Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 30 10
Transexual
229481
Γενική βαθμολογία
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
7.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Η συνάντηση έγινε κάπου στα μέσα Μαίου.Δεν ήθελα να κατέβω στο κέντρο (Ιπποκράτους-ψηλά),αλλά το συγκεκριμένο βράδυ,οι διαθεσιμότητες σε κοπέλες ήταν ελάχιστες. Χωρίς πολλά πολλά, καθημερινή βράδυ,δεν βρήκα κίνηση,βρήκα πάρκαρα και κοντά(θαύμα δηλαδή)....και χτυπάω την πόρτα.Με το που ανοίγει,τρώω ένα σοκ...το πρόσωπο πιο άγριο και πιο μεγάλο ηλικιακά, απ ότι στις φωτογραφίες και κάνω έτσι να γυρίσω ,να φύγω..Που πας μου λέει...μπλα,μπλα,μπλα...λίγο η παραμύθα,λίγο η καύλα,δεν είχα όρεξη και για ψάξιμο επιπλέον βραδιάτικα,οπότε άραξα.Να ξεκαθαρίσω πως οι φωτογραφίες έχουν διαφορά μόνο στο πρόσωπο και όχι στο σώμα... Ζήτησα να κάνω μπάνιο και μετά πήγα στο δωμάτιο.Δεν λέω θερμή, καυλιάρα,ήθελε και γλωσσόφιλα ,αλλά κάτι με χάλασε στην αναπνοή και στα χαρακτηριστικά του προσώπου,όπως προανέφερα,οπότε δεν ενέδωσα..Να μην το κουράζω,έγινε το παιχνίδι,δεν έχω παράπονο γενικά από υπηρεσίες....αράξαμε μετά και για κουβεντούλα.Το έργο τελείωσε σε 30 λεπτά (εκτός μπάνιου),αλλά πρέπει να έκατσα ώρα,για μπλα μπλα. Σε γενικές γραμμές είναι τίμια λύση.Εμένα με χάλασε κάπως το πρόσωπο και η αναπνοή της. Ειδικά το δεύτερο ,είναι κάτι που μπορεί να το προσέξει...Καλό παιδί,δεν έδειξε βιασίνη.Δεν την έχω στα προσεχώς,αλλά ποτέ δεν ξέρεις..
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
50
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Η κοπέλα ήταν
Παθητική
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Η κοπέλα έκανε πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Η κοπέλα δέχτηκε πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Έχυσε;
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως