Νέα

Είναι χαμένα λεφτά τα κωλόμπαρα;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα Xartinos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 286
  • Εμφανίσεις 55K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

padepadou

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Μηνύματα
2.698
Κριτικές
3
Like
4.162
Πόντοι
456
ΟΚ, αφού γουστάρεις περισσότερο απλά να κάθεσαι στο ίδιο τραπέζι με μια Μπαρόβια και να σου λέει συνήθως ψεύτικες ιστορίες, από το να πηδήξεις κάποια πραγματική Γυναίκα, συνέχισε, μια χαρά βλέπω να περνάς χωρίς κοκό
Όχι μόνο αυτό να πληρώνει ανά 5 λεπτά χυμό να κάθεται να τον ακούει.Τελος παντων.Γουστα είναι αυτά.Δικαιωμα του πως ζει και πως ξοδεύει τα λεφτά του.
 

Jim85

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Μηνύματα
1.256
Like
1.606
Πόντοι
216
Τα κωλόμπαρα είναι καθαρά για τριψίματα, χουφτώματα και τέτοιες φάσεις.

Δεν ξέρω τί γίνεται πια σε τέτοια μέρη γιατί έχω να πάω κωλόμπαρο απ' το 2010, αλλά θυμάμαι όμως τέτοιου είδους μαγαζιά ήταν γεμάτα, τα κεράσματα πολύ φθηνά και κρατούσαν πολύ ώρα. Τώρα αν έχουν αλλάξει οι πολιτικές και το κέρασμα το καταναλώνουν σε χρόνο dt δεν ξέρω.

Ανάλογη φάση μπορεί να παίξει σε και σε κανα στριπτιτζάδικο αλλά εκεί τα κεράσματα είναι ακριβά.

Θυμάμαι μια καλή φάση, ένα μαγαζί που ήταν στη Συγγρού και τώρα έκλεισε, που κερνούσες και μετά ανέβαινες πάνω με την κοπέλα και είχε στούντιο. Τιμές νορμάλ αλλά έκλεισε νομίζω πρόπερσυ. Είχα πάει πολλές φορές αλλά δεν θυμάμαι ονομασία μαγαζιού. :undecided:

Σκέφτομαι όταν μπορέσω κάποια στιγμή να πάω στο LaLuna που αναφέρουν πολλοί εδώ μέσα, αλλά δεν ξέρω τί παίζει εκεί και τί θα συναντήσω.
 

Trikavalos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Μηνύματα
1.686
Like
1.092
Πόντοι
216
Σωστά όπως τα λέτε είναι για το όπως την βρίσκει ο καθένας.

Σημαντικός παράγοντας για την επιβίωση των κωλόμπαρων,η απληστία τους,και το target group που στοχεύουν ηλικιακά.

Δεν βλέπω ανθηρό το μέλλον τους
 

dinamitisc5

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2018
Μηνύματα
789
Κριτικές
12
Like
2.186
Πόντοι
496
Κι εγώ δεν έχω περάσει ούτε απέξω. Εξήγησέ μου όμως, για ποιο λόγο το να πιείς ένα ποτό εσύ, και δύο η μπαρόβια (δηλ 30€), είναι προτιμότερο από το να κατέβεις στο τρίγωνο και να πηδήξεις μια σεξεργάτρια με τα ίδια χρήματα. Πως τα ζυγίζεις στη ζυγαριά, και τα βρίσκεις ισοβαρή

Δάσκαλε Μπόκολε παρακαλώ μην συγκρίνεις ανόμια πράγματα.
Άλλη φάση έχει το κωλόμπαρο άλλη φάση το πεζοδρόμιο.
Έχω κάνει και απο τα δύο απο αυτά που αναφέρεις και στα δύο υπάρχουν τα + και τα -
Όταν θέλω ρε φίλε να ηρεμήσω και να ποιό το ποτό μου καυλαντίζωντας με το κορίτσι που έχω κεράσει δεν είναι το ίδιο με το να περάσω δίπλα απο την πεζοδρομού και να της πω,πόσο πάει για να ρίξω ένα πούτσο στα γρήγορα και να φύγω.
Το κωλόμπαρο έχει και την γεύση της βραδυνής βόλτας σε μαγαζί σε αντίθεση με του πεζοδρομίου που μετά απο κάποια ώρα σπάνε. Υπάρχουν και οι μεταμεσονύχτιες ναι αλλά εγώ προσωπικά προτιμάω τα κώλομπαρ.
Δεν μου κάνει κέφι να περπατάω η να οδηγάω για να βρώ σωστό κομμάτι,θέλω να είμαι στο τραπέζι με την μουσική και να καυλαντίζω χαλαρά.
Διότι Σάββατο βράδυ όταν εγώ που δεν έχω δεσμό θέλω ρε φίλε έτσι γιατί μου την καύλωσε να πάω σε μπάρ και να θυμηθώ λίγο απο το παιχνίδι που γίνεται χωρίς να πάει στην σχέση έτσι γιατί έχω τα προβλήματα μου και δεν είμαι για πολλά.
Στο πεζοδρόμιο είναι συγκεκριμένα τα βήματα.Όπως και στο μασατζίδικο.
Στο κωλόμπαρο διαφέρει.
Δεν κριτικάρω κανέναν,ο καθένας δίνει τα λεφτά του όπου θέλει.
Διάβασα ποιό πάνω ότι τους βάζουν πορτοκαλάδα,στα 5 λεπτά ζητάνε επόμενο ποτό αλλιώς φεύγουν .σου αραδιάζουν χίλιες δύο πίπες και εσύ τις πιστεύεις.
Προσωπικά δεν μου έχει συμβεί κάτι τέτοιο,απο κοπέλες που έχω κεράσει ποτό ,έχωντας κάνει την τρολλιά να πιώ η να μυρίσω απο το ποτήρι καμία δεν έχει πιεί νερό η πορτοκαλάδα (σε αντίθεση απο το Στριπτιτζάδικο του AQ στο χαιδάρι πρίν απο 2 χρόνια που έπινε νερό) καμία δεν έχει φύγει στα 5 λεπτά.Πολλές κοπέλες θέλουν να πουλήσουν παραμύθι,το ποιό πρόσφατο απο την Πολωνέζα του Χαλαρά πρίν απο 10 μήνες που έλεγε ότι με γουστάρει και παραμύθια τούμπανα.
Αν για κάποιο λόγο στο κωλόμπαρο γίνονται πράγματα που δεν μου αρέσουν πολύ απλά δεν ξαναπάω.
 

professor x

Μέγας
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Μηνύματα
2.917
Κριτικές
37
Like
20.128
Πόντοι
4.646
Κάποια χρόνια πίσω τά κωλομπαρα ήταν τής μόδας νά το πω έτσι, ήταν παντού σε σχεδόν κάθε γειτονιά, τώρα λίγα καί καλά καί μετρημένα.

Εβλεπες έξω από τήν μπάρα κυριολεκτικά γεμάτη νά κρέμονται άνδρες, από τήν μία άκρη εως τήν άλλη. Τά τραπέζια μέ το και καλά.... διαχωριστικό (όσα είχαν) επίσης γεμάτα από θαμώνες καί γυναίκες καί το κέρασμα ποτό, σαμπάνια, μπουκάλι κλπ νά πάει σύννεφο.
Φυσικά το ποτό πού έπινε ή γυναίκα ήταν από νεράκι ή μέχρι ελαφρύ σναπς οποίοι τά θυμούνται, σίγουρα όμως δέν ήταν κανονικό ποτό το κερασμένο.

Ο τύπος πού πήγαινε στα κωλομπαρα ήταν 1) ο τύπος ο καθαρά μπαροβιος πού δέν έψαχνε ντε καί καλά για νά γαμήσι, ήταν ο τύπος τού υποδρομου, τής λέσχης, τού καφενείου τού κολομπαρου πού θά κερναγε τά ποτά όσα ήθελε εκείνος και ως τακτικός πελάτης θά του αρέσε μία αντε δύο γυναίκες το πολύ, μέ αυτές θά έκανε παιχνίδι καί θά έφευγε μαζί της στο σχόλασμα.

Ο τύπος νούμερο 2 είναι ο τύπος πού ψάχνει γυναικεία παρέα για μπλα μπλα καί αν κάτσει νά γαμιση, αυτός ο τύπος ο καψουρης είναι ή χαρά του μαγαζιού θά κεράσει από ποτό μέχρι μπουκάλι, μπουκάλια, καί αν είναι γάτα ή γυναίκα θά τον έχει όλο το βράδυ στήν κάψα καί το κέρασμα θά πάει σύννεφο που στο τέλος δέν θά γαμιση κιόλας αντε νά χουφτώνει λίγο καί τήν επόμενη μέρα εκεί θά είναι πάλι.

Βλέπω τώρα καί ακούω αν δέν κάνω λάθος ότι μέ δύο τρία ποτάκια έχεις πάει στα ιδιετερα μέ τήν κοπέλα το λιγότερο για πίπα, παλιά δέν ήταν έτσι.

Περίπτωσης καί εμπειρίες πολλές όχι σαν πελάτης.

Το συμπέρασμα είναι καί τά κολομπαρα έχουν το δικό τούς κοινό, για κάποιους είναι πεταμένα λεφτά για άλλους όχι, πάντα είναι ανάλογα τι ζητάει ο καθένας μας.
 

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Μηνύματα
9.089
Κριτικές
86
Like
3.589
Πόντοι
5.015
Αυτά τα τέσσερα πέντε μαγαζιά κάτω από την Ομόνοια έχουν - ευτυχώς - κλείσει εδώ και πολλά χρόνια (το τελευταίο που είχε μείνει ήταν Σωκράτους ψηλά).
Δεν ήταν καν κωλόμπαρα, έβγαινε μια έξω σε ψάρευε, έπινε μια πορτοκαλάδα και σου χρέωναν 10 ποτά και ένας φουσκωτός σε "αγκάλιαζε" αν έφερνες αντιρρήσεις.
Στόχευαν σε επαρχιώτες και φαντάρους αποκλειστικά, όχι σε Αθηναίους που σύχναζαν στα κανονικά κωλόμπαρα.
Έτσι ακριβώς, τα μόνα κωλόμπαρα της Αθήνας που δεν πάτησα ποτέ το πόδι μου γιατί ευτυχώς μου είχαν "σφυρίξει" τη φάση
 

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Μηνύματα
9.089
Κριτικές
86
Like
3.589
Πόντοι
5.015
Τα ίδια και τα ίδια σ' αυτό το thread όσα χρόνια υπάρχει, κακώς ξεθάφτηκε μετά από τόσα χρόνια, μπαίνει ο κάθε ασχετίδης που αλίμονο κι αν έχει πατήσει έστω και μια φορά το πόδι του σε κωλόμπαρο για να ξέρει πώς είναι η φάση εκεί και να καταλάβει γιατί γουστάρουμε και λέει το μακρύ του και το κοντό του με εξυπνακίστικο ύφος, χώρια που πρέπει να υπομείνουμε τον κάθε μαλάκα που θα μας υποδείξει και πώς θα γουστάρουμε, τον μαλάκα που θεωρεί πολύ ποιοτική φάση να γαμήσει με 10 ευρώ μια πατσαβούρα στο Μεταξουργείο και στα 7' να του χτυπάει η τσατσά την πόρτα με αποτέλεσμα τις μισές φορές να μη χύνει... Και καλά, κάποιους πιτσιρικάδες που τα γράφουν αυτά να τους καταλάβω, έχουν άγνοια, οι μεγαλύτεροι όμως και κάποια παλιά μέλη του site; Αγνοούν ακόμα κι ότι υπάρχουν κωλόμπαρα που περιλαμβάνεται το γαμήσι στο μενού, κι όταν λέμε γαμήσι εννοούμε γαμήσι που παρά την άβολη καβάτζα η κοπέλα δίνει συνήθως το 200% σ' αυτό κάνοντας κάθε είδους ανωμαλία που μπορεί να βάλει ο νους σας που στο μπουρδέλο ούτε κατά διάνοια δε θα κάνει η κάθε εργαζόμενη, και παρ' όλ' αυτά μιλάνε... Όσο για τα λεφτά όποιος τα έχει τα δίνει και περνάει ζάχαρη στο κωλόμπαρο, όποιος δεν τα έχει ας δώσει αναγκαστικά το 20άρικό του στο μπουρδέλο, δεν υποχρεώνουμε κανέναν, άλλωστε πολλοί από εμάς που τα κωλόμπαρα είναι η νούμερο 1 επιλογή μας έχουμε βρεθεί σε αφραγκιές κάποια περίοδο της ζωής μας όπου πηγαίναμε κι εμείς αναγκαστικά στο μπουρδέλο ή τσιμπούσαμε μια καλντεριμιτζού από την Ομόνοια, οι κριτικές μου είναι διαθέσιμες σε όποιον νομίζει ότι λέω λόγια του αέρα και αναφέρομαι στα νεότερα μέλη γιατί με τους παλαιότερους εδώ μέσα γνωριζόμαστε, εγώ συγκεκριμένα έχω περάσει και από κωλόμπαρα, και από strip (έχω πάει σε 40 διαφορετικά μαγαζιά στο λεκανοπέδιο), και από μπουρδέλα, και από στούντιο και από καλντερίμια και ενίοτε πάω ακόμα σ' αυτά, ποιος να μου πει τί; Και το ίδιο ισχύει και για αρκετούς ακόμα από τους φίλους που είναι κυρίως πελάτες των κωλόμπαρων. Περάστε πρώτα απ' όλες τις πίστες του αγοραιου έρωτα και μετά κρίνετε, άντε γιατί παρατράβηξε αυτό το αστείο
 

Geo...

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2021
Μηνύματα
264
Κριτικές
1
Like
1.047
Πόντοι
81
Υπάρχει κατηγορία αντρών ιδίως παλιότερης γενιάς που γουστάρει πολύ ποτό και πίτσι πίτσι αρχιδιλικι και κάυλαντα.Επαιζε πολύ αυτό το σκηνικό δεκαετία 80-90.Πανε αράζουν πινουν τα ποτά τους καυλαντιζουν χουφτωνουν για αρχή αν έχεις γνωριστεί καλά με το μαγαζατορα γαμας χαλαρά μετά από καιρό και περνάς και ένα χέρι κάθε νέο αίμα που έρχεται, μέχρι τότε καυλώνουν και γυρνάνε σπίτι και ρίχνουν μανίκια στη γυναίκα τους.
Ακριβώς....
Άλλοι τρελαίνονται για μάτι και χούφτα κ άλλοι το θεωρούν πλάκα κ διασκέδαση.....
Κ τι έγινε αν δεν πηδήξεις, θα τελειώσει ο χρόνος ; η θα πάθει η υγεία μας ;
Άλλοι το θεωρούν ότι με 50 ευρώ εκεί μέσα τους αξίζουν όλα....
Οι νιοραντηδες λεγόμενοι....
Τεσπα....Ο καθένας όπως τη βρίσκει.....Αυτό είναι θέμα για διασκέδαση προσωπική όχι για ανάλυση κρατικου επιπέδου πάντως....
 

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Μηνύματα
4.382
Κριτικές
8
Like
11.113
Πόντοι
3.786
Μύστη @Womanaholic τα είπες όλα. Ο καθένας όπου φτάνει η τσέπη του και τα ανάλογα γούστα. Τα στριπτιτζάδικα τα έκοψα επειδή πλέον αν δεν παίζει γαμήσι δε με ενδιαφέρει η φάση. Και έχω πάει σε δεκάδες τέτοια μαγαζιά εντός και εκτός συνόρων.
Τα μπουρδέλα δεν τα γουστάρω και λόγω κόσμου που συχνάζει και λόγω υγιεινής.

Πάω σε κωλόμπαρα, στούντιο και μασατζίδικα. Όλοι το ξέρουν ότι σε στούντιο μπορείς να πληρώσεις τα λιγότερα και θα έχεις κρεβατάρα διπλή, ότι στα μασατζίδικα εισαι περισσότερη ώρα με τη γυναίκα και ότι στα κωλόμπαρα οι γυναίκες είναι κατώτερες σε εμφάνιση. Αλλά ρε σεις, σε κάποιους αρέσει αυτη η φάση, πώς θα γίνει τώρα; Αν τώρα κάποιοι το θεωρούν χάσιμο χρήματος ας μην έρχονται ούτε από περιέργεια. Πόσο πιο απλά να το πούμε;
 

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Μηνύματα
15.624
Like
14.597
Πόντοι
3.656
Καμία σχέση με KInky Opera και τα στριπ γενικότερα, πολύ πιο cult και decadence η ατμόσφαιρα και ναι, ενίοτε συχνάζουν και μαχαιροβγάλτες... Αν σκέφτεσαι μ' αυτόν τον τρόπο άσ' το, μην πλησιάσεις καν, είναι ανώτερη πίστα τα κωλόμπαρα

τυπε οχι να παμε εκει και να μας μαχαιρωσουνε κι ολας :confused::confused::confused:
 

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Μηνύματα
4.382
Κριτικές
8
Like
11.113
Πόντοι
3.786
Ωραία τα λέτε και καλά κάνετε και πάτε όσοι πάτε μιας που ισχύει ότι ο καθένας όπως την βρίσκει.
Σε αυτό συμφωνώ. Ωστόσο αν ξέρετε καμιά κωλομπαρού που να έχει αποσυρθεί ρωτήστε την γνώμη
που έχει. Θα σας πει ότι σιχαίνεται καθολικά όλους τους πελάτες που της ζαλίζουν την μούνα
με παπάτζες :2funny: και θέλουν να ζήσουν την παραμύθα τους επειδή έχουν βήμα ότι πληρώνουν
(διευκόλυνση για μπλα μπλα).
Μετά θα σας πει ότι όποτε χάρηκε γαμήσι ήταν με κάποιον άσχετο από το μαγαζί
και ποτέ με κάποιον που έφυγε από το μαγαζί
(κάτι πολύ σπάνιο εκτός αν είναι κουραδομάγαζο ή είναι ψόφια η τύπισσα και ψάχνει χορηγό
ή έχει δώσει κάποιος άντερα και σπλήνες σε φράγκα) :confused:
Και τέλος θα σας ξεστομίσει ότι είναι ικανή να παίζει θέατρο για μήνες αρκεί να της τα στάζετε
σε δώρα και εξυπηρετήσεις διότι αυτή είναι η δουλειά της. Το θέατρο.
Τα γνωρίζετε αυτά από μικρή ηλικία και πριν καν πάτε αλλά δεν τα παραδέχεστε διότι απλά την βρίσκετε.
Από μένα οκ αλλά να κλείσω με ότι τα λεφτά σε κωλόμπαρα ειναι μακράν τα πιο πεταμένα λεφτά.
Φιλικά πάντα.

:hi:
Υπάρχει μια ατάκα από ελληνική ταινία "Αν θέλω να φάω ένα κατσικάκι, θα κοιτάξω να ευχαριστηθώ εγώ όχι το κατσικάκι".

Παίκτη αν τους αρέσαμε δε θα τις πληρώναμε για να μας κάτσουν ,μη γυρνάμε στην ύλη της Πρώτης Δημοτικού
 

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Μηνύματα
9.089
Κριτικές
86
Like
3.589
Πόντοι
5.015
Υπάρχει μια ατάκα από ελληνική ταινία "Αν θέλω να φάω ένα κατσικάκι, θα κοιτάξω να ευχαριστηθώ εγώ όχι το κατσικάκι".

Παίκτη αν τους αρέσαμε δε θα τις πληρώναμε για να μας κάτσουν ,μη γυρνάμε στην ύλη της Πρώτης Δημοτικού
Δεν είναι απαραίτητο, ακόμα και αν της αρέσεις δε θα σου κάτσει τζάμπα αν μπορεί να στα πάρει κιόλας. Πάντως σε κάποιους από εμάς έχει τύχει όχι μία και δύο φορές, αλλά πολλάκις να πάμε με κάποιες με χρήματα στην αρχή και μετά οι ίδιες να θέλουν να πάμε έξω σε ξενοδοχείο χωρίς λεφτά, να μας προτείνουν μέχρι και σχέση να κάνουμε ή να τις πηγαίνουμε σπίτι μετά το σχόλασμα και να μην ξεκολλάνε απ' το αμάξι μας. Έτσι για να μαθαίνουν κάποιοι που ισχυρίζονται ότι είναι πεταμένα λεφτά τα κωλόμπαρα, πείτε μου πόσο πιθανά είναι τέτοια σκηνικά με κοπέλες που δουλεύουν στα μπουρδέλα
 

Μάγος του ΟΖ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2022
Μηνύματα
605
Like
1.293
Πόντοι
206
Τύποι το βιβλίο "Αυτή η νύχτα μένει" περιγράφει όλες τις περιπτώσεις των τύπων που σύχναζαν στα κωλόμπαρα. Ο συγγραφέας έζησε την νύχτα εκείνης της εποχής. Είναι και της μόδας σήμερα λόγω της σειράς. Περιγράφει τα αλησμόνητα 80s 90s στην επαρχία και όχι μόνο.
Όσο για εμένα, πιο πολύ μπουρδελιάρης ήμουν παρά μπαρόβιος, λόγω τσέπης.
 

Rocco85

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2017
Μηνύματα
7
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
0
Μύστη @Womanaholic τα είπες όλα. Ο καθένας όπου φτάνει η τσέπη του και τα ανάλογα γούστα. Τα στριπτιτζάδικα τα έκοψα επειδή πλέον αν δεν παίζει γαμήσι δε με ενδιαφέρει η φάση. Και έχω πάει σε δεκάδες τέτοια μαγαζιά εντός και εκτός συνόρων.
Τα μπουρδέλα δεν τα γουστάρω και λόγω κόσμου που συχνάζει και λόγω υγιεινής.

Πάω σε κωλόμπαρα, στούντιο και μασατζίδικα. Όλοι το ξέρουν ότι σε στούντιο μπορείς να πληρώσεις τα λιγότερα και θα έχεις κρεβατάρα διπλή, ότι στα μασατζίδικα εισαι περισσότερη ώρα με τη γυναίκα και ότι στα κωλόμπαρα οι γυναίκες είναι κατώτερες σε εμφάνιση. Αλλά ρε σεις, σε κάποιους αρέσει αυτη η φάση, πώς θα γίνει τώρα; Αν τώρα κάποιοι το θεωρούν χάσιμο χρήματος ας μην έρχονται ούτε από περιέργεια. Πόσο πιο απλά να το πούμε;
Πολύ σωστή τοποθέτηση συναγωνιστή . Εγώ να προσθέσω ότι το κάθε μαγαζί έχει το δικό του ιδιαίτερο κοινό … όπως έχει και διαφορετικό είδος γυναικών όσον αφορά ηλικία , εμφάνιση , καταγωγή και διαφορετικές υπηρεσίες όσον αφορά το σεξ , social κλπ …. Επίσης υπάρχει διαφορά από στουντιο σε στούντιο ή από κωλόμπαρο σε κωλόμπαρο - γι αυτο άλλωστε γράφουμε και κριτικές (!) … Μία σεξ εργάτρια που είναι φόλα ή αρπαχτικό , είναι πάντα φόλα , είτε στο κωλόμπαρο, είτε στο στούντιο ή στην ακριβή βίζιτα ή στο μασατζίδικο … ή και το αντίθετο …. Καλές τσάρκες
 

cv119

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2022
Μηνύματα
37
Κριτικές
15
Like
435
Πόντοι
290
Παίδες φιλική συμβουλή. Πλέον όλες οι γκόμενες εκεί έξω είναι λυσσασμένες. (Τα λίγα θετικά της και καλά ισότητας). Κάντε παιχνίδι δε θα σας βγει πάντα πιο φθηνά αλλα σας εγγυώμαι ότι θα περάσετε καλύτερα. Τώρα αν έχετε την ατυχία να έχετε περάσει τα 60 έχω να σας πω πως η επιστήμη κάνει θαύματα.
 

koleou

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Μηνύματα
631
Κριτικές
9
Like
229
Πόντοι
26
Το μεγαλυτερο θεμα ,που ειχαν τα κωλομπαρα,εινσι οτι δεν σεβόντουσαν τον πελατη.Παρατημενα μαγαζια, χωρις καθαριοτητα,λιγα ποτα εως καθολου ,και μπομπες ,μεγαλη βιασυνη να σου πάρουν τα λεφτα,ακομα δεν έκατσε ,ηθελε και άλλο ποτό.Αλλα ποιο παλιά ,είχε ευκαιρίες, να περασεις καλα.Εχω παει στον πριγκηπα ,και μου πηραν 3 πιπες, απο διαφορετικες κοπελες,και εκανα λογαριασμο 35 ευρω .Εχω παρει κοπελα στο kiss ,με 50 ευρω και τελειωσα 2 φορες...Εχω πάρει την Τανια στο Χαλαρα με 60 ευρω ,διαχρονικα ισως η ποιο ομορφη,και περασα τελεια.Εχω κανει χαμουρεματα, με ωραια μωρα,με τρελα φιλια,εχω κανει χαμουρεμα ,στον ποιο τεραστιο κωλο,που εχω πιασει ποτε, με κοπελα ομορφη απο την Αιθιοπια,χαλωντας μονο 15 ευρω, για κανενα μισαωρο, ομορφη από την Αιθιοπια,και τελος εχω πιπιλισει ,την ποιο τεραστια ρογα στον Πριγκηπα....Ολα αυτα ,με λιγα σχετικά λεφτα,με φασεις που θα μου μεινουν για παντα.Τωρα αυτα, αλλαξαν ολα προς το χειροτερο....
 

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Μηνύματα
9.998
Κριτικές
67
Like
29.001
Πόντοι
10.336
Από θέατρο άλλο τίποτα στα κωλόμπαρα και σε όλο το εύρος του από κεφάλι έως ουρά ως κατηγορία. Όπως και στα στριπ. Σε όλες τις υπόλοιπες κατηγορίες -κι εννοώ όλες- γαμούσε/γαμάει 100%
ο πελάτης απο την πρώτη στιγμή εκτός των τυχερών (κοινά παντού ως έννοια). Βέβαια δεν μπορούμε να ξέρουμε κατά πόσο λέει αλήθεια ο καθένας αλλά όντως συνέβαιναν σε κάποιο βαθμό ως στατιστική και μόνο.
Τα τελευταία χρόνια όπως είπε κι ο προηγούμενος φίλος, όλα πάνε χειρότερα στα κωλόμπαρα αλλά η αλήθεια είναι ότι έχει κατεδαφιστεί όλο το αγοραίο θέμα. Δεν είναι μόνο πανελλήνιο. Μην περιμένετε ανάκαμψη πουθενά. Έχουν εμφανιστεί παράμετροι που δεν είναι της παρούσης κι έχει να κάνει με ιδεολογικές κόντρες υπεράνω ηδονής και καύλας. Όσο οι γυναίκες θα παίρνουν κεφάλι με καραγκιοζιλίκια της πολιτικής ορθότητας κτλ, θα εκνευρίζονται ολο και περισσότεροι άνδρες οι οποίοι ειναι ικανοί να φέρουν τον ουρανό ανάποδα για να πάρουν πίσω την κυριαρχία τους ως άνδρες και δεν εννοώ πατριαρχίες και τέτοιες μαλακίες. Εν ολίγοις η γυναίκα
που πηδιεται με λεφτά στο χέρι λέγεται πουτάνα κι έτσι θα λέγεται αιωνίως ακόμα κι αν είναι παπαδιά. Αυτό θα ακούει ολο και συχνότερα με μεθόδους που ούτε αυτές είναι της παρούσης. Ήδη δηλαδή το βλέπετε ότι στην κοινωνία επικρατεί μέγιστη φαγωμάρα μεταξύ των δύο φύλων. Απολαύστε το χάος και περάστε όπως περνάτε για όσο περνάτε. Κάτι άλλο δεν γίνεται να κάνετε. Όλοι έτσι κάνουμε. Είναι δρομολογημενη η καταστροφή.

:hi:
Τυπε το πρωτο λαθος βημα το εκαναν οι αντρες. Δεν ξυπνησαν οι γυναικες μια μερα και ειπαν, θα κατακτησουμε τον κοσμο. Εδω και 100 χρονια διεκδικουν τα δικαιωματα τους και μεχρι πριν 10 χρονια τους λεγαμε μεταξυ σοβαρου και αστειου να πανε στην κουζινα τους και δεν ανοιγε ρουθουνι. Οχι οπως τωρα.
Ποιος χαλασε την πιατσα; Οι μπασταρδοι οι αγαμητοι αγαπουληδες. Αυτοι που εχουν θεοποιησει ολα τα μπαζα στα σοσιαλ, αυτοι οι ευνουχοι που τα σκανε στα onlyfans για ενα ζευγαρι βυζια σε βιντεο, και αυτοι που πληρωνουν τριμπαζολες πουτανες τριψηφια νουμερα και ερχονται οι νεες με πολλαπλασιες απαιτησεις.

Γενος αρσενικου ειναι το προβλημα. Και φυσικα οι γκομενες θα το εκμεταλλευτουν. Αν ησουν γκομενα θα σε χαλαγε να εδειχνες τα βυζια σου για 2000 το μηνα; θα σε χαλαγε να εβγαζες αλλα τοσα απο διαφημισεις/σπονσορες στο ινστα; θα σε χαλαγε να ερχοταν και ενας πλουσιος χορηγος (λευκος πριγκιπας) να σε βολεψει σε μια βιλα; Και για να το φερω στα μετρα μας, αντικατεστησε στις παραπανω προτασεις τα βυζια με την πουτσα και τον λευκο πριγκιπα με μια μιλφαρα. Θα σε χαλαγε; Οχι φυσικα, ονειρο θα ηταν.

Το αρσενικο φυλο θεριζει αυτα που εσπερνε τοσα χρονια. Και πολλοι (ακομα και αθελα τους) εχουν συμβαλει στο προβλημα. Λοιπον η καραμελα ελιωσε και εσκασε η φουσκα, θα λουστειτε τωρα, τα χλωρα μαζι με τα ξερα, ολη αυτην την παρανοια. Και ναι, ο κλαδος του αγοραιου θα πεφτει και θα πεφτει, και σε μπολικες δεκαετιες η πουτανοποιηση των γυναικων θα αφορα μονο online εκθεση χωρις καμια επαφη απολυτως. Ηδη η πλειοψηφια το χει παρει πρεφα οτι μπορει να βγαλει ευκολα φραγκα απο τους χαζους αντρες χωρις καν να τους συναντησει.

Και για να μιλησουμε για τα δικα μας, δεν φταιει καμια πολιτικη ορθοτητα και κανενας φεμινισμος. Ο μαλακας ο ελληνας φταιει που απο μικρος τρεχει πισω απο ενα μουνι χωρις ιχνος αξιοπρεπειας.
 

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Μηνύματα
9.998
Κριτικές
67
Like
29.001
Πόντοι
10.336
Και για να ερθουμε στο θεμα του τιτλου. Τα κωλομπαρα παντα πεταμενα λεφτα ηταν, δεν εγιναν τωρα. Σπανια ειχαν αξιολογα κομματια, σπανια χορταινες εκτονωση, σπανια η τιμη ηταν vfm αναλογικα των υπηρεσιων/εμφανισης κτλ. Σπανιοτατα.

Τα κωλομπαρα ηταν (και ειναι) αραλικια για μπαρμπαδες, καλτ φιγουρες πλεον, που θελουν να καυλαντησουν καποια αποτυχημενη πουτανα. Παρεα ψαχνουν οι περισσοτεροι και οχι σεξ. Να πιουν ενα ποτο με γυναικεια συντροφια. Απλα η τσεπη τους δεν σηκωνει κατι καλυτερο. Οι πλουσιοι δεν πανε σε κωλομπαρα ως πελατες. Και οι καλες/ομορφες πουτανες δεν πανε σε κωλομπαρα για δουλεια. Απλα παλαιοτερα εβαζαν πολλες καινουριες εκει για "ψησιμο".

Τα στριπτιτζαδικα ειναι αλλη κλαση. Ελλαδα ισως ειναι λιγο καταντια πλεον, αν και δεν εχω παει προσφατα, απο αυτα που μου λενε γνωστοι και αυτα που διαβαζω εδω μεσα δηλαδη. Τα στριπτιτζαδικα ομως σε παγκοσμιο επιπεδο, εχουν ακομα καποια στανταρ. Αμερικη πχ σκανε και διασημοι να αραξουν για ποτο. Πορνοσταρς κανουν γκεσταριλικια κτλ.
 

captain 69

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Μηνύματα
3.180
Like
10.509
Πόντοι
2.256
Και για να ερθουμε στο θεμα του τιτλου. Τα κωλομπαρα παντα πεταμενα λεφτα ηταν, δεν εγιναν τωρα. Σπανια ειχαν αξιολογα κομματια, σπανια χορταινες εκτονωση, σπανια η τιμη ηταν vfm αναλογικα των υπηρεσιων/εμφανισης κτλ. Σπανιοτατα.

Τα κωλομπαρα ηταν (και ειναι) αραλικια για μπαρμπαδες, καλτ φιγουρες πλεον, που θελουν να καυλαντησουν καποια αποτυχημενη πουτανα. Παρεα ψαχνουν οι περισσοτεροι και οχι σεξ. Να πιουν ενα ποτο με γυναικεια συντροφια. Απλα η τσεπη τους δεν σηκωνει κατι καλυτερο. Οι πλουσιοι δεν πανε σε κωλομπαρα ως πελατες. Και οι καλες/ομορφες πουτανες δεν πανε σε κωλομπαρα για δουλεια. Απλα παλαιοτερα εβαζαν πολλες καινουριες εκει για "ψησιμο".
Η πικρή αλήθεια. Τα είπες όλα!
 

Alverto

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2021
Μηνύματα
489
Κριτικές
27
Like
1.911
Πόντοι
2.471

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom