Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 9 10
Γενική βαθμολογία

5.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)

6.0
Εμφάνιση (σώμα)

6.0
Γενική συμπεριφορά

6.0
Επικοινωνία

6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Να καταθέσω κι εγώ την εμπειρία μου με την Kakau (αν θυμάμαι καλά όταν την είχα συναντήσει είχα γράψει 2 λόγια στο νήμα με τις αλλοδαπές τρανς).
Η συνάντηση ήταν κάπως παλιά (η ημερομηνία που έβαλα ενδεικτική), πρέπει να έγινε Οκτώβρη ή Νοέμβρη του 2019, όταν είχε πρωτοέρθει.
Διαμέρισμα Παγκράτι προς Καισαριανή αν θυμάμαι καλά την είχα συναντήσει, σε γνωστό διαμέρισμα που είχα ξαναπάει για άλλη αλλοδαπή τρανς. Ωραίος χώρος, καθαρός, πολύ καθαρό μπάνιο κλπ.
Η κοπέλα είναι αρκετά έως πολύ σκίννυ, καλούτσικη στο πρόσωπο -δεν θα έλεγα κάτι ιδιαίτερο, στήθος ωραίο φτιαγμένο. Χαμογελαστή και πρόθυμη φάνηκε.
Ξεκινήσαμε, δεν θα έλεγα ότι είναι σαν μπουρί το εργαλείο της όπως γράφει ο φίλος (τί να πούμε για άλλες τότε...), ωστόσο, εντάξει, καλό μέγεθος. Ζητούσε φιλιά που δεν είναι και πολύ το φόρτε μου σε όλη τη διάρκεια, καθώς επίσης όταν την έγλυφα και ρίμμινγκ -ειδικά αυτό έδειχνε ότι της αρέσει αρκετά.
Είχαμε συνεννοηθεί εξ αρχής να έχει αυτή τον ενεργητικό ρόλο και της είχα ζητήσει να είναι ζόρικη. Ήταν όμως άνευρη και αδιάφορη, χωρίς ένταση, ενώ από ζοριλίκια που ζήτησα, βαρετά πράγματα. Είχα όμως εγώ πολλή διάθεση και έτσι ήρθε το τέλος, οπότε δεν τα έκλαψα τα λεφτά μου.
Πιθανότατα, έχει δίκιο ο φίλος που έγραψε κριτική πριν από εμένα, η κοπέλα δεν το έχει και ιδιαίτερα στο ενεργητικό.
Γενικά ήταν μία συνεύρεση αδιάφορη που αν δεν έβλεπα πως μπήκε προφίλ εδώ, θα ξεχνιόταν γρήγορα.
Δεν θα τη συνέστηνα, τουλάχιστον γι' αυτούς που θέλουν την κοπέλα στον ενεργητικό ρόλο.
Ημερομηνία συνάντησης
Σεπτεμβρίου 01, 2021
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Κόστος συνάντησης
100
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Η κοπέλα ήταν
Ενεργητική