Νέα

Διακοπές Κυκλάδες - ξέρει κανείς συναγωνιστής καλά από Σαντορίνη..;

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα loxxos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 10
  • Εμφανίσεις 2K
  • Ετικέτες
    σαντορίνη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Μηνύματα
2.362
Like
3
Πόντοι
16
Καλημερα αγαπητοι συναγωνιστες καθως το φορουμ μας αποτελει το μοναδικο ενδιαφερον(και αξιοπιστο κατα τη γνωμη μου!) μεσο ενημερωσης στο ιντερνετ(για εμενα τουλαχιστον που δε ξερω και πολλα γενικα απο computing..:-) θα ηθελα να ρωτησω τους συναγωνιστες του φορουμ αν θα μπορουσε καποιος να με ενημερωσει σχετικα καθως φετος μ'εχουν πρηξει τα φιλαρακια μου να παμε διακοπες Κυκλαδες εχω παει σε Ιο και Παρο πριν απο μερικα χρονια αλλα δε μου αρεσε και πολυ..και εκτος απο τη gay ξεφωνημενη Μυκονο(μακρια απο εμας και οπου θελει ας μπει.. :cheesy: :grin:) αφου εχουν φαγωθει για κυκλαδες φετος το μοναδικο αλλο νησι για το οποιο γινεται χαμος ειναι η Σαντορινη οπου δεν εχω παει ποτε και θελω παρα πολυ να παω γι'αυτο ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει καποιος συναγωνιστης που να εχει ζησει πραγματικα μεγαλο διαστημα στη Σαντορινη(οχι να εχει παει εκει μονο για διακοπες το καλοκαιρι για κανα δυο μηνες..), η΄ακομα καλυτερα αν καταγεται απο εκει ωστε να μπορει να μου πει εγκυρα τι παιζει γενικα απο διασκεδαση, κτλ..(απο γκομενες ξενες και ελληνιδες ακομα εχω ακουσει οτι παιζουν πολυ γενικα στη σαντορινη.. ;) :sunglasses:? και ακομα αν εχει να προτεινει καπου εγγυημενα να μεινουμε για να το κλεισουμε εγκαιρως καθως δε ξερω τιποτα απο εκει..οποιος θελει ας μου απαντησει εδω η΄ σε pm αν αισθανεται πιο ανετα από τον ενδοιασμό  μην ειπωθει ότι κανει διαφημιση σε καποιο μερος διαμονης η΄ μαγαζι,κτλ...
Ευχαριστω πολυ συναγωνιστες ειλικρινα αναμενω σοβαρη ενημερωση :)!!!!
 

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Μηνύματα
5.761
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Κοίτα η Σαντορίνη δεν είναι όπως ήταν παλιά.
Πολύ σημαντικό είναι αν θα πας με γκόμενα ή μόνος σου. Αν πας με γκόμενα μπορεί και να σε ερωτευτεί αλλά θα σου πάει ο κούκος αηδόνι.
Αν πας μόνος έχει αρκετή διασκέδαση το βράδυ στα Φηρά αλλά τώρα πλέον έχει ζευγάρια και κάποιες ξέμπαρκες.
Κάποτε (πριν 10-20 χρόνια) ήταν τίγκα στις τουρίστριες που γύρναγαν ενώ τώρα θα δεις όλο παρέες, ζευγαράκια και ελλεηνίδες.
Αν είσαι καλός παίκτης θα βγάλεις όπως και σε άλλα νησιά.
 
Εγγρ.
18 Ιαν 2009
Μηνύματα
219
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Να μην ξεχάσεις να πάς στο Ηφαίστειο, να κλείσεις ξενοδοχείο με θέα την Καλντέρα (έχει κανά δυο καλά μετά τα Φηρά - να διαπραγματευθείς για "υπόσκαφο" δήθεν δωμάτιο), να φας μπριζολάκια (όχι από αυτά των μασατζίδικων) στου Κρητικού, ντοματοκεφτέδες, να πιεις τα ποτά σου στα Φηρά και την Οία, όπου θα θαυμάσεις και το πολυδιαφημισμένο ηλιοβασίλεμα. Clubing απ' ότι ξέρω έχει στα Φηρά, η Οία είναι για πιό κυριλέ καταστάσεις, έχει ένα πασίγνωστο και πανάκριβο εστιατόριο στον κεντρικό δρόμο. Εκεί θα βρεις και γκαλερί και άλλά καταστήματα για να κάνεις το ακριβό σου δώρο, στην φιλενάδα σου. Α, η αποκάλυψη είναι το λιμανάκι κάτω από την Οία, για τους ψαροφάγους, το οποίο τιμούν ιδιαιτέρως οι Ιταλοί τουρίστες.
Για γκόμενες δεν μπορώ να σου πώ, επειδή πήγα συνοδεία.
 

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Μηνύματα
12.357
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Καλο Καλοκαιρι......
Καλες διακοπες!
Α...... και καλα μπανακια τωρα που ανοιξε ο καιρος!
 

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Μηνύματα
12.357
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985
Στην Ιο, στην Σαντορινη και στην Σιφνο εμενα παντως μου αρεσε ιδιεταιρα!
 
OP
OP
loxxos

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Μηνύματα
2.362
Like
3
Πόντοι
16
Ευχαριστω πολυ ολους τους συναγωνιστες για το ενδιαφερον και τις απαντησεις τους! παρεπιπτοντως υπαρχει κανεις συναγωνιστης στο φορουμ που να καταγεται απο σαντορινη και να μενει μονιμα εκει η΄ να πηγαινει εστω το καλοκαιρι ωστε να εχει 'up to date' ενημωση εκ των εσω..;-)?
Ευχαριστω :)!!!
 

talibanezos

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2010
Μηνύματα
92
Κριτικές
8
Like
60
Πόντοι
0
Επίσης, "Κυρά Νίκη" δίπλα στον Κρητικό. Πολύ καλή κουζίνα. Πάω συχνά Σαντορίνη χωρίς να κατάγομαι, ούτε να μένα μόνιμα εκεί. Τί θέλεις να μάθεις;
 

seitan

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2009
Μηνύματα
350
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε η Σαντορινη δεν ειναι οπως παλια.Ειναι για ζευγαροκατασταση,δεν παιζουνε ξεμπαρκες χυμα, του ρομαντισμου,ολο ζευγαρια θα βλεπετε
Τραβατε Σιφνο καλυτερο,το προτιμανε πολλες γυναικοπαρεες ,βραδυ Απολλωνια εχει ψωμι
 

Nyar

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2009
Μηνύματα
363
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Σαντορίνη...μέγιστο must ακόμα και για αγοροπαρέα. Το σημαντικό είναι να μην πάτε κοπάδι μπακαλιάρων 10 άτομα αλλά 2,3 φιλαράκια, άνετοι και αέρινοι και χωρίς να λιγουρεύεστε οτιδήποτε μοιάζει με θηλυκό και αναπνέει. Για μένα κλείστε δωμάτιο αξιοπρεπές και καθαρό είτε προς τον Καρτεράδο, είτε προς το Φηροστεφάνι, γλιτώνετε τη βαβούρα των Φηρών και είστε και ακριβώς δίπλα.

Την τιμούν αρκετές βόρειες Ιταλίδες αν δε μιλάτε καλά ιταλικά όμως ή δεν είστε ο Brad Pitt λίγο δύσκολα τα πράγματα. Διασκέδαση Φηρά Koo, Tango (το Εnigma ποτέ δεν το συμπάθησα) και για πιο άερινες καταστάσεις στην Οία. Μαζί με τα μαγαζιά που προαναφέρθησαν...το λιμανάκι κάτω από την Οία είναι τρελό μέρος και για καλο φαί αλλά και για το ηλιοβασίλεμα, επίσης ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ μια στάση από το Μελένιο, ίσως το καλύτερο ζαχαροπλαστείο στον κόσμο, ειδικά αν βρείτε γυναικοπαρέα...το σουφλε σοκολάτας που θα φάτε στο μπαλκονάκι με θέα την καλντέρα θα σας μείνει αξέχαστο.

Παραλίες πασαρέλες φυσικά ο Περίβολος και η Περίσσα...αν θελήσετε κάτι πιο πριβέ πάτε στην ανατολική πλευρά του νησιού (από τον Καρτεράδο ευνοούνται late night ξεμονιαχάσματα σε αυτές τις παραλίες ή ανατολή ηλιόυ κτλ).

Άλλο τρελό σημείο για ηλιοβασίλεμα...η εκκλησία του Αη Γιώργη στο Ημεροβήγλι...η καλή σας θα θελήσει να σας παντρευτεί εκει...:)
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom