Λεπτομέρειες αξιολόγησης
9.0 9 10
Transexual
124156
Γενική βαθμολογία
9.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
10.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
καλησπερα ... λοιπον , εχω παει περσυ 2 φορες με Τζουλη ... και εχω να πω τα εξης -->
πεντακαθαρη , πολυ ωραιος χωρος ... σου ανοιγει μεσα στο χαμογελο , πιανει κουβεντα χωρις να βιαζεται , ενιωθα οτι περναει καλα , και αυτο με καβλωνε περισσοτερο .
Εγω πηγα εκει με ...παθητικες διαθεσεις καθοτι απειρος στο ''σπορ'' , μολις εβγαλε το καβλι της εξω , αναψα ! μεγαλο και προπαντων σκληρο ! με πηδηξε σε πολλες στασεις και σε ολους τους ....ρυθμους !
Την δευτερη φορα τα ιδια και καλυτερα ! μαλιστα επειδη εχει ΚΟΡΜΑΡΑ , ειχα καβλωσει να την πηδηξω και γω , αλλα δεν της το πα ποτε ...το αφησα για αλλη φορα (στο λεω τωρα απο εδω ) ...
Ευκολα αν μπορουσα -χρηματικα εννοω - θα αφιερωνα μια (και οχι μονο) ολοκληρη βραδυα για ανελεητο αλληλοσκισιμο με την παρτυ της ! απο τοτε εχω παει και μαλλες (οχι πολλες) αλλα ''ψηφιζω'' τζουλη !
πεντακαθαρη , πολυ ωραιος χωρος ... σου ανοιγει μεσα στο χαμογελο , πιανει κουβεντα χωρις να βιαζεται , ενιωθα οτι περναει καλα , και αυτο με καβλωνε περισσοτερο .
Εγω πηγα εκει με ...παθητικες διαθεσεις καθοτι απειρος στο ''σπορ'' , μολις εβγαλε το καβλι της εξω , αναψα ! μεγαλο και προπαντων σκληρο ! με πηδηξε σε πολλες στασεις και σε ολους τους ....ρυθμους !
Την δευτερη φορα τα ιδια και καλυτερα ! μαλιστα επειδη εχει ΚΟΡΜΑΡΑ , ειχα καβλωσει να την πηδηξω και γω , αλλα δεν της το πα ποτε ...το αφησα για αλλη φορα (στο λεω τωρα απο εδω ) ...
Ευκολα αν μπορουσα -χρηματικα εννοω - θα αφιερωνα μια (και οχι μονο) ολοκληρη βραδυα για ανελεητο αλληλοσκισιμο με την παρτυ της ! απο τοτε εχω παει και μαλλες (οχι πολλες) αλλα ''ψηφιζω'' τζουλη !
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
70
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Η κοπέλα ήταν
Ενεργητική
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Η κοπέλα έκανε πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Η κοπέλα δέχτηκε πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Έχυσε;
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σχόλια
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Έχω πάρει την Τζούλυ ως ενεργητικός και ομολογώ ότι πάντα ήταν ΣΟΥΠΕΡ
το γουστάρει η κοπέλα αυτό που κάνει βρε παιδί μου, δεν κάνει . . . . μπίζνες !