες

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3
  • Εμφανίσεις 2K
  • Ετικέτες
    petite
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή : Άρθρα BDSM : /p/bdsm_30.html

Petite Mistresses - Μικροκαμωμένες Αφέντρες
/2012/03/petite-mistresses.html



Όπως έχω επανειλλημένα προαναφέρει , αυτό το μπλόγκ είναι και των Αναγνωστών του , όχι μόνο λόγω της ειδικής στήλης που υπάρχει , αλλά και με βάση τις ιδέες και τα ερωτήματά σας που έρχονται καθημερινά στην ηλεκτρονική διεύθυνση e-mail μας .
Μου έκανε ιδιαίτερη αίσθηση , το γράμμα ενός αναγνώστη ο οποίος έθιξε το θέμα της εξωτερικής εμφάνισης της Αφέντρας , τονίζοντάς μου ότι υπάρχει και μια κατηγορία υποτακτικών που επιθυμούν , οι Κυριαρχικές Αφέντρες τους , να είναι μικροκαμωμένες , και μάλιστα πολύ περισσότερο απο τους ιδίους .



Εϊναι η αλήθεια ,ότι η γραμμή του μπλόγκ αλλά και των άρθρων μου , έχουν καθιερώσει ένα στερεότυπο , ψηλής , επιβλητικής και γεμάτης καμπύλες Αφέντρας , προφανώς και λόγω των προσωπικών μου προτιμήσεων .



Εντούτοις , όπως έχω αναφέρει , τόσο στο άρθρο που περί εξωτικής προέλευσης Αφεντρών όσο και περί σεναρίου BDSM με Αυταρχική Μαθήτρια , υπάρχει και μια μεγάλη ομοταξία υποτακτικών αντρών που επιθυμούν λεπτοκαμωμένες , «έυθραυστες» Αφέντρες που φυσικά , κάθε άλλο παρά εύθραυστες είναι .
Για να πάρουμε όμως τα πράγματα απο την αρχή .
Η Δυναμική Κυριαρχική Αφέντρα , είναι μια ιδιότητα που έχει να κάνει καθαρά και μόνο με την ψυχολογία , και την προσωπικότητα της Γυναίκας .
Βέβαια , κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι  όταν η εμφάνιση βοηθά , η «χειραφέτηση» αυτή και η έντονο προσωπικότητα , μπορεί να έρθει πιο εύκολα στην επιφάνεια μιας και ας μην ξεχνάμε ότι κάθε Γυναίκα πρέπει να σπάσει ταμπού και προκαταλήψεις δεκαετιών για να γίνει Κυριαρχική .



Η θεωρία που ενστερνίζονται οι οπαδοί των petite Αφεντρών , είναι ότι η Κυριαρχία τους είναι πολύ πιο έντονη μιας και η ανομοιογένεια που παρατηρείται με τις σωματικές τους διαστάσεις , τις κάνει να είναι περισσότερο αυταρχικές και κυριαρχικές απο μια μεγαλόσωμη Αφέντρα .
Όσοι έχουν επισκευτεί ειδικά Ασιάτισες Αφέντρες , μπορούν να επιβεβαιώσουν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την παραπάνω αλήθεια .
Εκείνο επίσης που αξίζει να αναφέρουμε είναι ότι η μικροκαμωμένη Αφέντρα , έχει δυνατότητες που δεν έχει μια πιο μεγαλόσωμη όπως για παράδειγμα μπορεί να κάνει ποδοπάτημα με όλο της το βάρος ( full weight trample)  ή μπορεί να χαστουκίζει και να τιμωρεί και πάλι με όλη της την δύναμη χωρίς να φοβάται .



Ο φίλος αναγνώστης μου έφερε παραδείγματα επιτυχημένων Αφεντρών pornstars όπως για παράδειγμα η γνωστή σε όλους Cherokee η οποία είναι κοντούλα και μικρόσωμη αλλά διαθέτει εντυπωσιακές αναλογίες , κοριτσίστικη λεπτή φωνούλα και μέχρι πρότινος ήταν συνηθισμένο να την βλέπουμε σε ταινίες κανονικού σέξ .
Όταν όμως έκανε ντεπούτο στην πασίγνωστη εταιρεία παραγωγής BDSM ταινιών ΚΙΝΚ.com ώς Αφέντρα , επέδειξε ένα ιδιαίτερο ταλέντο και ικανότητα που σε συνδυασμό με την λεπτοκαμωμένη σιλουέττα της έκανε ένα εκρηκτικό ομολογουμένως αποτέλεσμα.
Εν κατακλείδι , για ακόμα μια φορά πρέπει να ακουστεί η μεγάλη αλήθεια για τα Φετιχιστικά/Σαδομαζοχιστικά παιχνίδια και σενάρια .
Δεν έχει καμία σχέση η ηλικία , η σωματοδομή και η εξωτερική εμφάνιση μιας Γυναίκας προκειμένου να γίνει Αφέντρα αξιώσεων .
Η έντονη προσωπικότητα , η υψηλή νοημοσύνη , η «διεστραμμένη» και «άτακτη» φαντασία, η αγάπη για τον εαυτό τους , η διάθεση για πειραματισμό , είναι τα πραγματικά χαρίσματα μιας Γυναίκας που μπορούν να την μετατρέψουν σε Αφέντρα – Θεά.

Διαβάστε Επίσης Σχετικά Άρθρα 
Interracial Femdom – Αφέντρα Εξωτικής Καταγωγής
/2012/01/interracial-femdom.html
Η Συνταγή Ενός Αυταρχικού Session
/2011/08/session.html
Ποιά Γυναίκα Είναι Η Ονειρεμένη Αφέντρα ;
/2011/08/blog-post_11.html
Αναζητώντας Την Femdom Σχέση
/2011/09/femdom.html
Ασιάτισες Αφέντρες – Μια Ειδική Κατηγορία
/2011/09/blog-post_22.html
 

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Μηνύματα
47.532
Κριτικές
12
Like
38
Πόντοι
1.220
τι εγινε τυπε απο εκει μας το εφερνες απο εδω μας το εφερνες
το βαλες τελικα το στραποναρισμα  :boobies: :boobies: :boobies:

στην έχει φερμαρει καμια?
 

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Μηνύματα
2.714
Like
8
Πόντοι
16
τι εγινε τυπε απο εκει μας το εφερνες απο εδω μας το εφερνες
το βαλες τελικα το στραποναρισμα  :boobies: :boobies: :boobies:

στην έχει φερμαρει καμια?

Το επόμενο thread θα έχει τίτλο "Τα κορίτσια του bourdela ως αφέντρες - Στραπόνιασμα από τη vilma!"
 

Επισκέπτης
αν σου κωψουν το γαμησι
και την πρωινη τη στυση
αν σου πεφτει το καυλι
να μια συμβουλη
το καλυτερο στραπονι
ειν' το αργειτικο πεπονι
τακα τακα τακα τακα
ολο μεσα ρε μαλακα

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom