Νέα

Εργαζόμενα κορίτσια στο Βερολίνο - Σεμνά και ταπεινά.

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα jaygatsby
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 14
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Μηνύματα
7.898
Κριτικές
1
Like
344
Πόντοι
86
Αγαπητοί φίλοι καλημέρα.

Μία σύντομη παρέμβαση με αφορμή την ανάγνωση πολλών θεμάτων στο φόρουμ που βρίσκω εξαιρετικά ενδιαφέροντα. Γενικώς από τότε που ανακάλυψα την ιστοσελίδα σας την βρίσκω εξαιρετικό πεδίο ανταλλαγής απόψεων που πρέπει να ξεπεράσει το απλό στερεότυπο "κριτική για πουτάνες" και να γίνει ευκαιρία για ανταλλαγή απόψεων και εμπειριών που θα βοηθήσουν όλους μας εδώ μέσα να καταλάβουμε αυτό το μεγάλο μυστήριο που λέγεται ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ.

Εντάξει σταματάω, να μην σας αγχώσω πρωινιάτικα.

Ήθελα λοιπόν να εκθέσω μία ακόμη σειρά εμπειριών από Γερμανία θέλοντας ίσως να υποστηρίξω την άποψη οτι ακόμη και οι πουτάνες, ο τρόπος με τον οποίο ασκούν το επάγγελμα τους, οι φιλοδοξίες, τα πλάνα τους και η συμπεριφορά απέναντι στον πελάτη έχει να κάνει με το αξιακό περιβάλλον της χώρας στην οποία ζήσανε και μεγάλωσαν.

Είχα λοιπόν συμβουλεύσει τους φίλους που έρχονται Γερμανία να πάνε με Γερμανίδες. Γιατί το έκανα αυτό. Γιατί η επαφή μου με Γερμανούς έδειξε κάποια χαρακτηριστικά που έχουν σαν λαός (αξιοπρέπεια στος συναλλαγές, μία σχετική περηφάνεια, ανάζήτηση του χρήματος αλλά χωρίς οπορτουνισμό και εκμετάλλευση), και τα χαρακητριστικά αυτά τα έχουν και οι πουτάνες τους.

Παράδειγμα, είχα περιγράψει κατά την επίσκεψη στο βερολινέζικο Royal, οτι εδώ δεν υπάρχει μία ιερόδουλος ανά βάρδια η οποία θα γαμηθεί με 30 άνδρες την ημέρα για να βγάλει τα τρελλά λεφτά για να πάρει την Mercedes SLK και να πουλήσει μούρη.
Εδώ οι κοπελίτσες του Royal είναι ευτυχείς αν έχουν δύο πελάτες την ημέρα από τον καθένα από τους οποίους θα τσιμπήσουν ένα 80ράκι € ας πούμε για να αγοράσουν ένα μεταχειρισμένο Peugeot (εξακριβωμένο) ή ένα ζευγάρι παπούτσια Converse All Star. )Αν έλθετε Γερμανία θα δείτε οτι το 80% των γυναικών εδώ κυκλοφορεί με απλά παπουτσάκια Converse σπορτέξ ή τελείως flat γοβίτσες. Tι θέλω να πω δηλαδή. Οτι εδώ η φιλοδοξία τους δεν είναι η πολυτέλεια (ακόμη και αν είναι πουτάνες) αλλά το να βελτιώσουν στο βαθμό του δυνατού την ζωή τους.

Τις SLK οι Γερμανοί τις πουλάνε σε κάποιους που έχουν καταχρεωθεί για να κάνουν φιγούρα.

Είναι εξακριβωμένο (τόχω δει σε ντοκιμαντέρ για τον αγοραίο έρωτα σε γερμανικό κανάλι) οτι σε σε πολλά κλασικά μπουρδέλα του Αμβούργου με βιτρίνα τύπου Άμστερνταμ (άρα πολύ περισσότερο σε στούντιο επιπέδου Royal), η κοπέλα έχει το δικαίωμα να φύγει μετά τον δεύτερο πελάτη. Κι αυτό γιατί υπάρχουν άλλες, άρα το μαγαζί μπορεί να συνεχίσει να δουλεύει.

Άλλο παράδειγμα, το αγγελούδι που πηδάω αυτό τον καιρό (σκούρα μαλλιά και μάτια αν και οι δύο γονείς γερμανοί, βγάζει το εργοστάσιο και μερικά τέτοια γερμανιδάκια), το ρώτησα αν θα ήθελε να το παίρνω για λιγότερο χρόνο αλλά με πιο πολλά εξτρά, είπαμε οτι τα κορίτσια κρατάν όλα τα έξτρα και ποσοστό από το πάγιο για το δωμάτιο. Μου απάντησε οτι μαζί μου αισθάνεται όμορφα (καλά είμαι και εγώ καλός μαζί της  :P   ) και της είναι αδιάφορα τα λεφτά. Μιλάμε, το κοριτσάκι χάνει 20 €, που εδώ για τους Γερμανούς που κυνηγάνε το σεντ στα ρέστα, 20 € ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ.

Παρεπιπτόντως, επειδή στο site πέφτει πολύ συζήτηση για gfe, να σας πω τι είναι για μένα gfe και πως καταλαβαίνεις σε τι βαθμό (γιατί 100% δεν μπορείς να είσαι σίγουρος όχι με εργαζόμενο κορίτσι αλλά με κάθε γυναίκα), αν σε γουστάρει η γυναίκα. Δεν είναι  λοιπόν ούτε τα βογγητά ούτε άλλες τέτοιες μαλακείες, είναι τι σε αφήνει να κάνεις ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ πάνω στο κορμί της. Λέω με τα χέρια σου γιατί τα χέρια είναι πιο άμεσα από τον πούτσο και με αυτα κατακτάς μία γυναίκα, ο πούτσος έιναι ένα μίξερ που δουλέυει λίγο στην πρίζα και τέρμα. Το συγκεκριμένο λοιπόν γερμανιδάκι δεν υπάρχει οπή - κοιλότητα - επιφάνεια του κορμιού της στην οποία να μην μπορώ να ακουμπήσω - εισχωρήσω - τοποθετήσω δάχτυλα και χέρια όσο και όποτε θέλω. Με την προυπόθεση να έχω κόψει τα νύχια μου.  ;)  

Το συγκεκριμένο δουλέυει για να μαζέψει λεφτά για δίπλωμα οδήγησης, το χρυσό μου. Εδώ το δίπλωμα κάνει κανα 2000 €.  

Αυτά από Γερμανία για σήμερα φίλοι μου, κάθε παρατήρηση και αφορμή για εποικοδομητική συζήτηση καλοδεχούμενη.

Μετά τιμής.

 

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Μηνύματα
4.766
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Φιλια στο στομα με γλωσσα ,σου δινει ?
 

hounik

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Μηνύματα
614
Κριτικές
25
Like
87
Πόντοι
5.765
υπηρξε καποια περιοδος,δε θυμαμαι ακριβως ποτε,που στην πιπινου 118 και στον οροφο αριστομενους 72,ειχε κανει εισαγωγη απο γερμανια.πραγματικα η περιποιηση ηταν εξωπραγματικη.ειδικα για τα τοτε δεδομενα.
 
OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Μηνύματα
7.898
Κριτικές
1
Like
344
Πόντοι
86
Ο φίλος erevnitis μου θέτει μία ωραία ερώτηση, αν μου δίνει φιλιά στο στόμα, ναι μου δίνει ως εξτρά.

Η ερώτηση όμως είναι αφορμή για να πω κάτι άλλο. Τα φιλιά στο στόμα (Zungenküsse)αν πάτε σε ιστοσελίδες από κορίτσια η Modellwohnungen, πολλές φορές γράφει εδώ οτι έίναι bei Sympathie, δηλαδή αν η κοπέλα σε γουστάρει θα σε αφήσει να δώσεις 10 € για να την φιλήσεις.

Βέβαια για να είμαι ειλικρινής μέχρι τώρα δεν συνάντησα κοπέλα που να μην με βρήκε συμπαθητικό!  :-*

Μετά τιμής. 
 

erevnitis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2006
Μηνύματα
4.766
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Φιλε Τζεϋγκατσμπυ ,οι καλυτερες ειναι απο την πρωην Ανατολικη Γερμανια.
 

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Μηνύματα
706
Κριτικές
1
Like
367
Πόντοι
26
...εδώ η φιλοδοξία τους δεν είναι η πολυτέλεια (ακόμη και αν είναι πουτάνες) αλλά το να βελτιώσουν στο βαθμό του δυνατού την ζωή τους.
Αυτό μου μοιάζει λίγο οξύμωρο...
Να μου πεις οτι είναι το νεαρό της ηλικίας που δεν έχουν την ωριμότητα να κρατήσουν τα λεφτά που μαζεύουν για να πάρουν κάτι ακριβό αρκετά μεγάλης αξίας όπως μια SLK όπως είπες πιο πάνω το καταλαβαίνω.
Αλλά όχι οτι δεν είναι η πολυτέλεια μέσα στις φιλοδοξίες τους...
Απλά λόγω ηλικίας και λόγω οτι οι γυναίκες εκ φύσεως είναι φιλάρεσκες,δεν θα κάτσουν να μαζέψουν χρήματα να κάνουν πχ μια επένδυση σε ένα ακίνητο ή πχ μια αγορά ακριβού αυτοκινήτου.Θέλουν αγορές άμεσες από χειροποιαστά πράγματα.Τουλάχιστον για τις κορασίδες που μιλάς.Γιατί υπάρχου και μυαλωμένες που βλέπουν αρκετά μακριά και δουλεύουν για ένα εξασφαλισμένο μέλλον και όχι απλά για να περνάνε καλά και να ξόδεύουν.
Ελπίζω να το έποιασες το νόημα
 
OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Μηνύματα
7.898
Κριτικές
1
Like
344
Πόντοι
86
Μάλλον ορθή παρατήρηση. Και αυτό γιατί συνδυάζουν την αξιοπρέπεια και το θετικό στην συναλλαγή του Γερμανού με το ολίγον έκφυλο και ελευθέριο του κομμουνισμού. Παράδειγμα το γνήσιο FKK (όχι δηλαδή μπουρδέλο FKK αλλά τον κλασικό γυμνισμό) τον κάνουν κυρίως οι Ανατολικοί.

Το συγκεκριμένο κοριτσάκι μου είπε οτι η μαμά του μένει Potsdam, μικρή συμπαθητική πόλη μπιμπελό 40 χιλιόμετρα από το Βερολίνο, πρώην ανατολική Γερμαν΄΄ια. άρα μάλλον ανατολικογερμανάκι είναι.
 

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Μηνύματα
55.774
Κριτικές
90
Like
33.547
Πόντοι
24.700
Μάλλον κάτι άλλο εννοεί ο jaygatsby. Σίγουρα η πολυτέλεια είναι μέσα στις φιλοδοξίες τους. Δεν είναι όμως η προτεραιότητά τους. Όσον αφορά σε όλα αυτά που αναφέρει, νομίζω ότι οφείλονται σε μια γενικότερη ιδεολογία που διακατέχει τους Γερμανούς. Πρίν πολλά χρόνια που δεν υπήρχε internet και συνεπώς δεν υπήρχαν οι ίδιες δυνατότητες συγκρίσεων τιμών και αγοραπωλησίας, ήθελα να αγοράσω μια μεταχειρισμένη επαγγελματική φωτογραφική μηχανή. Κάποια στιγμή βρέθηκα στο Μόναχο και προς μεγάλη μου έκπληξη ανακάλυψα ότι οι μεταχειρισμένες φωτογραφικές μηχανές ήταν 40% φθηνότερες. Καχύποπτος λοιπόν ρώτησα τον καταστηματάρχη, ο οποίος πολύ ευγενικά μου εξήγησε, ότι όλοι οι έμποροι εκεί, είναι πολύ ευχαριστημένοι εάν έχουν ποσοστό κέρδους  20% - 25% στα μεταχειρισμένα προϊόντα.
 

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Μηνύματα
11.075
Like
24
Πόντοι
166
Λοιπόν αν και οι ΓΕρμανοί δεν μου είναι και ο πλέον συμπαθής ως λαός, δεν μπορώ να συμφωνίσω 100% με τις ορθές παρατηρήσεις του jaygatsby

Είμαστε γύφτοι στην νοοτροπία εμείς οι Ελληνάρες και ως γύφτοι εισπράτουμε τα ανάλογα.

Όχι φυσικά ότι δεν υπάρχουν αμφότερα στους δύο λαούς, οι εξεράσεις - που επιβεβαιόνουν τον κανόνα.
 

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Μηνύματα
4.130
Like
10
Πόντοι
16
Αν αγοραζεις τη mercedes στην Ελλαδα στην 3πλασια τιμη απο την υπολοιπη ευρωπη πολυτελεια ειναι...........αχαχαααχαχααχαχχχα
 
OP
OP
jaygatsby

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Μηνύματα
7.898
Κριτικές
1
Like
344
Πόντοι
86
Για trelokotsidou και the saint, γι΄ αυτό μου αρέσει αυτή η ιστοσελίδα, γιατί από πίπες και χαμουρέματα καταλήγουμε σε θέματα συγκριτικής πολιτικής οικονομίας, business administration, και private wealth management.

Ευχαριστώ για τις παρατηρήσεις σας.

Επί των γερμανίδων και της Γερμανίας επέτρεψε μου trelokotsidou να επιμείνω οτι δεν γουστάρουν την πολυτέλεια. Σαν λαός είναι σκληραγωγημένοι, μεγαλώνουν έτσι τα παιδιά τους από 4 ετών πάνω στο ποδήλατο με σακιδιάκι και κράνος. Όσο δε για τις γυναίκες, ξεκολλήστε (με συγχωρείτε για την λίγο αγενή λέξη) από το μεσογειακό ή ανατολικοευρωπαικό μοντέλο γυναίκας λατέρνας με τρία κιλά σοβά στο πρόσωπο, σκουλαρίκια μέχρι το πάτωμα και μπότες 600 € από δέρμα πέους φάλαινας. H γκόμενα εδώ δεν χρειάζεται τίποτα από όλα αυτά διότι:
1. Έχει τον φανταστικότερο κώλο και γάμπες που θα δεις στην Ευρώπη λόγω εκτεταμένης χρήσης ποδηλάτου. Σκέτη ποίηση η ποδηλάτρια πάνω στην σέλα στο σηματοδότη, στις πρώτες πεταλιές όταν σηκώνεται από την σέλα. Έχω δει στην Γερμανία γυναίκες GILF, Grandmothers I would like to fuck, συγχώρεσε με Κύριε! Σε καλές περιοχές του Δυτικού Βερολίνου με κάτι σώματα από τον λαιμό και κάτω για γλείψιμο επιτόπου. Και δεν μιλάω για στήθος, μιλάω για κώλους, και εκεί δεν παίρνει πολλές επεμβάσεις. Από οτι γνωρίζω τουλάχιστον. Που και τα πρόσωπα τους δεν ήταν και άσχημα.
2. Έχει γαμάτο λευκό δέρμα και συνήθως άπαιχτα μπιρμπιλωτά πράσινα ή μπλε μάτια (η συνδυασμούς των δύο με γκρι). Απολύτως μη αναγκαία οποιαδήποτε χρήση σκιάς ή κάποιου άλλου είδους μακιγιάζ.

E ακριβώς έτσι είναι και μέσα στο Modellwohnung, με έξαίρεση βέβαια το σχετικό τάνγκα και κανα ψιλοτακουνάκι.

Τώρα ως προς τα οικονομικά, η αγορά ακινήτου εδώ δεν υπάρχει ως φιλοδοξία, η δε SLK επέτρεψε μου δεν είναι επένδυση.

Πολύ απλά να σας το πω παιδιά, οι άνθρωποι εδώ (συμπεριλαμβανομένων εργατριών του έρωτα) δεν την βρίσκουν με την τρελλή κατανάλωση, είναι χορτασμένος λαός. Προσοσχή, δεν λέω οτι δεν υπάρχουν φτωχοί ή οτι και αυτοί δεν θα κάνουν κάποια τρέλα κάποια στιγμή αλλα γενικά δεν έχουν αυτό το έξαλλο βαλκανοανατολικοευρωπαικό που έχουμε εμείς κάτω σε οτι αφορά αγορές κλπ.

Μετά τιμής.



 

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Μηνύματα
1.873
Κριτικές
11
Like
6
Πόντοι
2.007
στην τελικη στον 1ο κοσμο εχει και τον καλυτερο αγοραιο.
 

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Μηνύματα
706
Κριτικές
1
Like
367
Πόντοι
26
Έχει τον φανταστικότερο κώλο και γάμπες που θα δεις στην Ευρώπη λόγω εκτεταμένης χρήσης ποδηλάτου
Με ή χωρίς σέλα τα ποδήλατα;  :2funny:
Πάντως δεν είναι θέμα ποδηλάτου.Ως γνωστόν στην Γερμανία είχε πέσει πολύ ευγονική , όπως και Σουηδία.
Τέτοια σώματα όσο και να χτυπιέσαι με το ποδήλατο δεν τα φτοιάχνεις εαν δεν έχεις τα κατάλληλα γονίδια.
Δες για παράδειγμα εμάς πόσο έχουμε μπασταρδέψει.400 χρόνια μας πηδ.... και δες τα αποτελέσματα.
Εγώ πχ είμαι 1,70 ύψος...Μόνο σε αρχαίο Ελληνικό πρότυπο δεν μοιάζω.Ήταν όλοι τους από 1,85 και πάνω.
Άμα είχα γεννηθεί στη Σπάρτη την εποχή εκείνη μάλον θα με πετούσαν....  :2funny:
 

pdorison

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2006
Μηνύματα
1.326
Like
0
Πόντοι
16
κανεις λαθος οταν η γκομενα στην γερμανια η στην ολλανδια η σε αυτες τις χωρες τελοσπαντων εχει σα κυριαρχο καθημερινο μεταφορικο μεσο το ποδηλατο η τα ποδαρακια της αναγκαστικα φτιαχνει ωραιο σωμα. σε αντιθεση με την ελληνιδα που για να παει 10 λεπτα με τα ποδια αποσταση θα παρει το αμαξι της. παιζει και η διατροφη ρολο φυσικα και τα γονιδια.


βασικα η ευγονικη περισσοτερο ειχε σα σκοπο να καθαρισει τους τρελους τους εγγληματιες κλπ γενικα στοχευε πιο πολυ στο μυαλλο παρα στο σωμα. μονο για τα ατομα με αναπηριες αναφεροταν στο σωμα.

παντως γενικα αν το δουμε ουδεταιρα και εν ψυχρω το θεμα της ευγονικης ειναι απαραιτητη για τη διατηρηση και την επικρατηση φυλλων
 

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Μηνύματα
11.075
Like
24
Πόντοι
166
Με ή χωρίς σέλα τα ποδήλατα;  :2funny:
Πάντως δεν είναι θέμα ποδηλάτου.Ως γνωστόν στην Γερμανία είχε πέσει πολύ ευγονική , όπως και Σουηδία.
Τέτοια σώματα όσο και να χτυπιέσαι με το ποδήλατο δεν τα φτοιάχνεις εαν δεν έχεις τα κατάλληλα γονίδια.
Δες για παράδειγμα εμάς πόσο έχουμε μπασταρδέψει.400 χρόνια μας πηδ.... και δες τα αποτελέσματα.
Εγώ πχ είμαι 1,70 ύψος...Μόνο σε αρχαίο Ελληνικό πρότυπο δεν μοιάζω.Ήταν όλοι τους από 1,85 και πάνω.
Άμα είχα γεννηθεί στη Σπάρτη την εποχή εκείνη μάλον θα με πετούσαν....  :2funny:

Στον Καιάδα φυσικά

Ακου 1,70 και θέλει να λέγεται απόγωνος αρχαίων Ελλήνων;;

Εδώ κοτσαμ αρχηγός της Χρυσής Αυγής, πρότυπο κάλους και ύψους (πνεύματος δε αρχαίου) θέλει να κάνει ευγονική.

 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom