petros_sketo
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 10.239
- Πόντοι
- 1.336
Πονόψυχο μωρό....Όχι στα βυζια μου, κοντά στην καρδιά να δώσω Αγάπη...
Πονόψυχο μωρό....Όχι στα βυζια μου, κοντά στην καρδιά να δώσω Αγάπη...
Βυζια ειπεςΌχι στα βυζια μου, κοντά στην καρδιά να δώσω Αγάπη...
Το κωλί σου λάμψεις βγάζει,Αγάπες μου σήμερα και αύριο διαθέσιμη από της 18:00! Φιλιά πολλά και παντού
Τι ΚΩΛΑΡΑ είναι αυτή ρε μύστες μου?Αγάπες μου σήμερα και αύριο διαθέσιμη από της 18:00! Φιλιά πολλά και παντού
Ετσι σοφια για σκισιμο εισαι και συ και το καλσον σου.Αγάπες μου σήμερα και αύριο διαθέσιμη από της 18:00! Φιλιά πολλά και παντού
Βγαλε το βρακι.Εντάξει έβαλα βρακί...
+ η τ@π@ μέσα..Αγάπες μου σήμερα και αύριο διαθέσιμη από της 18:00! Φιλιά πολλά και παντού
Αγάπες μου σήμερα και αύριο διαθέσιμη από της 18:00! Φιλιά πολλά και παντού
Άσε μας να σκίσουμε το καλσόν να μπούμε στον παράδεισο @@Αγάπες μου σήμερα και αύριο διαθέσιμη από της 18:00! Φιλιά πολλά και παντού
Ωραίο μουνακι για γλύψιμο και όχι μόνο!!Αυτή τη βδομάδα Πέμπτη και Σαββατοκύριακο.
Την επόμενη δεν θα εργαστώ λόγω ημερών.
Καλό Πάσχα σε όσους δεν προλάβω να δω από κοντά.
Ώπα…Αγάπες μου σήμερα και αύριο διαθέσιμη από της 18:00! Φιλιά πολλά και παντού
Τέλειο μουνι. Ειδικά όταν υγρενεται κ γευεσαι τα υγρά του... Άντε πλησιάζει η μέρα που θα το ξαναγευτω.. Καλό Πάσχα να εχουμιυ.......Αυτή τη βδομάδα Πέμπτη και Σαββατοκύριακο.
Την επόμενη δεν θα εργαστώ λόγω ημερών.
Καλό Πάσχα σε όσους δεν προλάβω να δω από κοντά.
Καλά είναι ακόμη καλό καιρό έχειΚαι το ειπα οτι θα εχει κωλοκαιρο σημερα @Sofia_Magic !!
Κλαίνε απόψε οι ουρανοί...Και το ειπα οτι θα εχει κωλοκαιρο σημερα @Sofia_Magic !!
Στα καλυτερα μας εχεις κουκλα μου!Κλαίνε απόψε οι ουρανοί...
Πολυ αερας!μου εχει φυγει η περουκα μου 10 φορες!Καλά είναι ακόμη καλό καιρό έχει
Όταν βλέπω ευγένεια το λιγότερο φιλαράκι μουΣτα καλυτερα μας εχεις κουκλα μου!
Καλα,ποτε δουλευεις εσυ?Όταν βλέπω ευγένεια το λιγότερο φιλαράκι μου