Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 1 10
Transexual
14061
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
7.0
Επικοινωνία
2.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Την Νικόλ την εντόπισα στο ts dating και την επισκευτηκα το περασμένο Σαββάτο το απόγευμά σε μία πολυκατοικία στο Παγκράτι. Η συνενόηση έγινε τηλεφωνικά με την Αμάντα , μία βλογιοκομένη τρανς που μιλάει κάποια Αγγλικά. 100 ευρώ για μισή ώρα και 150 για μία ώρα. Η Νικόλ είναι όπως στις φωτός , μόνο που τα μαλλιά της είναι πιο μακριά. Δεν μιλάει γρί Αγγλικά και γενικά δεν μιλάει πολύ , είναι όμως γυμνασμένη και με στρογγυλή κωλάρα.
Αφού την πλήρωσα για μισή ώρα, πήγα για ντούζ και γυρίζοντας την βρίκα να με περιμένει στο δωμάτιο ντυμένη. Ξάπλωσα στο κρεβάτι και εκείνη αφού γδύθηκε σκούπισε με κάτι υγρά μαντηλάκια το καβλί της και στη συνέχια το δικό μου.Χαιδέυοντάς με με ρώτησε εάν είμαι άκτιβ ή πάσιβ. Της απάντησα πάσιβ και χαμογέλασε. Αρχισε να με γλύφει στις ρώγες και αφού φόρεσε στα δύο δάχτυλά της μία καποτα μου τα έβαλε στην κολοτρυπήδα. Μου είχε γίνει κάγγελο! Το δικό της ήταν ακόμα σαν σταφίδα. Πάντως με δούλευε καλα με το στόμα και τα δάχτυλά της. Εγω στριφογύριζα και μούγκριζα από κάβλα.
Δεν άργησε να μου τον δώσει στο στόμα. Την τσιμπούκωνα ενώ εκείνη συνέχιζε να μου βάζει δάχτυλα. Κάποια στιγμή της σηκώθηκε. Εγώ πάντως δεν είδα τα 22 εκατοστά που διαφημίζει , για δεκαπεντάρης με δεκαεξάρη μου φάνηκε και όχι χοντρός
Μου έδειξε να κάτσω στα τέσσερα και αφού με άλιψε με κρεμούλα με κάρφωσε και άρχισε να με πηδάει τραβώντας μου τα μαλλιά. Κάποια στιγμή στάθηκε στα πόδια της και συνέχισε να με γαμάει δυνατά από ψηλά.
Οταν κουράστηκε ,συνέχισε γαμώντας με ανάσκελα αφού πρώτα με είχε διπλώσει στα δύο, φέρνοντας τα γόνατά μου στο ύψος των αυτιών μου. Εκεί μου έκανε τρομερό κομπρεσέρ ενώ έφαγα και κάποιες ροχάλες στη μούρη.
Μιας και δεν έχυνα και η ώρα περνούσε με έστησε όρθιο στον τοίχο, μου έκανε ένα κεφαλοκλείδωμα και με κάρφωσε από πίσω. Αρχισε να με γαμάει πολύ δυνατά και να λέει κάτι στα βραζιλιάνικα. Αρχισα να παίζω το καβλί μου . Ενιωθα τα αρχίδια της να χτηπάνε τον κώλο μου και κάπως έτσι έχισα.
Από την ενταση λύγισαν τα πόδια μου και γονάτισα. Με άρπαξε από τα μαλλιά και μου τον έβαλε στο στόμα αφού είχε βγάλει την καπότα .Την τσιμπούκωνα και της ρούφαγα τα αρχίδια και ένα κρικάκι που έχει . Απότομα τραβήχτηκε και αφού μου πέταξε χαρτομάτνηλα για να σκουπιστώ έφυγε.
Αφού έκανα ντουζάκι είχα και άλλες καβλες οπότε συνέχισα για τον Νέο Κόσμο ,ήθελα να γαμηθώ και από την Ιβάνα ,αλλά τελικά με γάμησε η JHESSIKA TS.
Αφού την πλήρωσα για μισή ώρα, πήγα για ντούζ και γυρίζοντας την βρίκα να με περιμένει στο δωμάτιο ντυμένη. Ξάπλωσα στο κρεβάτι και εκείνη αφού γδύθηκε σκούπισε με κάτι υγρά μαντηλάκια το καβλί της και στη συνέχια το δικό μου.Χαιδέυοντάς με με ρώτησε εάν είμαι άκτιβ ή πάσιβ. Της απάντησα πάσιβ και χαμογέλασε. Αρχισε να με γλύφει στις ρώγες και αφού φόρεσε στα δύο δάχτυλά της μία καποτα μου τα έβαλε στην κολοτρυπήδα. Μου είχε γίνει κάγγελο! Το δικό της ήταν ακόμα σαν σταφίδα. Πάντως με δούλευε καλα με το στόμα και τα δάχτυλά της. Εγω στριφογύριζα και μούγκριζα από κάβλα.
Δεν άργησε να μου τον δώσει στο στόμα. Την τσιμπούκωνα ενώ εκείνη συνέχιζε να μου βάζει δάχτυλα. Κάποια στιγμή της σηκώθηκε. Εγώ πάντως δεν είδα τα 22 εκατοστά που διαφημίζει , για δεκαπεντάρης με δεκαεξάρη μου φάνηκε και όχι χοντρός
Μου έδειξε να κάτσω στα τέσσερα και αφού με άλιψε με κρεμούλα με κάρφωσε και άρχισε να με πηδάει τραβώντας μου τα μαλλιά. Κάποια στιγμή στάθηκε στα πόδια της και συνέχισε να με γαμάει δυνατά από ψηλά.
Οταν κουράστηκε ,συνέχισε γαμώντας με ανάσκελα αφού πρώτα με είχε διπλώσει στα δύο, φέρνοντας τα γόνατά μου στο ύψος των αυτιών μου. Εκεί μου έκανε τρομερό κομπρεσέρ ενώ έφαγα και κάποιες ροχάλες στη μούρη.
Μιας και δεν έχυνα και η ώρα περνούσε με έστησε όρθιο στον τοίχο, μου έκανε ένα κεφαλοκλείδωμα και με κάρφωσε από πίσω. Αρχισε να με γαμάει πολύ δυνατά και να λέει κάτι στα βραζιλιάνικα. Αρχισα να παίζω το καβλί μου . Ενιωθα τα αρχίδια της να χτηπάνε τον κώλο μου και κάπως έτσι έχισα.
Από την ενταση λύγισαν τα πόδια μου και γονάτισα. Με άρπαξε από τα μαλλιά και μου τον έβαλε στο στόμα αφού είχε βγάλει την καπότα .Την τσιμπούκωνα και της ρούφαγα τα αρχίδια και ένα κρικάκι που έχει . Απότομα τραβήχτηκε και αφού μου πέταξε χαρτομάτνηλα για να σκουπιστώ έφυγε.
Αφού έκανα ντουζάκι είχα και άλλες καβλες οπότε συνέχισα για τον Νέο Κόσμο ,ήθελα να γαμηθώ και από την Ιβάνα ,αλλά τελικά με γάμησε η JHESSIKA TS.
Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 27, 2012
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Κόστος συνάντησης
100
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Η κοπέλα ήταν
Ενεργητική
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Η κοπέλα έκανε πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Η κοπέλα δέχτηκε πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Έχυσε;
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Guino
Σχόλια
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Οκτωβρίου, 2012
ξενερωσα......
kolomagoulos
31 Οκτωβρίου, 2012
Μια ερώτηση ρε παιδιά. Αφού σας αρέσει να τον τρώτε, γιατί δεν πάτε με άντρες και πάτε με τα τραβεστονια?
P
polax
31 Οκτωβρίου, 2012
Εισαι τρομερο ατομο. Μπραβο σου. Αξιος! Την αλλη φορα αν θες κομπρεσερ παρε τον Υδραυλικο της γειτονιας...
eponin 11
31 Οκτωβρίου, 2012
Απορω βρε παιδι μου με τετοια κριση που βρισκεις τα εκατοευρα και τα δινεις αβερτα να σε πηδολογανε βραζιλιανικα τραβελια.
L
LOLOTOS
31 Οκτωβρίου, 2012
ειναι μαλάκας αυτος,εφαγε ενα πουτσο,τον εφτυσε ο παλιοτραβελος,και εχει το θρασσος να λεει οτι καυλωσακαι παω στο τραβελο ιβανα,να με γαμησει,μα ποσο πουστης?-μαλάκας ειναι δινει λεφτα να τον γαμήσουν μεταλαγμενοι τραβελοπουστιδες?
Α
ΑPOSTOLOS
01 Νοεμβρίου, 2012
GUINO την ματωσες φανελα αγορι μου...και εφαγες και την χλαπατσα σου απο της βραζιλιανες
zinentin
01 Νοεμβρίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου
Στο ανάσκελο, έδινε φιλιά στο στόμα ?
tsimiski51a
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7