Νέα

Bayern München- Βourdela Fan Club

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα silverdragon
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 285
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Μηνύματα
5.489
Κριτικές
31
Like
1.322
Πόντοι
6.305
Σφιχτό παιχνίδι με αλληλοεξουδετερωμένες τις 2 ομάδες,όποιος έβαζε πρώτος το γκολ λογικά θα κέρδιζε....

Έτσι κ έγινε,ειδικά σε τόσο προχωρημένο χρονικό σημείο...
Το κλειδί ήταν ότι κατάφερε να σταματήσει τις αντεπιθέσεις της Ντορτμουντ. Καλός προπονητής είναι αυτός που ξέρει να συμβιβάζεται με τις καταστάσεις και να μπορεί να αναδιοργανώνει το παιχνίδι του.
 

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Μηνύματα
5.489
Κριτικές
31
Like
1.322
Πόντοι
6.305
Γκουαρντιόλα: «Δικαιολογημένη η κριτική...»

Οι Βαυαροί μόλις είχαν κατακτήσει το νταμπλ στη Γερμανία, αλλά ο Καταλανός τεχνικός θέλησε να κάνει και την αυτοκριτική του μετά τη νίκη επί της Ντόρτμουντ, παραδεχόμενος τα λάθη που έκανε, κυρίως κόντρα στη Ρεάλ.




«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Όταν μια ομάδα κατακτά το πρωτάθλημα, η σεζόν είναι για αυτή πετυχημένη. Αυτός είναι ο πιο σημαντικός τίτλος. Φυσικά όμως είμαστε πολύ χαρούμενοι που πήραμε και το Κύπελλο», είπε αρχικά ο Γκουαρντιόλα και πρόσθεσε:

«Η κριτική που μου ασκήθηκε ήταν δικαιολογημένη. Έκανα κάποια πράγματα που δεν έπρεπε. Στις επιλογές μου και στην τακτική απέναντι στη Ρεάλ έκανα λάθη και σε σημαντικά παιχνίδια απέναντι σε μεγάλες ομάδες αυτό δεν επιτρέπεται. Δεν έχω καταφέρει ακόμη να κάνω την ομάδα να παίζει όπως θέλω, αλλά μπορούμε να είμαστε περήφανοι για τους τίτλους μας».


gazzetta.gr
 

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Μηνύματα
5.489
Κριτικές
31
Like
1.322
Πόντοι
6.305
Επίσης το Αμβούργο κατάφερε αποσπώντας ισοπαλία 1-1 εκτός έδρας με τη Γκροιτερ Φιρτ να παραμείνει στην κατηγορία..
 

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Μηνύματα
5.489
Κριτικές
31
Like
1.322
Πόντοι
6.305
Ο ενθουσιασμός της αβεβαιότητας

Την περασμένη Πέμπτη (15/05) η γερμανική έκδοση του Eurosport αποκάλυψε ότι οι Μάριο Μάντζουκιτς και Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ θα είναι εκτός αποστολής για τον τελικό του Βερολίνου με την Ντόρτμουντ. Και αν για τον δεύτερο ήταν αναμενόμενο μετά τον τραυματισμό του, για τον πρώτο ήταν έκπληξη. Μεγάλη μάλιστα.

Ο Κροάτης είχε χάσει τις προπονήσεις της Δευτέρας και της Τρίτης με πρόβλημα τραυματισμού, όμως ο ίδιος ο Γκουαρδιόλα στη συνέντευξη τύπου αποκάλυψε ότι ήταν σε θέση να παίξει. «Είναι δική μου απόφαση για αγωνιστικούς λόγους» είπε, καθώς ήθελε να έχει πιο έτοιμους παίκτες στη διάθεσή του. Προφανώς και υπήρχε κάτι από πίσω. Ακόμη και ανέτοιμο, τον πρώτο σου σκόρερ τον έχεις τουλάχιστον στον πάγκο στον τελικό. Άλλωστε, τελικά ο Γκουαρδιόλα δίπλα του στο Βερολίνο αντί για 18 παίκτες είχε 17...

Η Bild έσπευσε να αποκαλύψει ότι ο Καταλανός τον είχε «τελειώσει». «Σου εύχομαι καλή επιτυχία στη νέα σου ομάδα», φέρεται να του είπε. «Der Fremde», είχε γράψει η Süddeutsche πριν λίγες ημέρες. «Ο Ξένος», καθώς από όσα έβγαιναν προς τα έξω, η συμπεριφορά του Κροάτη είχε αλλάξει εδώ και καιρό. Είχε σταματήσει να δίνει συνεντεύξεις και σπανίως άκουγες ή διάβαζες δηλώσεις του. Η σχέση του με τον Γκουαρδιόλα πέρασε από πολλά στάδια.


Τον περασμένο Ιούλιο ο Καταλανός είχε δηλώσει ότι ο Μάντζουκιτς είχε κάνει εκπληκτική σεζόν με τον Χάινκες, όμως δεν ήταν ακόμα σε θέση να πει αν θα ταίριαζε στη δική του Μπάγερν. Το καλοκαίρι πέρασε με ιδέες και δοκιμές περί False 9, ενώ είχαμε και το σίριαλ της μεταγραφής του Λεβαντόφσκι. Ήταν φυσικό, η αβεβαιότητα να κάνει τα τερτίπια της στην ψυχολογία του Μάντζουκιτς. Εκείνος, όμως, δούλεψε στην προετοιμασία και κέρδισε την εμπιστοσύνη του προπονητή του.

«Δεν υπάρχει κανένας καλύτερος στο ψηλό παιχνίδι στον κόσμο» και «δεν έχω συναντήσει άλλον επιθετικό σαν και αυτόν στην καριέρα μου. Τον λατρεύω», ήταν κάποιες από τις δηλώσεις του Γκουαρδιόλα τον περασμένο Οκτώβριο.

«Ο Πεπ έχει εξαιρετικές ιδέες. Αλληλεπιδρά εξαιρετικά με τους παίκτες. Με κάνει πολύ χαρούμενο το γεγονός ότι ο προπονητής μου δείχνει εμπιστοσύνη. Προσπαθώ να κάνω τα πάντα, για να του το ανταποδώσω». Δηλώσεις του Μάντζουκιτς λίγες ημέρες νωρίτερα από τις παραπάνω.

Τα γκολ ήρθαν για τον 27χρονο επιθετικό, ο οποίος ανάγκασε τον Γκουαρδιόλα να προσθέσει ξανά τις σέντρες στο ρεπερτόριο της Μπάγερν. Ο πρώτος γύρος ήταν εξαιρετικός, με τον Μάντζουκιτς να κάνει και με το παραπάνω τη δουλειά του, πιέζοντας σωστά στην επίθεση και κάνοντας τα πάντα για να κερδίσει αυτό που του έλειπε. Την αναγνώριση.


Σε κάποιο σημείο είμαι σίγουρος ότι τα κατάφερε ανάμεσα στους οπαδούς και στον Γκουαρδιόλα, που έδειξε να εγκαταλείπει την ιδέα του False 9 (την οποία επανέφερε στο Champions League με τα γνωστά αποτελέσματα). Ήρθε, όμως, η ανακοίνωση της μεταγραφής του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και μαζί εκ νέου και τα προβλήματα.

Ο Μάντζουκιτς έμεινε για πρώτη φορά, όντας υγιής, εκτός αποστολής για το παιχνίδι με την Γκλάντμπαχ με το ξεκίνημα του δευτέρου γύρου, όμως μάλλον δεν πήρε το μάθημά του. Τότε, ο Ζάμερ είχε πει ότι το πρόβλημα ήταν η συμπεριφορά του στις προπονήσεις. «Δεν προπονήθηκε τόσο σκληρά όσο θα έπρεπε», είχε αποκαλύψει.

Η Süddeutsche έγραψε ότι ο επιθετικός της Μπάγερν έψαχνε ξεκάθαρη απάντηση από τον προπονητή του για το αν είναι στα πλάνα του για τη νέα σεζόν μετά την χειμερινή προετοιμασία. Απάντηση την οποία δεν πήρε ποτέ. Κάποια στιγμή φτάσαμε στο σημείο σύγκρουσης δύο μεγάλων «εγώ».


Η Bild έγραψε ότι ο Κροάτης συνέχισε με την ίδια αλαζονική συμπεριφορά. Μετά την βαριά ήττα από την Ρεάλ, μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ ο Γκουαρδιόλα έδωσε έναν συγκινητικό λόγο στους παίκτες του, στον οποίο απολογήθηκε για τις λάθος επιλογές του στην τακτική. Ο Μάντζουκιτς, όμως, ήταν τελείως απαθής και η συμπεριφορά του τον πείραξε πάρα πολύ.

Στους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του Κυπέλλου στο Μόναχο μία απουσία έκανε αίσθηση μετά από τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών. Ο Κροάτης είχε αποφασίσει να φύγει νωρίτερα για την πατρίδα του και να ενσωματωθεί στην αποστολή της εθνικής για το Μουντιάλ. Σύμφωνα ξανά με την Bild πριν φύγει αποχαιρέτισε κάποιους από τους εργαζόμενους στο προπονητικό κέντρο, ενώ φρόντισε να μαζέψει και τα πράγματά του... «Ήταν δική του επιλογή να ταξιδέψει νωρίτερα και να ενταχθεί στην εθνική του ομάδα. Με στενοχωρεί αυτό το γεγονός, όμως τώρα δεν αλλάζει», σχολίασε ο Ρουμενίγκε.

Ενώ, λοιπόν, υπήρχε πρόθεση να ξεκινήσουν μέχρι και διαπραγματεύσεις για ανανέωση του συμβολαίου του (φτάνει στο τέλος του το 2016), η κατάσταση πλέον μοιάζει μη αναστρέψιμη. Μέχρι και δηλώσεις είχε κάνει ο Ρουμενίγκε, λέγοντας ότι ο Μάντζουκιτς τον ενημέρωσε ότι η απόφασή του να μείνει είναι οριστική.


«Δεν μπορώ να προβλέψω πως θα εξελιχθεί η κατάσταση. Έχει συμβόλαιο για ακόμη δύο χρόνια. Αν, όμως, θέλει να φύγει, τότε μπορεί να μας το πει ο ίδιος ή ο ατζέντης του. Είναι σημαντικό όταν είσαι στην Μπάγερν να συμπεριφέρεσαι ανάλογα και να είσαι πειθαρχημένος», είπε ο Ρουμενίγκε, μάλλον αιφνιδιασμένος.

Οι στόχοι της Μπάγερν για το καλοκαίρι δεν έχουν τεθεί στο σύνολό τους. Ήταν δεδομένο εδώ και καιρό ότι οι Βαυαροί ψάχνουν κεντρικό αμυντικό, ήταν σίγουρο ότι θα αποκτήσουν ακόμη έναν μέσο μετά από υπόδειξη του Γκουαρδιόλα, ενώ υπήρχε και περίπτωση να αποκτηθεί ακόμη ένας αμυντικός για τα άκρα. Ήδη έχουν υπογράψει οι Ρόντε και Λεβαντόφσκι και σίγουρα δε θα είναι οι μόνοι.

Η διαφαινόμενη πώληση του Μάντζουκιτς, που φαίνεται ότι δεν άντεξε στην ιδέα μετά από δύο εξαιρετικές σεζόν, ότι θα είναι το Νο 2, τους αναγκάζει να βγουν στην αγορά και για επιθετικό. Η μεταγραφική σεζόν ήταν ήδη πολύ ενδιαφέρουσα, όμως γίνεται ακόμη πιο πολύ μέρα με τη μέρα. Μόλις «χωνευτεί» η αποχώρηση του Μάντζουκιτς, η αβεβαιότητα - όσο και αν δεν αρέσει σε πολλούς - θα φέρει και... μεταγραφικό ενθουσιασμό.

Υ.Γ.: Σύμφωνα με τον Ρουμενίγκε δεν έχει ακόμα αποφασιστεί, αν θα προταθεί νέο συμβόλαιο (μονοετές φυσικά) στον Πισάρο. Όσο φτάναμε στο τέλος της σεζόν, όμως, μοιάζει όλο και πιο «σωστό» να μείνει ο Περουβιανός.


 

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Μηνύματα
5.489
Κριτικές
31
Like
1.322
Πόντοι
6.305
Ρόμπεν: " Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ; Όχι ευχαριστώ "

O 30χρονος διεθνής Ολλανδός μεσοεπιθετικός της Μπάγερν Μονάχου, Άριεν Ρόμπεν, με δηλώσεις του στον Τύπο της πατρίδας του διέψευσε κατηγορηματικά τα σενάρια που τον θέλουν κάτοικο Μάντσεστερ από την νέα αγωνιστική περίοδο.


"Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ; Όχι ευχαριστώ, αισθάνομαι πολύ καλά στην Μπάγερν Μονάχου. Ούτε περνάει από το μυαλό μου η πιθανότητα να θέλει η Μπάγερν Μονάχου να με πουλήσει το καλοκαίρι.

Ανανέωσα σύντομα και γι αυτό πιστεύω ότι είναι ικανοποιημένοι μαζί μου". δήλωσε ο Άριεν Ρόμπεν στην ολλανδική εφημερίδα "Ντε Τέλεγκααφ".


 

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Μηνύματα
5.489
Κριτικές
31
Like
1.322
Πόντοι
6.305
Τα ακριβότερα brands στον κόσμο του ποδοσφαίρου: Πρώτη η Μπάγερν




Η κορυφή των ακριβότερων brands στον κόσμο του ποδοσφαίρου φιλοξενεί για δεύτερη σερί χρονιά την Μπάγερν η οποία βλέπει την εμπορική της αξία να βρίσκεται στα 657 εκατ. ευρώ. Στη δεύτερη θέση ανέβηκε η Ρεάλ Μαδρίτης, αφήνοντας στην τρίτη την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία υπέστη τη μεγαλύτερη απώλεια.

Στην δεκάδα μπήκε η Παρί Σεν Ζερμέν φτάνοντας εκεί από την 24η θέση την οποία κατείχε το 2013. Ο γαλλικός σύλλογος σημείωσε και την μεγαλύτερη αύξηση.

Στο infographic που θα δείτε παρακάτω, υπάρχουν αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία όπως το ποια είναι η ομάδα με τους περισσότερους followers στο twitter αλλά και ποιος είναι ο πλουσιότερος ιδιοκτήτης ομάδας. Κάπου εκεί θα βρείτε και το σήμα του Ολυμπιακού, καθώς η Emirates είναι το brand που σπονσοράρει τις περισσότερες ομάδες. Έξι στο σύνολο μαζί με τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Οι αγγλικές ομάδες μαζί, βρίσκονται στην κορυφή με τεράστια διαφορά από την δεύτερη θέση την οποία κατέχουν οι γερμανικές. Ακολουθούν οι ισπανικές ενώ στην έκτη θέση συναντάμε τις τούρκικες. Στο τέλος υπάρχει και το γράφημα με την πορεία όλων των ομάδων από το 2007 έως σήμερα.

Η Μπάγερν ανεβαίνει κάθε χρονιά ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία ήταν στην κορυφή το 2011 και το 2012, βλέπει το brand της να μειώνεται τα δύο τελευταία χρόνια.


 

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Μηνύματα
5.489
Κριτικές
31
Like
1.322
Πόντοι
6.305

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Μηνύματα
5.489
Κριτικές
31
Like
1.322
Πόντοι
6.305
Το καλοκαιρινό πρόγραμμα

Date                     Event
19 May to 8 July     Official summer vacation
9 July               Players report back for training
18 July, 6 pm           Dream Game 2014 v Red Baroons Dietmannsried (in Memmingen)
21 July, 7.15 pm     Benefit match v MSV Duisburg (A)
26 July, 6.30 pm     Telekom Cup: Borussia Mönchengladbach v Bayern (in Hamburg)
27 July, 4.30 pm or 6.15 pm Telekom Cup: Match for third place or final (in Hamburg)
30 July to 7 August     Audi Summer Tour 2014
1 August, 2 am CET     Friendly v Club Deportivo Guadalajara
(in New Jersey)
7 August, 3.30 am CET     Friendly v MLS Allstars
(in Portland, Oregon)
9 August, time TBC     Allianz Team Presentation (Allianz Arena)
13 August, 6 pm     DFL Supercup v Borussia Dortmund (A)
15 to 18 August     DFB Cup, Round 1
22 August           Bundesliga Matchday 1
 

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Μηνύματα
35.258
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
366
Αντε να αρχισει το πρωταθλημα να μας κανει παλι πλουσιους η Μπαγερν.
 

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Μηνύματα
5.489
Κριτικές
31
Like
1.322
Πόντοι
6.305
Σούπερ Καπ Γερμανίας

Ντόρτμουντ-Μπάγερν

Ντόρτμουντ (Γίργκεν Κλοπ): Λάνγκερακ, Πίστσεκ, Παπασταθόπουλος, Γκίντερ, Σμέλτσερ, Κελ, Κιρχ, Χόφμαν, Μχιταριάν, Ομπαμεγιάνγκ, Ιμόμπιλε

Μπάγερν (Πεπ Γκουαρδιόλα): Νόιερ, Μπερνάτ, Μπόατενγκ, Μαρτίνεθ, Χόιμπιεργκ, Ρόντε, Γκαουντίνο, Σακίρι, Μίλερ, Λεβαντόφσκι

Ζωντανά στο Στοιχιμαν
 

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Μηνύματα
15.669
Like
1.304
Πόντοι
366
2-0 η ντορτμουντ στο 64
 

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Μηνύματα
5.489
Κριτικές
31
Like
1.322
Πόντοι
6.305
2-0 η ντορτμουντ στο 64
απαράδεκτη εμφάνιση από μια κοιμισμένη Μπάγερν. Ανύπαρκτη άμυνα,ανάπτυξη για γέλια και για κλάματα. Ναι είναι νωρίς..ναι υπάρχει κόπωση..ναι έχει ελλείψεις. Είναι όμως σουπερ-καπ και οχι φιλικό! Αν δε μπορείς να κερδίσεις στα ίσα την ανώτερη (σήμερα) Ντόρτμουντ, παίξε έξυπνα να κλέψεις το παιχνίδι. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι η Μπάγερν έχει ελπίδες για κάτι καλό φέτος (το πρωτάθλημα Γερμανίας δε μπορεί και δεν πρέπει να θεωρείται επιτυχία υπό αυτές τις συνθήκες).
 

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Μηνύματα
15.669
Like
1.304
Πόντοι
366
:rolleyes: ετσι οπως τα λες
 

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Μηνύματα
7.403
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
στην έδρα της Ντόρτμουντ έπαιξαν;
 

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Μηνύματα
15.669
Like
1.304
Πόντοι
366
δεν το ξερω....παντως οπως και να χει ηταν ψοφιοι σημερα, χωρις καθολου παθος
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom