Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 29 10
Γενική βαθμολογία
 
9.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Περισσότερο για το χαβαλέ, θα προσθέσω κι εγώ τα σχόλιά μου για μία από τις καλύτερες τρανς που έχω γνωρίσει.

Την έχω συναντήσει αρκετές φορές τα δύο περασμένα χρόνια. Έρχεται όταν ανοίγει ο καιρός στην Ελλάδα, ενώ τον υπόλοιπο χρόνο τη βγάζει σε άλλα τροπικά μέρη. Η βασική της δουλειά στη Βραζιλία είναι show-woman/χορεύτρια, μάλιστα έχει το καλλιτεχνικό της όνομα σε tatoo. Μπορείτε να δείτε κομμάτια από τα shows της στο youtube.

Πάμε στο πιο σημαντικά: Οι φωτογραφίες της που βλέπετε παραπάνω ΔΕΝ είναι ακριβείς! Απορώ πώς ένα τόσο όμορφο πλάσμα άφησε να βγουν τόσο άκυρες photos! Στην πραγματικότητα λοιπόν, το κορίτσι είναι πανέμορφο, με άκρως θηλυκό πρόσωπο που δεν θα καταλάβαινες στο δρόμο ότι είναι τρανς. Αν ψάξετε, θα δείτε άλλες photos της, πιο ακριβείς. Το κορμί της είναι απλά τέλειο: Βραζιλιάνικα οπίσθια, φοβερή δουλειά στο στήθος και δέρμα υπέροχο.

Στην πράξη: Μιλάει πάρα πολύ καλά Αγγλικά, καλύτερα από τους περισσότερους Έλληνες (δεν ξέρω γιατί γράφτηκε κάπου παρακάτω ότι είναι φτωχά) και ξέρει και κάτι λίγες Ελληνικές λέξεις. Η συνάντηση μαζί της είναι περιπέτεια. Σε κάνει να νιώθεις ότι είσαι εσύ και αυτή, τίποτα άλλο δεν έχει σημασία. Φιλιά, χάδια, ζόρικο domination αν σε δει να γουστάρεις, παθιάρικο στήσιμο στα τέσσερα αν σε δει έτοιμο για ενεργητικό - σε κόβει πολύ έξυπνα και σε παίζει άψογα. Το εργαλείο της μεγάλο, διαρκώς σκληρό. Με υπομονή, φιλιά, χάδια και χαστούκια στην αρχή σε ανοίγει και μετά σε κάνει ό,τι θέλει στο ενεργητικό. Στο παθητικό είναι σαν να πηδάς τη γκόμενά σου.

Όλα αυτά με τις standard ταρίφες των αλλοδαπών τρανς.

Περιμένω να ξανάρθει, να της κάνω πρόταση γάμου.
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
150
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Η κοπέλα ήταν
Ενεργητική
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Η κοπέλα έκανε πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Η κοπέλα δέχτηκε πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Έχυσε;
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
2 Μαϊ 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
263
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 M. Bison, SheFucker, tampalouka και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Μαΐου, 2020
Η Βιβή είναι αστέρι. Θέλει να έρθει παρά πολύ, αλλά τώρα δεν γίνετε. Όταν να απελευθερώσουν τα μέτρα, να έρθει, αλλά μέχρι τέλος του καλοκαιριού μη το υπολογίζεις, μάλλον φθινόπωρο. Πάρε υπόψη, ότι έχουν 312000 μολυσμένους και 22000 νεκρούς. Δεν υπάρχει πειθαρχία και ο Πρόεδρος κυκλοφοράει χωρίς μάσκα και τρώει HOTDOG με το κοινό.
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1