Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 12 10
Γενική βαθμολογία

6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ραντεβού στο κέντρο της πόλης σε πολύ διακριτική γειτονιά
Χωρος τόσο όσο σα να πήγαινες στο σπίτι ενός φίλου. Απλός καθαρός λίγο ακατάστατος αλλά καλός σε γενικές γραμμές.
Υποδοχή με ένα baby doll και σοβαρό υφος αλλά δεκτική σε πειράγματα και κομπλιμέντα, με τέλειο χαμόγελο!

Στα του αγώνα

Δεν είμαι παθητικός και γενικά πολύ σπάνια πηδάω τρανς. Περισσότερο πηγαίνω για το ματι, καμία πιπα, παίξιμο και φυσικά χυσιμο!
Η κοπέλα μάγκες δεκτική σε όλα, έκανε ότι ήθελα όποτε το ζητούσα
Το παπαρι της είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ και ΥΠΕΡΧΟΝΤΡΟ! Δεν έκλειναν καν τα χέρια μου! Πεντακάθαρη, δεν ήθελε όμως να χύσει το οποίο δικαιολόγησα λόγω ώρας (2 το βράδυ) γιατί σίγουρα θα έχυσε αρκετές φορές και προσωπικά εγώ δεν το έχω και πολύ σκοπό
Για λόγους ασφαλείας και επειδή είμαι λίγο φλώρος με αυτά, η αλληλο πίπα Έγινε με προφυλακτικό κι απ’ τους δύο.Τέλειο κορμί Βραζιλιάνα με τα όλα τηςΆψογο βυζί άψογο χρώμα!

Περί αυτων που λέγονταιΌτι δεν είναι πολύ συνεργάσιμοι, είναι αγενής και γενικά δύσκολη στην επικοινωνία, έχω να πω ότι ο κάθε άνθρωπος έχει το κουμπί του. Σίγουρα δεν πηγαίνουμε εκεί πέρα για λόγους επικοινωνίας αλλά για λόγους καύλας,Αλλά η γυναίκα προσωπικά πληροι κάθε προυποθεση ως προς κορμι εμφάνιση ψωλη, και Θα την ξανά επισκεφτώ το Φεβρουάριο που θα έρθει πάλι Θεσσαλονίκη.Τέλειο θέμα να την βλέπεις να χαμογελάει με μια πούτσα στα χέρια της έτοιμη να την γευτείς πόσο μάλλον να έχει την δικιά σου πούτσα στο στόμα της παίζοντας με το εργαλείο αυτό
Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 28, 2022
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Η κοπέλα δέχτηκε πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Έχυσε;
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Almanaco
Σεβαστός
10
Πόντοι:
1.336
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 BUT-TMAN, TOMCRUISE, Mpougiampesas και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
28 Σεπτεμβρίου, 2022
Φεβρουάριο "πάλι" Σαλονίκη... Βάλε ότι έχει Αθήνα απ' τον Μάιο... Μάλλον για μόνιμη εγκατάσταση και αυτή στην Ελλάδα πάει. Αν μη τι άλλο, στον τρανς χάρτη είμαστε για τα καλά στο επίκεντρο.
07 Νοεμβρίου, 2023
ωραία γούστα βγαζεται εκεί στην συμπρωτεύουσα. Ναι!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2