Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.688
- Πόντοι
- 5.956
την καλησπερα μου και την αγαπη μου παντα.Καλημερα δασκαλε της καρδιας μου !
Εδω που ειμαι υπαρχει μια γλυκια ηρεμια !
Και δεν θα παραλειψω την απογευματινη μου βολτα στην θαλασσα !
Μεχρι που φτανει η αγαπη σου για εμενα ??την καλησπερα μου και την αγαπη μου παντα.
μεχρι πολυ μακρια.απο εδω που ειμαι μεχρι εκει που εισαι κι ακομα πιο περα.Μεχρι που φτανει η αγαπη σου για εμενα ??
Σιγά την απόσταση ρε αλάνι!μεχρι πολυ μακρια.απο εδω που ειμαι μεχρι εκει που εισαι κι ακομα πιο περα.
Η δική μου φτάνει από εδώ ως το αλφα του Κενταύρου!Μεχρι που φτανει η αγαπη σου για εμενα ??
ενταξει ρε μαγκα μου.δεν το λεμε ολλοι με τον ιδιο τροπο.συμασια εχει να το ενωουμε.με πραξεισ την δυχνεισ την αγαπη οχι με λογια.παντωσ δεν χανεισ ευκαιρια να μου την πεισ αλοιμονο.Σιγά την απόσταση ρε αλάνι!
Η πραγματική αγάπη φτάνει από τη γη ως τη σελήνη!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η δική μου φτάνει από εδώ ως το αλφα του Κενταύρου!
Σε αγαπαο κατά βαθως!ενταξει ρε μαγκα μου.δεν το λεμε ολλοι με τον ιδιο τροπο.συμασια εχει να το ενωουμε.με πραξεισ την δυχνεισ την αγαπη οχι με λογια.παντωσ δεν χανεισ ευκαιρια να μου την πεισ αλοιμονο.
Εισαι πολυ γλυκο παιδι !μεχρι πολυ μακρια.απο εδω που ειμαι μεχρι εκει που εισαι κι ακομα πιο περα.
ε μ εβγαλεσ ομωσ και φατσεαΣε αγαπαο κατά βαθως!
εγω σ αγαπαω πολυ πολυΤωρα θα γινω παραπονιαρα !
Εμένα δεν με αγαπάει κανένας ?
Μου εφτιαξες το σαββατοβραδο μου !εγω σ αγαπαω πολυ πολυ
Πολύ πολύ Η ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ?εγω σ αγαπαω πολυ πολυ
εσενα σ αγαπαω περισσοτερο απ ολλεσ.εισαι η καλυτερη.Μου εφτιαξες το σαββατοβραδο μου !
Δεν θελω ομως να αγαπας κι αλλες γιατι ζηλευω
Ε μα και εσύ θέλεις αποκλειστικοτητα!!!!Μου εφτιαξες το σαββατοβραδο μου !
Δεν θελω ομως να αγαπας κι αλλες γιατι ζηλευω
Θελω να ειμαι η μοναδικη πριγκίπισσα στην καρδια τουΕ μα και εσύ θέλεις αποκλειστικοτητα!!!!
Αλάνι είναι ο άνθρωπος,δεν είναι καντηλαναφτης!
Να εισαι καλα ματια μου ομορφαεσενα σ αγαπαω περισσοτερο απ ολλεσ.εισαι η καλυτερη.
Το αγαπημενο μου γλυκο !Πολυ σιροπι επεσε λεω να βαλω και λιγακι...
εσενα σ αγαπαω περισσοτερο απ ολλεσ.εισαι η καλυτερη.
Δεν προκειται.......λεω να το φαμε παρεα....καλυτερα ειναι ετσι πιστευω.Το αγαπημενο μου γλυκο !
Ουτε θυμαμε ποσο καιρο εχω να το απολαυσω !
Μην τολμησεις να φας γλυκο χωρις εμενα