Νέα

Νέα/κουτσομπολιά από εφημερίδες, websites, blogs

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Vanzel
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14K
  • Εμφανίσεις 864K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Μηνύματα
13.724
Like
29.227
Πόντοι
6.056
Άργος: Βούιξε η γειτονιά! – Ο γαμπρός πιάστηκε στα πράσα με την 45άρα milf πεθέρα του!

Βούιξε μια ολόκληρη γειτονιά στο Άργος όταν μαθεύτηκε ότι ο γαμπρός πιάστηκε «στα πράσα» με την…πεθερά του! Και το αξιοσημείωτο είναι πως η αποκάλυψη της απιστίας έγινε από την πεντάχρονη κόρη του!

Το περιστατικό συνέβη πριν δεκαπέντε μέρες περίπου και… να, λοιπόν, τι συνέβη: Ο νεαρός πατέρας, 32 χρονών και άνεργος εδώ και έξι μήνες, έμενε αναγκαστικά στο σπίτι και πρόσεχε το 5χρονο κοριτσάκι του καθώς η γυναίκα δουλεύει τα πρωινά.

Το σπίτι είναι στο ισόγειο οικοδομής, όπου στον πρώτο όροφο μένει η πεθερά, διαζευγμένη σαρανταπεντάρα, ιδιαιτέρως θελκτική και γυναίκα παθιασμένη για… ζωή, όπως λένε στη γειτονιά… Εκείνη την ημέρα, όπως και τις προηγούμενες, το κοριτσάκι είχε πάει σε μια φίλη της και έπαιζαν. Το παιγνίδι, όμως, πήρε γρήγορα τέλος γιατί η μητέρα του άλλου κοριτσιού το πήρε μαζί της να πάει να ψωνίσει.

Έτσι, η μικρή γύρισε σπίτι της πριν από την συνηθισμένη ώρα και μπαίνοντας αναζήτησε τον πατέρα της. Ακούγοντας συνομιλία κατευθύνθηκε προς την κρεβατοκάμαρα, όπου τον είδε… σε περιπτύξεις με την γιαγιά της! Το παράνομο ζευγάρι ταράχτηκε, όπως ήταν φυσικό και έσπευσαν να της εξηγήσουν πως ο μπαμπάς ήταν κρυωμένος και η γιαγιά του έκανε… εντριβή για να του φύγει το κρύωμα…

Πίστεψαν πως το θέμα είχε λήξει και η γιαγιά ανέβηκε στο σπίτι της για να μαγειρέψει το μεσημεριανό της οικογένειας. Η έκρηξη συνέβη το μεσημέρι όταν γύρισε η μητέρα και το κοριτσάκι της ανέφερε ανήσυχο για τον μπαμπά που ήταν άρρωστος και τη γιαγιά που προσπαθούσε να τον… κάνει καλά!

Οι φωνές και τα σπασίματα, όπως ήταν αναμενόμενο, ακούστηκαν σε όλη τη γειτονιά, μιας και η 25χρονη κόρη γνώριζε το θερμό ταπεραμέντο της μάνας της…
Πηγη:flogit.gr

Αντε ολο Πατρα και Λαρισα βαρεθηκαμε, τωρα και στο μαγευτικο Αργος  :grin: :2funny: :2funny:
 

loukou1980

Νέο Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2015
Μηνύματα
1
Like
0
Πόντοι
0
Καλησπερια σε ολους ,ειμαι καινουριος στο Site ,σορυ αν γραφω σε λαθος ενοτητα.Απλα βρισκομαι Σκιαθο αυτη την περιοδο και ψαχνω καπου να περασω την ωρα μου , στουντιο - μασαζ κτλ ,γνωριζει τιποτα κανενας σας ;;; Οποιος ξερει κατι μηνυμα σε πμ . Ευχαριστω εκ των προτερων.
 

xoxlios

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Μηνύματα
192
Like
36
Πόντοι
1
http://www.newmoney.gr/diethni/item...a-zita-neous-kai-nees-gia-na-dokimazoun-*****
 

company of heroes tho

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Μηνύματα
5.804
Κριτικές
184
Like
18.578
Πόντοι
30.558
Στις φλόγες μετά από έκρηξη κτίριο στο νοτιοανατολικό Μανχάταν


Ισχυρή έκρηξη σημειώθηκε σε κτίριο του Ίστ Βίλατζ, στο Μανχάταν το μεσημέρι της Πέμπτης (τοπική ώρα). Το τετραώροφο κτίριο τυλίχθηκε στις φλόγες.

http://[URL unfurl="true"]www.enikos.gr/images/resized/590_dc9cff1dbc12d2d3c65ea950f4ae1ac8.JPG[/img[/URL]]


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπάρχουν αρκετοί τραυματίες, τουλάχιστον ένας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα.

Εκπρόσωπος της Αστυνομίας δεν απέκλεισε την πιθανότητα να υπάρχουν εγκλωβισμένοι. Το συγκεκριμένο κτίριο στεγάζει επιχειρήσεις (όπως ένα γιαπωνέζικο εστιατόριο), αλλά και κατοικίες.


[img]http://s.kathimerini.gr/resources/2015-03/27explosion_web1-articlelarge-thumb-large.jpg

Χαρακτηριστικό της σοβαρότητας του συμβάντος είναι ότι στο σημείο έχουν σπεύσει τουλάχιστον 200 πυροσβέστες.

Η πυροσβεστική δεν αποκλείει το ενδεχόμενο το κτίριο να καταρρεύσει.


 

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Μηνύματα
44.943
Like
30.261
Πόντοι
5.006
Ζηλιάρης σύζυγος κόλλησε το αιδοίο της γυναίκας του με δυνατή κόλλα!

http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/Images/ImageHandler.ashx?m=AnchoredFit&f=Ly8xMC4yMDEuMTAuMjMwL3Byd2ViZGF0YS9maWxlcy8xLzIwMTUvMDMvMjcvMjA5NDUyNS5qcGVn&t=0&w=820&h=457&a=Center[/img[/URL]]
«Πήρε την κόλλα και την άπλωσε στο αιδοίο μου. Τον κοιτούσα με τρόμο και τα δάκρυά μου κυλούσαν στο πρόσωπό μου», λέει η άτυχη γυναίκα

Μια γυναίκα ισχυρίζεται ότι δεν θα μπορέσει να ξανακάνει ποτέ σεξ στη ζωή της καθώς ο σύζυγός της κόλλησε το αιδοίο της με πολύ ισχυρή κόλλα επειδή νόμιζε πως τον απατούσε.

Το θύμα τα στοιχεία του οποίου δεν έχουν γίνει γνωστά είπε πως ο σύζυγός της την κακοποιούσε συχνά. Η συμπεριφορά του όμως έγινε ακόμα πιο ακραία και επιθετική όταν ο θείος της γυναίκας την έφερε στο σπίτι της.

Ο ζηλιάρης σύζυγος κατηγορούσε τη γυναίκα του ότι τον απατούσε με τον ίδιο του τον θείο. «Με ανάγκασε να ξαπλώσω και να ανοίξω τα πόδια μου. Μου έσκισε τα ρούχα με ένα μαχαίρι και με απειλούσε. Συγκεκριμένα μου είπε πως αν δεν έκανα αυτά που έλεγε θα με αποκεφάλιζε. Στη συνέχεια πήρε την κόλλα και την άπλωσε στο αιδοίο μου. Τον κοιτούσα με τρόμο και τα δάκρυα κυλούσαν στο πρόσωπό μου. Δεν μπορώ να καταλάβω πως ένας άνδρας που λέει ότι αγαπάει τη γυναίκα του μπορεί να της κάνει κάτι τέτοιο. Μου είπε πως έπρεπε να πάρω το μάθημά μου», είπε η άτυχη γυναίκα στο News24.

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη στις 9 Μαρτίου του 2013 στην επαρχία Mpumalanga της νότιας Αφρικής αλλά η είδηση έγινε πρόσφατα γνωστή μέσα από τη συνέντευξη της γυναίκας η οποία λέει πως κάθε Μάρτιο θυμάται την φρίκη που έζησε στα χέρια του άνδρα της.

Η 40χρονη λέει πως από το φόβο της δεν θα μπορέσει ποτέ να ξανακάνει σεξ και κάθε φορά που πηγαίνει να ουρήσει πονάει αφόρητα.

Ο άνδρας μετά την αποτρόπαια πράξη του εξαφανίστηκε. Η γυναίκα όμως ζει με τον τρόμο καθώς φοβάται ότι κάποια στιγμή θα επιστρέψει και θα την σκοτώσει.

πηγή: metro, news.iafrica
[url=http://[URL unfurl="true"]www.protothema.gr/world/article/463025/ziliaris-suzugos-kollise-to-aidoio-tis-gunaikas-tou-me-dunati-kolla/]http://www.protothema.gr/world/article/463025/ziliaris-suzugos-kollise-to-aidoio-tis-gunaikas-tou-me-dunati-kolla/[/url[/URL]]
 

company of heroes tho

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Μηνύματα
5.804
Κριτικές
184
Like
18.578
Πόντοι
30.558
Μισό δισ. ευρώ δίνει η Ελλάδα για πέντε υπέργηρα πολεμικά αεροπλάνα

Το πρώτο μεγάλο εξοπλιστικό πρόγραμμα, μετά από σχεδόν 10 χρόνια, αποφάσισε να προχωρήσει αιφνιδιαστικά η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα, δίνοντας με απευθείας ανάθεση και διακρατική συμφωνία στις ΗΠΑ (εταιρεία Lockheed Martin) τον εκσυγχρονισμό πέντε παλιών αεροσκαφών ναυτικής συνεργασίας εκτιμώμενου προϋπολογισμού 500 εκατομμυρίων δολαρίων αναφέρει το Πρώτο Θέμα της Κυριακής.

http://[URL unfurl="true"]www.hitandrun.gr/wp-content/uploads/2015/04/p-3b_orion-750x550.jpg?a7cd1e[/img[/URL]]


Η έγκριση δόθηκε την Κυριακή 15 Μαρτίου από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα έπειτα από εισήγηση του Πάνου Καμμένου και με τη γραπτή έγκριση του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης Γιάννη Πανούση, του αναπληρωτή υπουργού Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Θοδωρή Δρίτσα και του αρχηγού ΓΕΕΘΑ, στρατηγού Μιχάλη Κωσταράκου (ΚΥΣΕΑ), οι οποίοι επικύρωσαν ομοφώνως την εισήγηση του υπουργού Εθνικής Άμυνας.

Ήδη η ελληνική κυβέρνηση [b]έδωσε εντολή να εκταμιευθεί η προκαταβολή ύψους 45 εκατ. δολαρίων προς τους Αμερικανούς [/b]η οποία σηματοδοτεί την τυπική έναρξη του προγράμματος. Η πληρωμή των 45 εκατ.δολαρίων στη Lockheed Martin που ενεργοποιεί τη σύμβαση αναβάθμισης των αεροσκαφών γίνεται σε μια χρονική περίοδο που τα ταμειακά διαθέσιμα του Δημοσίου έχουν σχεδόν εξαντληθεί και στην κυβέρνηση αμφιταλαντεύονται από το δίλημμα αν θα πληρωθούν μισθοί και συντάξεις ή οι δόσεις προς τους δανειστές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Δρίτσας είχε εκφράσει την έντονη αντίδρασή του όταν προκηρύχθηκαν οι εκλογές και προειδοποιήσει την κυβέρνηση Σαμαρά να μην προχωρήσει σε εκταμίευση κονδυλίων για οπλικά συστήματα.

Σταδιακή παράδοση σε 7,5 χρόνια

Το πρόγραμμα, που θα διαρκέσει επτά χρόνια, αφορά τον εκσυγχρονισμό, τη συντήρηση και εν συνεχεία την υποστήριξη πέντε εκ [b]των έξι αεροσκαφών τύπου P-3Β Orion, τα οποία αποκτήθηκαν δωρεάν από τις ΗΠΑ την περίοδο 1991-1992 και είναι σήμερα ηλικίας 35 ετών, σε μια προσπάθεια να επιμηκυνθεί ο χρόνος ζωής τους για ακόμη 15.000 ώρες πτήσεων.
[/b]
[b]Τα συγκεκριμένα αεροσκάφη βρίσκονταν σε υπηρεσία στο Πολεμικό Ναυτικό μέχρι το 2009, οπότε το Ανώτατο Ναυτικό Συμβούλιo αποφάσισε ότι ο εκσυγχρονισμός τους είναι οικονομικά ασύμφορος και προχώρησε στην απόσυρσή τους. Με απλά λόγια στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας θεωρούσαν τα αεροσκάφη αυτά υπέργηρα και τα παρόπλισαν εκτιμώντας ότι η αναβάθμισή τους δεν είχε νόημα.
[/b]

[URL unfurl="true"]http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/807148/miso-dis-euro-dinei-i-ellada-gia-pede-upergira-polemika-aeroplana/[/URL]

 

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα
3.639
Κριτικές
387
Like
8.853
Πόντοι
25.056

Tα πάντα όλα για τους οίκους ανοχής της Αθήνας!

Οι οίκοι ανοχής κοινώς τα μπουρδέλα των Αθηνών είναι μια μεγάλη κερδοσκοπική επιχείρηση, κάτι σαν λερναία ύδρα που έχει εκμεταλλευτεί χιλιάδες γυναίκες.




Το υγειονομικό σκάνδαλο με τις πόρνες που είχαν AIDS δείχνει ότι έλεγχοι δεν γίνονται σωστά, και όταν γίνονται έλεγχοι τα περισσότερα μπουρδέλα ως δια μαγείας είναι κλειστά.

Το κέντρο της Αθήνας έχει γεμίσει πόρνες, οι πιάτσες στο δρόμο ειδικά το βράδυ είναι σύνηθες φαινόμενο για τους κάτοικους του κέντρου.

Η πλατεία της Ομόνοιας έχει πόρνες τοξικομανείς που αναζητούν την ημερήσια δόση για να φτιαχτούν, και οι πελάτες είναι κυρίως ηλικιωμένοι συνταξιούχοι.

Στην οδό Σωκράτους, και λίγα μέτρα πιο κάτω από την πλατεία της Ομόνοιας θα συναντήσεις και εκεί πόρνες, που συνουσιάζονται στα γύρω στενά χωρίς προφύλαξη.. με αντάλλαγμα την σημερινή δόση της από τα βαποράκια Αφρικανικής καταγωγής.

Στην οδό Γ Σεπτεμβρίου κάνουν πιάτσα οι Αφρικάνες πόρνες, χορεύουν μπροστά σου για να σε οδηγήσουν στα φθηνά ξενοδοχεία των στενών της Αθήνας για πληρωμένο σεξ.

Οι περισσότερες από αυτές τις γυναίκες είναι φοβισμένες, οι συμπατριώτες τους απειλούν με μαγεία το Βουντού.

Με λίγα λόγια τις απειλούν ό,τι θα κάνουν Βουντού και θα πεθάνουν οι γονείς της στην Αφρική.. μέχρι να αποπληρώσουν τα χρήματα που οφείλουν στον κάθε σωματέμπορα.

Στην ίδια οδό απέναντι από τις μαύρες γυναίκες κάνουν πιάτσα κι άλλες αλλοδαπές κυρίως, από βαλκανικές χώρες, και με την επιτήρηση των τσιλιαδόρων που βρίσκονται κρυμμένοι στα καρτοτηλέφωνα κάνοντας τάχα ότι μιλούν στο τηλέφωνο.

Μέτα είναι η οδός Φυλής, η πιο γνωστή μπουρδέλο-οδός της Αθήνας, με τους περισσότερους οίκους ανοχής.

Σε αυτόν το δρόμο η εγκληματικότητα δεν υπάρχει καθόλου, το ρόλο του προστάτη έχουν αναλάβει μπράβοι αλλοδαποί, που αράζουν στα μπιλιαρδάδικα και στα καφέ της περιοχής πανέτοιμοι να προστατεύσουν τους οίκους ανοχής.

Κρατούν τον δρόμο της Φυλής “καθαρό”, για να μπορούν οι πελάτες να αισθάνονται το αίσθημα της ασφαλείας, καθώς πάνω τους έχουν τα λεφτά για τις πόρνες.

Οι πελάτες στην πλειοψηφία είναι Έλληνες, (παντρεμένοι, πιτσιρικάδες για να πάρουν μάτι, εργένηδες, και έξω στους δρόμους κραγμένες αδερφές έτοιμες να “ψωνίσουν” κανέναν άφραγκο για ερωτική συνεύρεση.

Το κάθε μπουρδέλο διαθέτει κρυφές κάμερες μέσα στα δωμάτια, για να παρακολουθεί η τσατσά τι γίνεται μέσα στο δωμάτιο.

Έχουν μια τηλεόραση συνδεδεμένη με κάμερες, είτε ενσύρματη είτε ασύρματη, και μπορεί να βλέπουν.. και οι μπράβοι ή νταβατζήδες αν γίνεται καμιά φασαρία μέσα στον οίκο ανοχής.

Η τεχνολογία έχει προοδεύσει.. και οι σωματέμποροι είναι υπέρ της τεχνολογίας, και προσπαθούν να διαφυλάξουν καλά αυτό που πωλούν με 20 ευρώ, στα χρυσωρυχεία μαγαζιά τους.

Στην Οδό Αχαρνών υπάρχουν τα studio, εκεί.. απαγορεύουν να μπαίνουν αλλοδαποί και θέλουν μόνο Έλληνες. Σε αυτά έχουν μικρές κάμερες στην εξώπορτα.. και η τσατσά, από το μόνιτορ κόβει φάτσες αν θα τους ανοίξει να μπουν μέσα για σεξ. Το “μενού” σε αυτά τα studio έχει καλές υπηρεσίες για τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Οι περισσότεροι αλλοδαποί πάνε μόνο να πάρουν μάτι, δεν τους περισσεύουν τα 20 ευρώ, ενώ οι Έλληνες είναι οι τακτικότατοι πελάτες.

Υπάρχουν οίκοι ανοχής, που η τσατσά λέει στους πελάτες που περιμένουν με αγωνία να δουν το κορίτσι με το στήθος έξω, τις στάσεις του σεξ.

Τα περισσότερα μπουρδέλα χρησιμοποιούν προφυλακτικό αμφιβόλου ποιότητας, ενώ σε κάτι άλλα με μπάζα κορίτσια προσφέρουν και υπηρεσίες χωρίς προφύλαξη.

Εδώ αν είσαι βλάκας και κάνεις σεξ με αυτές είναι σαν αυτοκτονείς.

Στην οδό Συγγρού κάνουν πιάτσα τα τραβέλια ή πιο κομψά τρανσέξουαλ κοπέλες. Είναι άντρες με περούκες με σιλικονάτο γυναικείο στήθος και αναζητούν πελάτες.

Αυτές-οι κάνουν πιάτσα στον παράδρομο της Συγγρού, και κάθονται μέσα στα αυτοκίνητα με αναμμένα τα αλάρμ.

Πολλές απ΄αυτές το καλοκαίρι κάθονται έξω από τα αυτοκίνητα, και δείχνουν το ψεύτικο στήθος στους περαστικούς.

Στην Αθήνα υπάρχουν και οίκοι ανοχής στο Μεταξουργείο, στον Κολωνό, στην Καλλιθέα, στον Πειραιά, και σε άλλες περιοχές με γυναίκες σκλάβες.. που κοροϊδεύτηκαν για ένα καλύτερο μέλλον και τις έριξαν στην πορνεία.

:rockon: :rockon: :rockon:
 

TOMMY DEVITO

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2013
Μηνύματα
3.639
Κριτικές
387
Like
8.853
Πόντοι
25.056

H μις “καλύτερα οπίσθια”, έκανε επέμβαση παρθενορραφής

Η Indianara Carvalho εξαργύρωσε το χρηματικό έπαθλο, που κέρδισε στα καλλιστεία Bum Bum για τα καλύτερα οπίσθια του κόσμου, σε μία επέμβαση παρθενορραφής

Η 22χρονη Indianara Carvalho, πριν ένα μήνα ανακηρύχτηκε νικήτρια του διαγωνισμού για τα καλύτερα οπίσθια του κόσμου, τα περίφημα καλλιστεία Bum Bum.
Αμέσως μετά τη λήξη, και αφού παρέλαβε την επιταγή των 1.500 ευρώ καθώς και συμβόλαιο ύψους 2.000 ευρώ, δήλωσε ότι μπαίνει στο χειρουργείο για επέμβαση παρθενορραφής.

Το NEWS247 σε συνεργασία με το Invitromagazine, σας παρουσιάζει την ιστορία της Indianara.
“Με τα λεφτά αυτά θα υποβληθώ σε παρθενορραφή. Θέλω να ερωτευτώ και να δοθώ σαν να είμαι παρθένα στον εκλεκτό που θα συναντήσω και θα ερωτευτώ. Και θέλω αυτός ο άνδρας να μου πάρει την παρθενιά”, είπε μετά τη λήξη του διαγωνισμού στους εμβρόντητους δημοσιογράφους.
Η Indianara θέλησε να πάει στο Λονδίνο για να κάνει τη συγκεκριμένη επέμβαση, αλλά στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν γίνεται. Έτσι παρέμεινε στη Βραζιλία και μπήκε στο νοσοκομείο. Πρόκειται για μια απλή επέμβαση κατά την οποία ουσιαστικά δημιουργείται ένας υμένας με ειδικά υλικά. Όταν σταθεροποιηθεί, τότε ο γιατρός “κόβει” με το νυστέρι και δημιουργεί μια μικρή τρύπα. Η ασθενής για να μην υπάρξουν επιπλοκές θα πρέπει να απέχει από το σεξ, τουλάχιστον για 3 μήνες.
 

company of heroes tho

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Μηνύματα
5.804
Κριτικές
184
Like
18.578
Πόντοι
30.558
Το ωράριο των καταστημάτων τη Μεγάλη Εβδομάδα
Η Δευτέρα του Πάσχα 13 Απριλίου είναι υποχρεωτική αργία

Σε ισχύ τίθεται από σήμερα το  συνεχές και διευρυμένο ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων.

http://[URL unfurl="true"]www.sigmalive.com/uploads/images/news/%CF%80%CE%B1%CF%83%CF%87%CE%B134.jpg[/img[/URL]]

Από τη Μεγάλη Δευτέρα μέχρι και τη Μεγάλη Πέμπτη τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοικτά από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ.

Τη Μεγάλη Παρασκευή το ωράριο λειτουργίας είναι 13.00-19.00.

Το Μεγάλο Σάββατο 09.00-17.00 για την Αθήνα, 09.00-15.00 για τον Πειραιά και 10.00-16.00 για τη Θεσσαλονίκη.

Η Δευτέρα του Πάσχα 13 Απριλίου είναι υποχρεωτική αργία και τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά.

[URL unfurl="true"]http://www.newsbeast.gr/greece/arthro/807376/to-orario-ton-katastimaton-ti-megali-evdomada/[/URL]
 

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Μηνύματα
1.424
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
[size=15pt]Σε εκκρεμότητα ακόμη η κατάργηση της διάταξης για τις οροθετικές ιερόδουλες[/size]

w8uwr6.jpg

Αθήνα
Την υπουργική υπογραφή αναμένει η απόφαση για την κατάργηση της υγειονομικής διάταξης ΓΥ/39Α, βάσει της οποίας δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία 27 οροθετικών ιερόδουλων το 2012. Πάντως, ο Πρωθυπουργός κατά την επίσκεψή του στο υπουργείο Υγείας, ανακοίνωσε ότι η επίμαχη διάταξη καταργείται.

