Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 20 10
Transexual
176775
Γενική βαθμολογία
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Διάβαζα εδώ και χρόνια διθυραμβικές κριτικές για την Μαρία κ δεν είχα πλέον άλλα περιθώρια.
Η συνάντηση έγινε στη Θεσσαλονίκη πριν 1-1,5 χρόνο σε ένα μέτριο προς κακό δωμάτιο (μου το είπε και η ίδια κ ζήτησε συγγνώμη προς τιμήν της).
Περίμενα να συναντήσω μια πιο θηλυκή στο πρόσωπο κοπέλα, αντίθετα είδα μια κοπέλα (όσοι τις αποκαλείτε τραβέλια είστε μεγάλες κόμπλες) που έμοιαζε με όμορφο μακιγιαρισμένο άντρα. Έχει η Μαρία κάτι αντρουά στο πρόσωπο, το οποίο εμένα προσωπικά με χάλασε κ δεν με ξεκλείδωσε.
Κατά τα λοιπά η κοπέλα είναι όπως τα λένε οι παρακάτω με πάρα πολλή όρεξη για σεξ, καυλωμένη συνεχώς κ της αρέσουν πολύ τα γλωσσόφιλα. Ο πούτσος της σε καμία περίπτωση δεν είναι υπερβολικός όπως της Isabella ή της Janny Costa, είναι νομίζω για μένα τόσο όσο.
Πολύ καλό παιδί. Έχει πολλή πελατεία κ το αξίζει. Δουλεύει για τη Σάρα. Η Σάρα πλάκα πλάκα πρέπει να καθαρίζει μια πενηντάρα άνετα το μήνα σαν τσατσά από αυτές που μανατζάρει.
Η συνάντηση έγινε στη Θεσσαλονίκη πριν 1-1,5 χρόνο σε ένα μέτριο προς κακό δωμάτιο (μου το είπε και η ίδια κ ζήτησε συγγνώμη προς τιμήν της).
Περίμενα να συναντήσω μια πιο θηλυκή στο πρόσωπο κοπέλα, αντίθετα είδα μια κοπέλα (όσοι τις αποκαλείτε τραβέλια είστε μεγάλες κόμπλες) που έμοιαζε με όμορφο μακιγιαρισμένο άντρα. Έχει η Μαρία κάτι αντρουά στο πρόσωπο, το οποίο εμένα προσωπικά με χάλασε κ δεν με ξεκλείδωσε.
Κατά τα λοιπά η κοπέλα είναι όπως τα λένε οι παρακάτω με πάρα πολλή όρεξη για σεξ, καυλωμένη συνεχώς κ της αρέσουν πολύ τα γλωσσόφιλα. Ο πούτσος της σε καμία περίπτωση δεν είναι υπερβολικός όπως της Isabella ή της Janny Costa, είναι νομίζω για μένα τόσο όσο.
Πολύ καλό παιδί. Έχει πολλή πελατεία κ το αξίζει. Δουλεύει για τη Σάρα. Η Σάρα πλάκα πλάκα πρέπει να καθαρίζει μια πενηντάρα άνετα το μήνα σαν τσατσά από αυτές που μανατζάρει.
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
150
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Η κοπέλα ήταν
Ενεργοπαθητική
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Το τι κάνει ο καθένας στο κρεββάτι του είναι δίκη του δουλειά κ δεν μου πέφτει λόγος. Αλλά δεν θα ξεχάσουμε και τα διδάγματα της κοινής πείρας επειδή κάποιος επιθυμεί να αυτοπροσδιορίζεται ως κάτι άλλο.