Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 214 άτομα (22 μέλη και 192 επισκέπτες)

Mpooumpoukos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Μηνύματα
483
Κριτικές
13
Like
4.566
Πόντοι
731
Ξαφνικά και από το πουθενά σου ήρθε σήμερα να μας ενημερώσεις....
Σε ευχαριστούμε πολύ.

Τώρα με ζόμπι δεν μπορείς να λειτουργήσεις...
Μια χαρά όμως λειτούργησες 100 φορές!!!

Δεν είπες τίποτα τόσο καιρό Γιατί έτρωγες καλά.
Αν ξέραμε δεν θα περνάγαμε ούτε απέξω.

Να δεις που σήμερα η ουρά θα κλείσει και την Αχαρνών.
Μην πιστέψεις ότι τώρα που την βαρέθηκες θα της χαλάσεις την δουλειά, έτσι καλλιτέχνη μου???
Αν ρωτήσεις στο σαλόνι, δεν διαβάζει κανείς bou, με το που γραφτεί όμως κάτι τσούπ 10 άτομα αναμονή.
Όσο για την κοπέλα που την είδα Σάββατο αργά, όντως δίνει την εντύπωση πως δεν ξέρει τι της γίνεται/κάνει αλλά αυτή είναι μία αρκετά επιφανειακή παρατήρηση που έκανα.
Πάντως και μόνο βάσει αριθμών κάτι θα κουβαλάει/μοιράζει, ακόμα και μία απλή καντιντίαση είναι παίδεμα :S
Φυλής 86β Συλβια, μελαχρινή αρκετά λεπτή με 1.5αρι βυζι, τατουάζ στο δεξί μπούτι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Ιζαμπελα νταρντανοπαχουλη με κάστανο σκούρο μαλλί, 2.5-3αρι, βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο. Νεαρός οπαδός της Ρομα έδιωξε τη Συλβια από το δωμάτιο γιατί του ελεγε όλο slow slow καί πήρε καί τα λεφτά του πίσω ενώ έδινε πόνο τουλάχιστον 7 λεπτά στο δωμάτιο.
Αλβανός με φανέλα Totti ? 1997?
Φυλής 71α 3 λατινες από Κολωνού 27αρια, Αντζι κάστανο κοντοπουτανο με πάρα πολύ μακρύ ίσιο μαλλί κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, Αλεξάνδρα ψηλή νταρντανα με 2αρι βυζι, τατουάζ στο δεξί μπούτι και Βιβιανα μελαχρινή με ίσιο μαλλί, κανονικό ωραίο κορμί, ωραίο κωλαράκι 1.5-2αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.
Χά! καλές εμφανισιακά, τυπικές μέσα και οι 3 (η Βιβιάνα λίγο καλύτερη) αλλά από τα 10-15 στα 20 άλλαξε κάτι ή μόνο η τιμή !?? :cheesy:
 

Borgia21

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Μηνύματα
197
Κριτικές
56
Like
11.239
Πόντοι
18.036
Καλό μήνα!

Μιας και έγινε προ ημερών λόγος για την νεοαφιχθείσα ΝΤΑΡΙΑ στα Αγκύρας 9 και 12Α, ενώ συνεχίζεται η συζήτηση, ας αποκαλύψω οτι πρόκειται για την ΚΑΤΙΑ του Συγγρού 40-42, γνωστής κι ως Da da da. Πρόκειται για ρωσσόφωνη (νομίζω Μολδαβή) αδύνατη πετίτ 35αρα με μπλε εκφραστικά μάτια. Στα μασάζ εμφανίστηκε τον Οκτώβριο του 2020 στο Λαγουμιτζή 23, δηλ πριν το 2ο lockdown, όπου και έγινε γνωστή λόγω του πλήρους προγράμματος (owo, cim, anal). Συνέχισε και το 2021 στο ίδιο κατάστημα, αλλά μετά έκανε επιλεκτικά πρωκτικό σεξ, διότι είχε ζήτηση και χωρίς αυτό. Αργότερα πήρε «μετάθεση» στο Συγγρού 40-42 (πλησίον του μετρό ΦΙΞ), όπου και παρέμεινε μέχρι τώρα.
Για όσους δεν γνωρίζουν τα μασάζ, πρόκειται για δυο μαγαζιά που ανήκουν στον ίδιο όμιλο, γνωστά διότι αντιμετωπίζουν με δύο μέτρα και σταθμά στους πελάτες. Εννοώ οτι αλλιώς φέρονται οι τσατσάδες στους μόνιμους κι αλλιώς στους αγνώστους: δηλ κάποια εργαζόμενη που έχει ζήτηση, θα κλείσουν ραντεβού οι τσατσάδες σε ατομο που γνωρίζουν κι οχι σε καποιον που πάει αραιά. Σε εμάς θα κοιταξουν να πασάρουν τη μούργα. Ωραία τακτική; Σιγουρα αντιεπαγγελματική και ανήθικη. Σκοτίστηκαν απο τη στιγμή που βγαίνουν τα έσοδα.

Μου έκανε εντύπωση που εδω και μια βδομάδα δεν έγινε η φανέρωση, μιας και μέλη πάνε και στα μασάζ. Ισως δεν την θυμήθηκαν ή δεν ήθελαν να το κάνουν. Σιγά το μυστικό. Πάντως, η Κάτια/ Ντάρια δουλεύει και διπλοβάρδιες, άρα θα έφυγε οριστικά απο το Συγγρού 40-42. Να σημειώσω οτι κι εκεί έκανε επιλεκτικά φουλ πρόγραμμα, όπως κι άλλες. Έχει πάντως και τώρα συνεχή πελατεία και είναι καλή επιλογή για όσους προτιμούν αδύνατες, μιας και στα μασαζ θα πλήρωνες 60 ή 80€ για συνάντηση. Αν και προβλέπω ότι τώρα θα αυξηθεί η ζήτηση. Αποτελεί όντως μεταγραφή ΑΑ για τον χώρο τον οίκων.:thumbsup: Εχει τριετή θητεία στα μασάζ κι όχι περαστική, άρα έμπειρη και συνειδητοποιημένη.

Παιδιά, να το πείτε με τρόπο στο παρεάκι για την μεταγραφή της ΚΑΤΙΑΣ, διότι θα το πάρουν κατάκαρδα αφού δεν γύρισε στο αγαπημένο τους Λαγουμιτζή 23. Δεδομένου οτι απαξιούν τους οίκους ανοχής και χλευάζουν τις εργαζόμενες ως ξεπέτες, ασχέτως που πλέον υμνούν την Αντζελα του Φυλής 74 δεξια (τώρα ειναι Λαγ.23).:confused: Σκεφτείτε να πάει η Myra Λιοσ.73 στο Λαγουμιτζή 23, να δείτε χαράς ευαγγέλια. Ας πήγαιναν στο Σ40-42 τόσο καιρό. Αδικα το υμνούσαν προ covid. Όχι τίποτα άλλο, διότι κινδυνεύουμε να χάσουμε τις ενημερώσεις τους απο τα μασάζ.
:hi:

Κατά την προσφιλή μας συνήθεια, δεν θα αφήσω χωρίς φώτο τους λάτρεις της Αθήνας.
Στη συμβολή των οδών Παλαιολόγου και Σάμου στο Μεταξουργείο, θα αντικρίσουμε ενα απο τα πιο εντυπωσιακα γκραφιτι της πόλεως: την γνωστη ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ του Μεταξουργείου! Προκειται για εργο του διάσημου street art WD απ'το Μπαλί,που έγινε viral παγκοσμίως με τίτλο "Η ΓΝΩΣΗ ΜΙΛΑΕΙ,Η ΣΟΦΙΑ ΑΚΟΥΕΙ ", στα πλαίσια του φεστιβάλ "Το μικρό Παρίσι των Αθηνών" που έγινε προ ετών από το Αθηναϊκό Δίκτυο. Το σπίτι ειναι εγκαταλελειμμένο (στη 2η φωτο βλεπετε την προηγουμενη μορφή του κτηρίου) κι εδω εχουμε περιπτωση που το γκράφιτι συνιστά ομορφιά και δημιουργια!
DSCN3221.JPG


Η προηγουμενη μορφη της άνω οικίας:
156427019_1015208309005062_4315119357250209290_n.jpg
 
Τελευταία τροποποίηση:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.070
Κριτικές
1.245
Like
192.660
Πόντοι
45.465
Μιας και έγινε προ ημερών λόγος για την νεοαφιχθείσα ΝΤΑΡΙΑ στα Αγκύρας 9 και 12Α, ενώ συνεχίζεται η συζήτηση, ας αποκαλύψω οτι πρόκειται για την ΚΑΤΙΑ του Συγγρού 40-42, γνωστής κι ως Da da da. Πρόκειται για ρωσσόφωνη (νομίζω Μολδαβή) αδύνατη πετίτ 35αρα με μπλε εκφραστικά μάτια. Στα μασάζ εμφανίστηκε τον Οκτώβριο του 2020 στο Λαγουμιτζή 23, δηλ πριν το 2ο lockdown, όπου και έγινε γνωστή λόγω του πλήρους προγράμματος (owo, cim, anal). Συνέχισε και το 2021 στο ίδιο κατάστημα, αλλά μετά έκανε επιλεκτικά πρωκτικό σεξ,

Μου έκανε εντύπωση που εδω και μια βδομάδα δεν έγινε η φανέρωση, μιας και μέλη πάνε και στα μασάζ. Ισως δεν την θυμήθηκαν ή δεν ήθελαν να το κάνουν. Σιγά το μυστικό. Πάντως, η Κάτια/ Ντάρια δουλεύει και διπλοβάρδιες, άρα θα έφυγε οριστικά απο το Συγγρού 40-42. Να σημειώσω οτι κι εκεί έκανε επιλεκτικά φουλ πρόγραμμα, όπως κι άλλες. Έχει πάντως και τώρα συνεχή πελατεία και είναι καλή επιλογή για όσους προτιμούν αδύνατες, μιας και στα μασαζ θα πλήρωνες 60 ή 80€ για συνάντηση. Αν και προβλέπω ότι τώρα θα αυξηθεί η ζήτηση. Αποτελεί όντως μεταγραφή ΑΑ για τον χώρο τον οίκων.:thumbsup: Εχει τριετή θητεία στα μασάζ κι όχι περαστική, άρα έμπειρη και συνειδητοποιημένη.
καλό μήνα
και Da da da και davai όπως φωνάζει στο δωμάτιο συν τα ελληνικά που μιλάει μίας και έχει 15 χρόνια στην Ελλάδα
Παιδιά, να το πείτε με τρόπο στο παρεάκι για την μεταγραφή της ΚΑΤΙΑΣ, διότι θα το πάρουν κατάκαρδα αφού δεν γύρισε στο αγαπημένο τους Λαγουμιτζή 23. Δεδομένου οτι απαξιούν τους οίκους ανοχής και χλευάζουν τις εργαζόμενες ως ξεπέτες, ασχέτως που πλέον υμνούν την Αντζελα του Φυλής 74 δεξια (τώρα ειναι Λαγ.23).:confused: Σκεφτείτε να πάει η Myra Λιοσ.73 στο Λαγουμιτζή 23, να δείτε χαράς ευαγγέλια. Ας πήγαιναν στο Σ40-42 τόσο καιρό. Αδικα το υμνούσαν προ covid. Όχι τίποτα άλλο, διότι κινδυνεύουμε να χάσουμε τις ενημερώσεις τους απο τα μαμασάζ.
:cheesy::cheesy::cheesy: έκλαψα...πόσο δίκιο έχεις :thumbsup:
 

Milfomaniac

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Μηνύματα
971
Κριτικές
130
Like
16.461
Πόντοι
19.306
Πέρασα με Ιζαμπέλα Φυλής 86Β. Δηλώνει Βραζιλιάνα με φοβερή κωλάρα και ωραίο πρόσωπο. Κάνει ελεύθερο στοματικό και πρωκτικό. @EvilPlasma νομίζω ότι πρέπει να πας τρέχοντας.
Γνωρίζει και ελληνικά
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.070
Κριτικές
1.245
Like
192.660
Πόντοι
45.465

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Μηνύματα
11.170
Κριτικές
496
Like
62.324
Πόντοι
39.662
Πέρασα από Φώκαιας να τσεκάρω υπόγα. Μύρα με τσατσά Φαίη που πρήζει πούτσες. Γεμάτο μέσα και 10 άτομα αναμονή και 8 απέξω. Έκανα μία βόλτα κατά της 17:15 να προλάβω αλλαγές βάρδιας. Μύρα έσκασε κατά τις 18:00 και αναμονή με γεμάτα δωμάτια. βγήκε 18 και κάτι για παρουσίαση. Κομμάτια. Πρησμένο πρόσωπο. Κόκκινα μάτια με κόρες σε διαστολή σαν δορυφορικό πιάτο. Ήμουν όρθιος και την είδα από πολύ κοντά και με το φως από το κουζινάκι όταν σήκωσε την κουρτίνα. Χαιρέτησε σαν ρομπότ. Χαμογέλασε. Παιδιά δεν αξίζει πια έχω να πω. Έχω πάει μαζί της πάνω 100 φορές. 1 ώρα. 1μιση. 2ώρες στο Σπύρου Πάτση. 3 διπλά στην ίδια βάρδια. Έχει πάρει ήδη πόσες φορές χάπι της επόμενης ημέρας. Και κάποιες μέρες που λείπει είναι ύποπτες. Γιατί για περίοδο έπ[αινε μία μέρα ρεπό. Τώρα μιάμιση. Έχει ξεκινήσει τους γιατρούς. Προσοχή στο τρίψιμο ακάποτα, στα γλωσσο και τελειωτικά. Θυμηθείτε πριν χρόνια. Παρακάτω στη Φώκαιας την άλλη που πρόσφερε σεξ χωρίς προφυλακτικό επέιδή είχε κολλήσει AIDS. Δεν θέλω να υπονοήσω κάτι. Αλλά το κορίτσι έχει φουλ πελατεία. Δεν χρειάζεται να προσφέρει έξτρα και καλά τυχαία ακάποτα. Νιώθω δηλασή σαν μια φάση να θέλει να τιμωρήσει τον εαυτό της. Τον εαυτό της; εμάς;;; Εγώ πάω για check up εννοείται. 80ρια θυμάμαι ήταν η εξέταση αίματος και μετά από 2-3 μήνες θέλει επανάληψη. Ίσως προχωρήσω και σε προληπτική αγωγή. Εννοείται σεξ τέλος για εμένα μέχρι να έχω το τελικό οκ. Τρόμαξα πολύ σας λέω. Ίσως όσοι "κατα τύχη της τον έχωσαν, την έχυσαν κλπ' να κάνετε το ίδιο; Γιατί βλέπω είμαστε πολλοί. Γιατί πολλές φορές σε πισωκολλητά κλπ μέσα στον Οκτώβριο έχει ξεκινήσει και μου έβγαζε προφυλακτικά. Ζήταγε να τελειώσω και μου έτριβε το μουνί της και τον κώλο κλπ. Ότι ήταν να δώσει το κορίτσι το έδωσε. Εκτός αν φύγει για την πατρίδα της και επιστρέψει ανανεωμένη. Εννοείται πήρα των οματιών μου και έφυγα. Δεν μπορώ να λειτουργήσω με ζόμπι.
Την κάψατε την κοπέλα...
Βλεπω να κρεμάει στρινκγ ...
Όποιος γαμησε γάμησε...
 

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Μηνύματα
20.973
Κριτικές
490
Like
36.622
Πόντοι
41.447
Καλό μήνα!

Αργότερα πήρε «μετάθεση» στο Συγγρού 40-42 (πλησίον του μετρό ΦΙΞ), όπου και παρέμεινε μέχρι τώρα.
Για όσους δεν γνωρίζουν τα μασάζ, πρόκειται για δυο μαγαζιά που ανήκουν στον ίδιο όμιλο, γνωστά διότι αντιμετωπίζουν με δύο μέτρα και σταθμά στους πελάτες. Εννοώ οτι αλλιώς φέρονται οι τσατσάδες στους μόνιμους κι αλλιώς στους αγνώστους: δηλ κάποια εργαζόμενη που έχει ζήτηση, θα κλείσουν ραντεβού οι τσατσάδες σε ατομο που γνωρίζουν κι οχι σε καποιον που πάει αραιά. Σε εμάς θα κοιταξουν να πασάρουν τη μούργα. Ωραία τακτική; Σιγουρα αντιεπαγγελματική και ανήθικη. Σκοτίστηκαν απο τη στιγμή που βγαίνουν τα έσοδα.

Μου έκανε εντύπωση που εδω και μια βδομάδα δεν έγινε η φανέρωση, μιας και μέλη πάνε και στα μασάζ. Ισως δεν την θυμήθηκαν ή δεν ήθελαν να το κάνουν. Σιγά το μυστικό. Πάντως, η Κάτια/ Ντάρια δουλεύει και διπλοβάρδιες, άρα θα έφυγε οριστικά απο το Συγγρού 40-42. Να σημειώσω οτι κι εκεί έκανε επιλεκτικά φουλ πρόγραμμα, όπως κι άλλες. Έχει πάντως και τώρα συνεχή πελατεία και είναι καλή επιλογή για όσους προτιμούν αδύνατες, μιας και στα μασαζ θα πλήρωνες 60 ή 80€ για συνάντηση. Αν και προβλέπω ότι τώρα θα αυξηθεί η ζήτηση. Αποτελεί όντως μεταγραφή ΑΑ για τον χώρο τον οίκων.:thumbsup: Εχει τριετή θητεία στα μασάζ κι όχι περαστική, άρα έμπειρη και συνειδητοποιημένη.

Παιδιά, να το πείτε με τρόπο στο παρεάκι για την μεταγραφή της ΚΑΤΙΑΣ, διότι θα το πάρουν κατάκαρδα αφού δεν γύρισε στο αγαπημένο τους Λαγουμιτζή 23. Δεδομένου οτι απαξιούν τους οίκους ανοχής και χλευάζουν τις εργαζόμενες ως ξεπέτες, ασχέτως που πλέον υμνούν την Αντζελα του Φυλής 74 δεξια (τώρα ειναι Λαγ.23).:confused: Σκεφτείτε να πάει η Myra Λιοσ.73 στο Λαγουμιτζή 23, να δείτε χαράς ευαγγέλια. Ας πήγαιναν στο Σ40-42 τόσο καιρό. Αδικα το υμνούσαν προ covid. Όχι τίποτα άλλο, διότι κινδυνεύουμε να χάσουμε τις ενημερώσεις τους απο τα μασάζ.
:hi:
Μύστη εσφαξες με το βαμβάκι και έριξες ξεβρακωμα ολκής !!!
Αχαχαχα κλαίω!!!

Ποια " ενημέρωση" μασάζ ρε συ την επιλεκτική για δύο μαγαζιά?
Έχασε η Βενετία βελόνι....
Προς το παρών τα εν λόγω ναυάγια επιδίδονται σε κλαψομουνιαση σε διάφορα θρεντ και προβλέψεις του στυλ "καταρρέει η ενημέρωση!" Ενώ όλοι οι υπόλοιποι κρατάμε την κοιλιά μας από από τα γέλια ααααχαχαχα.
Από το 2005 που είμαι μέλος στο σάιτ διαβάζω για κατάρρευση ενημέρωσης και απαξίωση του σάιτ από διάφορους κλόουν σαν δαυτους....
 

ach

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2005
Μηνύματα
96
Κριτικές
8
Like
86
Πόντοι
0
Καλό μήνα!

Μιας και έγινε προ ημερών λόγος για την νεοαφιχθείσα ΝΤΑΡΙΑ στα Αγκύρας 9 και 12Α, ενώ συνεχίζεται η συζήτηση, ας αποκαλύψω οτι πρόκειται για την ΚΑΤΙΑ του Συγγρού 40-42, γνωστής κι ως Da da da. Πρόκειται για ρωσσόφωνη (νομίζω Μολδαβή) αδύνατη πετίτ 35αρα με μπλε εκφραστικά μάτια. Στα μασάζ εμφανίστηκε τον Οκτώβριο του 2020 στο Λαγουμιτζή 23, δηλ πριν το 2ο lockdown, όπου και έγινε γνωστή λόγω του πλήρους προγράμματος (owo, cim, anal). Συνέχισε και το 2021 στο ίδιο κατάστημα, αλλά μετά έκανε επιλεκτικά πρωκτικό σεξ, διότι είχε ζήτηση και χωρίς αυτό. Αργότερα πήρε «μετάθεση» στο Συγγρού 40-42 (πλησίον του μετρό ΦΙΞ), όπου και παρέμεινε μέχρι τώρα.
Για όσους δεν γνωρίζουν τα μασάζ, πρόκειται για δυο μαγαζιά που ανήκουν στον ίδιο όμιλο, γνωστά διότι αντιμετωπίζουν με δύο μέτρα και σταθμά στους πελάτες. Εννοώ οτι αλλιώς φέρονται οι τσατσάδες στους μόνιμους κι αλλιώς στους αγνώστους: δηλ κάποια εργαζόμενη που έχει ζήτηση, θα κλείσουν ραντεβού οι τσατσάδες σε ατομο που γνωρίζουν κι οχι σε καποιον που πάει αραιά. Σε εμάς θα κοιταξουν να πασάρουν τη μούργα. Ωραία τακτική; Σιγουρα αντιεπαγγελματική και ανήθικη. Σκοτίστηκαν απο τη στιγμή που βγαίνουν τα έσοδα.

Μου έκανε εντύπωση που εδω και μια βδομάδα δεν έγινε η φανέρωση, μιας και μέλη πάνε και στα μασάζ. Ισως δεν την θυμήθηκαν ή δεν ήθελαν να το κάνουν. Σιγά το μυστικό. Πάντως, η Κάτια/ Ντάρια δουλεύει και διπλοβάρδιες, άρα θα έφυγε οριστικά απο το Συγγρού 40-42. Να σημειώσω οτι κι εκεί έκανε επιλεκτικά φουλ πρόγραμμα, όπως κι άλλες. Έχει πάντως και τώρα συνεχή πελατεία και είναι καλή επιλογή για όσους προτιμούν αδύνατες, μιας και στα μασαζ θα πλήρωνες 60 ή 80€ για συνάντηση. Αν και προβλέπω ότι τώρα θα αυξηθεί η ζήτηση. Αποτελεί όντως μεταγραφή ΑΑ για τον χώρο τον οίκων.:thumbsup: Εχει τριετή θητεία στα μασάζ κι όχι περαστική, άρα έμπειρη και συνειδητοποιημένη.

Παιδιά, να το πείτε με τρόπο στο παρεάκι για την μεταγραφή της ΚΑΤΙΑΣ, διότι θα το πάρουν κατάκαρδα αφού δεν γύρισε στο αγαπημένο τους Λαγουμιτζή 23. Δεδομένου οτι απαξιούν τους οίκους ανοχής και χλευάζουν τις εργαζόμενες ως ξεπέτες, ασχέτως που πλέον υμνούν την Αντζελα του Φυλής 74 δεξια (τώρα ειναι Λαγ.23).:confused: Σκεφτείτε να πάει η Myra Λιοσ.73 στο Λαγουμιτζή 23, να δείτε χαράς ευαγγέλια. Ας πήγαιναν στο Σ40-42 τόσο καιρό. Αδικα το υμνούσαν προ covid. Όχι τίποτα άλλο, διότι κινδυνεύουμε να χάσουμε τις ενημερώσεις τους απο τα μασάζ.
:hi:

Κατά την προσφιλή μας συνήθεια, δεν θα αφήσω χωρίς φώτο τους λάτρεις της Αθήνας.
Στη συμβολή των οδών Παλαιολόγου και Σάμου στο Μεταξουργείο, θα αντικρίσουμε ενα απο τα πιο εντυπωσιακα γκραφιτι της πόλεως: την γνωστη ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ του Μεταξουργείου! Προκειται για εργο του διάσημου street art WD απ'το Μπαλί,που έγινε viral παγκοσμίως με τίτλο "Η ΓΝΩΣΗ ΜΙΛΑΕΙ,Η ΣΟΦΙΑ ΑΚΟΥΕΙ ", στα πλαίσια του φεστιβάλ "Το μικρό Παρίσι των Αθηνών" που έγινε προ ετών από το Αθηναϊκό Δίκτυο. Το σπίτι ειναι εγκαταλελειμμένο (στη 2η φωτο βλεπετε την προηγουμενη μορφή του κτηρίου) κι εδω εχουμε περιπτωση που το γκράφιτι συνιστά ομορφιά και δημιουργια!
DSCN3221.JPG


Η προηγουμενη μορφη της άνω οικίας:
156427019_1015208309005062_4315119357250209290_n.jpg
Mεταγραφάρα η Κάτια στο αγκύρας. Άντε μπας κ στρώσει λίγο το θέμα στα πέριξ....
 

Agisilaos Mac Duck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2021
Μηνύματα
203
Like
1.084
Πόντοι
201
Καλησπέρα επειδή σήμερα επέστρεψα στην Αθήνα η Φωτεινή η γκιλφάρα από Ιάσονος 44 όροφο εργάζεται ή έχει σταματήσει;
 

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.070
Κριτικές
1.245
Like
192.660
Πόντοι
45.465

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Μηνύματα
6.229
Κριτικές
90
Like
10.139
Πόντοι
17.885

Milfomaniac

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Μηνύματα
971
Κριτικές
130
Like
16.461
Πόντοι
19.306

Milfomaniac

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Μηνύματα
971
Κριτικές
130
Like
16.461
Πόντοι
19.306

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Μηνύματα
727
Κριτικές
5
Like
2.886
Πόντοι
726
Γιατί το θέμα είναι σοβαρό, μπορείς καποιος να απάντηση αν οντως κάνει ακαποτα γαμησια η Μυρα;

σοβαρά χωρίς χαβαλέ.
 

Greek Socialist

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2020
Μηνύματα
2.073
Κριτικές
2
Like
2.139
Πόντοι
456
Πέρασα από Φώκαιας να τσεκάρω υπόγα. Μύρα με τσατσά Φαίη που πρήζει πούτσες. Γεμάτο μέσα και 10 άτομα αναμονή και 8 απέξω. Έκανα μία βόλτα κατά της 17:15 να προλάβω αλλαγές βάρδιας. Μύρα έσκασε κατά τις 18:00 και αναμονή με γεμάτα δωμάτια. βγήκε 18 και κάτι για παρουσίαση. Κομμάτια. Πρησμένο πρόσωπο. Κόκκινα μάτια με κόρες σε διαστολή σαν δορυφορικό πιάτο. Ήμουν όρθιος και την είδα από πολύ κοντά και με το φως από το κουζινάκι όταν σήκωσε την κουρτίνα. Χαιρέτησε σαν ρομπότ. Χαμογέλασε. Παιδιά δεν αξίζει πια έχω να πω. Έχω πάει μαζί της πάνω 100 φορές. 1 ώρα. 1μιση. 2ώρες στο Σπύρου Πάτση. 3 διπλά στην ίδια βάρδια. Έχει πάρει ήδη πόσες φορές χάπι της επόμενης ημέρας. Και κάποιες μέρες που λείπει είναι ύποπτες. Γιατί για περίοδο έπ[αινε μία μέρα ρεπό. Τώρα μιάμιση. Έχει ξεκινήσει τους γιατρούς. Προσοχή στο τρίψιμο ακάποτα, στα γλωσσο και τελειωτικά. Θυμηθείτε πριν χρόνια. Παρακάτω στη Φώκαιας την άλλη που πρόσφερε σεξ χωρίς προφυλακτικό επέιδή είχε κολλήσει AIDS. Δεν θέλω να υπονοήσω κάτι. Αλλά το κορίτσι έχει φουλ πελατεία. Δεν χρειάζεται να προσφέρει έξτρα και καλά τυχαία ακάποτα. Νιώθω δηλασή σαν μια φάση να θέλει να τιμωρήσει τον εαυτό της. Τον εαυτό της; εμάς;;; Εγώ πάω για check up εννοείται. 80ρια θυμάμαι ήταν η εξέταση αίματος και μετά από 2-3 μήνες θέλει επανάληψη. Ίσως προχωρήσω και σε προληπτική αγωγή. Εννοείται σεξ τέλος για εμένα μέχρι να έχω το τελικό οκ. Τρόμαξα πολύ σας λέω. Ίσως όσοι "κατα τύχη της τον έχωσαν, την έχυσαν κλπ' να κάνετε το ίδιο; Γιατί βλέπω είμαστε πολλοί. Γιατί πολλές φορές σε πισωκολλητά κλπ μέσα στον Οκτώβριο έχει ξεκινήσει και μου έβγαζε προφυλακτικά. Ζήταγε να τελειώσω και μου έτριβε το μουνί της και τον κώλο κλπ. Ότι ήταν να δώσει το κορίτσι το έδωσε. Εκτός αν φύγει για την πατρίδα της και επιστρέψει ανανεωμένη. Εννοείται πήρα των οματιών μου και έφυγα. Δεν μπορώ να λειτουργήσω με ζόμπι.
τι χάπι ;;;
 

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Μηνύματα
6.229
Κριτικές
90
Like
10.139
Πόντοι
17.885
Εγώ δεν την ήξερα γιατί δεν πηγαίνω συχνά από εκεί. Μακάρι όλες οι Λατίνες να είχαν την συμπεριφορά της.
ναι είναι πολύ καλή και έχει την τάση να θέλει να κρατάει αυτούς που πάνε σ αυτήν
 

Greek Socialist

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2020
Μηνύματα
2.073
Κριτικές
2
Like
2.139
Πόντοι
456
Την κάψατε την κοπέλα...
Βλεπω να κρεμάει στρινκγ ...
Όποιος γαμησε γάμησε...
είναι αναγκαία τα ρεπό ρε άνθρωπε.αφού έχει μεγάλη πελατεία,τόσες άλλες υπάρχουν στην αλυσίδα
έχουν δικαιώματα,όπως οι υπόλοιποι εργαζόμενοι..θεωρητικά τουλάχιστον
 

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Μηνύματα
4.058
Κριτικές
52
Like
16.743
Πόντοι
10.686
Γιατί το θέμα είναι σοβαρό, μπορείς καποιος να απάντηση αν οντως κάνει ακαποτα γαμησια η Μυρα;

σοβαρά χωρίς χαβαλέ.
Αφού σε ενδιαφέρει τόσο πολύ,μπορείς να κάνεις έρευνα αυτοπροσώπως: να στηθείς έξω από το μπουρδέλο και να ρωτάς όσους πέρασαν μαζί της. Εδώ στο site δεν θα πάρεις έγκυρες απαντήσεις, άλλοτε θα είναι υπερβολικές κι άλλοτε κακεντρεχείς, οπότε όποιος ενδιαφέρεται, μαθαίνει!:wink:
 
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom