Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 6 10
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Αποφάσισα να αφήσω κριτικη για μια κοπέλα που κατά τη γνώμη μου είναι διαμαντάκι και ως υπηρεσίες σε πελάτη, και ως χαρακτήρας εξω από αυτό.

Με την Ρόζα έχω βρεθεί 4 φορές, τις δύο πρώτες για μια ώρα ως πελάτης της και δύο φορές όταν δε δούλευε ως φίλοι για μια μερα και μείναμε σπιτι της, μια τέλη καλοκαιριού και μια πριν την πρωτοχρονιά.

Αρχικά, ο χώρος βρίσκεται στον Νέο κόσμο, με άνετο πάρκινγκ δίπλα. Η θέα από το διαμέρισμα καταπληκτική. Σε θέμα καθαριότητας, είναι αναλόγως το πόσο πουτανα τα έχει κάνει ο γάτος και αν έχει προηγηθεί φασίνα.

Σώμα σφιχτό, ύψος 1.78, βυζι και κώλος φτιαχτα με πολύ καλή αίσθηση και ελαφρως υπερβολικη σκληροτητα. Χειλαρες επισης φτιαχτες. Μαλλι με εξτενσιον, προσωπο γλυκο που μπορει να γινει αγριο πανω στις καυλες. Για τους μερακλήδες το εργαλείο της είναι μεγάλο, καθαρό, λειτουργικό και μπορεί να σας κάνει σίγουρα ευτυχισμένους. Σε παθητικό ρόλο ήταν εξαιρετική, ζητώντας μου επίμονα να της χώσω δύο δαχτυλα μέσα ενώ ήταν ήδη μούσκεμα, και στη συνέχεια την πήρα ιεραποστολικα, στα τέσσερα, πλάγια, και σε όποιο σημείο του σπιτιού μπορείτε να φανταστείτε. Έχυσε ποτάμι τρεις φορές (απλά δε δούλευε, αν την πετύχετε πτώμα μετά από απανωτά μπορεί να είναι αλλιώς, γενικά πάντως χυνει).

Σε αυτό που θέλω να σταθώ είναι δύο πράγματα, και αυτά θα πρέπει να αποκομισετε, όχι να κάνετε ηλιθιες ερωτήσεις.

Το πρώτο ότι η Ρόζα είναι ανεξάρτητη και ξηγημενη. Δεν το παίζει ντίβα, δεν εχει νταβα, γραφειο, δεν έχει ανάγκη κανέναν, και αν γουστάρει θα γαμηθει χωρίς αναστολές. Εξάλλου με μένα βρέθηκε αφού μου ζήτησε φώτο πανω στην κουβεντα, ειναι δεκτικη και ανοιχτη ομως με κοσμο ανεξαρτήτου ηλικιας ή εμφάνισης και λοιπες πιπες. Δεν κουβαλάει την ρετσινιά της ξεπέτας, αυτή που κουβαλάνε διάφορες ντίβες των 150 πλέον που κάποτε έπαιρναν 50, (και ακόμα παίρνουν με όσους θέλουν). Δεν κοιτάει ρολόι. Το μόνο που δε της αρέσει είναι τα χαστούκια στο πρόσωπο και γενικότερα η αυθαδεια.

Από εκεί και πέρα, είναι αρκετά προσχαρη και αν τελοσπαντων τη γνωρισετε πέραν της δουλειάς θα καταλάβετε ότι είναι μάλαμα. Είτε είστε σε ενεργητικό ρόλο είτε σε παθητικό είτε και τα δύο, θα περάσετε καλά και κυρίως χωρίς άγχος.

Τώρα όσον αφορά το τι κάναμε όταν μείναμε μαζί, μπορώ απλά να πω ότι ήταν δυο ευχάριστα βράδια γεμάτο καλό σεξ, συγκινήσεις, γέλιο, ύπνο, κρασί και αγκαλιές. Το οποίο απλά έρχεται να υποστηρίξει το τι είπα προηγουμένως, ότι η κοπέλα είναι όχι μόνο καλή στο γαμησι αλλά και ευχαριστος χαρακτήρας με την οποία μπορείς να αναπτύξεις καλή σχέση παραβλεποντας το γεγονός ότι είναι τρανς και τις όποιες ομοφοβικες τάσεις ίσως έχετε πηγαίνοντας.

Κάνει και τον μπάφο της, και τα κεράσματα της και πολλά άλλα. Ανοιχτό, προσχαρο και διαφορετικό κορίτσι που αξίζει τον σεβασμό σας.

Κάπου υπάρχει ένας γάτος όπως προείπα, προσοχή μη τον πατήσετε. Του αρέσει να βλέπει, άμα λάχει μπορεί να κάτσει και δίπλα σας. Μπάνιο υπάρχει, κουζίνα υπάρχει, ασανσέρ υπάρχει, ο χώρος είναι γωνιακό διαμέρισμα δε θα σας ενοχλήσει ουτε θα σας δει κανένα μάτι (αν αγχώνεστε). Απαντάει whatsapp / viber.

Εν κατακλείδι μια καλή και ασφαλής επιλογή.




Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Η κοπέλα ήταν
Παθητική
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Η κοπέλα έκανε πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Έχυσε;
Ναι
Γ
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 5 travestolagnos, dinamitisc5, monstercock greece και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού