Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 7 10
Γενική βαθμολογία

9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

8.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Καλησπέρα συναγωνιστές και καλή εβδομάδα! Σίγουρα θα συμφωνήσω με την προηγούμενη κριτική. Απόγευμα Παρασκευής και φθάνω στο γνωστό σπίτι στη Θηρωνος. Ανοίγει την πόρτα η Mallu, ένα θεσπέσιο πλάσμα (λίγο πιο skinny σε σχέση με τα videos) από τη Βραζιλία με ένα μετρίου μήκους, αλλά ΠΑΧΥ εργαλείο (δεν καταλαβαίνεις ότι είναι τόσο μεγάλο από τα videos). Τρομάζω στη θέα αυτού που έβλεπα κι εκείνη χαμογέλασε, λέγοντάς μου πως δε θα έχουμε πρόβλημα. Ευγενέστατη, κι απόλυτα gfe σε συμπεριφορά, αφαίρεσε όλα της τα ρούχα στάθηκε όρθια με ένα υπέροχο χαμόγελο, ενώ εγώ γονάτισα μπροστά της κι άρχισα να την πιπώνω με πάθος (η ίδια ήταν προσεγμένη, καθώς μύριζε υπέροχα). Μέσα σε δευτερόλεπτα, το εργαλείο της έγινε πέτρα κι αρκετά χοντρό, κάτι. Έπειτα, σηκώνομαι όρθιος κι εκείνη γονάτισει κι άρχισε να με πιπώνει. Πίπα αξιοπρεπέστατη από την πλευρά της και χωρίς δόντια. Έπειτα από λίγο, με έπιασε από το χέρι και με ξάπλωσε στο κρεβάτι. Με έστησε στα 4 και άλειψε την ψωλάρα της, καθώς και την κωλοτρυπίδα μου με τζελ. Μπήκε σιγά-σιγά και με προσοχή μέσα μου. Παρά το ότι ήταν πολύ προσεκτική, λόγω του πάχους της πόνεσα αρκετά, αλλά κατάφερα να την πάρω ολόκληρη. Ωστόσο, επειδή ο πόνος ήταν έντονος, της ζήτησα να με πάρει ανάσκελα. Η ίδια συμφώνησε άμεσα, τοποθέτησε ένα μαξιλάρι κάτω από τη μέση μου κι άρχισε να με γαμάει και σε αυτή τη στάση. Σε λίγα λεπτά τη συνήθισα κι όχι μόνο δεν πονούσα, αλλά και γούσταρα τρελά. Βασικά, φτιάχτηκα τόσο πολύ που ξαναστήθηκα μόνος μου στα 4 και της ζήτησα να με πάρει ξανά σε αυτή τη στάση. Αυτή τη φορά, η Mallu όργωνε τον κώλο μου με απίστευτη ταχύτητα, ενώ εγώ τον έπαιζα σαν μανιακός. Το τέλος δεν άργησε να έρθει. Έπειτα, τη ρώτησα πόσο πολύ άνοιξε τον κώλο μου κι εκείνη σχηματισε με τα δάχτυλά της ένα "τηλεσκόποπιο", χαμογελώντας μου. Βάλαμε και οι 2 τα γέλια, ντύθηκα και την ευχαρίστησα με ένα βαθύ φιλί με γλώσσα. Της είπα ότι σύντομα θα την ξαναεπισκεφθώ. Καθώς έφυγα από την Mallu λοιπον, πήρα την απόφαση να επισκεφθώ την Big Yuli επιτόπου, μιας και είχα διαβάσει τα καλύτερα για το άτομό της. Δυστυχώς, η επίσκεψή μου αυτή αποδείχθηκε μεγάλο λάθος και μια... δυσάρεστη ιστορία. Δείτε την επόμενη κριτική μου επί της Yuli και θα καταλάβετε.
Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 10, 2023
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Κόστος συνάντησης
100
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Η κοπέλα ήταν
Ενεργητική