Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 33 10
Transexual
184104
Γενική βαθμολογία
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Πρώτη μου εμπειρία με κρος.
Πήγα για την περιέργεια να πηδήξω μια .
Φτάνω σπίτι ανοίγει την πόρτα το βλέμμα μου καρφώθηκε στον πουτσο της. Εξαιρετικός.
Βάζει ποτό, κάνουμε ένα τσιγάρο κ της είπα ότι εμπειρίες δεν έχω. Με βάζει να της χαϊδέψω τον πουτσο και μετά με πείθει να τον γλυψω λίγο. Εξαιρετικός -Ουτσισίμπα απαλός κ πεντακάθαρος.
Πάμε στο δωμάτιο μου κάνει πίπα την βάζω στα 4 και αρχίζω. Χύνω γρήγορα κ αράξουμε ξάπλα. Έρχεται σε στάση 69 από πάνω κ αρχίζουμε της πίπες. Τρομερή αίσθηση με χάιδεμα στον κωλο μου. Λίγο πριν αρχίσει ο 2ος γύρος μου λέει την άλλη φορά θα τον πάρω. Χύνω και φεύγω. Θα την επισκεφτώ σύντομα. Τρελή εμπειρία
Πήγα για την περιέργεια να πηδήξω μια .
Φτάνω σπίτι ανοίγει την πόρτα το βλέμμα μου καρφώθηκε στον πουτσο της. Εξαιρετικός.
Βάζει ποτό, κάνουμε ένα τσιγάρο κ της είπα ότι εμπειρίες δεν έχω. Με βάζει να της χαϊδέψω τον πουτσο και μετά με πείθει να τον γλυψω λίγο. Εξαιρετικός -Ουτσισίμπα απαλός κ πεντακάθαρος.
Πάμε στο δωμάτιο μου κάνει πίπα την βάζω στα 4 και αρχίζω. Χύνω γρήγορα κ αράξουμε ξάπλα. Έρχεται σε στάση 69 από πάνω κ αρχίζουμε της πίπες. Τρομερή αίσθηση με χάιδεμα στον κωλο μου. Λίγο πριν αρχίσει ο 2ος γύρος μου λέει την άλλη φορά θα τον πάρω. Χύνω και φεύγω. Θα την επισκεφτώ σύντομα. Τρελή εμπειρία
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
100
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Η κοπέλα ήταν
Ενεργοπαθητική
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Η κοπέλα έκανε πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Η κοπέλα δέχτηκε πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Έχυσε;
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
9 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 9
Φιλε δεν θελω να σε κακολογησω αλλα εισαι κρυφο πουστης....