Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 170 άτομα (16 μέλη και 154 επισκέπτες)

Pitsirikosss

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Σεπ 2022
Μηνύματα
192
Κριτικές
20
Like
1.691
Πόντοι
1.191
και ένα κουιζακι...δύο από τις 3 είναι εργαζόμενες, τις αναγνωρίζεται από πίσω?
20230621_124809.jpg


Ποιά είναι η δεξιά ? Είναι τουμπανάκιιιι
Η δεξιά θα είναι σίγουρα η μια που δεν είναι εργαζόμενη
 

Arxontas1999

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2023
Μηνύματα
233
Like
121
Πόντοι
1
Παίζουν τέτοια μωρά στο μεταξι;
Κάποιος πιο έμπειρος αμα τις αναγνωρίζει να μας πει και που δουλεύουν
Σιγά μη δουλεύουν μεταξύ καμία φυλής να δουλεύουν ή στούντιο.Μεταξουργ μόνο μπάζα έχει,μόνο 3 είναι ωραίες από το μεταξουργ η Ναταλία η σκιννυ,η Βανέσα,η Σόνια,Ιάσωνος και οι 3
 

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Μηνύματα
1.158
Κριτικές
3
Like
4.744
Πόντοι
736
τώρα live


Μεγαλου Αλεξάνδρου 28 νέο κουρτίνα Κατερίνα ξανθιά μιλφ με κατσαρο μαλλί μέχρι τους ώμους, παχουλη με 3αρι βυζι και Αλεξάνδρα ξανθιά κατσαρομαλλα σώμα με πιασίματα τατουάζ στην αριστερή ωμοπλάτη και στο δεξί ώμο, 2.5αρι συν βυζι, αμφότερες με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Είναι αδελφές.
 

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Μηνύματα
9.999
Κριτικές
67
Like
29.008
Πόντοι
10.336
χαμός αυτή τη στιγμή στη Μεγάλου Αλεξάνδρου στο γνωστό ξενοδοχείο από την επίσκεψη του Ομπαμα, λέτε να τον πάνε και καμιά τσάρκα χαχαχαχαχαχαχααχα
περασα και γω απο κει, 3 περιπολικα και κλειστος ο δρομος, δεν ηξερα οτι ειναι ο ομπαμας :tooth:
στο μεταξουργειο εχουμε επιτιμους καλεσμενους οπως παντα. Ξερει ο Μπαρακ...

Η ζεστη ηταν μπολικη για φουλ τσαρκα (14.00 η ωρα) , περασα πρωτα απο τα τελευταια σπιτια της κολωνου χωρις να δω κατι αξιογαμητο (Κ45δεξι -το αριστερο κλειστο- αυτοπαρουσιαστηκε μια αδιαφορη γεροτσιμπουκλου με φουλ διαθεση που ηθελε εμφατικα να "μου ρουφηξει την ψωλαρα" :confused:, Κ47 πρωτο δεξια μια κοντη στεγνη καστανουλα και μια ξανθια βυζαρου μιλφογκιλφ με κοντο μαλλι, μεγαλεκου&περδικκα οροφος ενα ξανθο ντολμαδακι) και γυρισα στην ιασονος με σκοπο να τον βαλω τουλαχιστον σε καποια που δεν ειχα ξαναγαμησει.

ενιωσα μια οικεια δροσια στο Ι30ισογειο και βλεποντας για 500στη φορα την ομορφη ξανθια γυμνοστηθη Ελενη (ετσι συστηθηκε, αλλο ονομα θυμομουν εγω), της εκανα επιτελους το χατηρι να την δοκιμασω παροτι στο προσφατο παρελθον οταν ειχα ρωτησει εδω μεσα μου ειχαν πει οτι δεν αξιζει. Ευτυχως τα σεντονια ηταν ανεγκιχτα και το δωματιο πεντακαθαρο γιατι αν δεν κανω λαθος, αυτη η τσατσα δεν σηκωνεται ουτε για να παει για χεσιμο.

Μετρια συναντηση οντως, αν και φαινεται συμπαθητικη στο σοσιαλ και δεν σε φολιαζει direct, ειναι κλεπτομανης σε ολες τις στασεις, προσωπικα μονο η ομορφια δεν αξιζει αν το γαμησι σου βγει ξυνο, τουλαχιστον τα φλοκια εριφθησαν, θα ηταν ντροπη να μην τελειωνα ενω ο προεδρος ομπαμα γαμουσε 2 σπιτια πιο περα. θα ανεβασω κριτικη πιο μετα. :coffee:
 
Τελευταία τροποποίηση:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Μηνύματα
7.668
Κριτικές
11
Like
12.497
Πόντοι
5.060
Η Σαμπινα θα ειναι παλι στο Βεργας 7 στο πανο απο την επομενη Πεμπτη απο της 23.00 εως της 05.00 και παλι στο προγραμα.Για ερωτικα ραντεβου σε ξενοδοχεια στειλτε μου μηνυματα στο what up 6970720894.
Ζητάει που ζητάει 130 ευρώ για απλό αποστειρωμένο, δε δείχνει και κανένα βυζάκι. Έτσι δεν πάτε πουθενά.
 

Arxontas1999

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2023
Μηνύματα
233
Like
121
Πόντοι
1
Αδερφέ εγώ ακόμα να την πάρω ... Μάλλον για μένα πάει όλη η διαφήμιση/ promotion. Προλαβαίνω ;;;;
καλα μη φανταστεις και εγω δε την εχω παρει στη λιοσιων στη φυλης την ειχα παρει μια φορα οταν δουλευε παλια,ενταξει ειναι ωραια κοπελα αλλα ο φραπες μας τα εχει κανει τσουρεκια πια ολο για εκεινη λεει.
 

KOLOMER

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2017
Μηνύματα
50
Like
110
Πόντοι
0
Ρε μάγκες πιο νούμερο στην φυλής δουλεύει η αλβανιδα φολα Αντριανα με την κωλαρα;
 
Τελευταία τροποποίηση:

Milfomaniac

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Μηνύματα
974
Κριτικές
130
Like
16.509
Πόντοι
19.306
Ρε μάγκες ποιο νούμερο στην φυλής δουλεύει η αλβανιδα φολα Αντριανα με την κωλαρα;
Χωματιανου 11Β είναι η Ανδριάνα με την κωλάρα. Δεν ξέρω καμία στην Φυλής. Αλλά δεν έχω ακούσει κανέναν να την λέει φόλα.
 

Borgia21

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Ιουν 2016
Μηνύματα
197
Κριτικές
56
Like
11.251
Πόντοι
18.036
Καλησπερα. Σημερινη Ενημέρωση 1ης βαρδιας (12:00-13:20), Τεταρτη 21.VI.2023.

Τή ΚΑ' τού αυτού μηνός. Τυγχανει και το θερινό ηλιοστάσιο.
20230621_183504.jpg


-Λιοσίων 73Β: η ΕΜΗ. Γνωστή ξανθια γεματούλα.

-Λιοσίων 73Α: ΠΑΟΛΑ και ΑΜΕΛΙΑ. Η Παολα ειναι η γνωστή αδυναντη ξανθοκαστανη. Καιρο εδώ. Η Αμελια ειναι μια αδιαφορη χοντρη μελαχρινη με τατου στο ενα μπουτι. Αμφοτερες σε OWO & COB.

-Οδός Εξηκίου: ολα ΚΛΕΙΣΤΑ.

-Χωματιανού 11Β: η Αντριαννα. Η γνωστη Αλβανιδα, ελαφρως τσουπωτή. Η γυφτοτσατσά μου ειπε να μην ξαναπερασω, διοτι πηγαινω συχνά τσαρκα και δεν μπαινω, τη στιγμή που εχω ενα χρόνο να εισελθω στο κωλοχανειο τους.

-Χωμ 11Α: ΛΙΑ και ΑΛΙΣΑ. Η Λία ηταν δωματιο. Η Αλίσα ειναι μια καστανή γεματούλα.

-Διδυμου 27: μόνο ΤΖΟΥΛΙΑ, γνωστή ως θωρηκτό. Σε φουλ προγραμμα.

-Διδύμου 22 ισόγειο: ΟΛΓΑ & ΜΑΡΙΑΝΝΑ. Γνωστές κι αυτες. Ηταν σε δωματιο και ο τσατσος μου ειπε να περιμενω. Ήδη δυο μπαρμπάδες ανέμεναν στο σαλονι.

-Διδ 20, 18 και 16: ΚΛΕΙΣΤΑ.

-Διδ 8Β: η ΒΕΡΟΝΙΚΑ. Γνωστή μιλφ, καστανομαλα λιγο τσουπωτη. Σε OWO & CIM.

-Φωκαίας 13 υπόγειο: η ΑΛΙΣΙΑ. Καστανοξανθη κατσαρομαλλα αδυνατη νεαρη ομορφη κοπελα. Κοκκινα εσωρουχα και τατου κατω απο το δεξι στηθος. Ανακοινωθηκε πιπα με καποτα, 69 και τελειωτικο στο στηθος. Η πιο εμφανισιμη κοπελα στην σημερινη βολτα!

-Φωκ 13 ισογειο: η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ. Ειναι η Αγγέλα του Διδ 22 και μετα Φωκ 19. Εγινε μελαχροινη απο καιρο και ανακοινωνει μονη το ποίημα στο σαλονι. OWO, CIM κλπ. Πλεον φολα.

-Φυλής 65 οροφος: η ΝΤΙΑΝΑ. Εμφανισιμη καστανομαλλα με 3ρι στητό στηθος (εμφανως ψευτικο). Σε COB.

-Φυλής 65 ισογειο: η ΚΟΡΙΝΑ. Αδυνατη μαυρομαλλα με τατού χειλη στα οπισθια. Σε OWO & COB. Ολο ειρωνεια που δεν περασαμε οι καθημενοι στο σαλονι. Φυσικα δεν σταυρωσαν πελατες σημερα. Ουστ.

-Φιλιππίδου 11Β: ΚΑΡΟΛΙΝΑ & ΤΑΝΙΑ. Η πρωτη γνωστή τοίς πάσι. Η Τανια ειναι μιλφ με κοντα καστανά μαλλιά, αδιαφορη. Αμφοτερες σε OWO, ισπανικό και COB. Η Καρολινα εκοψε το CIM, αφού ρωτησα αν το κανει ακόμη. Ειπε stop πλεον (ή ζηταει εξτρα € μέσα). Παρατηρησα οτι εχει παρει 3-4 κιλά και αν δεν προσεξει, θα γινει το παλιό βαρελακι του Φωκ 27Β. Τωρα μπαίνει στον πάγο, αφου εκοψε το CIM.

-Φιλιπ 11Α: η Βαλέρια. Γνωστη μιλφ, ηταν δωματιο. Υπηρετρια ηταν η αδυνατη με τα γυαλια που συνεργαζεται με Anna Kou. Για τους θαυμαστές, η Αννα Kou εφυγε για Ρουμανια και επιστρεφει σε 2 μηνες (κατα την τσατσά παντα).

-Φυλής 54 οροφος: η ΙΖΑΜΠΕΛ. Μαυρομαλλα αδυνατη εμφανισιμη με κοκκινα εσωρουχα, αλλά βαριεστημενη. Μετα καθημενη στον διαδρομο, τσιγαρακι και κινητο messenger.

-τα Φυλής 54 κατω και 56: ΚΛΕΙΣΤΑ.

Η συνευρεση εγινε στην επιστροφη με Βερονικα του Διδυμου 8Β λογω CIM. Ειναι γνωστη. Καπου 50 ετων, ισως και παραπανω. Κανονικη εμφανιση για περιοχη. Γλωσσοφιλα δεν δινει απλοχερα, αφου δεν ανοιγει τα χειλη, μονο γλωσσα. Την ενοχλουν τα ελαχιστα γενεια για φιλια στα μαγουλα. Στηθος 2.5ρι φυσικο πεσμενο. Ωραια οπισθια. Πιπα εγινε με καποτα, οχι τιποτα σπουδαιο που λενε. Προσπαθει να σε κανει να χυσεις γρηγιρα αφου βαζει χερι (της το ξεκοψα). Χερι βαζει στο μοριο για αυνανισμο και στα προκαταρκτικά. Στο σεξ δεν εκλεψε καπου, ανα και καναμε μόνο αναποδο cow girl και πλαγιαστο ιεραποστολικο. Λεει τα γνωστα προστυχολογα οτι της αρεσει δυνατο γαμησι κλπ, χωρίς παντως να με ξενερωσει. Τελειωτικο στην κοιλιά της διοτι δεν προλαβα να την χυσω στο στομα. Μου ειπε οτι θα δεχοταν χαλαρα CIM. Η τσατσα χτυπησε μια φορα εντονα την πορτα στο 10' λεπτο, παροτι δεν υπηρχε ψυχη εξω (ουτε νωριτερα που περασα). 11λ διαρκεια η συνουσια. Η Βερονικα δεν εδειξε βιασυνη, αλλά την προτεινω σε οσους θελουν ωριμες μιλφ. Για τους λοιπούς 1-2 φορές λογω CIM.

:hi:
-------
20230621_201449.jpg

Οδός Χωματιανού 14. Σε αυτον τον μικρο παραδρομο της Λιοσίων βρισκεται μια μικρη μονοκατοικια που παραπεμπει σε παλαιούς αθηναϊκούς χρονους. Μεχρι πριν λιγα χρονια ζουσε ενας νεος ανδρας με τη μητερα του. Η μητερα πεθανε και ο ανδρας πηγε αλλού. Το σπιτι εγκαταλελειμενο με πεσμενη καμμενη στεγη και ανοικτη αυλή γεματη στις ακαθαρσιες. Μεχρι να πεσει ο,τι απεμεινε.
-Οι Χωματιανοί ηταν μεγαλη οικογενεια εκ της νησου Κέας, κλαδος της οποιας εγκατασταθηκε στην Αθηνα τον 17ο αιωνα όπου γνωρισε δοξα και διέπρεψε για εναν αιωνα. Φυσικα δεν ειχαν σχεση με τον Δημητριο Χωματιανό, δηλ τον γνωστο νομομαθή κληρικο που εγινε επισκοπος Βουλγαριας (αρχες 13ου αι.). Φημη που διεδωσαν οι ιδιοι οτι καταγονται απο ενδοξη γενειά Βυζαντινών.
Ο Νικολαος Χωματιανος ηταν ανηρ λόγιος (γνωριζε 4 γλωσσες) και πολυ πλούσιος. Διορισθηκε προξενος της Αγγλίας στην Αθήνα (1738-1753). Θυμιζω οτι η Αθηνα τοτε ειχε πληθυσμο περιπου 12.000 κατοικων, αλλά καθεστως ημιαυτονομιας απο τους Τουρκους. Την διοικηση ασκουσε συμβουλιο δημογεροντων (κι εδω ηταν μελη οι Χωμ.). Η ιδιοτητα του προξένου ειχε και διπλωματικη ασυλία. **ο Σπυριδων Χωμ ηταν αρχικα δημογερων και μετα προξενος των Αγγλων (πεθανε το 1815). Tο αρχοντικο των Χωμ ηταν απεναντι απο τη Ρωμαικη Αγορα στην Πλάκα. Υπηρχε ενα εκκλησσακι του αγιου Ελισαιου το οποιο σωζεται.** Ο Νικολαος Χωμ, υιός Σπυριδωνος, δημογερων και προξενος των Αγγλων. Πολυ πλουσιος και μορφωμενος ομοίως. Πεθανε το 1827 στην Αιγινα. Ο λορδος Βυρων τον μνημονευει ως "απληστο για χρηματα". ** Ο Αλεξανδρος Χωμ, αδελφος του Νικολαου, τον διαδεχθηκε ως Αγγλος προξενος το 1820. Κατεφυγε στα Κυθηρα οπου απεθανε το 1822. ***Με την εκρηξη της Επαναστασης του 1821 χαθηκε μεγαλο μερος της περιουσιας (τσιφλίκια με ελιες) των Χωματιανων λογω πυρκαγιων. Εκτοτε οσοι Χωματιανοι της Αθήνας επεζησαν, εζησαν στην αφανεια (επι περιοδου Οθωνα και μετα). Ο Νικολαος Χωματιανος ειχε 8 παιδια. Ενας εκ των υιων του ηταν ο Παναγιωτης, ο οποιος φροντισε τη μεταφορα και ταφη των λειψανων του πατερα του (και αλλων συγγενων) στο Μαρουσι στο παρεκκλησιο του Αγιου Γεωργιου. Αυτο σωζεται, οπως και οι ταφοι, σε ενα μικρο αλσος διπλα στη Λ. Κηφισίας πιο πανω απο το Μεγαρο του ΟΤΕ. Ο Παραδεισος Αμαρουσιου, επι Οθωμανών, ηταν τσιφλκίκι των Χωματιανών. Υπαρχει και στο Μαρουσι οδος Χωματιανού (στον Αγ. Θωμά).
-Το δρομάκι στη Λιοσιων με τα δυο bou στο 11 και την νεκρη οικια στο 14 οφειλει την ονομασια στον Παναγιώτη Χωματιανό (υιό του Νικολαου που ανεφερα), ο οποίος επι Οθωνος χρηματισε δημαρχιακος πάρεδρος Αθηναίων. Δεν ειναι η ονομασια του δρόμου λόγω του Δημητριου Χωματιανού (βυζαντινος λόγιος), όπως εσφαλμένα εγραψε παλαιοτερα ο φιλος Observer.

ΥΓ ο Μπάρακ Ομπάμα μενει στον Αστέρα Βουλιαγμενης. Στο Μεταξουργειο ηταν περαστικος σημερα στην αναφορα που ειδα. Μην τον εχετε για τοσο λαϊκό τυπο οτι εμεινε σε hotel εκεί. Αυτη τη στιγμη γινεται χαμος στο Κεντρο απο ρυθμισεις κινησης λογω ομιλιών Ανδρουλακη και Κουτσούμπα, καθως και εξόδων Ομπάμα.
 
Τελευταία τροποποίηση:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Μηνύματα
23.071
Κριτικές
1.245
Like
192.676
Πόντοι
45.465
Στο Wyndham τον έχουν ? Άλλο και αυτό, 250-700 την βραδιά και δίπλα στα μπου, σε φάση παίζει να μας βλέπει να μπαινο-βγαίνουμε από το παράθυρο του :cheesy:
Αν υπήρχαν οι παλιοί ΑΜΑΝ ακόμα θα τον κάνανε sketch να μπαίνει σε σπιτάκι σίγουρα :cheesy:
Όχι ρε συ ,σε μια συνάντηση πήγε εκεί, χαμός γινόταν καμία 10αρια μαύρα SUV, περιπολικά μηχανές,κλειστοί δρόμοι, μέχρι και τα κινητά για κάνα 10λεπτο δεν λειτουργουσαν
 

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Μηνύματα
625
Κριτικές
37
Like
5.069
Πόντοι
2.836
Δεν συνηθίζω να κρίνω αρνητικά αλλά τώρα τελευταία κυκλοφορεί πολύ- πολύ φόλα στην φυλής.
Σήμερα Φυλής 72 με Χριστινα που δίνει κόλο σύμφωνα με την υπηρεσία, μέσα μόνο normal και γρήγορα όχι αγάπες μου λέει.
Κοροϊδία ολκής.
Περασμένη εβδομάδα με Ρίτα (Φωκαιας), αλλόκοτη ,δεν ήταν η Ρίτα έτσι, απλώς δεν κάναμε τίποτα και ας έχω περάσει τα 2 τελευταία χρόνια 10-15 Φορές μαζί της. Μου έλεγε για τα νύχια και τα μαλλιά της 4-5 λεπτά και μόνο μου την έπαιζε .
 

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Μηνύματα
234
Κριτικές
45
Like
3.349
Πόντοι
1.431
@Borgia21
Ως είθισται πλέον, ο συναγωνιστής μας άφησε ενεούς με τις ιστορικές του γνώσεις , αλλά και με την χειρουργική του (μεταφορικά ) ενημέρωση.
 

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Μηνύματα
727
Κριτικές
5
Like
2.886
Πόντοι
726
Οταν λες πιπα δε εκανε η ριτα και μιλουσε ολη τη ωρα τι εννοεις?δλδ δε τη γαμησες καθολου και δε σου πηρε πιπα καθολου?ή απλα τη γαμησες και σου πηρε πιπα αλλα για λιγο επειδη μιλαγε πολυ?
Φίλη σου είναι; Με έχεις ζαλίσει και σε προσωπικά μηνύματα να ρωτάς για την Ριτα, γιατί έκανα χάλια κριτική. Έλεος δηλαδή.
 

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Μηνύματα
1.785
Like
4.294
Πόντοι
456
Πριν λίγο....

Φωκαιας 27 πάνω
Αννιτα σε ελεύθερο τελειωτικό στόμα 69
Είπε ότι έχει δουλέψει και στο Glamour...
Πετιτ με πολύ μικρό βυζακι αλλά πολύ γλυκιά!!! Να πάτε να τη δείτε.

Φωκαιας 27 σκαλακια
Σοφία και Λουιζα
Λατινες σε απλό.
Μια χαρά!!

Φυλής 59 όροφος
Πήγαινα για Λατίνες
Θεοκλειστο...

Το νέο όμως της βραδιάς είναι ότι ανοίγει πάλι το
Φυλής 61 Ταριφομπουρδελο!!!
Βαφτηκε και έβαλε τα καλά του..
Παρέα με δύο Ρουμανους είδα να βγαίνουν και δύο μωράκια Ζάχαρη...
Ένα μάλλον Μολδαβα και το άλλο Λατιν... Κάθεστε???
Πρέπει να ήταν η ΦΑΚΕΛ!!!
Αν είναι έτσι θα περάσετε ζάχαρη μπαγασικα!!!

Εγώ αύριο θα ποντάρω σίγουρα στο Φυλής 59 με τα Λατινακια αφού δεν τα βρήκα σήμερα. Με έχουν κερδίσει.
Φιλε καλησπερα την Αννιτα στο Φ27 πανω τι βαρδια την βρισκεις?? ευχαριστω !!!
 
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Μηνύματα
1.631
Κριτικές
13
Like
10.108
Πόντοι
2.046

Aftos_Eimai

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2021
Μηνύματα
347
Like
753
Πόντοι
81
Αδέρφια υπάρχει κάνα καλό μωρό στα σοκάκια της Φυλής μετά τις 00.00?
 

Pa Luki Luk

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Οκτ 2017
Μηνύματα
900
Κριτικές
52
Like
16.370
Πόντοι
9.426
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom