Helena - Nayomi
Call-Girl
- Εγγρ.
- 10 Φεβ 2020
- Like
- 15.088
Α μωρέ μαλακακο που υποστηρίζεις τα κακα άτομαΑυτό θα κάνω. Το σωστο
Α μωρέ μαλακακο που υποστηρίζεις τα κακα άτομαΑυτό θα κάνω. Το σωστο
Ακριβώς αυτό κάνω. Υπερασπιζομαι τα καλά ατομαΑ μωρέ μαλακακο που υποστηρίζεις τα κακα άτομα
Είσαι ηλίθιος ποιος είναι καλός μωρέ άχρηστε παρε με. Τηλ να σου τι μου έχει κάνει όταν πρωτοήρθα δω και τι λεει όλη η γειτονιά για το σίχαμα , παρε με τηλΑκριβώς αυτό κάνω. Υπερασπιζομαι τα καλά ατομα
Σε ποιο τηλέφωνο? Σε αυτό που είναι πάντα κλειστό?Είσαι ηλίθιος ποιος είναι καλός μωρέ άχρηστε παρε με. Τηλ να σου τι μου έχει κάνει όταν πρωτοήρθα δω και τι κερί όλη η γειτονιά για το σίχαμα , παρε με τηλ
Πάρεχμε τηλ το βράδυ στις 22.00 άμα μπορείς τωρα πάω θάλασσα και να μαζέψω ξύλα για του χρόνου. Αν σου πω τι μου έχει κάνει από περσυ που ήρθα θα ρθεις κι εσυ να την ξεκολιασεθς. Κι αν δεν με πιστεύεις ρωτά όλη τη γειτονιά τι κάνει η ζηλόφθονηΣε ποιο τηλέφωνο? Σε αυτό που είναι πάντα κλειστό?
Θα σε πάρω μόλις τελειώσει το παιχνίδι 22:30Πάτε με τηλ το βράδυ στις 22.00 άμα μπορείς τωρα πάω θάλασσα και να μαζέψω ξύλα για του χρόνου. Αν σου πω τι μου έχει κάνει από περσυ που ήρθα θα ρθεις κι εσυ να την ξεκολιασεθς. Κι αν δεν με πιστεύεις ρωτά όλη τη γειτονιά τι κάνει η ζηλόφθονη
Οκ, αλήθεια σου λεω θα σου ότι έχει γινειΘα σε πάρω μόλις τελειώσει το παιχνίδι 22:30
Καταρχήν δεν έχω σκοπό να πάω σε καμία αστυνομία. Χεσμενες τις έχω. Ούτε θέλω να μάθω τι έχει γίνει γιατί δεν με αφορά.Οκ, αλήθεια σου λεω θα σου ότι έχει γινει
Α οκΚαταρχήν δεν έχω σκοπό να πάω σε καμία αστυνομία. Χεσμενες τις έχω. Ούτε θέλω να μάθω τι έχει γίνει γιατί δεν με αφορά.
Θα σε πάρω να κανονίσουμε συναντηση
Τον Αύγουστο γιορτάζει το κορίτσι.....Χρόνια πολλά! Υγεία, ευτυχία....
Σ ευχαριστω παρα πολύ!!!Χρόνια πολλά Ελεναρα ο,τι επιθυμείς!
Ευχαριστω πολύ!!!Χρόνια πολλά! Υγεία, ευτυχία....
Ευχαριστω πολύ ! Χρόνια Πολλά και σε σένα.Χρόνια σου πολλά και καλά Έλενα !!