Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 14 10
Transexual
172366
Γενική βαθμολογία
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
8.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Την Ισαβέλλα την είχα βάλει στο μάτι από περιση αλλά δεν την πρόλαβα.
Με το που είδα πος ξαναρθε δεν έχασα καιρό και να σου σήμερα.
Με το που την είδα με εντυπωσίασε το γλυκό όμορφο πρόσωπο της και κατά δεύτερο η επιβλητική παρουσία.εχει εντελος γυναικεία αυρα έξο δεν θα την ξεχώριζα.
Το εργαλείο της πολύ δυνατό και τα φυλια της γλυκά χορις γλοσα
Πίπα στο Ίδη σκληρό εργαλείο της και μετά με έριξε μπρούμυτα και μου το εχοσε αργά μέχρι που βρικε πάτο.εμηνε λίγο έτσι και με φύλαγε ,ήταν όμορφα.
Μετά άρχισε το πρεσινγκ μια αργά μια δινατα,έμβολο κανονικό .με εστίσε στα τέσσερα και εδοσε πόνο.
Εδώ να πω πος θα έχω να λέω πος άντεξα το σφυροκόπημα της Ισαβέλλα με τους 24 πόντους σε πλήρη ανάπτυξη.με γύρισε σε ιεραποστολικό και σινεχιζει το Πρες ,τόρα τα φυλια της γυναν βαθιά με γλώσσα και ποιο εροτικα,με κοίταζε στα μάτια και μου τον έδινε φυλοντας με.
Μετά εγώ από Πάνο, κάθησα στο καυλομενο ποτσο της και εκηνη μου τον έπαιζε .φυλια χάδια και δοστου .νομίζω η γκόμενα γουσταρε.
Επειδή δεν χύνω ποτέ από προστάτη μου πείρε μια πίπα μου εγλιψε και τ αρχιδια και τελοισα.
Διάβασα της κριτικές των άλλων και περίμενα κάτι ποιο απόμακρο και βίαιω.
Αν αυτού βρικαι Κατή γλυκό και δυναμικό ταυτόχρονα.
Ήταν η καλύτερη συνεύρεση με τρανς που έχω κάνει,πέρασα τέλεια
Με το που είδα πος ξαναρθε δεν έχασα καιρό και να σου σήμερα.
Με το που την είδα με εντυπωσίασε το γλυκό όμορφο πρόσωπο της και κατά δεύτερο η επιβλητική παρουσία.εχει εντελος γυναικεία αυρα έξο δεν θα την ξεχώριζα.
Το εργαλείο της πολύ δυνατό και τα φυλια της γλυκά χορις γλοσα
Πίπα στο Ίδη σκληρό εργαλείο της και μετά με έριξε μπρούμυτα και μου το εχοσε αργά μέχρι που βρικε πάτο.εμηνε λίγο έτσι και με φύλαγε ,ήταν όμορφα.
Μετά άρχισε το πρεσινγκ μια αργά μια δινατα,έμβολο κανονικό .με εστίσε στα τέσσερα και εδοσε πόνο.
Εδώ να πω πος θα έχω να λέω πος άντεξα το σφυροκόπημα της Ισαβέλλα με τους 24 πόντους σε πλήρη ανάπτυξη.με γύρισε σε ιεραποστολικό και σινεχιζει το Πρες ,τόρα τα φυλια της γυναν βαθιά με γλώσσα και ποιο εροτικα,με κοίταζε στα μάτια και μου τον έδινε φυλοντας με.
Μετά εγώ από Πάνο, κάθησα στο καυλομενο ποτσο της και εκηνη μου τον έπαιζε .φυλια χάδια και δοστου .νομίζω η γκόμενα γουσταρε.
Επειδή δεν χύνω ποτέ από προστάτη μου πείρε μια πίπα μου εγλιψε και τ αρχιδια και τελοισα.
Διάβασα της κριτικές των άλλων και περίμενα κάτι ποιο απόμακρο και βίαιω.
Αν αυτού βρικαι Κατή γλυκό και δυναμικό ταυτόχρονα.
Ήταν η καλύτερη συνεύρεση με τρανς που έχω κάνει,πέρασα τέλεια
Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 27, 2022
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Κόστος συνάντησης
120
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Η κοπέλα ήταν