Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.1 5 10
Transexual
48674
Γενική βαθμολογία
5.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
6.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Συναντηση με την πορνοσταρ keylla Marques στο γνωστο πεντακαθαρο και πολυ σικ (σπιτι στο Π. Φαληρο). Εφτασα στην ωρα μου, χτυπησα κουδουνι και ανεβηκα τα σκαλια. Στην πορτα αντικρισα μια ψηλη, πανεμορφη κοπελα με μεγαλο χαμογελο. Το σωμα της fit, φορωντας ενα στρινγκ απο δερματινη το οποιο ασφυκτιούσε απο τα δωρα που εκρυβε. Η ιδια ηταν πολυ θερμη και διαχυτική ανταπονριθηκε αμεσως στο χουφτωμα που της εριξα, ρογες και εσωρουχο αρχισαν να σκληραίνουν επικίνδυνα. Μου ζητησε με χαμογελο τα χρηματα και με ρωτησε εαν θελω να πιω κατι και εαν θελω να παω για ντουζ. Συντομα βρισκόμουν στο δωμάτιο με την πετσετα στην μεση. Η ιδια τα ειχε πεταξει ολα αφηνοντας σε κοινη θεα ολα της τα προσωντα. Τα βιζια της ειναι μεσαιου μεγεθους και ο κωλος φτιαγμενος με σιλικονη. Το καυλι της τεραστιο πολυ χοντρο με δυο ζουμερα ατριχα αρχιδια να κρεμονται επιβλητικα. Αρχισαμε το χαμουρεμα και μπορω να πω οτι παρολο της επιθετικοτητα της εχει αυτο το ερωτικο στοιχειο που σε καυλωνει απιστευτα. Αλληλοτσιμπουκωθηκαμε, (η τουλαχιστον προσπαθησα απο μερους μου) καθως το καυλι ειναι πετρα και γινεται ενα πραγματικο τερας. την εγλυψα απο πανω εως κατω, κολωτρυπιδα, βιζια κτλ. εδειξε οτι αυτα την καυλωνουν και τρελενεται. Με το google trans εγινε ολη η επικοινωνια οπου της ειπα οτι θα ειναι παθητικη. Μολις το ακουσε της ηρθε λιγο παραξενο και αρχισε να γελαει και μου λεει No, No, No, με εμενα να γελαω και να της λεω si, si, si. Στο τελος τα πραγματα πηραν τον δρομο της την πήδηξα σε διαφορες στασεις με δυναμη και με αρκετες στασεις για να την ευχαριστηθω οσο μπορουσα περισσοτερο. Η ιδια γουσταρει να ειναι domina και απο οτι εχω διαβασει και βιωσα και ο ιδιος εχει πολυ δυναμη στο σωμα και το καυλι της δεν πεφτει με τπτ. Την εχυσα στα βιζια, εκεινη ηθελε να χυσει αλλα μου ειπε οτι θελει εξτρα χρηματα πραγμα που δεν εγινε. Η keylla ειναι πραγματικη εμπειρια απο μονη της, για να πω την αληθεια μου αισθανθηκα λιγος και δεν ελειψαν οι σκεψεις οτι για να την ευχαριστηθεις πραγματικα πρεπει να υπηρετεις και τους δυο ρολους. Απο οτι διαβαζω οι κριτικες μιλανε για πραγματικο οδοστρωτηρα. Ερχεται παλι την επομενη εβδομαδα και πιστευω οτι οποιος θελει την εμπειρια αξιζει να παει να την δει.
Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 08, 2021
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
150
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Η κοπέλα ήταν
Παθητική