Λεπτομέρειες αξιολόγησης
4.6 4 10
Transexual
41174
Γενική βαθμολογία
1.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
3.0
Εμφάνιση (σώμα)
1.0
Γενική συμπεριφορά
1.0
Επικοινωνία
1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
1.0
Είδα ότι έκανε προφίλ στο ts-dating και ζήτησα απ' τον Αντισθένη να ανοίξει καρτέλα, μπας και τη γλυτώσει κανένας συνάδελφος.
Την είχα συναντήσει κατά τις αρχές Μαρτίου, είχα δει το προφίλ της απ' το kanesex.
Είναι Κουβανή, και αν δεν κάνω λάθος είναι στη χώρα μας απ' τις αρχές του χρόνου.
Ο λόγος που επέλεξα να την επισκεφτώ, ήταν ότι απ' τις φωτογραφίες μου έβγαζε κάτι πρόστυχο.
Όταν μπήκα στον χώρο της γρήγορα διαπίστωσα ότι ήταν χάλια, καταβρόμικος, ενώ η ίδια έχει πολλά περισσότερα κιλά παραπάνω απ' ότι φαίνεται στις φωτογραφίες.
Επίσης, πολύ γρήγορα διαπίστωσα, ότι ήταν και η ίδια πολύ βρόμικη, ειδικά στις επίμαχες περιοχές.
Δεν θα κάνω αναλυτική περιγραφή, την είχα κάνει μέσα στο φόρουμ. Όποιος θέλει να διαβάσει περισσότερα ας πάει σε αυτό εδώ το ποστ που είχα γράψει στις 11 Μαρτίου: https://www.bourdela.com/forum/threads/nees-afixeis-allodapon-trans.130573/post-9847820 (την 2η κριτική που είχα γράψει).
Ήταν μάλιστα τόσο βρώμικη που δεν έκατσα παραπάνω από 20 λεπτά (το σύστημα δεν είχε επιλογή για λιγότερο χρόνο γι' αυτό βγαίνει 1 ώρα), δεν θα μπορούσα να αντέξω παραπάνω.
Ένας θεός ξέρει, και ούτε κι εγώ ακόμη δεν ξέρω, πώς μπόρεσα με όλη αυτή τη βρωμιά να τελειώσω.
Συμπέρασμα: ΜΑΚΡΙΑ ΑΠ' ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΦΟΛΑΡΑ.
Ούτε για να σε πληρώνει δεν κάνει.
Την είχα συναντήσει κατά τις αρχές Μαρτίου, είχα δει το προφίλ της απ' το kanesex.
Είναι Κουβανή, και αν δεν κάνω λάθος είναι στη χώρα μας απ' τις αρχές του χρόνου.
Ο λόγος που επέλεξα να την επισκεφτώ, ήταν ότι απ' τις φωτογραφίες μου έβγαζε κάτι πρόστυχο.
Όταν μπήκα στον χώρο της γρήγορα διαπίστωσα ότι ήταν χάλια, καταβρόμικος, ενώ η ίδια έχει πολλά περισσότερα κιλά παραπάνω απ' ότι φαίνεται στις φωτογραφίες.
Επίσης, πολύ γρήγορα διαπίστωσα, ότι ήταν και η ίδια πολύ βρόμικη, ειδικά στις επίμαχες περιοχές.
Δεν θα κάνω αναλυτική περιγραφή, την είχα κάνει μέσα στο φόρουμ. Όποιος θέλει να διαβάσει περισσότερα ας πάει σε αυτό εδώ το ποστ που είχα γράψει στις 11 Μαρτίου: https://www.bourdela.com/forum/threads/nees-afixeis-allodapon-trans.130573/post-9847820 (την 2η κριτική που είχα γράψει).
Ήταν μάλιστα τόσο βρώμικη που δεν έκατσα παραπάνω από 20 λεπτά (το σύστημα δεν είχε επιλογή για λιγότερο χρόνο γι' αυτό βγαίνει 1 ώρα), δεν θα μπορούσα να αντέξω παραπάνω.
Ένας θεός ξέρει, και ούτε κι εγώ ακόμη δεν ξέρω, πώς μπόρεσα με όλη αυτή τη βρωμιά να τελειώσω.
Συμπέρασμα: ΜΑΚΡΙΑ ΑΠ' ΑΥΤΗ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΦΟΛΑΡΑ.
Ούτε για να σε πληρώνει δεν κάνει.
Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 08, 2021
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
40
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Η κοπέλα ήταν
Ενεργοπαθητική
Φιλί
Όχι
Η κοπέλα έκανε πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Η κοπέλα δέχτηκε πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Έχυσε;
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σχόλια
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
https://www.bourdela.com/forum/threads/nees-afixeis-allodapon-trans.130573/post-9847820 (την 2η κριτική που είχα γράψει).