Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.7 2 10
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)

9.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

7.0
Επικοινωνία

7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Ειναι το αποτυλο καβλι ετοιμο να σε κατασπαραξει, ηταν απολυτα ενεργητικη και αυταρχικη, ηθελε συνεχεια να με πηγαινει πιπα-κωλο, αυτο με εκανε να νιωσω πολυ πουτανα, ξεφτηλισμενη, αυτο ηθελα ομως, εχει πολυ δυνατο πουτσο και χοντρο τις αρεσει πολυ το ορθιο γαμησι και η πιπα. να πατε οπωςδηποτε για να νιωσετε οπως ποτε στη ζωη σας. με εχυσε στο τελος μεσα στην κωλαρα μου αφου ειχε βγαλει την καποτα, ειναι απολυτη καβλα
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Η κοπέλα ήταν
Ενεργητική
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Η κοπέλα δέχτηκε πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Έχυσε;
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Μέλος
21
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

14 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Ιουνίου, 2012
Εδώ μιλάμε για τρομερό έρωταΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο,ακα πρωκτικό και όλα μέσαΣπασίκλαςMoney Mouth.Φαντάζομαι του έδειξες τις εξετάσεις σου και γι αυτό είπε ναι,αλλιώς μπορεί να τον πουν και ακραίο μερικοί περίεργοι χύστες εδώ μέσαΘυμόςΘυμός
06 Ιουνίου, 2012
Εχεις ξεκολιαστει ρε μαλακα τι θα γινει με τι παρτυ σου?Γαμησε και καμια μονο κρεας θα τρωως?
d3m
d3m
06 Ιουνίου, 2012
Ρε συ μεγαλε, θα αφηνιασει ο "ιπποτης" και θα σου ριξει μπινελικα. Εχεις μονοπωλησει το site. Αυτο ομως με τα "ολα μεσα" δεν το καταλαβα. Κανει το Τρανσ με καποτα μετα τη βγαζειΧμμμ; Ποιο το νοημα ? Μηπως τραβας τη ξεχειλωμενη σουφρα και πυροβολει σχεδον εξ'επαφης ?
06 Ιουνίου, 2012
ΘυμόςΚαλά είσαι πολλή μεγάλη ΠΟΥΣΤΑΡΑ ! Αλλά ρε Κριολή, μήπως είσαι βαλτός από τα ΤΡΑΝΣ! να γράφεις, τα Γατήσια σου? Το έχεις ξευτιλίσει, πλέον Άντε γαμίσου!!! στην τελικη!!!ΝτροπήΘυμόςΘυμός
06 Ιουνίου, 2012
Καλά μπήκε όλη η πούτσα,στον κώλο σου??????????????Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;
06 Ιουνίου, 2012
μαλλον για μουφες μου μοιαζουν ολες οι κριτικες του κυριου....

Χμμμ;Χμμμ;
06 Ιουνίου, 2012
εχω μετρησει απο την 1 Ιουνιου και εχεις δωσει 1000€ για πουτσα .
τι σκατα δουλεια κανεις δεν μας την λες και εμας να βγαλουμε εστω τα μισα
A
angelamer70
06 Ιουνίου, 2012
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Νομιζω εχεις απολυτο δικιο. Αν διαβασεις και αλλες κριτικες, καθε φορα πεταει και ενα καινουριο. Αρα ειναι Μουφα. Απλα φτιαχνεται με τα σχολια.
06 Ιουνίου, 2012
στο site εχω μπει πολυ προσφατα οι εμπειριες αυτες δεν ειναι τωρινες. οι περισσοτερες απο προηγουμενες χρονιες π.χ. η αθηνα ειναι πριν 3 χρονια και βαλε στο πεδιο αρεως κοντα οταν ηταν και εχω και πολλες αλλες. γαμιεμαι απο τα 12 και ειμαι 37......
07 Ιουνίου, 2012
Φίλε έχεις φάει δέκα και δεν έχεις ρίξει ούτε ένα. Πρέπει να οργανωθείς. Γλώσσα
14 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 10
1 2