Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.3 9 10
Transexual
105872
Γενική βαθμολογία
9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
8.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Λέω εκ των προτέρων ότι η κριτική δεν είναι αντικειμενική, γιατί την Lohany την έχω λατρέψει Οι συναντήσεις μας ήταν επανειλημμένες και θα εξακολουθήσουν (ελπίζω) να είναι. Ο χώρος της είναι πεντακάθαρος. Διαθέτει μπάνιο και καθαρές πετσέτες. Είναι πολύ όμορφη και έχει και όμορφο σώμα. Το μόνο που με χαλάει είναι ο μεγάλος (για τα δικά μου γούστα) κώλος της. Ιδανικό όργανο, ούτε να τρομάζεις ούτε και να οικτίρεις. Ξέρει όμως να το χειρίζεται πάρα πολύ καλά και να σε στέλνει αδιάβαστο. Δεν θέλω να κουράσω με λεπτομέρειες για τις συναντήσεις μας, γιατί, όπως είπα, την έχω επισκεφθεί πολλές φορές και έχουμε κάνει τα πάντα, και μάλιστα με ενθουσιασμό από την πλευρά της. Αυτό που θέλω να αναφέρω (για να έχει ένα νόημα η κριτική και να βοηθήσει όσους επιθυμούν να την την ασπασθούν) είναι ότι η Lohany είναι εξαιρετικά πρόθυμη, δεν χαλάει χατίρι και βάζει την ευχαρίστηση του πελάτη σε προτεραιότητα. Εγώ δηλώνω θαυμαστής και περιμένω κάθε φορά την επιστροφή της για να την τιμήσω δεόντως, να την γλεντήσω και να με γλεντήσει.
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
150
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Η κοπέλα ήταν
Ενεργοπαθητική
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Η κοπέλα έκανε πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Η κοπέλα δέχτηκε πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Έχυσε;
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Μαΐου, 2020
Πως επικοινωνείς μαζι της φιλε μου ;;;
MJ
Mr John
09 Μαΐου, 2020
Καλησπέρα, που την βρήκες ? που μπορώ να την βρω ?
K
kavlaki18
10 Μαΐου, 2020
Φιλε πως επικοινωνείς με την κοπελα ;
MJ
Mr John
11 Μαΐου, 2020
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Η επικοινωνία από το ts-dating. Αυτήν την περίοδο δεν είναι Ελλάδα. Από ό,τι είδα ήταν Ρουμανία μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα.
eroserotou
12 Μαΐου, 2020
αρα πως έγινε η συναντηση σας στην αθηνα οπως γραφεις? 7-05-20
L
lavraki98
17 Μαΐου, 2020
μαλλον μασ λες μπουρδες
L
lavraki98
22 Ιουνίου, 2020
Μεγάλε.... μάθε να διαβάζεις!!! Η κριτική ανέβηκε στις 07.05.2020. Όπως επί λέξει γράφω: "Οι συναντήσεις μας ήταν επανειλημμένες". Επίσης, στις λεπτομέρειες - στοιχεία της συνάντησης, δεν έχω αναφέρει ημερομηνία, γιατί την έχω δει περισσότερες φορές και όχι μία και μοναδική. Τί περισσότερο χρειάζεται για να καταλάβεις ότι αναφέρομαι σε συναντήσεις που έγιναν παλαιότερα; Απλούστατα, μέσα στον κορωνοϊό και τον εγκλεισμό, αφού δεν είχα τι άλλο να κάνω, ανέβασα και κριτική. Για τις παλαιότερες συναντήσεις μας επαναλαμβάνω!!! Επομένως κράτησε τα σχόλια περι μπουρδολογιών για τον εαυτό σου και μάθε να διαβάζεις και να σκέπτεσαι πριν ανοίξεις το στόμα σου και αμολήσεις την μαλακία σου!!!
eroserotou
24 Ιουλίου, 2020
Η Lohany ήταν με διαφορά η αγαπημένη μου και εμένα που πέρασε ποτέ. Σταμάτησα να πηγαίνω γιατί έφαγα κόλλημα τρελό μαζί της.
Incog123
31 Ιουλίου, 2020
Ν'αγιασει το στομα σου.
M
Moreno
08 Νοεμβρίου, 2020
Την γνωρισα και συμφωνω με καθε σου σχολιο. Η κοπελλα ειναι ξεχωριστη. Αλλο επιπεδο απο ολες τις αλλες.
M
Moreno
10 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10