Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.9 21 10
Transexual
156735
Γενική βαθμολογία
9.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
10.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Σχετικά νέος σε αυτόν τον κλάδο του αθλήματος ψάχνω δεξιά και αριστερά να βρω ένα στανταρακι, οπότε είπα να δοκιμάσω την Σάρα διαβασα καλές κριτικές ρωτησα και κάποιους στο φόρουμ που έχουν εμπειρία και τελικά ειπα να την δοκιμάσω. Σπιταρονα στην Γλυφάδα καμια σχέση με τα άλλα σπίτια που δουλεύουν τα υπόλοιπα κορίτσια πολύ καθαρό και άνετο σπιτι. Μου ανοίγει η Σάρα και βλεπω μια πανέμορφη γυναίκα ψηλή και με σωματαρα με πολύ σωστές αναλογίες για εμενα. Κωλαράκι απίστευτη και Βύζαρες με παει στο δωμάτιο και μου δίνει πετσέτα να κάμω μπανακι καιβπαει να ετοιμαστεί και αυτή. Όταν βγαίνω από το μπάνιο την βλέπω να φοράει ωραια τακούνια και να ανοιγει την ρόμπα της αφήνοντας ελεύθερο το τεράστιο καυλι της ήταν χοντρό και μεγάλο πάνω από 20cm με μια κλίση προς τα αριστερά. Με το που το βλέπω πέφτω στο κρεβάτι και αρχίζω να το ρουφαω καιβαυτο όλο και σκληραινε και μεγάλωνε δεν μπορουσα να το χορτασω θα μπορούσα να το επαιζα και να το εγλυφα όλη την μέρα καθαρό και ωραιο. Μετα με πετάει στο κρεβάτι και αρχίζουμε ένα 69 με deepthroat από μέρους της. Απίστευτη πιπα. Μετά από αρκετή ώρα ηρθε η στιγμή να την γαμησω μου πέρασε προφυλακτικό και στήθηκε στα 4 η κωλαράκι της όνειρο αλλάξαμε διάφορες στάσεις και ήταν δεκτική στα πάντα χωρίς να προβάλει καμια αντίσταση. Στο τέλος εχυσα πάνω στο καυλι της.
Απίστευτο ραντεβού πολύ καλή επικοινωνία μιλαει πολύ καλά αγγλικά και της αρέσει πολύ αυτό που κάνει δεν βαριέται δεν δυσανασχετεί. Τα αξίζει τα λεφτά της μέχρι τελευταίο ευρώ. Αν ήταν όμως στα 150 η ώρα όπως έχουν οι άλλες θα με είχε εκεί 2 φορές τον μηνα τουλάχιστον. Αλλα οκ καταλαβαίνω ότι είναι λίγο πιο ακριβή γτ όλες τις άλλες τις αφήνει χιλιόμετρα πίσω και εχω κάποιες εμπειρίες ( vivi, jannycosta, raphaella) πολύ καλές και αυτες αλλα η Sarah τις κερδίζει στα σημεία.
Απίστευτο ραντεβού πολύ καλή επικοινωνία μιλαει πολύ καλά αγγλικά και της αρέσει πολύ αυτό που κάνει δεν βαριέται δεν δυσανασχετεί. Τα αξίζει τα λεφτά της μέχρι τελευταίο ευρώ. Αν ήταν όμως στα 150 η ώρα όπως έχουν οι άλλες θα με είχε εκεί 2 φορές τον μηνα τουλάχιστον. Αλλα οκ καταλαβαίνω ότι είναι λίγο πιο ακριβή γτ όλες τις άλλες τις αφήνει χιλιόμετρα πίσω και εχω κάποιες εμπειρίες ( vivi, jannycosta, raphaella) πολύ καλές και αυτες αλλα η Sarah τις κερδίζει στα σημεία.
Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 13, 2021
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Κόστος συνάντησης
150
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Η κοπέλα ήταν
Παθητική