Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 30 10
Transexual
229454
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
10.0
Γενική συμπεριφορά
9.0
Επικοινωνία
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Σέξυ και θυληκιά ..... μπηκα στο δωματιο της στο κωλονακι , περιποιημένο και ζεστο .. φορουσε σεξυ εσωρουχα με χαιρετησε ,μου ειπε να αφησω τα χρηματα στο τραπεζι και να παμε να ξαπλωσουμε ... ιλιομασταν στο στομα και στα γυρω σημεια κανα πενταλεπτο και μετα με ...εστειλε στο πεος της .... μεγαλο σχετικά , χοντρο αλλά όχι πολύ σκληρό ... ισως εφταιγε προηγουμενο ...ραντεβου της που οπως μου ειπε ειχε χυσει ... την εγλυψα καλά και μετά με γυρισε στα 4 και με κάρφωσε ...πηδουσε δυνατα και ελεγε ...ωραιες ατακες όπως '' παρε την απολυτη κάβλα , γυναικα με πουτσα '' κλπ ... το μονο αρνητικο ειναι οτι ενω τα πηγαινε ..καλά δεν ηθελε πολλές στασεις ... καπου στο 20 λεπτο εχυσα και σταματησαμε ....
θα ξαναπηγαινα ..αρκετα καλη , με καλυτερη συμμετοχη δικια της (μιας και εγω ειχα ερεθιστει πολύ και σε συναρτηση με το οτι ουτε χοντρος ειμαι ουτε ασχημος αλλά ...αντιθετως )θα γινομουν τακτικος πελάτης της ...
θα ξαναπηγαινα ..αρκετα καλη , με καλυτερη συμμετοχη δικια της (μιας και εγω ειχα ερεθιστει πολύ και σε συναρτηση με το οτι ουτε χοντρος ειμαι ουτε ασχημος αλλά ...αντιθετως )θα γινομουν τακτικος πελάτης της ...
Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 01, 2012
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Κόστος συνάντησης
80
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Η κοπέλα ήταν
Ενεργητική
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Η κοπέλα δέχτηκε πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Έχυσε;
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Φεβρουαρίου, 2012
Σεξυ και παιχνηδιαρης μηπως επρεπε να γραψεις στον τιτλο?
slk 55
29 Φεβρουαρίου, 2012
Λοιπόν, μπράβο στην Φένια. Μαζί μου είναι θηλυκιά όσο δεν πάει. Και ΔΕΝ την προμοτάρω, καθότι απλά μου αρέσει που γουστάρει αυτό που κάνει. Σε άλλες, πχ ξεπέτες, έχω κάνει αυστηρή κριτική.
L
lycienr
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2