Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 33 10
Transexual
184104
Γενική βαθμολογία
3.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
2.0
Εμφάνιση (σώμα)
3.0
Γενική συμπεριφορά
6.0
Επικοινωνία
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
1.0
Λοιπον επειδη η τυπισσα το χει ξεφτιλισει με τις μουφες που χει ποσταρει,να βαλουμε καποια πραγματα στη θεση τους.Μιλαμε για ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ απο την πραγματικοτητα φωτο οπου δειχνει φουλ θυληκη,ενω εχουμε να κανουμε για Crossaki στην καλυτερη.Αντρουα καταστασεισ , αλλα η χολη ξεχιλιζει στη μουφα ποτυ πουλαει online.της ειπα κατευθειαν ευχαριστω και την κοπανησα οποτε περι του σεξ της ιδεα δεν εχω.Κοιταχτε αν γουσταρετε καποιοι πλαταρα cross να της πειτε για κανα τζαμπα.
Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 12, 2014
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Κόστος συνάντησης
100
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Η κοπέλα ήταν
Ενεργοπαθητική
Φιλί
Όχι
Έχυσε;
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Σχόλια
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
8 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 8
εισαι απιστευτη εσυ που τα γραφεισ ολα αυτα κ να σου πω οτι ετσι ποτε εσυ.....
τεσπα κι οταν κακιωνεις μην αποκαλεις τους αλλους ως θυληκα για να τους προσβαλλεις,πιστευω τα χεις ζησει αδικως αρκετα σαν τρανς για να χρησιμοποιεις τετοιες μεθοδους
απαντησεις για το δικο σου σχετικο θεμα που ανοιξες..θα της βρεις στα video!!! της Αθηνας που εχει στο σαιτ της και που προανεφερα παραπανω,τωρα αν δεν σου κανει ..τη να σου πω!συνεχισε να πηγαινεις σε αυτες της ξετσιποτες βουλγαρες που καλομαθες οπως λες !!γουστα ειναι αυτα υγεια να υπαρχει και παντα πλουσια
δεν λεω οτι τα συγκεκριμενα βιντεο ειναι επεξεργασμενα και φυσικα δεν μπορω να πω τπτ αφου δεν εχω δει απο κοντα την Αθηνα απλα εχω καει απο βιντεο κοπελας που την ειδα απο κοντα και δεν ειχε μεγαλη επαφη ουτε καν το εργαλειο της