Παρά το γεγονός ότι, ο γενικός γραμματέας Δημοσίας Υγείας, Γιάννης Μπασκόζος, έχει αποστείλει προς τον υπουργό Υγείας, Παναγιώτη Κουρουμπλή, όλα τα σχετικά για την κατάργηση της διάταξης από τις 30 Μαρτίου, η τελευταία παραμένει σε ισχύ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του υπουργού, στις 31 Μαρτίου, επί του θέματος θα αποφανθεί ειδική ομάδα εμπειρογνωμόνων που θα γνωμοδοτήσει στον κ. Κουρουμπλή, προκειμένου να υπογράψει την σχετική υπουργική απόφαση.

Ωστόσο, η δήλωση του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, κατά την επίσκεψή του στο υπουργείο Υγείας την Πέμπτη 2 Απριλίου, ότι «καταργείται η υγειονομική διάταξη στην οποία βασίστηκε η διαπόμπευση των οροθετικών γυναικών και κατοχυρώνονται νομοθετικά τα δικαιώματα των ασθενών», επανέφερεται το ζήτημα στην επικαιρότητα.

Μάλιστα, με κοινή ανακοίνωσή τους πέντε μη κυβερνητικές οργανώσεις (Θετική Φωνή, Κέντρο Ζωής, Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών, ACTUP και PRAKSIS) ζητούν την άμεση έκδοση της σχετικής υπουργικής απόφασης, ώστε και πρακτικά να καταργηθεί η υγειονομικής διάταξης ΓΥ/39Α.

Πηγή in.gr 6/04/2015

 

company of heroes tho

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Μηνύματα
5.804
Κριτικές
184
Like
18.578
Πόντοι
30.558
Ακριβότερος από πέρυσι ο οβελίας


H τιμή του αρνιού διαμορφώνεται σε υψηλότερα επίπεδα από πέρυσι, καθώς η προσφορά είναι περιορισμένη. Στην άνοδο αυτή συνέβαλε τόσο το πλήγμα από τον καταρροϊκό πυρετό, όσο και οι αυξημένες εξαγωγές προς την Ιταλία, δεδομένου, ότι το Πάσχα των Καθολικών εορτάστηκε φέτος μία εβδομάδα νωρίτερα από αυτό των Ορθοδόξων.

Οι τιμές στην χονδρική διαμορφώνονται στα 6,50-7 ευρώ το κιλό για το αρνί και 7,50-8 ευρώ το κιλό για το κατσίκι.

Σε ότι αφορά στα υπόλοιπα είδη, σε σταθερά επίπεδα παραμένουν οι τιμές στα μοσχάρια και στα γάλακτος, ενώ ελαφρά πτωτική τάση καταγράφεται στα χοιρινά (λαιμούς, σπάλες και κόντρα), μετά την αύξηση που είχαν παρουσιάσει, λόγω της αυξημένης ζήτησης του καθολικού Πάσχα.

Αντίθετα, αύξηση αναμένεται να παρουσιάσουν οι τιμές του κοτόπουλου, μετά την απόφαση της Νοτίου Αφρικής για επανέναρξη των εισαγωγών από την Ευρώπη.

Τη συμβουλή, να μη κοιτάνε οι καταναλωτές μόνο την τιμή του κρέατος που θα αγοράσουν για το Πάσχα αλλά και την ποιότητα, έδωσε ο πρόεδρος των κρεοπωλών της Βαρβακείου Αγοράς, Κλεάνθης Τσιρώνης, σε δηλώσεις του στην ηλεκτρονική σελίδα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθήνας.

Επίσης συμβουλεύει τους καταναλωτές, να μην αγοράσουν πολύ νωρίς το αρνί και να το βάλουν στην κατάψυξη. Για τις τιμές επισήμανε την προσπάθεια να κρατηθούν στα περσινά επίπεδα παρότι πιέζουν οι παραγωγοί για μεγαλύτερες τιμές χονδρικής.
 

company of heroes tho

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
28 Μαΐ 2014
Μηνύματα
5.804
Κριτικές
184
Like
18.578
Πόντοι
30.558
Αποπνικτική η ατμόσφαιρα στα Εξάρχεια – Δείτε φωτογραφίες

Μέχρι και αυτή την ώρα συνεχίζονται τα επεισόδια που ξεκίνησαν αργά το απόγευμα στους δρόμους γύρω από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Περίπου 100 άτομα έχοντας σαν βάση το ΕΜΠ πραγματοποιούν κατά κύματα επίθεσης στις δυνάμεις των ΜΑΤ που βρίσκονται στην οδό Στουρνάρη αλλά και στην οδό Τζορτζ ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, τα τελευταία λεπτά τα επεισόδια έχουν επεκταθεί και στην πλευρά της οδού Πατησίων.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, επιθέσεις εκτός από τα ΜΑΤ δέχονται και οι δημοσιογράφοι και φωτορεπόρτερ που βρίσκονται επι τόπου προκειμένου να καλύψουν τα γεγονότα. Άγνωστοι εκτοξεύουν προς το μέρος τους φωτοβολίδες και άλλα αντικείμενα.


 

Συνημμένα

  • image.jpg
    image.jpg
    68,4 KB · Εμφανίσεις: 57
  • image.jpg
    image.jpg
    49,1 KB · Εμφανίσεις: 46

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Μηνύματα
29.142
Κριτικές
123
Like
189
Πόντοι
3.090
:-


'Dukes of Hazzard' Star James Best Dead at 88

Actor James Best, who played hapless Sheriff Rosco P. Coltrane for six seasons on the hit CBS series The Dukes of Hazzard, died Monday, April 6th, in hospice care in Hickory, North Carolina. According to the Charlotte Observer, Best died from complications of pneumonia. He was 88.


1035x1514-jamesbest.jpg
 

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Μηνύματα
4.859
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Έγκλημα πάθους στη Σαλαμίνα.
Παντρεμένος 35άρης λιμενικός είχε γκόμενα 44χρονη οδοντοτεχνίτσα-τον ξεζούμισε η ξανθιά!  :zfuck:
Θα τον βαρέθηκε φαίνεται και ο άλλος την καθάρισε-καλό γκομενάκι φαίνεται στις φωτογραφίες!

 

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Μηνύματα
13.724
Like
29.227
Πόντοι
6.056
Έγκλημα πάθους στη Σαλαμίνα.
Παντρεμένος 35άρης λιμενικός είχε γκόμενα 44χρονη οδοντοτεχνίτσα-τον ξεζούμισε η ξανθιά!  :zfuck:
Θα τον βαρέθηκε φαίνεται και ο άλλος την καθάρισε-καλό γκομενάκι φαίνεται στις φωτογραφίες!


Οπως την κοβω την μακαρίτησα πρέπει να ήταν δυνατό εργαλείο στο κρεβάτι  :fuck1: :pipa3: :fuck2: :pipa1: θα του είπε να χωρίσουν και αυτός θα τρελάθηκε που θα έχανε τέτοιο σκυλί του πολέμου.
 

Dude007

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2014
Μηνύματα
4.859
Κριτικές
4
Like
21
Πόντοι
16
Οπως την κοβω την μακαρίτησα πρέπει να ήταν δυνατό εργαλείο στο κρεβάτι  :fuck1: :pipa3: :fuck2: :pipa1: θα του είπε να χωρίσουν και αυτός θα τρελάθηκε που θα έχανε τέτοιο σκυλί του πολέμου.

Έχεις δίκιο-σκυλί φαίνεται το ξανθό!  :lheel:
Έχει και μια καλή φίλη σε μια φωτογραφία!  :zfuck:
 

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Μηνύματα
4.583
Κριτικές
6
Like
140
Πόντοι
16

"Κανείς δε μπορεί να πιστέψει ότι ο 35χρονος λιμενικός διατηρούσε εξωσυζυγικές σχέσεις με την 44χρονη, γνωστή οδοντοτεχνίτη της Σαλαμίνας"


Κανείς δε μπορεί να το πιστέψει γιατί κανείς τους δεν ήξερε τι  :pipa2: έκανε η μακαρίτισσα, που σαν οδοντοτεχνίτης ήξερε που να βάλει, και που να μη βάλει δόντι.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom