Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 5 10
Γενική βαθμολογία

4.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

9.0
Γενική συμπεριφορά

2.0
Επικοινωνία

2.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

1.0
Η Keyla είναι αυτό που δείχνουν οι φωτογραφίες και τα video ακριβώς.
Πολύ όμορφη, μόνο ενεργητική και με ένα μεγάλο εργαλείο, που είναι πολύ χοντρό. Σε βαθμό που δεν αντέχεται.
Όμως Πέρα από αυτό, η συμπεριφορά της είναι ελειηνή.
Την είχα ξανασυναντήσει στο ίδιο σπίτι στα Πατήσια πριν μερικούς μήνες και η εμπειρία τότε ήταν καλή, όχι πολύ καλή αλλά καλή.
Ετσι λοιπόν μαγεμένος από τις φωτό είπα να την ξαναπεισκευθώ.
Η συμφωνία ήταν 100 ευρώ για 40 λεπτά και με δική της εκτόνωση.
Ούτε 40 λεπτά, ούτε ενεργητική ήταν (δεν της σηκωνόταν ούτε με γερανό) ούτε τελείωσε ποτέ.
Μάλιστα στην προσπάθειά μου να την ευχαριστήσω, της έκανα στοματικό και αυτή για να με κοροϊδέψει ότι δήθεν τελείωσε, με κατούρησε μέσα στο στόμα, κάτι που με αηδίασε απίστευτα.
Μετά άρχισε από τα 20 λεπτά να μου λεει τελείωσε - φύγε και δεν μου έκανε στοματικό παρά μόνον ελάχιστα.
Πεταμένα λεφτά.
Μακριά.
Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 27, 2023
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
100
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Η κοπέλα ήταν
Ενεργητική
Φιλί
Όχι
Η κοπέλα δέχτηκε πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Έχυσε;
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Νέο Μέλος
12
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 4 Marcus77, Audir8, xxxnnn και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Μαρτίου, 2023
Εχω παει κι εγω με την Keyla. Ισως εχει το πιο χοντρο εργαλειο που εχω συναντησει στη ζωη μου (πιο παχυ κι απο αυτο της Gisele Bittencourt). Η Keyla μου αφησε μετρια εντυπωση απο αποψη συμπεριφορας και συμμετοχης. Οπως τα περιγραφεις, η ολη φαση θυμιζει Yuli Big Cock, δυστυχως... Εμενα αυτα μου τα εκανε η Yuli κι εκλαιγα τα λεφτα που εδωσα Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!
review reaction 1 Audir8
02 Απριλίου, 2023
Τουλάχιστον, η Ζιζέλ (πέραν των προσόντων) είναι καλό παιδί, οπότε τις νικάει και τις δύο :-D
review reaction 1 Benreilly, Audir8
03 Απριλίου, 2023
Εγώ παράπονο από τη γιουλι δεν έχω με περιποιήθηκε τέλεια δυο φορές τη μια βαίβεα πήγε να μου τον καρφοση άνευ και απο Καβλα σχεδόν τον πήρα αλλά τον έβγαλα ίσα μόνο μισό κεφάλι μπήκε αλεξισφερέ

Κευλα
Συνάντηση Χριστούγεννα κλαίω τα λεφτά μας στη βρώμα το κρεβάτι βιαστική ξεπέτα για τον πουτσο
review reaction 1 Benreilly
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3