Νέα

Ημερήσια ενημέρωση για Stripclubs

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 16K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

puteen69

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Κριτικές
16
Like
372
Πόντοι
2.277
Επαναφέρω το ερώτημα για παλιούς μύστες που συνεχίζουν να πηγαίνουν στα μαγαζιά, αν έχει δει κανείς να παίζει πουθενά η Βικτώρια η Ουκρανή βυζαρού από Ανατολή (Χαμοστέρνας), Baby O (υπόγα Συγγρού), Baby Gold, Baby O (Πειραιώς), Lido κλπ;;;

• Like
Αντιδράσεις: malone

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.829
Πόντοι
4.180
Ακόμη κ τις καθημερινές??? Γιατί έχω πάει καθημερινή ημέρα μετά τις 1 κ κάθισα τραπέζι χωρίς μπουκάλι....αλλα πριν ένα χρόνο αυτό τώρα τι παίζει δεν ξέρω.......γιαυτό ρώτησα
Για ΠΣΚ λεω. Καθημερινες τι νοημα εχει? Αντε το μαγαζι να βγαλει καμια 15αρια κοριτσια, αναθεμα αν αξιζουν οι 3

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.854
Πόντοι
3.846
Αλκατραζ και απο τις 9 παρα να πας, την ωρα που φτανουν οι καθαριστριες, τα τραπεζια ειναι ρεζερβε. Αν παρεις μπουκαλι, και πας απο τις 11, και υπαρχει κατι, θα σε καθισουν. Μιλαμε ομως 11, ουτε καν 11.30. Απο τις και μετα, μπαρ, τουαλετες και γκαρνταρομπα
Μόνο Σάββατα πάμε, πάντα χωρίς κράτηση και πάντα καθόμαστε σε τραπέζι.
Αν ξέρεις να μιλήσεις και έχεις νορμάλ εμφάνιση θα σε φτιάξουν.

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.909
Πόντοι
9.095
Επαναφέρω το ερώτημα για παλιούς μύστες που συνεχίζουν να πηγαίνουν στα μαγαζιά, αν έχει δει κανείς να παίζει πουθενά η Βικτώρια η Ουκρανή βυζαρού από Ανατολή (Χαμοστέρνας), Baby O (υπόγα Συγγρού), Baby Gold, Baby O (Πειραιώς), Lido κλπ;;;
Εννοεις μια ξανθια νταρντανα με μεγαλο κουτελο? Αν ειναι αυτη δουλευει κυριως επαρχια σε νησια

zaxoulinos8872

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Like
6
Πόντοι
0
Εννοεις μια ξανθια νταρντανα με μεγαλο κουτελο? Αν ειναι αυτη δουλευει κυριως επαρχια σε νησια
Λογικά αυτήν λέει.
Νομίζω ότι δουλευε στη Ζάκυνθο...τα καλοκαίρια με τη φίλη και κουμπάρα της.....
Αν εννοείς κάπου αλλού έστω και επαρχία, στείλε μας ότι πληροφορία έχεις πάντως...
Ευχαριστώ προκαταβολικως..

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.909
Πόντοι
9.095
Λογικά αυτήν λέει.
Νομίζω ότι δουλευε στη Ζάκυνθο...τα καλοκαίρια με τη φίλη και κουμπάρα της.....
Αν εννοείς κάπου αλλού έστω και επαρχία, στείλε μας ότι πληροφορία έχεις πάντως...
Ευχαριστώ προκαταβολικως..
Αυτο ακριβώς ξέρω και γω

puteen69

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Οκτ 2010
Κριτικές
16
Like
372
Πόντοι
2.277
Αυτήν εννοώ, όμως ένας γνωστός μου είπε ότι την είδε πριν καμιά 20αρια μέρες εδώ στην Αθήνα, αλλά από το hangover δεν θυμόταν σε ποιο μαγαζί απ' αυτά που πήγε εκείνο το βράδυ και λέω μήπως την πέτυχε κάποιος

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.418
Πόντοι
206
Καλημερα... Μονος σου πηγες; Μπορουσες να παρεις ενα μπουκαλακι και να καθησεις ανετος σε ενα τραπεζακι...Αλλα εκει οι κοπελες και παλι θα σου ερχοταν... Τι θα ηθελες εσυ δηλαδη; Να σε βαλουν σε ενα τραπεζι με ενα ποτο;; Σε αυτα τα καταστηματα δεν πας για να μαμησεις... Πας για να δεις.... Αντε και κανεναν χορο!!!!
Μπα φίλε, οι φίλοι μου πλέον είναι όλοι παντρεμένοι και πολύ φτωχοί, και δεν ξέρω ειλικρινά τι θα το κάνω ένα μπουκάλι μόνος μου, μου βγάζει μια πίκρα η κατάσταση γενικά. Άσε που έχω δει shows με το τσουβάλι 20 χρόνια πια και ούτε αυτό με συγκινεί ιδιαίτερα. Αλλά να ξέρεις ότι κόβουν την κατάσταση από την αρχή γενικά και κοιτάζουν να στα πάρουν το γρηγορότερο δυνατό. Καλύτερα είναι τα πιο μικρά στριπτιζάδικα, έχουν ένα πιο προσωπικό ύφος, σε μαθαίνουνε κιόλας, σου λένε κι ένα ευχαριστώ πριν φύγεις, για τους χαρακτήρες του είδους μου είναι πιο ταιριαστά νομίζω.

George Iakovidis

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Κριτικές
46
Like
5.515
Πόντοι
5.646
Αλκατραζ και απο τις 9 παρα να πας, την ωρα που φτανουν οι καθαριστριες, τα τραπεζια ειναι ρεζερβε. Αν παρεις μπουκαλι, και πας απο τις 11, και υπαρχει κατι, θα σε καθισουν. Μιλαμε ομως 11, ουτε καν 11.30. Απο τις και μετα, μπαρ, τουαλετες και γκαρνταρομπα
Και καθημερινή αυτό;Δε νομίζω

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.829
Πόντοι
4.180
Και καθημερινή αυτό;Δε νομίζω
καθημερινη αποκλειεται. δεν εχω ομως προσωπικη αποψη, δεν εχω παει καθημερινη. Ομως ξερω σιγουρα οτι αρκετα βαρια χαρτια δε δουλευουν καθημερινες πλην μιας ημερας. Αλλη δουλευει ΠΣΚ, αλλη ΣΚ και τεταρτη, αλλη ΣΚ και πεμπτη κλπ

Thanos1990

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
159
Πόντοι
1
Εγώ χθες πήγα για πρώτη φορά στο μουσες στις Τζιτζιφιές.. είχε και σόου με πορνοσταρ.. και γινόταν χαμός γεμάτο το μαγαζί καθημερινή κιόλας

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.418
Πόντοι
206
Μόνο Σάββατα πάμε, πάντα χωρίς κράτηση και πάντα καθόμαστε σε τραπέζι.
Αν ξέρεις να μιλήσεις και έχεις νορμάλ εμφάνιση θα σε φτιάξουν.
Α, μάλιστα για να μπει το Σάββατο μέσα να του φάνε το δεκάρικο, να κάτσει όρθιος για μισή ώρα και μετά να την κάνει. Αλβανάκος παίζει πολύ να είσαι κι εσύ, έχεις χαρακτηριστική κουτοπονηριά ανθρώπου του δρόμου, που σε πληρώνουνε για να προμοτάρεις εδώ μέσα και θυμώνεις όταν σου φέρνουν και καμιά αντίρρηση. Συμπατριώτες τους προσλαμβάνουν πάντα, έτσι δεν είναι;

antony777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2012
Κριτικές
1
Like
1.418
Πόντοι
206
Καλημερα... Μονος σου πηγες; Μπορουσες να παρεις ενα μπουκαλακι και να καθησεις ανετος σε ενα τραπεζακι...Αλλα εκει οι κοπελες και παλι θα σου ερχοταν... Τι θα ηθελες εσυ δηλαδη; Να σε βαλουν σε ενα τραπεζι με ενα ποτο;; Σε αυτα τα καταστηματα δεν πας για να μαμησεις... Πας για να δεις.... Αντε και κανεναν χορο!!!!
Δεν κατάλαβες, αυτές μου προτείνανε να τις μαμήσω, τραβώντας με από το μανίκι εκεί που έπινα την μπυρίτσα μου ήσυχος... Άσε τους νοικοκύρηδες ήσυχους καλύτερα...

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
10
Like
1.829
Πόντοι
4.180
Α, μάλιστα για να μπει το Σάββατο μέσα να του φάνε το δεκάρικο, να κάτσει όρθιος για μισή ώρα και μετά να την κάνει. Αλβανάκος παίζει πολύ να είσαι κι εσύ, έχεις χαρακτηριστική κουτοπονηριά ανθρώπου του δρόμου, που σε πληρώνουνε για να προμοτάρεις εδώ μέσα και θυμώνεις όταν σου φέρνουν και καμιά αντίρρηση. Συμπατριώτες τους προσλαμβάνουν πάντα, έτσι δεν είναι;
ειναι γνωστο οτι ειναι προμοτορας, κανας αλβανακος θα ειναι που καθαριζει τα χυσια στο μεγαλο πριβε. Και γραφει για να μη χασει τη δουλιτσα του ο καψερος. Επισης εισοδος αλκα ειναι 15

George Iakovidis

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Κριτικές
46
Like
5.515
Πόντοι
5.646
καθημερινη αποκλειεται. δεν εχω ομως προσωπικη αποψη, δεν εχω παει καθημερινη. Ομως ξερω σιγουρα οτι αρκετα βαρια χαρτια δε δουλευουν καθημερινες πλην μιας ημερας. Αλλη δουλευει ΠΣΚ, αλλη ΣΚ και τεταρτη, αλλη ΣΚ και πεμπτη κλπ
Μαλλον έτσι

zaxoulinos8872

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2009
Like
6
Πόντοι
0
Αυτήν εννοώ, όμως ένας γνωστός μου είπε ότι την είδε πριν καμιά 20αρια μέρες εδώ στην Αθήνα, αλλά από το hangover δεν θυμόταν σε ποιο μαγαζί απ' αυτά που πήγε εκείνο το βράδυ και λέω μήπως την πέτυχε κάποιος
Βασάνισε τον με ότι μέσα έχεις μέχρι να θυμηθεί που την πέτυχε.....
Δεν πρέπει να τη χάσουμε αυτή την πληροφορία....

xenitemenos

Μέγας
Εγγρ.
14 Οκτ 2018
Κριτικές
15
Like
11.854
Πόντοι
3.846
ειναι γνωστο οτι ειναι προμοτορας, κανας αλβανακος θα ειναι που καθαριζει τα χυσια στο μεγαλο πριβε. Και γραφει για να μη χασει τη δουλιτσα του ο καψερος. Επισης εισοδος αλκα ειναι 15
Αλβανακο να πεις τον αδελφό σου καθυστερημένε που ασχολείσαι και με άτομα που ούτε καν τους πλησιάζεις.
Δεν με βλέπεις καν και έχεις και άποψη;
Τι σου θίξαμε; Μήπως είσαι σκατοφατσα και σε αφήνουν να μπεις μέσα σε τέτοια μαγαζιά και σε χαλάει που άλλοι περνάνε καλά;

malone

Μέλος
Εγγρ.
31 Οκτ 2005
Like
221
Πόντοι
21
Εγώ χθες πήγα για πρώτη φορά στο μουσες στις Τζιτζιφιές.. είχε και σόου με πορνοσταρ.. και γινόταν χαμός γεμάτο το μαγαζί καθημερινή κιόλας
Για δωσε μας καμμια πληροφορια ρε μυστη τι ελεγε το νεο μαγαζι??Εγω ημουν θαμωνας εκει στις παλιες μουσσες περιοδο 2002-2005 δωσαμε πολυ πονο τοτε...

Thanos1990

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
159
Πόντοι
1
Για δωσε μας καμμια πληροφορια ρε μυστη τι ελεγε το νεο μαγαζι??Εγω ημουν θαμωνας εκει στις παλιες μουσσες περιοδο 2002-2005 δωσαμε πολυ πονο τοτε...
Είχε σόου με πορνοσταρ και ήταν γεμάτο το μαγαζί έχει και προσφορά αμα στείλεις μνμ στο φβ από κορίτσια 3 ξεχώρισα οι άλλες δεν έλεγαν κάτι

Kangos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαΐ 2021
Like
22
Πόντοι
0
Μπα φίλε, οι φίλοι μου πλέον είναι όλοι παντρεμένοι και πολύ φτωχοί, και δεν ξέρω ειλικρινά τι θα το κάνω ένα μπουκάλι μόνος μου, μου βγάζει μια πίκρα η κατάσταση γενικά. Άσε που έχω δει shows με το τσουβάλι 20 χρόνια πια και ούτε αυτό με συγκινεί ιδιαίτερα. Αλλά να ξέρεις ότι κόβουν την κατάσταση από την αρχή γενικά και κοιτάζουν να στα πάρουν το γρηγορότερο δυνατό. Καλύτερα είναι τα πιο μικρά στριπτιζάδικα, έχουν ένα πιο προσωπικό ύφος, σε μαθαίνουνε κιόλας, σου λένε κι ένα ευχαριστώ πριν φύγεις, για τους χαρακτήρες του είδους μου είναι πιο ταιριασ
Μπα φίλε, οι φίλοι μου πλέον είναι όλοι παντρεμένοι και πολύ φτωχοί, και δεν ξέρω ειλικρινά τι θα το κάνω ένα μπουκάλι μόνος μου, μου βγάζει μια πίκρα η κατάσταση γενικά. Άσε που έχω δει shows με το τσουβάλι 20 χρόνια πια και ούτε αυτό με συγκινεί ιδιαίτερα. Αλλά να ξέρεις ότι κόβουν την κατάσταση από την αρχή γενικά και κοιτάζουν να στα πάρουν το γρηγορότερο δυνατό. Καλύτερα είναι τα πιο μικρά στριπτιζάδικα, έχουν ένα πιο προσωπικό ύφος, σε μαθαίνουνε κιόλας, σου λένε κι ένα ευχαριστώ πριν φύγεις, για τους χαρακτήρες του είδους μου είναι πιο ταιριαστά νομίζω.
Πες μας κανένα μικρό να παμεν και εμείς εγώ ίσια έχω ψάξει δεν βρησκο καπιον με την νοτροπια που λες μικρό και να λέει ευχαριστω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom