Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 28 10
Γενική βαθμολογία
 
9.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Οι κριτικές με οδήγησαν στη πόρτα της.Με το που είδα να ανηφορίζει στα μέρη μας δεν έχασα την ευκαιρία.Οι φωτογραφίες την αδικουν,πολύ καλύτερη στο πρόσωπο,κορμί αψεγάδιαστο,εργαλείο μακρύ μεγάλο αλλά όχι ιδιαιτερα χοντρό που σε αφήνει να το απολαύσεις μέσα σου.Στο παθητικό απίστευτη κωλαρα κλασική βραζιλιάνικη.Στο τέλος το 50αρακι για να τελειώσει όπως οι περισσότερες ξένες αν και το απόλαυσα μια και ήμουν στην αρχή της βραδιάς.Με το που θα επιστρέψει Ελλάδα και ανέβει Θεσσαλονίκη θα τη τιμήσω ξανά ,ισως σε 2ωρο πρόγραμμα αφού παρόλο τα φτωχά αγγλικά της περνάει η ώρα μαζί της γρήγορα ευχάριστα.Η καλύτερη μαύρη απόλαυση αυτή τη στιγμή από αυτές που πηγαινοέρχονται στην Ελλάδα.
Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 06, 2019
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Η κοπέλα ήταν
Ενεργοπαθητική
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Η κοπέλα έκανε πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Η κοπέλα δέχτηκε πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Έχυσε;
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Μέλος
Εγγραφή:
6 Μαϊ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
131
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 M. Bison, PETROSANAL1, lycienr και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Μαΐου, 2020
Δεν ξέρω, φίλε την πήρα τρεις φορές εδώ στη Κύπρο και τελευταία εβδομάδα πριν να φεύγει για Βραζιλία το Νοέμβριο 2019 ήμασταν μαζί επί καθημερινής βάσεως και τα αγγλικά της είναι μία χαρά κατά την άποψη μου και έχω οκτώ χρόνια σε διπλωματική υπηρεσία. Πάντως μαθαίνει ελληνικά και μπορώ να σε επιβεβαιώνω, ότι που να έρθει, μετά το καλοκαίρι, θα προτιμά τα ελληνικά. Έχει ταλέντο όχι μόνο για το σεξ, αλλά και για γλώσσες. Μαθαίνει γρήγορα.
21 Μαΐου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Μαζί μου ήταν μάλλον λιγοτερο επικοινωνιακή.Ειπαμε λιγότερα από όσα έπρεπε ισως γιατί αναλώθηκε στα του αγώνα.Ελληνικα ήταν ελάχιστα και τα μαθαίνει όπως μου είπε γιατί έχει σχέση με Έλληνα στην Αθήνα.Βεβαια η ημερομηνία είναι ενδεικτική μια και παίζει να ήταν και πριν έξι μήνες από αυτή που έγραψα οπότε και τα Αγγλικά και τα Ελληνικά της να βελτιώθηκαν
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2