Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 14 10
Transexual
172643
Γενική βαθμολογία
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
3.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Συναντηση προσφατα στο τελευταιο της tour, το διαμερισμα στο Νεο Κοσμο τουλαχιστον ελλεεινο...οχι βρωμικο ομως
Με υποδεχτηκε με ενα μαυρο κολλητο σαν φορεματακι, εδωσα τα λεφτα μπροστα, ντουζακι γρηγορο εγω και βουρ για το θηριο
Εμφανισιακα ειναι περιπου σα τις φωτο, αλλα αρκετα παχυτερη, τα μπουτια και οι γαμπες και γενικα η κατασκευη της ειναι για ΕλληνοΡωμαϊκη παλη
Πιο σκληρη πουτσα δεν εχω ξαναδει, σε μεγεθος σαν της Giselle Bittencourt αλλα πολυ σκληρη και καυλωμενη μονιμως
Στα του αγωνος, ειναι πολυ dominant, σε σημειο ξεσκισματος αλλα ταυτοχρονα το παλευει να ειναι και ψιλοπαθιαρα...
Δεν εχυσα γιατι με ξεκωλιασε και δε μου βγαινε οσο κι αν προσπαθησε
Με του χτυπησε το ξυπνητηρι των 30 λεπτών εξαφανιστηκα...
Το νου σας οσοι πατε να ειστε προετοιμασμενοι, γιατι θα σας ανοιξει τον κωλο διαπλατα...
Με υποδεχτηκε με ενα μαυρο κολλητο σαν φορεματακι, εδωσα τα λεφτα μπροστα, ντουζακι γρηγορο εγω και βουρ για το θηριο
Εμφανισιακα ειναι περιπου σα τις φωτο, αλλα αρκετα παχυτερη, τα μπουτια και οι γαμπες και γενικα η κατασκευη της ειναι για ΕλληνοΡωμαϊκη παλη
Πιο σκληρη πουτσα δεν εχω ξαναδει, σε μεγεθος σαν της Giselle Bittencourt αλλα πολυ σκληρη και καυλωμενη μονιμως
Στα του αγωνος, ειναι πολυ dominant, σε σημειο ξεσκισματος αλλα ταυτοχρονα το παλευει να ειναι και ψιλοπαθιαρα...
Δεν εχυσα γιατι με ξεκωλιασε και δε μου βγαινε οσο κι αν προσπαθησε
Με του χτυπησε το ξυπνητηρι των 30 λεπτών εξαφανιστηκα...
Το νου σας οσοι πατε να ειστε προετοιμασμενοι, γιατι θα σας ανοιξει τον κωλο διαπλατα...
Ημερομηνία συνάντησης
Ιανουαρίου 30, 2023
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Κόστος συνάντησης
120
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Η κοπέλα ήταν
Ενεργητική