Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 17 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ημερομηνία ενδεικτική.

Ραντεβού απόγευμα. Έφτασα στον προορισμό, αυτή είχε καθυστερήσει να έρθει λόγω κίνησης, πήγε για μαλλιά κλπ. Έτσι όπως είμαι στην είσοδο, σταματάει ένα ταξί πιο πίσω, πλησιάζει μια κοπέλα με ροζ φόρμα και ζακέτα. Κάνω ότι κοιτάω αλλού, λέω θα είναι της πολυκατοικίας, μη με παρεξηγήσει. Έρχεται πιο κοντά, με κοιτάει την κοιτάω, δε κατάλαβα καν ότι ήταν αυτή. Πολύ όμορφη και γλυκιά. Λίγο χαμουρεμα στο ασανσέρ. Μπανάκι και οι 2 και βουρ. Λεφτά δε ζητάει από πριν, ευγενική.

Στα του αγώνα δε θέλω να γράφω σεντόνια. Εναλλαγή πολλών στάσεων, το εργαλείο της μεγάλο αλλά δεν σε πιέζει να το πάρεις αν και θέλει. Ωραίο κωλαράκι πεταχτό, το τίμησα δεόντως. Φιλί καλο και βαθύ με γλώσσα, βογκητά πολλά, δε λέει όχι.. Δεν βιαζόταν, έκανε κάτι αεροπλανικά κάποια στιγμή για να τελειώσω αλλά έλα που δε τελειώνω με τίποτα οπότε ίδρωσε το κορίτσι και μπράβο της. Εξαιρετική και στο gfe γιατί της είπα ότι είμαι γενικά απειρος με τρανς αν και οπως είπε ο προλαλησαντας δεν έχει και το πιο θηλυπρεπες πρόσωπο.Τίμιο παιδί. Θα ανεβεί Θεσσαλονίκη τον άλλο μήνα για τους συναγωνιστές της συμπρωτεύουσας. Μένει μόνιμα Ελλάδα και την λατρεύει.

Την συστήνω, ειδικά για παθητικούς. Γουστάρει το ενεργητικό, αλλά βγάζει μια κάβλα και κάτι εκφυλο έτσι κ αλλιώς που σε κερδίζει.
Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 01, 2019
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
150
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Η κοπέλα ήταν
Παθητική
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Η κοπέλα έκανε πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Έχυσε;
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
T
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Benreilly, kostakis_ss, Bartender 74 και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού