Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 5 10
Γενική βαθμολογία
 
7.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Επειδή δεν γράφονται γενικά πολλές κριτικές ας γράψω μία για την κοπέλα αυτήν.
Η ημερομηνία είναι ενδεικτική. Έχω καιρό να τη συναντήσω και την έχω συναντήσει στο παρελθόν 3 ή 4 φορές, δεν θυμάμαι καλά.
Όλες τις φορές την είχα πάρει σε μισάωρα προγράμματα, ποτέ σε πρόγραμμα 1 ώρας (δεν έχει επιλογή το σύστημα για μισή ώρα).
Είναι από τη Βενεζουέλα, αν και σε κάποιους (και σε κάποιες αγγελίες της) λέει ότι είναι απ' την Ισπανία.
Την είχα συναντήσει πρώτη φορά, όταν είχε πρωτοέρθει, αρχές Αυγούστου του 2019, σε ένα σπίτι στα Εξάρχεια.
Τις επόμενες σε ένα άλλο στα Πατήσια. Σε όλα τα σπίτια ο χώρος ήταν από μέτριος μέχρι ακατάστατος, δεν σε εμπνέει ιδιαίτερα (ένας απ' τους λόγους που επιλέγω μικρά προγράμματα μαζί της).
Η κοπέλα όμως είναι αρκετά όμορφη, έχει πολύ ωραίο (ελαφρώς φιτ) σώμα, καλό στήθος, ωραίο χαμόγελο, και ένα εργαλείο που όταν καβλώνει (και καβλώνει στο τσακ-μπαμ) γίνεται σίδερο. Δείχνει να της αρέσει ο ενεργητικός ρόλος και είναι πολύ δυνατή στη πράξη και φιλότιμη. Μάλιστα στη πρώτη συνάντηση που είχαμε κάνει επειδή είχα "ατύχημα" και είχα τελειώσει στο 10λεπτο, ενώ βγαίνοντας απ' το μπάνιο πήγα να ντυθώ, η ίδια μου είπε για 2ο γύρο, και πράγματι κάναμε.
Την συνάντησα μετά άλλες 2 ή 3 φορές (δεν θυμάμαι πολύ καλά) και σε όλες τις περιπτώσεις ήταν σταθερή η απόδοσή της.
Σχετικά με την τιμή (50 για μισή ώρα), ξέρω ότι εν γένει ζητάει περισσότερα, αλλά με τόσα την είχα πάρει την 1η φορά, και από τότε μου κρατάει σταθερή την τιμή.
Γενικά, όποτε θέλω να κάνω ένα quickie του μισάωρου, σε καλή τιμή (σε σχέση με αυτές που έχουν οι υπόλοιπες αλλοδαπές), την βρίσκω ως μία αρκετά καλή δοκιμασμένη λύση για τις περιόδους ανομβρίας, χωρίς να πω ότι είναι κάτι εξαιρετικό, αλλά είναι φιλότιμη και την ιδρώνει τη φανέλα.
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 08, 2021
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
50
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Η κοπέλα ήταν
Ενεργητική
Η κοπέλα δέχτηκε πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Έχυσε;
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
dionst1
Σεβαστός
Εγγραφή:
14 Σεπ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
21
Likes:
2.353
Πόντοι:
1.196
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 OUROBOROS, Ntaffy2, elpotero και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
19 Ιουλίου, 2021
Ναι, γαμάει καλά. Κι εμένα με είχε κάνει να χύσω από προστάτη, όταν με πήρε, παρότι είχα προσπαθήσει με νύχια και δόντια να κρατηθώ. Τίμια. Δε θα τη χαρακτήριζα "ελαφρώς" φιτ όμως. Καθαρό σώμα στιβίστριας έχει πλην του (απαράδεκτου) φουσκωμένου κώλου της, ο οποίος είναι τελείως παράταιρος σε σχέση με το υπόλοιπο απολύτως αθλητικό σώμα της
review reaction 1 Benreilly, lycienr, dionst1
19 Ιουλίου, 2021
Ναι, έχει αρκετά αθλητικό και γραμμωμένο σώμα -ειδικά κοιλιακούς, και μου αρέσουν πολύ αυτά τα σώματα. Το εννοώ εν συγκρίσει με άλλες πχ Rosy Pinheiro, Weickert, κ.α.
Ναι συμφωνώ, ο κώλος παραείναι φουσκωμένος, για τα δικά μου γούστα, αλλά υπάρχουν άλλοι που τους αρέσει και τους θέλουν τούμπανα. Γι' αυτό δεν το σχολίασα.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2