Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.6 7 10
Transexual
52671
Γενική βαθμολογία
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
5.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Επισκεψη στην Verushka, περιοχη κοντα στην Καμαρα.Οπως αναφερανε και οι συναγωνηστες απο κατω, εύκολη και γρηγορη συνεννόηση στο Whats Up.Οι φωτο την αδικουνε λιγο, ειναι ενα click πιο ομορφη.Στο ts-dating στο προφιλ της εχει ενα βιντεο,αυτο ειναι πιο κοντα σε αυτο που θα δείτε. Ο χωρος μια μικρη γκαρσονιερα, καθαρο φενοτανε.Ντουζακι και κατευθειαν στο ψητο. Το εργαλειο νορμαλ μέγεθος. Ενεργητικος εγω οποτε δεν μπορω να πω για τις επιδοσεις της αλλα καυλωνε σε χρονο dt.Στηθος σιλικονατο μεγαλο με super ρωγες.Κωλαρα με καμπυλες (οχι χοντροκωλα) και δερματακι απαλο σαν μεταξι.Ενταξει τα αγγλικα της ητανε λιγο κουκουρικου αλλα συνεννοησε ανετα, θα βγαλεις ακρη. Ενοειται ητανε πεντακαθαρη.
Αυτα απο εμενα, σε λεπτομερεις δεν μπαινω τωρα τη παιχτηκε στο κρεβατι μεταξυ μας.Οπως ειπε και ο παρακατω, ρολοι δεν κοιταξε ουτε μια φορα.Σε γενικες γραμμες περασα ωραια και
Θα ξαναπηγενα?Ναι (Standard...παιζει οταν διαβαζετε το review να ειμαι ηδη εκει).
Αυτα απο εμενα, σε λεπτομερεις δεν μπαινω τωρα τη παιχτηκε στο κρεβατι μεταξυ μας.Οπως ειπε και ο παρακατω, ρολοι δεν κοιταξε ουτε μια φορα.Σε γενικες γραμμες περασα ωραια και
Θα ξαναπηγενα?Ναι (Standard...παιζει οταν διαβαζετε το review να ειμαι ηδη εκει).
Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 08, 2022
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
150
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Η κοπέλα ήταν
Παθητική