Νέα

Νέα/κουτσομπολιά από εφημερίδες, websites, blogs

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 864K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Μηνύματα
29.142
Κριτικές
123
Like
189
Πόντοι
3.090
Καλημέρα από Θεσσαλονίκη.
Δεν το είχα προσέξει μιας και δεν παρακολουθώ μπάλα κ κατά συνέχεια ούτε κ το θρέντ "Τι γαμάνε οι ποδοσφαιριστές"
Thanks για το heads up.
:kissass2:

[xvideos]
]
 

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα
3.639
Κριτικές
387
Like
8.853
Πόντοι
25.056

Ο ΛΙΑΜ ΝΙΣΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΓΛΥΠΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ...

Ο δημοφιλής ηθοποιός Λίαμ Νίσον προστέθηκε στη λίστα των διάσημων σταρ που έχουν ταχθεί υπέρ της επιστροφής ...
των γλυπτών του Παρθενώνα από το Βρετανικό Μουσείο στην Ελλάδα.


Η λίστα αυτή περιλαμβάνει πολλούς γνωστούς ηθοποιούς και καλλιτέχνες, όπως ο Σον Κόνερι, η Τζούντι Ντεντς και, πιο πρόσφατα, ο Τζορτζ Κλούνεϊ.

Ο Ιρλανδός σταρ δήλωσε στην τηλεόραση του Star, όταν ρωτήθηκε σχετικά με το θέμα: «Οι Άγγλοι πρέπει να τα επιστρέψουν, τελεία και παύλα! Δώστε τα πίσω από εκεί που τα κλέψατε! Είμαι απόλυτος. Πρέπει να επιστραφούν.»
 

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Μηνύματα
7.498
Κριτικές
9
Like
44
Πόντοι
66
[video]http://www.msn.com/el-gr/news/other/%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%BF%CF%85-facebook-%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AC-25000-%CF%87%CF%81%CE%AE%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85/vi-AAaETv7?ocid=mailsignoutmd[/video]

από μέσα γκρεμίζεται το σύστημα... :rolleyes:
 

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Μηνύματα
1.424
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
[size=20pt]Απίστευτο επεισόδιο με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου  [/size]

 
wjigie.jpg

14/4/2015
00:18 Η πρόεδρος της Βουλής προπηλάκισε υπάλληλο πρατηρίου υγρών καυσίμων από τον οποίο απαιτούσε να της αλλάξει λάστιχο στο αυτοκίνητό της, ενώ απείλησε και δύο γυναίκες που έτυχε να βρίσκονται εκεί και επιχείρησαν να βιντεοσκοπήσουν την σκηνή. Σύμφωνα με το iefimerida.gr, η πρόεδρος της Βουλής απαίτησε να σβήσουν φωτογραφίες και βίντεο και μάλιστα, σύμφωνα με τις καταγγελίες τους, άνοιξε η ίδια την πόρτα και άρπαξε τα κινητά τους θέλοντας να διασφαλίσει ότι όντως τα έσβησαν.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του iefimerida.gr, το πρώτο επεισόδιο έγινε χθες Κυριακή του Πάσχα, όπου η κυρία Κωνσταντοπούλου πήγε σε πρατήριο υγρών καυσίμων ΕΚΟ, στο 1ο χιλιόμετρο του δρόμου Αιδηψός-Ιστιαία, απαιτώντας να της αλλάξουν το λάστιχο επειδή έχανε αέρα.


Διαβάστε το υπόλοιπο κείμενο
 
Στις διαμαρτυρίες του υπαλλήλου ότι δεν είναι βουλκανιζατέρ και δεν έχει αυτή την δυνατότητα, η Ζωή Κωνσταντοπούλου άρχισε να φωνάζει και να τον απειλεί: «Πάρε μου το αφεντικό σου να σε απολύσει τώρα, δεν ξέρεις ποια είμαι εγώ». Ο υπάλληλος επέμεινε, της έβαλε αέρα στο προβληματικό λάστιχο και η πρόεδρος της Βουλής αποχώρησε.

Το σκηνικό επαναλήφθηκε και την επόμενη ημέρα, Δευτέρα του Πάσχα, όπου και απαίτησε πάλι να γίνει αλλαγή του ελαστικού. Ο υπάλληλος του πρατηρίου επανέλαβε ότι δεν έχει αυτή την δυνατότητα. «Δεν μπορούμε να σας αλλάξουμε λάστιχο, δεν έχουμε τα κατάλληλα εργαλεία, δεν είμαστε βουλκανιζατέρ». Η Ζ. Κωνσταντοπούλου έφυγε και επέστρεψε 20 λεπτά αργότερα, προκαλώντας έντονο επεισόδιο. «Δώσε μου τα στοιχεία σου και το τηλέφωνο του αφεντικού σου, ξέρεις ποια είμαι εγώ;» του έλεγε απειλητικά, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες. «Δεν κρύβομαι, γιατί όμως να σας δώσω τα στοιχεία μου; Τι έκανα;» απαντούσε σε υψηλούς τόνους ο υπάλληλος.

Μάλιστα, η πρόεδρος της Βουλής έφτασε στο σημείο να απειλήσει δύο γυναίκες, που βρίσκονταν στο βενζινάδικο τυχαία, επειδή κατέγραψαν εικόνες και βίντεο από το επεισόδιο.

«Είναι παράνομη η βιντεοσκόπηση, είναι ποινικό αδίκημα, σβήστε τα τώρα» τους φώναζε απειλητικά και τις ανάγκασε να σβήσουν ό,τι είχαν τραβήξει. Μάλιστα άρπαξε η ίδια τα κινητά των δύο γυναικών για να διαπιστώσει ότι όντως είχαν σβήσει το υλικό.

«Διαγράψτε το τώρα, δείξτε μου τι έχετε τραβήξει» έλεγε με ένταση.

To επεισόδιο επιβεβαιώνει και ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου ενώ μάρτυρες λένε ότι στη σκηνή υπήρχαν και αυτοκίνητα που γιουχάισαν την πρόεδρο της Βουλής.

Τι λέει η καταγγέλουσα

Μιλώντας στο iefimerida.gr η κυρία Βάλια Παναγιωτίδου, υπάλληλος του ΟΤΕ περιέγραψε λεπτό προς λεπτό την καταγγελία της.

«Σήμερα το απόγευμα στις 4, πέρασα με το πλοίο από την Γλύφα στον Αγιόκαμπο γιατί ήθελα να κατευθυνθώ στην εκκλησία του Αγ. Ιωάννη Ρώσσου. Ο τελικός μου προορισμός ήταν η Αθήνα,αλλά ήταν ωραία μέρα και είπαμε με την φίλη μου να το κάνουμε σαν εκδρομή. Σταματήσαμε για να βάλουμε βενζίνη περίπου ένα χιλιόμετρο πριν φτάσουμε στην Αιδηψό, στο δεξί χέρι έχει ένα πρατήριο ΕΚΟ. Ηταν γύρω στις 5 παρά 20. Πάρκαρα στις αντλίες.

Ακριβώς μπροστά μου ήταν ένα γαλάζιο αυτοκίνητο, ένας «σκαραβαίος» και είδα μια κυρία και δύο άνδρες να φωνάζουν δυνατά. Ο ένας άντρας φαίνονταν ότι ήταν υπάλληλος βενζινάδικου από την στολή που φορούσε. Και οι τρεις φώναζαν υπερβολικά δυνατά. Από την φωνή κατάλαβα αμέσως ότι η γυναίκα ήταν η πρόεδρος της Βουλής, Ζωή Κωνσταντοπούλου και σήκωσα το κινητό να τραβήξω τη σκηνή. Εκείνη την ώρα η κυρία Κωνσταντοπούλου έλεγε στον υπάλληλο «δεν με εξυπηρέτησες, δώσε μου τα στοιχεία σου θα πάρω το αφεντικό σου» και εκείνος απαντούσε «τι τα θέλεις δεν κρύβομαι, δεν ντρέπεσαι να μου ζητάς τα στοιχεία μου να πάρεις το αφεντικό μου;». Η κυρία Κωνσταντοπούλου επέμενε «δώσε μου τα στοιχεία σου και το αφεντικό σου τώρα θα δεις τι έχει να γίνει». Ο τρίτος κύριος που υπέθεσα ότι λόγω του αξιώματός της θα ήταν αστυνομικός, έλεγε «Ζωούλα να πάρουμε την αστυνομία;» και φώναζε στον υπάλληλο «δεν ντρέπεστε, δεν ξέρετε ποια είναι; Γιατί δεν την εξυπηρετείτε;».

Η φίλη μου που ήταν στο αυτοκίνητο τραβούσε βίντεο, εγώ μπήκα μέσα στο κατάστημα και είδα την κυρία Κωνσταντοπούλου να ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου μου και να απαιτεί από την φίλη μου να σβήσει το βίντεο. Εκείνη τρόμαξε και το διέγραψε. Η κα Κωνσταντοπούλου, της πήρε το κινητό από τα χέρια για να δει αν έχει κάτι άλλο υλικό ή αν είναι οριστική η διαγραφή και της το επέστρεψε. Κατόπιν κατευθύνθηκε στο κατάστημα και άρχισε να μου φωνάζει να διαγράψω και εγώ το βίντεο και ότι ήταν παράνομο. Της είπα «δεν σας έχω τραβήξει βίντεο» γιατί όντως εγώ είχα πάρει φωτογραφία και το κινητό μου μπλόκαρε. Κατευθύνθηκε ο τρίτος κύριος προς τα εμένα και φώναζε «δώσε το κινητό και σβήσε ό,τι έχεις κάνει». Του είπα «σας παρακαλώ, δεν μπορείτε να μου πάρετε το κινητό» και γυρίζει προς την κα Κωνσταντοπούλου και της λέει: «Ζωούλα, θέλεις να πάρουμε την Αστυνομία;». Ερχεται η πρόεδρος της Βουλής ακριβώς μπροστά μου και μου λέει «δείξτε μου τι έχετε τραβήξει τώρα, γιατί είναι ποινικό αδίκημα και η φωτογραφία και το βίντεο». Ηταν τρομερά απειλητική. Εντάξει δεν έχω και το κατάλληλο ύψος να σταθώ απέναντί της και φώναζε πάρα πολύ. Ανοίγω το κινητό μου, βλέπει ότι έχω μια φωτογραφία, τη διαγράφω.

«Είναι απαράδεκτος ο τρόπος σας» της είπα.

«Εσείς είστε απαράδεκτη, που τραβάτε βίντεο και είστε τυχερή που το διαγράψατε» απάντησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου και έφυγε.

Εκείνη την ώρα, εμφανίστηκε η σύζυγος του κυρίου που ήταν δίπλα της και αρχικά τον πέρασα για άνδρα της προσωπικής της ασφάλειας, και του είπε «γρήγορα θα χάσουμε το πλοίο». Εκεί συνειδητοποίησα ότι ήταν απλώς περαστικός.

Ρώτησα τον υπάλληλο αν θέλει να του αφήσω τα στοιχεία μου γιατί δεν είναι μικρό πράγμα στις μέρες μας να απειλείς έναν εργαζόμενο.

Νιώθω πολύ άσχημα που δεν κράτησα το βίντεο.

Εχει πάρει μεγάλη έκταση το θέμα και δεν σας κρύβω ότι ανησυχώ λίγο και έχω αγχωθεί γιατί δέχομαι και πολλά μηνύματα. Καταλαβαίνετε ότι είναι η πρόεδρος της Βουλής, δεν είναι τυχαίο πρόσωπο. Αλλά έχω σοκαριστεί με τη συμπεριφορά της. Δεν είναι μικρό πράγμα, η πρόεδρος της Βουλής να ουρλιάζει μπροστά σου ενώ συμπεριφέρεται κατά τέτοιο τρόπο μπροστά σε έναν υπάλληλο, είναι σοκαριστικό».
Πηγή: Capital.gr
 

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Μηνύματα
13.724
Like
29.223
Πόντοι
6.056
Οχι οτι χωνεύω την Κωνσταντοπουλου αλλά είναι δυνατόν να τριγυρνάει μονή της με ένα ζευγάρι παρέα, να γίνετε σκηνικό και να μην υπαρχει ουτε ένας αστυνομικός εκεί από την προσωπική της ασφάλεια... :huh: :idiot: :uglystupid: Για μουφα μου φαίνεται η όλη υπόθεση.
 

kronos

Μέγας
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Μηνύματα
4.187
Κριτικές
3
Like
10.364
Πόντοι
3.506
Ο Draghi τα βρηκε "σκουρα" χθες κατα τη διαρκεια ομιλιας,οταν του εγινε επιθεση απο μελος των Femen
που τον ελουσε με κομφετι φωναζοντας "κατω η δικτατορια της Ευρωπαικης Τραπεζας".

[video] [video]http://youtube.com/watch?v=RczbumHindY[/video[/video]]

URL]]
 

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Μηνύματα
7.498
Κριτικές
9
Like
44
Πόντοι
66
Ο Draghi τα βρηκε "σκουρα" χθες κατα τη διαρκεια ομιλιας,οταν του εγινε επιθεση απο μελος των Femen
που τον ελουσε με κομφετι φωναζοντας "κατω η δικτατορια της Ευρωπαικης Τραπεζας".

[video] [video]http://youtube.com/watch?v=RczbumHindY[/video[/video]]

http://[URL unfurl="true"]www.rainews.it/dl/img/2015/04/1429106764464_small_150415_155401_to150415rtx_0140.JPG[/img[/URL]]

[/quote]αν κρίνω από τον τρόμο του Ντράγκι στην επίθεση της ακτιβίστριας, αυτά που του πέταξε στη μάπα πρέπει να ήταν ελληνικά ομόλογα...
 

john_fystikis

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2013
Μηνύματα
7.498
Κριτικές
9
Like
44
Πόντοι
66
Ο 34χρονος που ζει με τις δυο γυναίκες του στο ίδιο σπίτι και κοιμάται μαζί τους στο ίδιο king size κρεβάτι

http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/708x320/public/zeugari-708_1.jpg?itok=IqfRJQFf[/img[/URL]]

Ο 34χρονος Ανταμ Λάιονς καταφέρνει να ζει με δύο γυναίκες, την 26χρονη Μπρουκ Σιντ και την 25χρονη Τζέιν Σαλάκοβα. Χωρίς τα δύο κορίτσια να τσακώνονται... Μια ιδιαίτερα περίεργη σχέση.

Οπως σημειώνει η Daily Mail το παράξενο αυτό τρίο μοιράζεται κάθε βράδυ το ίδιο king size κρεβάτι και περνούν πολλά ρομαντικά βράδια οι τρεις τους. Ισχυρίζονται, μάλιστα, ότι παρά την παραδοξότητα αυτή του όλου θέματος, μπορούν να προσφέρουν ένα υγιές οικογενειακό περιβάλλον για το παιδί τους (ένα νεογέννητο που απέκτησε ο 34χρονος με την 26χρονη, η οποία έχει και έναν ακόμη γιο πέντε ετών).

«Είμαστε ακριβώς όπως κάθε άλλη οικογένεια. Με μια εξαίρεση: Στη δική μας οικογένεια τα παιδιά έχουν έναν μπαμπά και δυο μαμάδες που ζουν όλοι μαζί κάτω από την ίδια στέγη», τονίζει ο Ανταμ, ενώ η Μπρουκ προσθέτει: «Εχοντας δυο συντρόφους έχω λύσει και το πρόβλημα ότι δεν θα αφήσω ποτέ τα παιδιά μου με κάποιον που δεν εμπιστεύομαι. Τα παιδιά μου μεγαλώνουν βλέποντας τον Ανταμ και την Τζέιν που είναι ιδιαίτερα στοργικοί και φροντίζουν ο ένας τον άλλον. Νομίζω ότι αυτό είναι καταπληκτικό...».

[img]http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/27844d6e00000578-3036709-happy_families_adam_lyon_pictured_with_his_girlfriend_brooke_she-m-35_1428919375273.jpg[/img[/URL]]
Ο Ανταμ με την Μπρουκς (δεξιά) και την Τζέιν (αριστερά)

Ο Ανταμ, που έχει μεγαλώσει στο Λονδίνο, λέει ότι δεν είχε πάντα επιτυχία στις γυναίκες. «Στο γυμνάσιο πίστευα ότι κανένα κορίτσι δεν θα ήθελε να είναι ποτέ μαζί μου. Κατέληξα να είμαι ένας σπασίκλας που έμενε όλη ημέρα σπίτι. Η εικόνα αυτή άλλαξε στα 25 μου που άρχισα να δουλεύω ως επιστάτης», λέει. «Αρχισα να διαβάζω βιβλία ψυχολογίας για το πώς μπορώ να κάνω τον εαυτό μου πιο ελκυστικό. Εκανα εξάσκηση κάθε ημέρα μετά τη δουλειά προσπαθώντας να αποσπάσω τους τηλεφωνικούς αριθμούς κοριτσιών που έβρισκα στο δρόμο. Ετσι κατέληξε να βγαίνω με γυναίκες που στο παρελθόν δεν μπορούσα ούτε καν να ονειρευτώ».  Μάλιστα, ο Ανταμ έγινε σε τέτοιο βαθμό εξπέρ στο... καμάκι που παρέδιδε μαθήματα μέσω βίντεο στο Youtube.

«Μετά από μια σχεδόν  μοναχική ζωή, ζούσα ξαφνικά σαν τον Χιου Χέφνερ. Ενιωθα ότι μπορούσα να κοιμηθώ με κάθε όμορφη γυναίκα. Κάποια στιγμή έβγαινα με 14 γυναίκες ταυτόχρονα. Ηταν τρελό!», λέει ο Ανταμ και εξηγεί ότι σε εκείνο το σημείο, όμως, άρχισε να αισθάνεται κουρασμένος με τα πολλαπλά ραντεβού και άρχισε να αναζητά μια μόνιμη σχέση. «Τα ραντεβού με όλες αυτές τις γυναίκες ήταν πολύ αγχωτικά και βαρετά. Κατάλαβα ότι έπρεπε να ερωτευτώ για να ηρεμήσω».

[img]http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/2784493700000578-3036709-image-m-36_1428919412927.jpg[/img[/URL]]

Το 2007 ήταν μια κομβική χρονιά για εκείνον. Συνάντηση μια γυναίκα πέντε χρόνια νεότερή του, σε ένα κλαμπ, και την ερωτεύτηκε. Αφού έβγαιναν για ένα χρόνο με την Αλεξάνδρα παντρεύτηκαν και μετακόμισαν στο Τέξας από όπου καταγόταν η νεαρή. «Ήμουν τρελά ερωτευμένος με την Αλεξάνδρα και η ζωή μας μαζί ήταν τέλεια. Είχαμε μια  παραδοσιακή, μονογαμική σχέση. Ήμασταν σαν κάθε άλλο κανονικό, ευτυχισμένο ζευγάρι».

Ωστόσο, τρία χρόνια μετά η σχέση τους άρχισε να δηλητηριάζεται. Ο λόγος; Η νεαρή Αμερικανίδα δεν ένιωθε έτοιμη να κάνει παιδί με τον Ανταμ. Το ζήτημα αυτό άρχισε να δημιουργεί άλλα προβλήματα στη σχέση τους και επειδή αγαπιούνταν αποφάσισαν να δώσουν άλλη μια ευκαιρία στο γάμο τους και να μην οδηγηθούν στο διαζύγιο. Ετσι αποφάσισαν να... έχουν και άλλους σεξουαλικούς συντρόφους (πέρα από ο ένας τον άλλον). «Μετά από πολλές συζητήσεις,  επιλέξαμε να ''ανοίξουμε'' τη σχέση μας και να αρχίσουμε να βλέπουμε άλλους ανθρώπους. Σκεφτήκαμε ότι το να έχουμε έναν ανοιχτό γάμο θα ήταν μια ευκαιρία για να είμαστε μαζί. Η Αλεξάνδρα άρχισε να κοιμάται με άλλους άνδρες και εγώ γνώρισα μια γυναίκα σε ένα μπαρ. Ηταν τέλεια! Ολο αυτό έφερε τους δυο μας πιο κοντά. Καθόμαστε στον καναπέ και τρώγαμε συζητώντας για το φανταστικό σεξ που κάναμε με τους άλλους», λέει σήμερα ο Ανταμ.

Τα πράγματα, όμως, έγιναν πιο περίπλοκα όταν η Αλεξάνδρα πρότεινε στον Ανταμ να κοιμηθεί με μια φίλη τους την Μπρουκ. «Ημασταν πολύ φίλοι με την Μπρουκ που ήταν μπαϊσέξουαλ. Το 2012 κατέληξα να περνάω πολύ περισσότερο χρόνο με την Μπρουκ. Παίζαμε video games και βγαίναμε τα βράδια παρέα.  Σύντομα έγινε η καλύτερή μου φίλη. Ενα βράδυ η Αλεξάνδρα, ενώ μιλούσαμε για τους άλλους σεξουαλικούς συντρόφους μας, μου πρότεινε να κοιμηθώ με την Μπρουκ», λέει και προσθέτει ότι οι  δυο τους ήρθαν πιο κοντά κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού.

«Πάντα μου άρεσε ο Ανταμ», λέει σήμερα η Μπρουκ. «Είχαμε πολλά κοινά και από τη στιγμή που γνωριστήκαμε υπήρξε χημεία. Μερικές φορές με το πέρασμα του χρόνου οι φιλίες εξελίσσονται σε κάτι πιο βαθύ». Και προσθέτει ο Ανταμ: «Σύντομα έγινε ξεκάθαρο ότι η Μπρουκ και εγώ ερωτευτήκαμε. Η Αλεξάνδρα εξακολουθούσε να μην θέλει παιδιά και εκείνη την περίοδο έβγαινε με έναν άνδρα που της άρεσε πολύ. Στα τέλη του 2012 εγώ και η Αλεξάνδρα κάναμε μια βαθιά συζήτηση και αποφασίσαμε να χωρίσουμε. Μετακόμισε στο σπίτι του άνδρα που είχε γνωρίσει και εγώ βρήκα ένα άλλο σπίτι στο οποίο έμεινα με την Μπρουκ και τον γιο της».

Ομως, αν και ο Ανταμ με την Μπρουκ ήθελαν να είναι μαζί κανένας από τους δυο δεν ήθελε μια αποκλειστικά μονογαμική σχέση. «Ηταν τέλεια η ζωή με την Μπρουκ και τον γιο της και μου άρεσε να περνάω χρόνο μαζί τους, ωστόσο, μετά το γάμο μου με την Αλεξάνδρα δεν ήθελα να περιορίσω τον εαυτό μου στο να είναι με μια και μόνο γυναίκα», υποστηρίζει ο Ανταμ.

«Αν και μου άρεσε ο Ανταμ, δεν ήθελα να σταματήσουμε να βλέπουμε άλλες γυναίκες», υποστηρίζει από την πλευρά της η Μπρουκ και προσθέτει: «Ετσι αποφασίσαμε μαζί με τον Ανταμ να γίνουμε... ομάδα και να κάνουμε σεξ μαζί με άλλες γυναίκες. Την πρώτη φορά το κάναμε όταν πήγαμε σε ένα στριπ κλαμπ».

[img]http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/2784505900000578-3036709-image-m-37_1428919488398.jpg[/img[/URL]]

Ετσι ο Ανταμ και η Μπρουκ κοιμούνταν περιστασιακά με άλλες γυναίκες μέχρις ότου άρχισαν να ψάχνουν για ένα άτομο που θα ενταχθεί μόνιμα στη σχέση τους. Τον Απρίλιο του 2013 κατά τη διάρκεια μιας εξόδου τους συνάντησαν την Τζέιν. Και κατάλαβαν αμέσως ότι θέλουν να γίνουν ζευγάρι. «Ηξερα ότι η Τζέιν ήταν μοναδική», λέει ο Ανταμ με την Τζέιν να προσθέτει: «Ηταν σαν να συνάντησα τις αδελφές ψυχές μου». «Υπήρξε μια σπίθα με την Τζέιν. Ηταν πολύ διασκεδαστική και έξυπνη. Ηξερα ότι μαζί τους μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω από σεξ για μια βραδιά», τονίζει η Μπρουκ.

Η Τζέιν, που είναι επίσης μπαϊσέξουαλ, αλλά πριν είχε μόνο μονογαμικές σχέσεις, από την πλευρά της τονίζει ότι της άρεσε που δεν υπήρχε αυτή η πίεση στη σχέση των δύο. «Ποτέ δεν είχα πειραματιστεί στο παρελθόν. Ωστόσο με τον Ανταμ και την Μπρουκς ένιωσα ότι ήταν κάτι φυσικό. Είναι και οι δυο τους φοβεροί».

[img]http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/27845c6300000578-3036709-image-m-38_1428919582142.jpg[/img[/URL]]

Το περίεργο τρίο άρχισε να βγαίνει ώσπου κατάλαβε ότι δεν μπορεί ο ένας να κάνει χώρια από τον άλλον. Και σιγά σιγά καθώς η σχέση άρχισε να βαθαίνει η Μπρουκς γνώρισε την Τζέιν ακόμη και στον γιο της. «Αγαπήθηκαν αμέσως. Εγινε η αγαπημένη του γιου μου, κάτι που ήταν σπαρακτικό για εμένα στην αρχή», λέει η Μπρουκς και προσθέτει: «Είναι σαν φίλη του, σαν να έχει μια θεία ακόμη. Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι μπορούσαμε όλοι μαζί να ζήσουμε σαν μια ευτυχισμένη οικογένεια».

[img]http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/27845a5800000578-3036709-image-a-14_1428922242601.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/27845b7f00000578-3036709-image-m-13_1428922236314.jpg[/img[/URL]]

Στις αρχές του 2014 η Μπρουκς, ο Ανταμ και ο γιος της 26χρονης μετακόμισαν στο Λος Αντζελες για να είναι πιο κοντά στην Τζέιν. Λίγους μήνες αργότερα αγόρασαν ένα σπίτι για να μένουν όλοι μαζί.

Μετά από ένα χρόνο κοινής ζωής, η Μπρουκς έφερε στον κόσμο ένα ακόμη αγοράκι, το οποίο θέλει να μεγαλώσει μαζί με την Τζέιν. Ανταμ και Μπρουκ πιστεύουν ακράδαντα ότι οι τρεις γονείς είναι καλύτεροι από τους δυο. «Οι μισοί από όλους τους γάμους καταλήγουν σε διαζύγιο και έτσι τα περισσότερα παιδιά καταλήγουν να έχουν περισσότερους γονείς.... Ως εκ τούτου, δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την ανατροφή των παιδιών μας με τρεις γονείς. Είναι επίσης πιο εύκολη η ανατροφή των παιδιών με τρεις γονείς, διότι συνήθως, υπάρχει ένας επιπλέον ενήλικας που μπορεί να τα φροντίσει. Εχουμε συζητήσει αυτό το θέμα με το παιδί μας (τον μεγαλύτερο γιο) και μας αρέσει η ιδέα να της δώσουμε έναν...τίτλο, καθώς παίζει σημαντικό ρόλο στην ανατροφή τους.

«Έχουμε συζητήσει αυτό το παιδί μας θα πρέπει να καλέσει Jane - μας αρέσει η ιδέα της της έχει έναν τίτλο, γιατί αυτή είναι εξίσου σημαντική για την ανατροφή του», λέει η Μπρουκς.

[img]http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/278456cc00000578-0-image-m-16_1428917101320.jpg[/img[/URL]]

«Θα κάνω και εγώ παιδιά σε λίγα χρόνια. Η ανατροφή των παιδιών της Μπρουκς ήταν μια καλή πρακτική. Και ξέρω ότι η Μπρουκ θα είναι εκεί όταν  θα μείνω και εγώ έγκυος», λέει από την πλευρά της η Τζέιν.

«Είμαστε ακριβώς όπως οποιαδήποτε τυπική οικογένεια. Θα ξυπνήσουμε το πρωί, η Μπρουκ θα φτιάξει πρωινό και η Τζέιν θα κάνει φρέσκο ​​χυμό για όλους. Θα φάμε όλοι μαζί και θα πάμε για δουλειά», λέει ο Ανταμ και προσθέτει: «Και κάπως έτσι ομαδικά εκτυλίσσεται όλη η ημέρα μας. Και το βράδυ κοιμόμαστε στο ίδιο king size κρεβάτι. Εχουμε απλά ξεχωριστές κουβέρτες γιατί είναι δύσκολο να σκεπαστούμε με μια. Καμία φορά απλά κάνει πολύ ζέστη...».

Οπως εξηγούν, πάντως, η διαχείριση του χρόνου είναι το βασικό στοιχείο για την επιτυχία της σχέσης τους.

«Κανονίζομε κάτι σαν... ραντεβού», λέει η Μπρουκς ενώ ο Ανταμ προσθέτει ότι έχουν σκεφθεί να βάλουν, κάποιες φορές, και τέταρτο άτομο στη σχέση τους. Και πρόσφατα το έκαναν. «Είμαστε δεμένοι ο ένας με τον άλλον, αλλά είμαστε ανοικτοί για να βάλουμε και έναν ακόμη άτομο στη σχέση μας. Οχι μόνιμα, δεν είναι κάτι που μας απασχολεί αυτή τη στιγμή. Και είναι και δύσκολο να συμφωνήσουμε κιόλας...», καταλήγει ο Ανταμ.

[img]http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/2784578000000578-0-image-a-17_1428917176991.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/27844d3300000578-3036709-image-m-40_1428920397185.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/2784585800000578-0-image-a-21_1428917444715.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/2784562300000578-3036709-times_two_it_s_like_imagine_you_meet_your_soul_mate_now_multiply-m-41_1428920521359.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/2784536700000578-3036709-team_work_adam_and_i_decided_to_work_as_a_team_and_pick_up_girls-m-42_1428920616502.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/27844d7900000578-3036709-_it_s_okay_to_date_someone_else_if_one_partner_can_t_provide_exa-m-43_1428920652898.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/27844f5700000578-3036709-image-m-44_1428920681994.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/278451a700000578-3036709-image-m-45_1428920792727.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/2784514400000578-3036709-baby_boom_i_will_have_kids_in_a_few_years_too_caring_for_dante_h-m-47_1428921243420.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/2784531200000578-3036709-_what_s_the_difference_between_explaining_to_your_kid_that_they_-m-46_1428920890825.jpg[/img[/URL]]

[img]http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/27845b6f00000578-3036709-foursome_although_they_are_commited_to_each_other_the_throuple_a-m-48_1428921290953.jpg[/img[/URL]]


[URL unfurl="true"]http://www.iefimerida.gr/news/201222/o-34hronos-poy-zei-me-tis-dyo-gynaikes-toy-sto-idio-spiti-kai-koimatai-mazi-toys-sto[/URL]

ο μοναδικός ρεαλιστικός κομμουνισμός... :headbang3: :headbang3: :headbang3:
 

company of heroes tho

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Μηνύματα
5.804
Κριτικές
184
Like
18.575
Πόντοι
30.558
Lockheed προς κυβέρνηση: Επιχειρησιακά λάθος η αναβάθμιση των υπέργηρων P-3B

Σύμφωνα με το έγγραφο η κατασκευάστρια αμερικανική εταιρεία από το 2013, χαρακτήριζε οικονομικά και επιχειρησιακά λανθασμένο τον εκσυγχρονισμό των υπέργηρων αεροσκαφών


Έγγραφο - φωτιά σχετικά με τον εκσυγχρονισμό έως και πέντε αεροσκαφών κόστους 500 εκατ. δολαρίων δημοσιεύει το Πρώτο Θέμα.

Σύμφωνα με το έγγραφο η ίδια η κατασκευάστρια αμερικανική εταιρεία Lochkeed, από το 2013, με επιστολή του εκπροσώπου της Ντένη Πλέσσα, χαρακτήριζε οικονομικά και επιχειρησιακά λανθασμένο τον εκσυγχρονισμό των υπέργηρων αεροσκαφών P-3B που προώθησε η κυβέρνηση, προκαταβάλλοντας μάλιστα 45 εκατ. δολαρίων με απευθείας ανάθεση.

Πηγή: Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook
 

dirty sαnchez

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2014
Μηνύματα
1.150
Κριτικές
6
Like
21
Πόντοι
16

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα
3.639
Κριτικές
387
Like
8.853
Πόντοι
25.056

Χωρίς Ταμπού

Διάσημες ατάκες για το σεξ... Από τον Γούντι Άλεν, έως τον Αριστοτέλη Ωνάση, την Ζα Ζα Γκαμπόρ και τον φιλόσοφο Διογένη
Μια σειρά από διασημότητες μίλησαν καλύτερα γι αυτό: το εκθείασαν, αστειεύτηκαν μαζί του, προβλημάτισαν, έδωσαν μια άκρως πιπεράτη διάσταση.

Το έφτασαν στα άκρα, γιατί το θέμα είναι πιασάρικο και μια καλή ατάκα για το σεξ, πουλάει όσο και το ίδιο το αντικείμενο. Από τον πάντα καυστικό Γούντι Άλεν, έως τον Αριστοτέλη Ωνάση, την οχτώ φορές παντρεμένη Ζα Ζα Γκαμπόρ και τον φιλόσοφο Διογένη.

«Είμαι μια καταπληκτική νοικοκυρά. Κάθε φορά που εγκαταλείπω έναν άντρα κρατάω εγώ το σπίτι του», Ζα Ζα Γκαμπόρ, ηθοποιός

«Αντί να ξαναπαντρευτώ, θα βρω μια γυναίκα και απλώς θα της δώσω ένα σπίτι», Ροντ Στιούαρτ, τραγουδιστής
«Για τις γυναίκες το καλύτερο αφροδισιακό είναι οι λέξεις. Το G-spot είναι στα αυτιά. Όποιος ψάχνει πιο κάτω χάνει το χρόνο του», Ιζαμπέλ Αλιέντε, συγγραφέας
«Υπάρχουν διάφορα μηχανήματα που διεγείρουν σεξουαλικά, ειδικά τις γυναίκες. Το καλύτερο είναι μια Mercedes-Benz 500SL», Λιν Λαβνέρ, κωμωδός
«Νυμφομανής είναι κάθε γυναίκα που σκέφτεται το σεξ όσο και ο μέσος άντρας!», Μινιόν Μακ Λάφλιν, συγγραφέας και δημοσιογράφος

«Το ξέρετε αυτό το βλέμμα των γυναικών όταν θέλουν σεξ; Ούτε και εγώ!», Στιβ Μάρτιν, ηθοποιός
«Οι γυναίκες παραπονιούνται για τις ‘δύσκολες’ μέρες αλλά για μένα είναι ο μοναδικός χρόνος για τον εαυτό μου!», Ροζάν Μπαρ, ηθοποιός
«Κόψε το σεξ φίλε. Οδηγεί στα φιλιά και πολύ σύντομα θα πρέπει να τους μιλάς κιόλας», Στιβ Μάρτιν, ηθοποιός
«Οι μισοί άνθρωποι αυτού του κόσμου δεν μπορούν να καταλάβουν τι θέλει το άλλο μισό!», Τζέιν Όστιν, συγγραφέας

«Η μεγάλη ερώτηση που δεν μπόρεσα ποτέ να απαντήσω είναι: Τι θέλει μια γυναίκα;», Σίγκμουντ Φρόιντ, ψυχαναλυτής
«Δεν ξέρω τίποτα για το σεξ. Ήμουν πάντα παντρεμένη!», Ζα Ζα Γκαμπόρ, ηθοποιός
«Η γυναίκα- μου είναι ένα αντικείμενο του σεξ. Όποτε θέλω εγώ, αυτή αντίκειται!», Λες Ντόσον, κωμικός
«Μπορεί οι γυναίκες να προσποιούνται οργασμούς αλλά οι άντρες προσποιούνται ολόκληρες σχέσεις», Σάρον Στόουν, ηθοποιός
«Το σεξ χωρίς αγάπη είναι μια κενή εμπειρία, αλλά σε σχέση με άλλες κενές εμπειρίες, δεν είναι και άσχημη», Γούντι Άλεν, σκηνοθέτης-ηθοποιός
«Αν το σεξ είναι κάτι τόσο φυσικό, τότε γιατί υπάρχουν τόσα βιβλία με οδηγίες πως να το κάνουμε», Μπέτι Μίντλερ, ηθοποιός
«Για τις γυναίκες το καλύτερο αφροδισιακό είναι τα λόγια. Το σημείο G είναι στ' αυτιά. Και όποιος ψάχνει πιο κάτω χάνει τον καιρό του», Ιζαμπέλ Αλιέντε, συγγραφέας
«Είμαι πολύ καλός εραστής, γιατί εξασκούμαι πολύ μόνος μου», Γούντι Άλεν

«Ένας oργασμός την ημέρα, το γιατρό τον κάνει πέρα», Μέι Γουέστ, ηθοποιός
«Έχω καθίσει σε περισσότερα πόδια από μια πετσέτα», Μέι Γουέστ
«Έχω πει ότι μπορώ να κάνω έρωτα επί οχτώ ώρες. Αυτό που δεν είπα είναι ότι σε αυτές τις οχτώ ώρες περιλαμβάνονται τέσσερις ώρες παρακάλια και μετά δείπνο και μια ταινία», Στινγκ, τραγουδιστής
«Κάθε βράδυ κάνω έρωτα με 25.000 ανθρώπους στη σκηνή, μετά όμως γυρίζω σπίτι μόνη», Τζάνις Τζόπλιν, τραγουδίστρια
«Ο εραστής πάντα σκέφτεται πρώτα την ερωμένη του και μετά τον εαυτό του. Ένας σύζυγος κάνει το αντίθετο», Ονορέ Ντε Μπαλζάκ, συγγραφέας
«Το σεξ είναι γεμάτο ψέματα. Το κορμί προσπαθεί να πει αλήθειες, αλλά είναι συνήθως τόσο κακοποιημένο από κανόνες και δεσμευμένο από προσχήματα, που με το ζόρι μπορεί να κινείται. Σακατεύουμε τους εαυτούς μας με ψέματα...», Τζιμ Μόρισον, τραγουδιστής

«Το να παντρευτείς για το σεξ είναι σαν να αγοράζεις ένα Boeing 747 για τα δωρεάν φυστίκια», Τζεφ Φόξγουορθι Αμερικάνος κωμικός
«Το σεξ είναι μια από τις πιο ολοκληρωτικές, πιο όμορφες και πιο φυσικές απολαύσεις που μπορείς να αγοράσεις», Στιβ Μάρτιν
«Στην Αμερική το σεξ είναι εμμονή. Σε άλλα μέρη του κόσμου είναι γεγονός», Μάρλεν Ντίτριχ, ηθοποιός
«Το σεξ μεταξύ δύο ανθρώπων είναι ένα πολύ όμορφο πράγμα. Μεταξύ πέντε είναι φανταστικό...», Γούντι Άλεν
«Το σεξ χωρίς πόνο είναι σαν φαγητό χωρίς γεύση», Μαρκήσιος Ντε Σαντ, Γάλλος συγγραφέας
«Ο Θεός έδωσε στον άντρα δύο κεφάλια, αλλά αίμα αρκετό για να λειτουργεί μόνο ένα κάθε φορά», Ρόμπιν Γουίλιαμς, ηθοποιός
«Οι γυναίκες χρειάζονται ένα λόγο για να κάνουν σεξ. Οι άντρες απλά χρειάζονται ένα μέρος», Μπίλι Κρίσταλ, ηθοποιός
«Υπάρχουν δύο πράγματα που σηκώνονται κάθε πρωί. Το ένα από αυτά είναι ο ήλιος», Τόμας Τζεράιτι Αμερικάνος σεναριογράφος
«Τα προφυλακτικά δε σου σώζουν πάντα την ζωή. Ενας φίλος μου φορούσε, και τον χτύπησε λεωφορείο», Ρόμπερτ Ρούμπιν, Αμερικανός οικονομολόγος

«Η ευχαρίστηση στο σεξ για μια γυναίκα, είναι σαν ένα είδος μαγικού φίλτρου: απαιτεί πλήρης εγκατάλειψη: αν τα λόγια ή κινήσεις αντιτίθενται στην μαγεία των χαδιών, τα μάγια λύνονται», Σιμόν ντε Μπουβουάρ, συγγραφέας και φιλόσοφος
«Το καλό με την αυτοϊκανοποίηση είναι ότι δεν είσαι υποχρεωμένος να ντυθείς κατάλληλα», Τρούμαν Καπότε, συγγραφέας
«Γιατί να ακούω συμβουλές για το σεξ από τον πάπα; Αν ξέρει για τι πράγμα μιλάει, κακώς ξέρει», Τζορτζ Μπέρναρντ Σω, Βρετανός συγγραφέας
«Η μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο σεξ επί χρήμασι και στο τζάμπα σεξ είναι ότι συνήθως ότι το τζάμπα σεξ κοστίζει συνήθως πολύ περισσότερα», Μπρένταν Φράνσις, Αμερικανός Συγγραφέας
«Το σεξ μετά τα 90 είναι σαν να παίζεις μπιλιάρδο με σπάγκο αντί με στέκα», Καμίλ Πάγκλ, Αμερικανίδα συγγραφέας
«Μια γυναίκα στα 20 είναι πάγος, στα 30 είναι θερμή και στα 40 είναι καυτή», Τζίνα Λολομπριτζίντα, ηθοποιός
«Όταν ένας άντρας λέει πρόστυχα λόγια σε μια γυναίκα, είναι σεξουαλική παρενόχληση. Όταν μια γυναίκα λέει πρόστυχα λόγια σ' έναν άντρα, είναι 3,95 σεντ το λεπτό», Σίβεν Ράιτ, Αμερικανός ηθοποιός

«Η μεγαλύτερη δύναμη του πολιτισμού δεν είναι η θρησκεία, αλλά το σεξ», Χιου Χέφνερ, εκδότης του Playboy
«Και στα καλά κορίτσια αρέσει το σεξ», Χιού Χέφνερ
«Λυχνίας σβησθείσης, πάσα γυνή ομοία», Διογένης, Κυνικός φιλόσοφος
«Οι ηλικιωμένοι άνδρες είναι οι καλύτεροι εραστές γιατί πάντα σκέφτονται πως μπορεί να είναι η τελευταία τους φορά», Ίαν Φλέμινγκ, Άγγλος συγγραφέας
«Ποτέ δεν κατάλαβα την προτροπή "την υπογραφή σου και το κάτω κεφάλι σου να προσέχεις που τα βάζεις". Έτσι χάνεις σίγουρα και στις δουλειές και στη ζωή», Αριστοτέλης Ωνάσης
«Οι άντρες ξυπνάνε με διέγερση το πρωί. Ξυπνάμε και σας θέλουμε. Οι γυναίκες σκέφτονται, “πώς μπορεί να με θέλει έτσι που είμαι πρωί-πρωί;” Αλλά είναι επειδή δεν σας βλέπουμε. Το αίμα δεν φτάνει μέχρι το οπτικό νεύρο μας, έχει πάει αλλού», Αντι Ρούνεϊ, Αμερικανός σεναριογράφος
 

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Μηνύματα
44.796
Κριτικές
23
Like
87
Πόντοι
2.357
Για το καλο τηs υγειαs τουs................ ;) ;)





Ερευνητές στο κρατικό πανεπιστήμιο της Ν. Υόρκης, αποφάσισαν να μελετήσουν την επίδραση του στοματικού σεξ στον ψυχικό κόσμο των γυναικών
, πως επηρεάζει δηλαδή θετικά την ψυχική ισορροπία αλλά και την ψυχική υγεία γενικότερα.

Στην έρευνα πήραν μέρος πάνω από 293 γυναίκες, που απάντησαν σε ένα ερωτηματολόγιο γύρω από την σεξουαλική τους ζωή και με το στοματικό σεξ.

Οι ερευνητές κατέληξαν ότι εκείνες οι γυναίκες που έκαναν στοματικό σεξ στους συντρόφους τους, ένιωθαν πιο ικανοποιημένες και γεμάτες από τη ζωή τους. Μετά από τα συμπεράσματα αυτά, αποφάσισαν να δουν τι συμβαίνει με το ανδρικό σπέρμα που δίνει ψυχική ικανοποίηση στις γυναίκες. Ανέλυσαν λοιπόν τη χημική του σύσταση όπου και βρήκαν ότι περιέχει ουσίες που δρουν άμεσα στον εγκέφαλο και βελτιώνουν τη ψυχική διάθεση. Επιπλέον, ενισχύουν το συναίσθημα αγάπης.

Αντίθετα, όσες από τις γυναίκες δεν έκαναν στοματικό σεξ, παρουσίαζαν συμπτώματα που έφταναν στα όρια της κατάθλιψης. Μάλιστα, τα συμπτώματα ήταν όμοια με εκείνα των γυναικών που δεν είχαν καθόλου σεξουαλική ζωή και απείχαν εντελώς από την σεξουαλική επαφή.

Τι περιέχει το σπέρμα;
ΚορτιζόληΟιστρόνη και ωκυτοκίνη: ορμόνες που καταπολεμούν στον εγκέφαλο την κατάθλιψη και μας ανεβάζουν και βελτιώνουν την ψυχική διάθεση, μάλιστα η ωκυτοκίνη χαρακτηρίζεται και ως η ορμόνη της αγάπης (βλέπε:Η ορμόνη της αγάπης: ωκυτοκίνηΘυροτροπίνηΜελατονίνη

Εκτός λοιπόν από την σεξουαλική ικανοποίηση και το συναισθηματικό “δέσιμο” της στενής επαφής που μπορεί να δώσει το στοματικό σεξ και στα δύο φύλα, τα οφέλη του τελικά είναι περισσότερα στις γυναίκες καθώς ενισχύει και λειτουργεί μέσα από τις ορμόνες που περιέχει ενισχυτικά στην γυναικεία καλή ψυχική υγεία μέσα από συναισθήματα αγάπης, συντροφικότητας, ευτυχίας και πνευματικής υγείας!.
 

company of heroes tho

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Μηνύματα
5.804
Κριτικές
184
Like
18.575
Πόντοι
30.558
Πόσο κοστίζουν τα πλασματικά έτη για γρήγορη σύνταξη

«Έξοδο» στη σύνταξη με ευνοϊκές προϋποθέσεις ακόμη και στα 60 με την αναγνώριση πλασματικού χρόνου ασφάλισης μπορούν να «κλειδώσουν» πάνω από 500.000 παλαιοί ασφαλισμένοι μέσα το 2015.

Η βασική προϋπόθεση είναι να έχουν συμπληρώσει 12 έτη ασφάλισης από το 2011 και μετά.

Πόσο στοιχίζουν τα πλασματικά έτη για γρήγορη σύνταξη μέσα στο 2015:

1. Στρατιωτική θητεία (εξαγορά ίση με το 20% των μηνιαίων αποδοχών).

2. Γονική άδεια 3,5 μήνες (167 €/μήνα).

3. Επιδοτούμενη ανεργία και ασθένεια (300 + 300 μέρες χωρίς εξαγορά).

4. Εκπαιδευτική άδεια (167 €/μήνα).

5. Χρόνος σπουδών (4 έτη με 167 €/μήνα).

6. Χρόνος μη επιδοτούμενης ανεργίας (1 έτος με 167 €/μήνα).

7. Κύηση και λοχεία (119 μέρες χωρίς εξαγορά).

8. Χρόνος απεργίας (167 €/μήνα).

9. Χρόνος παιδιών. 1 έτος για το πρώτο παιδί, 2 για το δεύτερο και 2 για το τρίτο και κάθε επόμενο (167 €/μήνα).

10. Χρόνος επαγγελματικής δραστηριότητας μέχρι 5 έτη πριν από την εγγραφή στα μητρώα του ΟΑΕΕ-ΤΕΒΕ-ΤΣΑ-ΤΑΕ (μηνιαία εισφορά 3ης και 4ης κατηγορίας).

11. Κενό ασφάλισης (167 €/μήνα).

12. Χρόνος που μεσολαβεί από την απόκτηση του πτυχίου μέχρι και την απόκτηση της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος για ασφαλισμένους του ΤΣΜΕΔΕ - ΕΤΑΑ (εισφορά 110 €/μήνα).

13. Χρόνος μαθητείας και μέχρι ένα 1 έτος (167 €/μήνα).

14. Χρόνος φυλάκισης για ανυποταξία στο στράτευμα.

Χρειάζεται όμως προσοχή, γιατί σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, πλέον δεν ισχύουν οι αναγνωρίσεις πλασματικών ετών για να συμπληρωθεί χρόνος ασφάλισης για σύνταξη με τις προϋποθέσεις του 2010, παρά μόνον αν υπάρχει διάστημα ανεργίας ή ασθένειας την τελευταία δεκαετία.

Σε αναγνώριση μπορούν να προχωρήσουν μητέρες με ανήλικο παιδί και ασφάλιση στο ΙΚΑ μέχρι το 1992. Αν είχαν τις 5.500 ημέρες έως το 2010 αλλά το παιδί τους είχε ενηλικιωθεί, μπορούν να ανατρέξουν μια δεκαετία πίσω πριν από την ενηλικίωση του παιδιού τους για να συμπληρώσουν τις 5.500 ημέρες με χρόνο ανεργίας και ασθένειας (200+200 ημέρες) ενόσω το παιδί τους ήταν ακόμη ανήλικο.

Γυναίκες ασφαλισμένες στο ΙΚΑ μέχρι 1992 που είχαν κλείσει το 55ο έτος της ηλικίας τους έως το 2010 και δεν είχαν τις 4.500 ημέρες για να συνταξιοδοτηθούν. Μπορούν να αναγνωρίσουν από χρόνο ανεργίας μέχρι 100 ημέρες για να συμπληρώσουν τις προϋποθέσεις μειωμένης σύνταξης (100 ανά έτος την τελευταία πενταετία).

Ανδρες ασφαλισμένοι στο Δημόσιο μεταξύ 1983-1992 που έχουν 25ετία έως το 2010. Αν επιλέξουν να συνταξιοδοτηθούν χωρίς όριο ηλικίας, απαιτούνται 37 έτη και μπορούν να συμπληρώσουν την 37ετία μόνο με αναγνώριση στρατιωτικής θητείας.

 

somataras

Νέο Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2013
Μηνύματα
1
Like
0
Πόντοι
0
μάγκες από που ανεβάζω καινούργιο θεμα
 

company of heroes tho

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Μηνύματα
5.804
Κριτικές
184
Like
18.575
Πόντοι
30.558
Το τρένο που πάει με 603 χλμ στον… αέρα

Η δοκιμή πραγματοποιήθηκε με επιβάτες


http://[URL unfurl="true"]www.antenna.gr/news/imgHandler/690/2a41c3a6-bba8-4506-bbe8-0e7037314682.jpg[/img[/URL]]

Το πρωτότυπο ιαπωνικού τρένου ηλεκτρομαγνητικής ανύψωσης έφθασε σήμερα την ταχύτητα ρεκόρ των 603 χιλιομέτρων/ ώρα, για πρώτη φορά στον κόσμο, ανακοίνωσε η εταιρεία Central Japan Railways.

Η δοκιμή πραγματοποιήθηκε με επιβάτες και το τρένο έφθασε στην ταχύτητα των 603 χλμ/ώρα για διάστημα 10,8 δευτερολέπτων στο εσωτερικό ενός τούνελ, ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της ιαπωνικής εταιρείας κάνοντας λόγο για παγκόσμια πρώτη.


[img]http://[URL unfurl="true"]www.antenna.gr/resources/images/752883ba-633f-4f95-b549-164531f32b1b.jpg[/img[/URL]]

Το πείραμα πραγματοποιήθηκε σε ειδική σιδηροδρομική γραμμή στο Γιαμανάσι της κεντρικής Ιαπωνίας, όπου αναπτύσσεται εδώ και χρόνια η τεχνολογία maglev και στόχος του ήταν η δοκιμή της σταθερότητας του τρένου ακόμη και σε μία ταχύτητα που υπερβαίνει κατά πολύ την ταχύτητά που θα χρησιμοποιείται στα κανονικά δρομολόγια.
Η δοκιμή συνέτριψε το προηγούμενο ρεκόρ των 590 χλμ./ώρα, αναπτύσσοντας ταχύτητα περισσότερων των 10χλμ./λεπτό, 170 μέτρων/δευτερόλεπτο.

Η Central Japan Railways κατασκευάζει νέα σιδηροδρομική γραμμή στη διαδρομή Τόκιο-Ναγκόγια, η οποία θα δοθεί στην κυκλοφορία το 2027. Τα τρένα θα κινούνται στη διαδρομή με ταχύτητα 500 χλμ/ώρα διανύοντας σε 40 λεπτά μία απόσταση 286 χιλιομέτρων για να συνδέσουν το Τόκιο με την βιομηχανική πόλη Ναγκόγια, έδρα της αυτοκινητοβιομηχανίας Toyota. Το κόστος του έργου θα ανέλθει στα 5.523,6 δισεκατομμύρια γεν (42,5 δισεκατομμύρια ευρώ). Στη συνέχεια, η γραμμή που ονομάζεται Linear chuo Shinkasen θα επεκταθεί κατά 153 χιλιόμετρα μέχρι την Οζάκα.

[URL unfurl="true"]http://www.newsbeast.gr/technology/arthro/812357/to-treno-pou-paei-me-603-hlm-ston-aera-/[/URL]
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom