Νέα

3 Ιουλίου - WATER BONDAGE - Για 1η φορά στην ελληνική fetish σκηνή

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giwrgis123

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Μηνύματα
36
Like
0
Πόντοι
0
Για 1η φορά στην ελληνική fetish σκήνη, ---the water bondage show---!
Ακραία bondage shows σε συνδυασμό με τον πνιγμό και την πίεση του νερού.

Μην χάσετε το τελευταίο fetish event στο skullbar!!!!

l_2cf04bb1cd01492badfc83b82101fa2a.jpg
 

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Μηνύματα
3.000
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Ζωντανή παράσταση θα είναι αυτή ;
 

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Μηνύματα
4.130
Like
10
Πόντοι
16
Επειδη δεν εχω παει ποτε σε τετοια σοου θελω να μου πεις τι φαση παιζει εκει μεσα......

 
OP
OP
G

giwrgis123

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Μηνύματα
36
Like
0
Πόντοι
0
ναι live θα είναι


το bondage έχει να κανει με θελημενο ερωτικό βασανισμό.Χρησιμοποιουνται συνεργα οπως αλυσιδες,σχοινια,μαστιγια κ.α.
ολα αυτά θα γίνουν με συνδυασμό με το νερό και τον πνιγμό

θα υπάρχουν 2 κοπελες και ενας αντρας που θα χουν ρόλο mistress/master και κάποια ατομα σε ρόλο slave
 

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Μηνύματα
5.196
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
Καλο... Ξερει κανεις το skullbar ειναι γνωστο μαγαζι για τιποτα φρικια ή θα μαζευτουνε μονο περιεργοι??? (ή ακομα χειροτερα ζωα οπως στο porn film festival φετος... :headbang:)
 
OP
OP
G

giwrgis123

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Μηνύματα
36
Like
0
Πόντοι
0
αναλογα με τα event έρχονται και αναλογα ατομα
απο οτι ξερω έχουν πόρτα οποτε δεν μπαινουν junkides ...

παντως θα ειναι ακραιο και για γερα νευρα
 

fffanatic

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Μηνύματα
4.130
Like
10
Πόντοι
16
Οποιος θα παει να μου στειλει πμ να παμε μαζι αμα ειναι.
 

Tsambo

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2008
Μηνύματα
5.196
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
66
αναλογα με τα event έρχονται και αναλογα ατομα
απο οτι ξερω έχουν πόρτα οποτε δεν μπαινουν junkides ...

παντως θα ειναι ακραιο και για γερα νευρα
Φρικια λεμε ρε φιλε, οχι πρεζακια... Οπως ολοι οι απιστευτα γαματοι-εξωγηινοι που ειχαν μαζευτει στο second skin τοτε που εκανε κατι αντιστοιχο (χωρις νερα)...
Εκτος και αν ο ορος "junkides" σημαινει κατι διαφορετικο απο "junkies"... :think:
 
OP
OP
G

giwrgis123

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Μηνύματα
36
Like
0
Πόντοι
0
AIMA FLEMA SPERMA

H περιγραφη που θα ακολουθησει δεν εχει σκοπο να δωσει ιδεες και θα πρεπει να αποτελεσει παραδειγμα
προς αποφυγην για ατομα μη εξοικειωμενα στη τεχνη του bondage και του humillation.Πιτσιρικια κοσμοκοριτσα,και ατομα που πασχουν απο καρδιαγγειακες παθησεις καλο θα ειναι να αλλαξουν σελιδα η να συνεχισουν στο θρεντ πως νιωθω τωρα και στις αφιερωσεις.

ΤΟ CLUB

Τερμα ιπποκρατους κοντα στην αλεξανδρας.Μια μικρη ταμπελα με ενα κρανιο ζωγραφισμενο επανω ειναι η εξωτερικη διακοσμηση του κλαμπ.Σκοτεινο υπογειο που θυμιζει καταληψεις στη βορεια ευρωπη και με χωρητικοτητα μεχρι και 100 ατομα.Ενα μπλακ λαιτ και κερια ηταν τα μονα φωτα κατα την εισοδο μας ενω μια μικρη λαμπα φωτιζε τα λιγα ποτα του μπαρμαν.Μαυροκοκκινοι τοιχοι με αφισες ONLY SMOKERS,λιγα σκαμπο και τρεις καναπεδες η εσωτερικη διακοσμηση του χωρου.

Η ΜΟΥΣΙΚΗ
Τα γνωστα ελληνικα χιτακια με εμφαση στη βανδη,βισση,θεοδωριδου,ρουβα,χατζηγιαννη ταιριαζανε απολυτα με τον σωματικο πονο των σοου που ακολουθησαν.Αν τωρα εσεις θελετε να ακουσετε electro,idustrial,ebm,hard techno,goth μπορειτε να πατε σε ενα απο τα χιλιαδες μαγαζια σε ολη την ελλαδα.Καλα καλα δεν το συνεχιζω....

ΤΟ SHOW PART I
Ξεκινησε σχετικα νωρις γυρω στις 2:3ο με χορευτικο και fire show που για μενα ηταν amateur.Κριμα που δεν ειχα μαζι μου τους πυρσους να εκανα μαθηματα στη κοπελα μπας και με μαθαινε να δενω κανα κομπο.
Υστερα απο τη φωτια που φωτισε λιγο το υπογειο εμφανιστηκε η αφεντρα τραβωντας με λουρι τον σκλαβο της.Εθνικοτητα δεν γνωριζω ηταν παντως εντυπωσιακη σωματικα με μαυρο καρε μαλλι. μπειμπι φεις,τρομερο κωλο που γινοταν ακομα πιο εντυπωσιακος με τις μαυρες ψιλοτακουνες μποτες και το διχτυοτο καλτσον.Ο σκλαβος μου θυμισε λιγο τον heellover στο πιο αδυνατο.
Δεμενος απο τα χερια,γονατιστος,και γυμνος απο τη μεση και πανω παραδωθηκε στις ορεξεις της αφeντρας.Τον χαιδεψε λιγο με τις φλογες της και στη συνεχεια αρχισε ενα χωρις οικτο spanking με το μαστιγιο της.Το δερμα αρχισε να κοκκινιζει και να ξεφλουδιζει ενω ματαια αυτος ικετευε για ελεημωσυνη.Αντι για την πολυποθητη ελευθερια ηρθε η ΣΩΤΗΡΙΑ.Ελληνιδα αφεντρα εμελε να κανει ακομα πιο σκληρη και επιπονη την τιμωρια του ανημπορου νεου.Οι βελονες εκαναν την εμφανιση τους και αρχισαν να τρυπουν το πληγωμενο κορμι του απο τα χτυπηματα.Ο πονος εγινε ακομα πιο δυσβασταχτος οταν το νερο αρχισε να τον μπουγελωνει.Για μια στιγμη τον λυπηθηκα και φοβηθηκα μηπως εχουμε και νεα περιπτωση ΚΑΡΑΝΤΑΙΝ.Οι αφεντρες παταγανε τον δουλο και η μια τον φιμωσε με σακουλα κλεινωντας
καθε διοδο αναπνοης.5 μετρα λαστιχο που κατεληγε σε πιστολι αρχισε να ψεκαζει τον νεο που αν δεν προλαβαινε να εκσπερματωσει σημερα θα ηταν πρωτο θεμα μαζι με τους απαγωγεις στα δελτια ειδησεων.Το κεφαλι του απελευθερωθηκε απο την σακουλα και εκεινος μπουσουλωντας ακολουθησε τις αφεντρες στα ενδωτερα.

ΤΟ SHOW PART II
Aφου σκουπιστηκε το πατωμα απο τα νερα τα αιματα και τις σταγονες αναπαραγωγης οι γαντζοι και τα σκοινια πηρανε τη θεση τους για το επομενο σοου.Αφιονιζμενη απο το παθος της για κυριαρχια και εξευτελισμο της ανθρωπινης υπαρξης η μαυρομαλλουσα αφεντρα διεταξε τον βοηθο της να δεσει τις σκλαβες και να της ετοιμασει να την υπηρετησουν.Στο σημειο αυτο παντα συμμετεχει και το κοινο αφου η αναμονη μεχρι να ετοιμαστουν τα παρελειπομενα ειναι μερος της ψυχολογικης βιας.Για μενα απαραιτητη αφου ενα σωστο bondage πρεπει εκτος απο τον σωματικο πονο να εχει και το ψυχολογικο.Οι νεαρες σκλαβες με μακρυα μαλλια και καμπυλατα σωματα ανεμεναν υπομονετικα το δεσιμο τους.Η ωρα κυλουσε βασανιστικα και οι βιομηχανικοι ηχοι κανανε ακομα πιο τρομακτικο το σκηνικο.Τωρα εγω πιστευω πως ο βοηθος ηταν ερασιτεχνης αφου εδειχνε σαν να επρεπε να φτιαξει το γορδιο δεσμο....τελικα τα καταφερε.
Δεμενες οι δυο σκλαβες υποταχτηκαν στα χτυπηματα και στο γαμησι με στραπ ον απο την αφεντρα.Η τιμωρια τους εληξε με το κλασικο λαστιχο και απειρα κυβικα νερου.

ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΒΡΑΔΙΑΣ
Η ωρα ηταν τεσσερις και αφεντρες,σκλαβοι,σκλαβες,αρχισαν να αποχωρουν.Ετσι και γω με τη συνοδο μου βγηκαμε στο φως του ηλιου...ε τοσο σκοταδι εκει μεσα εξω ηταν σαν μερα.Γρηγορα μπηκε σε ταξι και εφυγε προς αγνωστη κατευθυνση αφου φοβηθηκε μη παθει τα ιδια και χειροτερα απο τον SPIDERDOM.

ΑΝΤΕ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΕΣ DOM AND SLAVES.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom