Trifonbakatsoulias
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 32
- Like
- 12.310
- Πόντοι
- 4.496
Ετσι ετσι καυλα κερνα τη ΚΩΛΑΡΑ σουΘα σου αφιερώσω κάτι με βαθιά Αγάπη
Ετσι ετσι καυλα κερνα τη ΚΩΛΑΡΑ σουΘα σου αφιερώσω κάτι με βαθιά Αγάπη
ΕρχομαιΈχει μια Μου...ναρα να γλείφω όμως...δεν πειράζει
Μελαχρινή Καυλιαρα....Ερχομαι
Θα σου αφιερώσω κάτι με βαθιά Αγάπη
Ώρα για Σολαριουμ! Από Παρασκευή μαζί, φιλιά πολλά και παντού
Έτοιμη είσαι!!Ώρα για Σολαριουμ! Από Παρασκευή μαζί, φιλιά πολλά και παντού
Ωνσ!!!Θα σου αφιερώσω κάτι με βαθιά Αγάπη
Η πιο ωραία και σεξυ γυναίκα του μάγου!!!Ώρα για Σολαριουμ! Από Παρασκευή μαζί, φιλιά πολλά και παντού
Στη Βανέσα πάειFeet fetish κάνεις καυλιαρα ;
Αυτό το duo μην το χάσετε.Μωράκια μου όμορφα καλησπέρα..Σήμερα με Βίβιαν διαθέσιμες το βράδυ από δώδεκα κ μετά…Αύριο θα είμαστε από δυο το μεσημέρι.. για μόνη μου θα είμαι δίπλα σας σήμερα μέχρι αργά…Σας θέλω σήμερα σκληρούς κ ιδρωμένους
Ευχαριστούμε πολύ για όλα ήσουν καταπληκτικόςΑυτό το duo μην το χάσετε.
Τη Βανέσα τη γνωρίζετε και η Βίβιαν είναι σπάνια περίπτωση.
Εδω και χρόνια σπάνια σχολιάζω κοπέλες και ακόμη πιο σπάνια γράφω κριτικές αλλά εδώ μιλάμε για εξαιρετική περίπτωση.
Με το ροζ πεντικιουρ εισαι εσυ?Μωράκια μου όμορφα καλησπέρα..Σήμερα με Βίβιαν διαθέσιμες το βράδυ από δώδεκα κ μετά…Αύριο θα είμαστε από δυο το μεσημέρι.. για μόνη μου θα είμαι δίπλα σας σήμερα μέχρι αργά…Σας θέλω σήμερα σκληρούς κ ιδρωμένους
ΝαιιιΜε το ροζ πεντικιουρ εισαι εσυ?
Το βγάλαμε κ ταινία..το πουλί παιζόταν υπέροχαΜε το ροζ πεντικιουρ εισαι εσυ?
Στο πρωταγωνιστικο ρολο η βανεσα.guest star η βιβιαν.Ναιιι
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Το βγάλαμε κ ταινία..το πουλί παιζόταν υπέροχα
ΧαχαχαχαχαΣτο πρωταγωνιστικο ρολο η βανεσα.guest star η βιβιαν.
Απο 19 μαιου σε πορνογαμιστρωνες
Μια παραγωγη του -μαγου-του ειδους.
Μη τη χασεις γιατι δε θα χυσεις.....
και οι δύο είστε αξιολάτρευτες...αλλά αν κάποιος θέλει μόνο τη Βίβιαν η μόνο την Βανεσα εννοείται ότι και οι δύο κάνετε ραντεβουδάκι χωρίς να είστε ντουέτο σωστά? Δλδ για την Βανέσα υπαρχουν πληροφορίες στο site, αλλά για την Βίβιαν δεν βλέπω σχετικές πληροφορίες, άρα να συμπεράνω πως κάνει ραντεβουδάκι μόνο ως ντουέτο?Παρακολουθώντας με την Βίβιαν τα αξιοθέατα
Τέλια απάντηση στην ερώτηση μουΜωράκια μου όμορφα καλησπέρα..Σήμερα με Βίβιαν διαθέσιμες το βράδυ από δώδεκα κ μετά…Αύριο θα είμαστε από δυο το μεσημέρι.. για μόνη μου θα είμαι δίπλα σας σήμερα μέχρι αργά…Σας θέλω σήμερα σκληρούς κ ιδρωμένους