BigMountain
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 129
- Like
- 33.793
- Πόντοι
- 27.636
Δεν μου εχει τυχει ποτε να διωξω γκομενα απο γραφειο χωρις να εχω γαμησει και να πληρωσω ολο το ποσο. Και το εχω κανει σε angels, glamour, gde απ τα τωρινα και σε καμποσα ακομα παλιοτερα. Κανενα γραφειο δεν με μανουριασε αρα δεν μπορω να σου απαντησω παρα μονο υποθετικα.
Προσοχη σε κανενα ομως δεν γαμησα ουτε μισο δευτερολεπτο. Αλλα στα πιο πολλα εδιωξα ενω ειχαν βγει και ρουχα που λενε πολλοι οτι δυσκολα να διωξεις.
Καλα την γκομενα στ αρχιδια μου την γραφω αν αρχισει τις μανουρες δεν της μιλαω καν και παιρνω τηλεφωνο το γραφειο καπακια.
Αμα τωρα μου αρχιζε τις μαλακιες το γραφειο το πολυ να αφηνα ενα 20ρικο στη γκομενα στο δωματιο και να εφευγα αφου παντα κανω σε χοτελ ραντεβου,και στο γραφειο μαυρο και ποτε ξανα πελατης. Τι θα μου εκαναν στην τελικη? Θα σου πω, μαυρη λιστα θα εμπαινα που στ αρχιδια μου κιολας αφου θα τους ειχα ριξει ακυρο εγω πρωτα.
Αν όμως είναι σπίτι σου, δύσκολα θα δεχτεί να φύγει.
Δεν λέω να τη διώξουμε αφού της τον έχουμε χώσει έστω και λίγο, εδώ είναι χωρίς επιστροφή.
Εδώ πρόκειται για κοπέλα που ενώ γδύθηκε, ήταν αμέτοχη και έπρεπε να πάρει δρόμο, αλλά τόσο η κοπέλα όσο και το γραφείο είχαν άλλη γνώμη.
Για αυτό έκραζα το Athens Vip για τον αντιεπαγγελματισμό τους. Ενώ ο γκλαμουράς πάντα επαγγελματίας.